Cum să devii un bail bondsman

Fiind un obligatoriu de salvare poate fi un profitabil, totuși riscant, de afaceri. Nu toate statele permit persoanelor arestate să posteze cauțiune comercială. Cu toate acestea, aceste companii sunt foarte populare în statele care permit companiilor. Luați în considerare următoarele dacă sunteți în continuare interesat să luați pașii pentru a deveni un Bail Bondsman.

Pași

Partea 1 din 2:
Verificarea reglementărilor de stat
  1. Imaginea intitulată devenind un Bedsman Bail Pasul 1
1. Aflați politica privată a obligațiunilor private ale Bailului. Verificați dacă starea în care intenționați să lucrați ca un Bell Bondsman permite obligațiuni private de salvare pentru postarea caută. Unele state nu permit obligațiuni private, iar alte câteva state au orientări speciale privind obligațiunile private. Consultați departamentul de asigurare al statului dvs. pentru a afla politicile statului dvs.
  • Statele, cum ar fi Illinois, Kentucky, Oregon și Wisconsin, nu permit cauțiune comercială. Massachusetts permite, dar are cerințe riguroase pentru noile obligațiuni de la Bail atunci când vine vorba de licențiere. Texas și Georgia au, de asemenea, orientări speciale referitoare la obligațiuni de la Bail.
  • Imaginea intitulată deveni un Bail Bondsman Pasul 2
    2. Obțineți informații referitoare la faptul că este un Bail Bondsman în statul dvs. Fiecare stat poate avea reguli și reglementări diferite pentru acordarea licențelor. Chiar dacă sunteți deja licențiat într-o stare, nu vă asumați că puteți funcționa în altul. Majoritatea statelor necesită doar o diplomă de liceu ca o condiție prealabilă pentru a deveni un obligatoriu de salvare, dar un asociat, licențiat sau master în finanțe, afaceri, economie sau lege ar fi de ajutor.
  • Este posibil să nu fiți capabil să fiți un Bail Bondsman dacă aveți o convingere de crimă la cazierul dvs. judiciar, deci așteptați un control de fond. În statele în care nu există nici o certificare sau licențiere de obligațiuni, o condamnare de crimă nu vă împiedică devenind devenind un obligațion de salvare, deși poate fi dificil să găsiți o firmă care vă va angaja.
  • Adresați-vă Departamentului de Stat de Asigurare al statului dvs. pentru informații despre școlile de obligațiuni ale Bail și cerințele de licențiere.
  • Rețineți că, deși pot exista multe beneficii pentru a fi un obligatoriu de salvare - mai ales cu câștigul financiar - există, de asemenea, un risc considerabil. Dacă serviți ca agent de recuperare pentru infractorii care nu raportează la datele lor, ați putea risca întâlniri violente. Unii Bell Bondsman angajează vânători de recompense din afara afacerii lor din acest motiv. Ați putea fi, de asemenea, tras la răspundere pentru balanța de taxe de salvare în cazul în care un client dor de data de instanță.
  • Imaginea intitulată deveni un Bedsman Bail Pasul 3
    3. Completați orice cursuri sau cerințe pre-licențiere. Statul dvs. vă poate solicita să finalizați un curs de pre-licențiere pentru a fi eligibil pentru a deveni un Bail Bondsman. Astfel de cursuri sunt concepute pentru a ajuta la pregătirea pentru examenul de licențiere și restul procesului de licențiere. Din nou, Departamentul de asigurare al statului dvs. ar trebui să vă poată oferi informațiile de care aveți nevoie pentru cursurile sau cerințele pre-licențiere.
  • Statul dvs. poate oferi, dar nu necesită un curs pre-licențiere, dar este o idee bună să o completați oricum.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea procesului de licențiere
    1. Imaginea intitulată devenind un Bedsman Bail Pasul 4
    1. Luați un examen scris dacă este necesar de către statul dvs. Examinarea poate dura o oră și include 50-60 de întrebări cu răspunsuri multiple. Este posibil să fie necesar să plătiți o taxă de examinare între 40 și 100 de dolari pentru a lua testul. Verificați cu Departamentul de Stat de Asigurări pentru a afla unde și când se oferă testul și cum să vă înscrieți.
    • Este posibil să aveți, de asemenea, să vă înregistrați amprentele digitale la momentul examenului, ceea ce poate suporta o taxă separată.
  • Imaginea intitulată deveni un Bedsman Bail Pasul 5
    2. Aplicați pentru licența dvs. cu statul. Odată ce ați trecut examenul dvs. și ați îndeplinit toată eligibilitatea, puteți solicita licența dvs. de obligațiuni pentru Bail. Va trebui probabil să depuneți o cerere cu Departamentul de Stat de Asigurări și să plătiți o taxă prin intermediul cecului, comenzii de bani sau prin card de credit.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de scorul dvs. de la examenul de licențiere de stat.
  • Alte cerințe pot varia în funcție de stat.
  • Imaginea intitulată deveni un Bedsman Bail Pasul 6
    3. Alăturați-vă sau începeți o companie de Bond Bail. Alăturați-vă o companie existentă vă poate ajuta să obțineți experiența de care aveți nevoie ar trebui să doriți vreodată să vă deschideți propria afacere de obligațiuni de la Bail. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să creați o rețea de parteneri financiari. Pornirea propriei afaceri poate necesita o licență separată și alte cerințe, inclusiv o legătură de garanție și o încorporare.
  • Imaginea intitulată devenind un obligațion de salvare Pasul 7
    4. Luați cursuri de educație continuă. Cursurile de educație continuă pot fi necesare pentru a vă reînnoi licența. Licențele pot fi valabile între unu și trei ani.
  • Unele state necesită 6 sau mai multe ore de cursuri educaționale în fiecare an. Fi sigur să verificați cu starea dvs. atunci când aplicați pentru licența dvs.
  • sfaturi

    Probabil că doriți să găsiți o persoană sau o agenție pentru a acționa ca un vânător de recompense pentru afacerea dvs. Acești indivizi ajută la urmărirea oricăror persoane care sări peste oraș după ce ați postat obligațiuni pentru ei.

    Avertizări

    Examinați toate consecințele în cazul în care clientul dvs. nu se întoarce în instanță.
  • Asigurați-vă că verificați asigurarea adecvată pentru a vă acoperi și familia.
  • Este extrem de important ca oricine dorește să devină un obligatoriu de salvare pentru a studia cu atenție legile și a fi conștient de riscurile pe care le ia el sau ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar