Cum să întrebi o fată dacă ești o fată

Dacă sunteți o femeie și un membru al comunității LGBT, întrebându-vă o altă femeie ar putea fi un pic intimidant pentru dvs.Deși teama de respingere este reală, perspectivele unei relații frumoase ar trebui să fie cu atât mai importante.

Pași

Partea 1 din 3:
Măsurarea interesului ei
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 1
1. Observați limba corpului ei.De multe ori, nivelul de interes al femeii este foarte evident dacă acordați atenție limbii corpului ei.Multe femei vă vor atinge ușor sau vă vor înclina în tine în timp ce vorbiți dacă sunt interesați.S-ar putea să-i prindeți, de asemenea, privirea de la dvs. din întreaga cameră și făcând contact vizual cu tine uneori când nu vorbiți nici măcar.Aceste semne ar putea însemna că vă place.
  • Dacă o cunoașteți ca o persoană timidă, totuși, vedeți că ea este rezervată în jurul altora, apoi măsurarea limbajului corpului nu este cel mai bun indicator al interesului.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 2
    2. Discutați cu prietenii reciproci.Prietenii dvs. reciproci, dacă le aveți, vă vor putea, de asemenea, să vă ofere mari informații despre cum să o întrebați și mai ales în măsurarea interesului față de dvs.Dacă au vreodată șansa de a fi în jurul celor care v-au simultan, cereți-i să vadă dacă pot să ia în vibrații de la ea, ceea ce ar indica interesul.
  • S-ar putea să le întrebați pentru sfaturi, precum și cum să vorbiți cu ea și să o întrebați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată 3
    3. Arătați-vă interesul.S-ar putea să nu vă manifeste interesul pentru că nu ați arătat niciunul în ea.Pe măsură ce măsurați interesul față de dvs., ar trebui să fiți progresiv și subtil de interes în ea.Fiți atenți la ea când vorbește și întotdeauna spune "Bună ziua" când o vedeți și o salutați cu un zâmbet.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 4
    4. Determină starea relațiilor sale.Înainte de a lua în considerare urmărirea oricărei femei, ar trebui să determinați starea relației.Poate că femeia care vă interesează este un prieten sau cineva pe care îl cunoașteți.Dacă ea se află într-o relație, probabil că nu este mai bine să o întrebi, deoarece acest lucru ar putea fi văzut ca fiind lipsit de respect.Dacă nu cunoașteți bine fata, totuși, vedeți dacă vă puteți întreba despre ea pentru a determina dacă se întâlnește cu cineva.
  • Social media poate fi de ajutor și în acest domeniu.Facebook are o opțiune de relație, astfel încât să puteți indica dacă vă întâlniți sau nu pe cineva.Ea ar putea, de asemenea, să posteze despre alte semnificative, dacă are una, pe alte site-uri sociale.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 5
    5. Aflați părerile despre comunitatea LGBT. Întrebați-o ce crede despre drepturile homosexualilor, homofobia etc. Dacă acționează dezgustat sau inconfortabil de idee sau experiență, încercați să ascultați motivele și să vă gândiți să vă împărtășiți opiniile despre această chestiune. În acest moment, dacă răspunsurile ei sunt negative, ar trebui să vă gândiți cu tărie că nu o întrebi așa cum probabil că nu va fi deschisă ideii.
  • Deși nu toate femeile sunt gay sau bi, există multe femei acolo pentru dvs.Nu vă prindeți pe cel care este dezinteresat.
  • Aveți grijă de tine, de asemenea.Dacă ea face comentarii foarte dure sau insensibile despre comunitatea homosexuală, știți că este bine să vă îndepărtați de conversație.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 6
    6. Aflați dacă ea este bisexuală, lesbiană sau are o preferință romantică pentru femei. Doar pentru că nu are nimic împotriva oamenilor LGBT nu înseamnă întotdeauna că ea este ea însăși lgbt.Vedeți dacă puteți afla de la prieteni reciprocă dacă este interesată de femei.S-ar putea, de asemenea, să puteți spune de la postările sale sociale pentru mass-media dacă aveți acces la pagina ei.
  • De asemenea, puteți să vă apropiați și să întrebați ceva de genul "Sunteți aici cu prietenul vostru?"Dacă ea nu este într-o relație sau nu este heterosexuală, ea ar putea să vă dezvăluie atât pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Flirtează cu ea
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 7
    1. A stabili un contact vizual.Contact direct cu ochii indică interesul în ceea ce spune cealaltă persoană și viitoare că vă pasă și ascultați.Contactul cu ochii poate indica, de asemenea, dorința sau interesul pentru o altă persoană, în special dacă zâmbești în timp ce te uiți la ele.Mențineți întotdeauna contactul vizual cu interesul dvs. de dragoste.
    • Nu priviți prea mult timp.Acest lucru ar putea fi dezactivat pentru ea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 8
    2. Atingeți-o ocazional.Când voi doi vorbesc, găsiți modalități de a ajunge și atinge ușor.Nu faceți nimic evident sau intens, ci puneți mâna pe umăr pentru câteva secunde.De asemenea, dacă are ceva pe fața ei ca o genă, puteți oferi să o scoateți, dar întotdeauna întrebați mai întâi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 9
    3. Fii încrezător.Femeile și oamenii în general, răspund pozitiv celor care sunt încrezători.Nu vă apropiați de stomering-ul peste cuvintele voastre sau să vă îndreptați degetele.În schimb, plimbați-vă deopotrivă și calm și apoi continuați să discutați cu ea.
  • Luați câteva respirații adânci pentru a vă liniști înainte de a vă apropia dacă sunteți nervos.
  • Practicați abordarea în oglindă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 10
    4. Fa-o sa rada.Una dintre cele mai ușoare căi de a vorbi cu orice femeie este făcându-i râsul.Majoritatea oamenilor se bucură de o bună glumă sau o persoană plină de umor, așa că încercați câteva povești amuzante pe ea sau veniți cu ceva amuzant în acest moment pentru a-i atrage atenția.
  • S-ar putea să vă distrați de ceva de genul masa de cafenea sau să faceți o glumă despre ceva amuzant că un coleg a făcut să-i facă să râdă.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 11
    5. Complimentaz-o pe ea.Femeile au, de asemenea, tind să răspundă pozitiv la a fi complimente.Găsiți ceva despre ea că vă place în special și să o complimentați pe ea.Deși este frumos să primiți complimente asupra aspectului fizic, poate fi, de asemenea, plăcut să fiți complimentat pe aspectele caracterului dvs. sau al muncii dvs.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Am observat o parte din lucrarea de artă a doua zi și este fenomenal!"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 12
    6. Să o cunoști.Pe măsură ce începeți procesul de flirt cu ea, asigurați-vă că lucrați și pentru a ajunge la ea, de asemenea.Pune întrebările ei despre ea însăși și despre viața ei pentru a începe să dezvolte o imagine mai mare despre cine este o persoană.
  • Asigurați-vă că nu puneți întrebări prea personale dacă nu o cunoașteți bine, totuși.
  • Poate întreba lucruri ca ceea ce face ea pentru distracție sau cartea preferată sau filmul ei.
  • Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să determinați dacă doriți oficial să o întrebați.
  • Partea 3 din 3:
    Întrebă-o afară
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 13
    1. Cereți numărul ei.Înainte de ao întreba, veți dori să aveți o modalitate de a vă contacta mai întâi.Dacă nu aveți deja numărul ei, întrebați-o dacă ați putea să o aveți pentru a putea să o sunați sau să o trimiteți o dată cândva.Dacă nu o vedeți adesea în persoană, ați putea ajunge la ea prin intermediul presei sociale pentru a cere.
    • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Am vrut să știu dacă poate să vorbim sau să trimitem un text cândva?Dacă da, aș vrea să am numărul tău."
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 14
    2. Întrebați-vă în persoană.Dacă este posibil, asigurați-vă că o întrebați la o dată în persoană.Acest lucru va fi primit în mod obișnuit mai bine, va fi luat mai serios și este mai romantic decât întrebarea prin telefon sau text.Încercați să identificați un timp când cei doi puteți fi singuri și întrebați-o la acel moment.
  • S-ar putea chiar să-i trimiteți ceva de genul "Hei, veți fi în jurul orei 1pm astăzi?Am ceva să te întreb."
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 15
    3. Acceptați rezultatul.Răspunsul ei la dvs. poate fi pozitiv sau poate fi negativ.Oricum, ar trebui să lucrați pentru a accepta rezultatul.Dacă ea acceptă oferta dvs. de ao scoate, atunci minunat!Lucrați la planificarea unei date frumoase pentru ea.Cu toate acestea, dacă ea afirmă că nu este interesată, și asta este în regulă.Deplasați-vă înainte și luați în considerare alte opțiuni.
  • Respectați confidențialitatea ei.Ea poate fi LGBT, dar nu vrea ca alții să știe.Dacă vă comunică acest lucru, nu o faceți.Permiteți-i să facă asta în termenii ei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 16
    4. Fi direct.Evitați declarațiile ca "Wanna Hangout?"Acest lucru ar putea fi interpretat de ea ca o invitație complet prietenoasă la hangout într-un mod non-romantic.Dacă aveți intenții să o întâlniți, atunci va trebui să fiți mult mai clar cu ea.
  • Spuneți ceva de genul "Mă întrebam dacă aș putea să vă duc la o dată în acest weekend la un nou restaurant în centrul orașului."
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 17
    5. Planificați o întâlnire atentă și distractivă.Dacă ea acceptă oferta dvs. de a lua la o dată, ar trebui să începeți acum planificarea sau finalizarea planurilor dvs. unde o veți lua.Este frumos când faceți toată planificarea primară pentru dată, dar găsiți o modalitate de a include și interesele ei și le place, de asemenea.
  • Întreabă-o dacă are restricții dietetice, astfel încât să știi ce fel de restaurante să o ducă sau să stai departe de.
  • Dacă alegeți cina, permiteți-i să aleagă filmele.
  • sfaturi

    Încercați să cumpărați cafeaua / ceaiul ei. Întreabă-o ce este favoritul ei și apoi cumpărați-l pentru ea.
  • Încercați să păstrați conversațiile ușoare până la momentul potrivit.Până atunci, fii sensibil, dulce și îngrijire. Încercați să aveți un bun simț al umorului.Dacă râde și răspunde cu propria glumă, atunci când știi că se poate afla în jurul tău.
  • Fi acolo pentru ea când are nevoie de tine.
  • Avertizări

    Dacă e drept, nu încercați să o schimbați.Nimic bun poate veni din asta.
  • Dacă sunteți o fată lesbiană sau bisexuală și are o opinie împotriva oamenilor LGBT, probabil că nu este mai bine să-și petreacă prea mult timp în jurul ei.Rezultatul poate fi rănit sentimentele și / sau victima unui stereotip.
  • Dacă nu vrea să fie prietena ta, nu vrea să fie prietena ta.Să nu-l pe ea și să o pată până când spune da, pentru că mai mult decât probabil că vă reduceți șansele.
  • Nu vă schimbați pentru ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar