Cum să faceți publicitate

Publicitatea este esențială pentru orice afacere de succes - dar numai dacă se face eficient. Deși este nevoie de timp și bani pentru a crea, o bună campanie de publicitate va aduce mai mulți bani decât orice altă acțiune pe care o întreține afacerea dvs., familiarizând mai multor persoane cu produsul sau serviciul dvs., creșterea vânzărilor și încurajarea loialității mărcii. Există multe lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de publicitate, dar este, de asemenea, un proces de distracție care oferă afacerii dvs. o șansă de a arăta partea sa creativă! Acest articol va oferi câteva orientări de bază privind modul de publicitate efectiv afacerii dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea campaniei dvs. de publicitate
  1. Imagine intitulată Publicitate Pasul 1
1. Cunoașteți publicul. Cel mai important lucru cel mai important în ceea ce privește publicitatea eficientă este să cunoașteți publicul dvs. Gandeste-te la asta. Anunțul care apelează la pensionari este foarte diferit de un anunț conceput pentru fetele adolescente.
  • Dacă nu sunteți în acord cu publicul dvs., nu veți putea crea o reclamă care rezonează cu ei în nici un fel, iar produsul / serviciul dvs. va trece neobservat de o proporție imensă a pieței dvs. cheie. Fiți inteligenți cu publicitatea dvs. și adaptați-o în mod special pentru publicul dvs. Altfel vei arunca bani.
  • Principalele demografice pe care trebuie să le ia în considerare sunt genul și intervalul de vârstă. Cu gen, piața dvs. țintă poate fi clasificată în bărbat, feminină și adult (atunci când numărul de bărbați și femele sunt destul de uniform). În ceea ce privește gama de vârstă, clienții dvs. pot cădea într-una sau mai multe paranteze de vârstă standardizate utilizate în industrie. Acestea sunt după cum urmează: 12-24, 18-34, 18-49, 25-54 sau 50+.
  • Fiți conștienți de faptul că baza dvs. de clienți se poate schimba în timp ca urmare a factorilor externi, cum ar fi deschiderea sau închiderea afacerilor similare și demografia vârstei schimbătoare a comunității locale. Este important să fiți conștienți de aceste schimbări, deoarece nevoile dvs. de publicitate se vor schimba cu ei.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 2
    2. Decideți asupra unei locații țintă. Odată ce ați identificat audiența dvs., următorul pas este să vă asigurați că anunțurile dvs. sunt plasate corespunzător pentru a ajunge la acea public.
  • Anunțul dvs. poate fi perfect calibrat pentru a face apel la piața dvs. țintă, dar dacă locația este greșită, publicul dvs. nu poate avea niciodată șansa de ao vedea / auziți-o. De exemplu, un anunț radio pentru adezivul protezelor nu poate funcționa bine pe o stație de muzică de top 40, în timp ce un anunț pentru produsele de păr ținte adolescent ar putea să nu fie ideal într-un ziar.
  • Gândiți-vă la locul în care publicul dvs. țintă este cel mai probabil să vadă anunțul, nu luați decizii bazate pe propria dvs. preferință personală. Nu faceți publicitate la radio doar pentru că tu Ascultați radioul și nu sari pe bandwagonul de internet doar pentru că este lucrul la modă de făcut. Faceți-vă cercetarea și faceți decizia dvs. bazată pe clienții dvs. și numai pe clienții dvs.
  • Amintiți-vă că niciun tip de publicitate nu este mai eficace decât cealaltă - după cum reiese din faptul că ziarele publicitate pe panouri, reviste publicitate pe posturile de televiziune și radio publicitate pe Internet. Ceea ce contează este că mediul pe care îl alegeți atinge clienții potențiali.
  • Folosind această strategie, de asemenea, oferă mai mult bang pentru dolarul dvs., ca plasarea anunțurilor în locații unde vă aflați știi că audiența dvs. îi va vedea elimină necesitatea publicării pretutindeni și pur și simplu sperăm că oamenii potriviți o vor vedea. Aici este în acord cu publicul țintă, într-adevăr face o diferență.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 3
    3. Elabora un buget. Desigur, bugetul dvs. va juca un rol imens în calitatea și distribuția anunțului dvs. Foarte puține întreprinderi (în afară de corporațiile de la Monster) vor avea un buget nelimitat pentru campaniile lor de publicitate, deci este important să credeți strategic despre anunțurile dvs. și să planificați cu atenție pentru a obține cel mai mult de la banii dvs.
  • Dacă vă simțiți reticenți în ceea ce privește cheltuirea banilor pe publicitate, amintiți-vă că publicitatea este esențială pentru orice afacere de succes - ați putea oferi cel mai mare produs sau serviciu din lume, dar dacă nimeni nu știe despre asta, nu veți face niciodată bani.
  • Nimic nu va ajuta afacerea dvs. să crească ca un anunț bine conceput, orientat corespunzător, astfel încât să se toarnă cât de mulți bani vă puteți permite în campania dvs. publicitară - gândiți-vă la el ca o investiție - costul inițial poate fi ridicat, dar întoarcerea bogată (În ceea ce privește noii clienți și vânzări potențiale) va fi mai mult decât să se alocă. Când vine vorba de publicitate, trebuie să cheltuiți bani pentru a face bani.
  • Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai pentru campaniile de publicitate bune. Campanii de publicitate proastă vor scufunda bani ca nimic altceva și nu veți avea nimic de arătat pentru investiția dvs. Acesta este motivul pentru care este vital să faceți cercetarea dvs. și să investiți timpul în producerea unui anunț excelent.
  • Imagine intitulată publicitate Pasul 4
    4. Stabiliți o imagine a companiei. Unul dintre obiectivele majore ale publicității este de a crea recunoașterea mărcii în rândul potențialilor clienți. Acest lucru se datorează faptului că cercetarea pieței a arătat din nou și din nou că consumatorii sunt mult mai probabil să aleagă produsele și serviciile cu care sunt familiarizați, mai puțin cunoscuți, generici generice.
  • Prin urmare, atunci când creați o reclamă pentru afacerea dvs., produsul sau serviciul dvs., ar trebui să încercați să veniți cu o imagine simplă, dar capturată, pe care clienții o vor recunoaște instantaneu.
  • Când vă gândiți la imaginea unei companii, vă gândiți la aspectul și simțul anunțurilor lor. În funcție de tipul de anunț, acesta include lucruri precum culorile folosite, fontul, fotografiile, muzica sau purtătorii de cuvânt / celebritățile folosite pentru a le reprezenta.
  • O parte din crearea unei imagini minunate vine cu un logo-ul recunoscut, slogan sau jingle pe care clienții îl asociază instantaneu cu marca dvs. Gândiți-vă la arcurile McDonald`s, Budweiser Clydesdales, sau L`Oreal "o meriti" Capturală. Aceste lucruri au devenit sinonime cu companiile care le-au creat, motiv pentru care sunt publicitate de aur.
  • Nu numai că este important să veniți cu o imagine minunată, dar este important să fiți în concordanță cu acea imagine. Toate anunțurile dvs. ar trebui să aibă același aspect și să se simtă, indiferent de mediu.
  • Dacă experimentați în mod constant și schimbați între diferite imagini, veți confunda consumatorii și veți limita potențialul afacerii dvs. de construire a loialității mărcii. Veniți cu o singură imagine unică, ușor de identificat și lipiți cu ea.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 5
    5. Gândiți-vă la mesajul dvs. Mesajul pe care îl trimite anunțul dvs. poate face sau întrerupe întreaga campanie. Un anunț bun va cârlige clienții potențiali de la Get-Go și deține atenția lor suficient de lungă pentru ca compania să-și facă pitch-ul și să convingă consumatorii să aleagă produsul companiei lor asupra concurenților.
  • Evidențiați avantajul dvs. competitiv. Asigurați-vă că mesajul anunțului dvs. atrage atenția asupra beneficiilor de cumpărare a produsului sau a serviciului asupra celor ale concurenților dvs. Prea multe anunțuri se concentrează pe a fi atrăgătoare vizuală, umor sau inteligentă, dar nu reușesc să prezinte un argument convingător în ceea ce privește motivul pentru care produsul sau serviciul lor este cel mai bun.
  • Evitați clichele publicitare. Aveți nevoie de anunțul dvs. pentru a fi unic - dacă arată sau sună exact ca o sută de anunțuri care au venit înainte, atenția consumatorului va opri imediat și veți pierde o altă vânzare potențială. Prin urmare, ar trebui să evitați clișeele publicitare exagerate, cum ar fi evidențiarea prețurilor de vânzări care se termină în 99 sau 95 de cenți, folosind fraze precum "pentru o perioadă limitată de timp numai" sau "faimos la nivel mondial" sau folosind conținut care nu are absolut nimic de-a face cu produsul pe care îl vindeți.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 6
    6. Nu încercați să vă rog pe toată lumea. Pentru a vă mulțumi tuturor, mesajul anunțului dvs. ar trebui să fie destul de bland și non-comited, iar această abordare rareori funcționează. Din nou, gândiți-vă la demografia dvs. țintă și utilizați anunțul dvs. pentru a trimite un mesaj care să se apeleze în mod specific.
  • Mesajul publicității ar trebui să apeleze la consumator la nivel personal - poate face acest lucru în două moduri principale: jucând pe preocupări emoționale și vorbind cu inima clientului sau prin distracția clientului cu ceva care face apel la simțul umorului.
  • De exemplu, gândiți-vă la campaniile de publicitate AX, care urmăresc să vândă spray-uri de corp, geluri de duș și produse de îngrijire a părului tinerilor. Acest brand este atât de reușit deoarece trimite un mesaj perfect adaptat dorințelor pieței sale țintă - "Purtați produsele noastre și veți obține toate fetele fierbinți". Axa nu-mi pasă că produsele lor nu sunt atrăgătoare pentru femei sau bărbați căsătoriți, pentru că au primit piața pe bărbații de 12 până la 24 de ani.
  • Un alt exemplu foarte diferit de publicitate orientată emoțional este anunțurile pentru curățarea produselor care se joacă pe temerile mamelor (și ale părinților) copiilor și copiilor foarte mici. Aceste anunțuri se concentrează asupra capacității produsului lor de a păstra familii "sigur" De la germeni și bacterii periculoase. Mesajul subiacent este că, dacă sunteți un părinte bun care îi pasă de păstrarea copiilor dvs. în siguranță și sănătoși, veți cumpăra acest produs de curățare.
  • Acest tip de publicitate, deși oarecum manipulativ, poate fi foarte eficient pentru piața țintă. Cu toate acestea, oamenii fără copii, sau destul de mult pe oricine sub vârsta de 20 de ani, nu vor fi atât de convinși. Acesta este un compromis pe care trebuie să-l aveți dispuși să faceți.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 7
    7. Testați-vă anunțul înainte de eliberare. Înainte de a vă trimite anunțurile în lume, este o idee bună să le testați pentru a vă asigura că sunt înțelese și apreciate de publicul dvs. țintă.
  • Deși este nevoie de timp și bani, obținerea unui grup de focus împreună unde puteți obține feedback despre anunțul dvs. este foarte benefică. Puteți solicita membrilor întrebărilor cheie de bază pentru clienți despre anunț - indiferent dacă le-a plăcut, indiferent dacă le-a vorbit, ceea ce le-a plăcut și despre ceea ce nu-i place.
  • Acest lucru vă poate ajuta să decideți dacă anunțul este pregătit pentru lansare, dacă are nevoie de unele eliminați sau dacă trebuie să vă întoarceți la bordul de desen. Un alt mod în care puteți obține feedback despre anunțurile dvs. este prin chestionare.
  • Chiar și după eliberarea anunțului, ar trebui să depuneți eforturi pentru a monitoriza reacțiile clienților la aceasta. Acest lucru nu trebuie să fie dificil - tot ce trebuie să faceți este să întrebați clienți noi sau clienți unde au auzit despre dvs. Dacă menționează reclama dvs., veți ști că funcționează.
  • Apoi, puteți cere mai multe întrebări specifice despre ceea ce le-a plăcut despre anunțul și care elemente și-au prins atenția. Dacă au critici, încercați să le vizualizați ca fiind constructivi și să luați în considerare implementarea sugestiilor clienților atunci când vă puneți împreună următorul anunț.
  • Dacă ați efectuat anunțul dvs. prin mai multe tipuri diferite de medii, solicitarea feedback-ului clienților vă poate ajuta să înțelegeți ce formă (imprimare, televizor, internet) este cea mai profitabilă pentru compania dvs. Apoi puteți aloca mai mult din bugetul dvs. de data următoare.
  • Partea 2 din 3:
    Utilizarea publicității pe Internet
    1. Imagine intitulată Publicitate Pasul 8
    1. Construi un site mare. Numărul cel mai important și eficient de a face publicitate afacerii dvs. pe World Wide Web este de a construi un site mare. Un site web informativ și informativ poate funcționa minuni ca o formă de publicitate, deoarece este ușor accesibil de către clienți și relativ ieftin să înființeze și să mențină. De asemenea, împrumută legitimitatea afacerii dvs.
    • Odată ce aveți un site web, puteți începe să îl imprimați pe totul - cărți de vizită, fereastra de magazin, vehiculul dvs. de lucru - oriunde va fi ușor de văzut de către clienți. În zilele noastre toată lumea are un smartphone, astfel încât să vă poată privi chiar la fața locului!
    • Dacă sunteți în afacerea de vânzare a bunurilor fizice, ar trebui să vă gândiți la vânzarea produsului online, direct de pe site-ul dvs. Web. Cumpărătorii online sunt o piață uriașă, deci acest lucru vă poate ajuta cu adevărat să vă măriți vânzările.
    • Pentru a face întregul proces mai ușor și pentru a evita hassle de a face față procesării și transportului de comandă, vă puteți împerechea cu un magazin Amazon care se va ocupa de toate acestea pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să plasați un link către produsul dvs. pe site-ul dvs. Web.
    • Un alt lucru de lucru este SEO, sau Optimizare motor de căutare. Acest lucru va contribui la maximizarea numărului de persoane care au lovit pe site-ul dvs. atunci când introduc un termen conex în Google (sau oricare motor de căutare pe care îl folosesc), crescând astfel traficul pe site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 9
    2. Utilizați social media. Folosind media sociale pentru a face publicitate afacerea dvs. este o necesitate - acesta este secolul 21 la urma urmei. Principalele forme de social media la țintă sunt Facebook, Twitter și Google+.
  • Facebook și Twitter au o imens Baza de utilizator, care poate maximiza numărul de persoane pe care compania dvs. le atinge, în timp ce Google+ va prezenta profilul companiei dvs. în rezultatele căutării locale, ajutându-vă să ieșiți din competiția dvs. imediată.
  • Dacă sunteți într-adevăr TECH-Savvy sau vă poate permite să angajeze pe cineva care este specializat în marketingul social media, veți beneficia de asemenea de alte forme de social media, cum ar fi Tumblr, Pinterest, LinkedIn, Reddit sau mai multe site-uri localizate, cum ar fi Yelp, Foursquare și nivel în sus.
  • Amintiți-vă că principalul obiect al utilizării social media pentru a vă promova afacerea este de a dezvolta o relație cu clienții dvs. și de a le permite să se familiarizeze cu produsul sau serviciul dvs. Nu ar trebui să fie folosit pentru a vă bombarda pe urmașii dvs. cu publicitate după publicitate - acest lucru va fi vizualizat ca SpamMy și puteți pierde cu ușurință adepții ca rezultat.
  • Desigur tu ar trebui să Utilizați paginile dvs. de social media ca o modalitate de a face publicitate oricăror oferte speciale sau oferte pe care le conduceți în prezent, deoarece acest lucru este motivul pentru care majoritatea oamenilor vor alege să vă urmeze în primul rând. Puteți chiar să rulați special "Numai Facebook" Promoții în care clientul primește o ofertă specială sau o reducere în schimbul unei valori "ca"!
  • În plus, ar trebui să încercați să utilizați social media ca o modalitate de a vă angaja cu adepții dvs. la nivel personal. Fii interactiv: Puneți întrebări, dați răspunsuri și încercați să luați orice feedback clienți la bord. Acest lucru vă poate ajuta să construiți loialitate de marcă printre adepții dvs., ceea ce este important pentru orice afacere.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 10
    3. Profitați de blogging. Blogging-ul este o altă ramură a social media care poate fi utilizată ca un instrument de publicitate extrem de eficient. Desigur, puteți posta articole și anunțuri pe blogul propriei afaceri, dar o altă idee minunată este să trimiteți articolele către un număr de bloguri din afara industriei dvs. și să le cereți să posteze articolele de pe site-urile lor.
  • Deoarece aceste bloguri vor avea deja un citit loial care au încredere în conținutul site-ului, ei vor fi mai înclinați să citească piesa. Ca rezultat, puteți ajunge la o nouă piață nouă, care altfel ar fi uitată la existența companiei dvs.
  • Articolele pe care le scrieți pentru postările de blog ar trebui să fie interesante și informative. Dacă nu sunt altceva decât reclame flagante care insistă că cititorii "Cumpărați produsele noastre acum!" acestea nu vor fi luate în serios și probabil vor fi degresate.
  • Articolele dvs. ar trebui să aibă un scop, ar trebui să încurajeze discuțiile și să provoace gândirea. Unele subiecte pe care le-ați putea lua în considerare scrierea despre povestirile despre succesele și eșecurile companiei dvs., cum ar fi articole legate de produsele dvs. sau povestirile legate de interacțiunile dvs. cu clienții, inclusiv anecdote amuzante.
  • O altă strategie este de a trimite probe individuale de bloggeri ale produsului dvs. și le cereți să revizuiască produsul pe blogul lor. Acest lucru este ușor mai riscant, deoarece nu aveți control asupra a ceea ce va spune bloggerul, dar dacă sunteți încrezător că vă vor plăcea produsul dvs. și vor scrie o revizuire pozitivă, aceasta poate fi o publicitate excelentă. Acest lucru se datorează faptului că oamenii sunt, în general, mai înclinați să aibă încredere în opinia unui recenzor independent, mai degrabă decât publicitatea companiei. O mulțime de branduri de cosmetice au avut succes cu această strategie.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 11
    4. Cumpărați anunțuri pe Internet. Cumpărarea spațiului publicitar pe Internet este o modalitate excelentă de a obține numele și imaginea afacerii dvs. acolo. De asemenea, poate atrage o cantitate imensă de trafic pe site-ul dvs., cu un simplu clic pe mouse-ul. Deși cumpărarea spațiilor de publicitate mari poate fi scumpă, există mai multe metode întreprinderile mai mici pot utiliza pentru a-și reduce costurile:
  • Google Adwords este una dintre cele mai bune forme de publicitate cu costuri reduse disponibile. Cu Google AdWords, anunțurile dvs. vor apărea pe paginile de căutare Google, pe conturile Gmail și pe site-urile partenerului Google, cum ar fi AOL. Dar cel mai bun lucru despre AdWords este că funcționează pe o bază de plată-pe-clic - plătiți numai pentru anunț atunci când cineva face clic pe ea, făcând-o o situație câștigătoare atât pentru dvs., cât și pentru Google.
  • Google AdWords Express este un serviciu mai nou, care va viza anunțurile dvs. mai precis persoanelor din zona dvs. locală care caută termeni cheie legați de produsul sau serviciul dvs. Chiar dacă nu fac clic pe anunț, ei vor vedea încă, oferindu-vă o expunere mai mare și creșterea familiarității poporului local cu marca dvs. - și nu trebuie să plătiți un cent!
  • Site-uri publicitate MarketPlaces (cum ar fi Buysellads și Brandvertisor) Ajutați mărcile și agențiile de anunțuri pentru a găsi cele mai relevante editori site-uri web pentru a plasa anunțuri pe. Este un model minunat de a construi parteneriate de publicitate directă numai cu site-urile care aduc cele mai bune ROI fără mai multe furnizori intermediari adtech și comisioane.
  • Banner Swapping este un serviciu condus de anumite companii (cum ar fi 123banneri), care nu vă va costa un lucru. Tot ce trebuie să faceți este să plasați o publicitate banner pentru o companie parteneră pe site-ul dvs. propriu și, în schimb, vor face același lucru pentru dvs.
  • Cu toate acestea, înainte de a intra într-un acord, trebuie să vă asigurați că veți păstra controlul asupra tipurilor de anunțuri pe care vi le va trebui să postați pe site-ul dvs. Web. De exemplu, nu doriți să ajungeți la o reclamă pentru comenzile de poștă electronică din Rusia, pe site-ul dvs. presupus de prietenos pentru copii!
  • Partea 3 din 3:
    Folosind publicitatea tradițională
    1. Imagine intitulată Publicitate Pasul 12
    1. Optați pentru publicitatea print. Tipăriți publicitate, eu.E. Plasarea anunțurilor în ziare și reviste este una dintre formele mai tradiționale de publicitate, dar încă mai poate împacheta o lovitură.
    • Cu publicitatea print, cel mai important lucru de luat în considerare este recursul vizual - o publicitate Wordy nu va prinde ochiul cititorului când este amplasat între pagini și pagini de text.
    • Lucrările de artă digitale și fotografiile vă vor servi cel mai bine atunci când vine vorba de imprimarea publicității, deoarece datorită camerelor de înaltă rezoluție și minunilor de Photoshop, aceste tipuri de anunțuri sunt mai arestante vizuale decât oricând.
    • Conceptul de publicitate este, de asemenea, extrem de important - trebuie să rămână în mintea popoarelor și să fie imediat recunoscut ori de câte ori oamenii se întâlnesc.
    • Chiar dacă anunțurile pe care le desfășoriți în reviste și ziare pot fi aceleași, există mai multe diferențe în modul în care anunțurile vor fi primite în fiecare tip de suport, luați în considerare cu atenție avantajele și dezavantajele unei decizii.
    • Ziarele sunt de obicei citite o dată atunci aruncate, așa că veți obține o singură lovitură la apucarea atenției cititorului dvs. În plus, ziarele sunt cele mai bune la direcționarea persoanelor care se află pe piață pentru a cumpăra astăzi, dar probabil vor fi ignorate de cei care nu sunt în prezent pe piață. Cu toate acestea, ziarele ajung la o piață foarte mare și sunt perfecte pentru direcționarea oamenilor în anumite locații.
    • Anunțurile de reviste sunt extrem de eficiente și ideale pentru vizarea unui grup foarte specific de consumatori, datorită faptului că există reviste pentru aproape fiecare piață - cum ar fi grădinărit, frumusețe, homeware etc. Cu toate acestea, cumpărarea spațiului publicitar în reviste poate fi foarte scumpă, astfel încât publicitatea aici ar putea elimina posibilitatea publicității în altă parte.
  • Imagine intitulată publicitate Pasul 13
    2. Încercați anunțuri de televiziune. Oricine urmărește televiziunea va fi familiarizat cu puterile persuasive ale anunțurilor TV.
  • Succesul lor se reduce la faptul că televiziunea vă permite să combinați recursul vizual cu cuvântul vorbit, pentru a crea o publicitate memorabilă, dar informativă. În plus, atunci când sunt difuzate în timpul pauzei comerciale de televiziune preferată, aceste tipuri de anunțuri sunt destul de imposibil de ignorat!
  • Cu publicitate de televiziune, aveți posibilitatea de a alege între televiziunea prin cablu și difuzare. Ambele au meritele lor individuale, dar la sfârșitul zilei, decizia va fi probabil bazată pe bugetul dvs. publicitar.
  • Televiziunea prin cablu este de departe opțiunea mai ieftină, care vă va permite să vă executați mai frecvent anunțul și să primiți mai multe expuneri. De asemenea, este foarte ușor să vizați anumite locații geografice prin publicitatea pe rețelele de cablu locale. Dezavantajul acestor anunțuri este că ele sunt de obicei foarte scăzute și au tendința de a privi casa.
  • Televiziunea de difuzare, pe de altă parte, va fi mult mai profesionistă decât publicitatea prin cablu, împrumutând astfel legitimitatea și prestigiul afacerii dvs. Desigur, este mult mai scump. Cu toate acestea, cu anunțuri TV difuzate este posibil să se utilizeze psihografia pentru a viza o bază specifică de consum.
  • De exemplu, ați putea rula o publicitate pentru un site web de modă în timpul The Vampire Diaries, Sau arătați un anunț care vinde alimente pentru animalele de companie imediat după Salvarea animalelor. Acest lucru vă permite să economisiți niște bani prin aerisirea anunțurilor numai atunci când vor avea cel mai mare impact.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 14
    3. Utilizați panouri și publicitate în aer liber. Deși poate veni ca o surpriză, panouri de panouri și alte forme de publicitate în aer liber (pe stațiile de autobuz, postere etc.) poate fi extrem de eficient, cu condiția ca acestea să fie făcute bine.
  • De fapt, panourile de panouri ajung la mai mulți oameni pe dolar petrecut decât orice altă formă de publicitate. Acest lucru poate fi explicat prin două fapte: În primul rând, cele mai multe panouri de panouri sunt plasate lângă drumurile majore și, în al doilea rând, majoritatea oamenilor cheltuiesc (în medie) mai mult de 20 de ore pe săptămână în mașinile lor. Acest lucru oferă anunțuri Billboard o mulțime de timp pentru a fi observat.
  • Dezavantajul publicității de panouri este că sunteți oarecum restricționat în ceea ce privește conținutul. În majoritatea cazurilor, o publicitate eficientă a panoului va fi limitată la o singură imagine și nu mai mult de opt cuvinte de text.
  • Cu toate acestea, acest lucru poate fi, de asemenea, pozitiv, deoarece vă va forța să fiți creativi și să veniți cu ceva captivant și la-punctul.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 15
    4. Faceți publicitate peste radio. După panouri, publicitatea radio ajunge la cea mai largă audiență în legătură cu banii cheltuiți.
  • Cu toate acestea, spre deosebire de celelalte forme de publicitate prezentate mai sus, publicitatea radio nu poate utiliza imagini sau text vizuale. Ca rezultat, va trebui să obțineți puțin mai creativ cu anunțurile dvs. și să utilizați mai mult lucruri precum jingles și sloganuri.
  • Anunțurile de radio pot oferi, de asemenea, mai multe informații despre afacerea dvs. decât cele mai multe tipuri de publicitate, astfel încât le folosiți ca o oportunitate de a vă spune clienților dvs. un pic despre afacerea dvs. și să le convingeți de ce ar trebui să vă utilizeze produsul sau serviciul dvs.
  • Un mic umor poate merge mult când vine vorba de publicitatea radio, totuși să fie sigur că o păstrați relevantă. Un anunț radio amuzant este minunat, dar dacă umorul nu are legătură cu afacerea dvs., ascultătorii ar putea fi confuzi cu privire la ceea ce este de fapt anunțul pentru, Mai ales atunci când nu există imagini sau logo-uri de marcă pentru a oferi context.
  • Dezavantajul publicității radio este că este dificil să se țină din punct de vedere geografic și poate fi orientat în general numai la demografia specifică. Ca urmare, tipul de întreprinderi care tind să facă cel mai bine cu publicitatea radio sunt cele care oferă servicii de livrare sau cele care vând produse pe care clienții sunt dispuși să conducă distanțe lungi pentru a face cumpărături, cum ar fi elementele de specialitate sau antic.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul 16
    5. Utilizați fluturași și cărți poștale. Flyers și cărți poștale sunt probabil cea mai veche formă de publicitate acolo, dar poate fi foarte eficientă pentru publicitatea afacerii dvs. la nivel local. Flyers pot fi predate în persoană pe străzile din apropierea afacerii dvs., în timp ce cărțile poștale pot fi trimise la domiciliu sau adrese de afaceri în zona dvs. locală.
  • Flyers și cărți poștale ar trebui să arate atractive, să fie ușor de înțeles și să ofere un fel de stimulente, cum ar fi promovarea sau reducerea pentru a obține clienți în magazinul dvs. De exemplu, ați putea oferi o reducere de 10% pentru oricine care prezintă fluturașul în magazin.
  • Stimulentele nu trebuie să fie chiar monetare: dacă dețineți un magazin care vinde produse de îngrijire corporală, de exemplu, fluturașii dvs. ar putea face publicitate unui masaj gratuit cu fiecare achiziție. Obiectul este de a obține oamenii în magazinul dvs. - odată ce sunt acolo, veți avea o șansă mult mai mare de a le vinde ceva!
  • Asigurați-vă că persoana pe care o trimiteți la îndemâna fluturașilor este personalizată și abordabilă. Ei ar trebui să fie bine informați despre afacere și să fie gata să răspundă la orice întrebări sau întrebări pe care le pot avea despre produsele. Amintiți-vă că oricine primește flyerul ar putea fi un potențial client!
  • sfaturi

    Faceți-o colorată, muzicală și amuzantă!
  • Dacă faci o reclama, nu-i face pe oameni să arate "Brady Bunch Fericit" În schimb, fă-o să arate ca oameni normali.
  • Avertizări

    Evitați metodele și frazele de publicitate comune. Oamenii îi vor arunca deoparte. Încercați să vă dați seama de cele noi.
  • Anunțurile dvs. trebuie să respecte toate legile și reglementările locale pentru țara dvs., inclusiv adchisi pentru anunțurile online și FCC pentru anunțurile reclame și fax în Statele Unite și Autoritatea de Standarde de publicitate (ASA) în Regatul Unit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar