Cum să găsiți un număr de fax

Un aparat de fax trimite documente electronice utilizând o linie telefonică. Pentru a găsi un număr de fax pentru o anumită afacere, mergeți la site-ul Business "sau apelați direct afacerea. Dacă aveți nevoie să găsiți propriul dvs. număr de fax, încercați să apelați la un telefon mobil personal de la aparatul de fax și să vă uitați la ID-ul apelantului pentru numărul. Dacă aveți deja numărul de fax, dar trebuie să vă determinați cine v-ați trimis faxul, faceți a "Căutare inversă" Căutați online prin introducerea numărului de fax într-un motor de căutare sau într-un director. Cu orice opțiune, puteți localiza cu ușurință un număr de fax.

Pași

Metoda 1 din 3:
Localizarea numerelor de fax de afaceri
  1. Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 1
1. Verificați site-ul de afaceri pentru a vedea dacă numărul lor de fax este listat. Mergeți la site-ul companiei pe care doriți să le trimiteți prin fax și căutați secțiunea "Contactați-ne". Faceți clic pe acest lucru pentru a vedea ce opțiuni de contact sunt disponibile. Deși nu toate companiile fac acest lucru, multe companii și organizații vor lista direct numărul de fax, împreună cu numere de telefon și adrese de e-mail.
  • Dacă nu sunteți sigur de site-ul web al afacerilor, introduceți numele de companie într-un motor de căutare pe Internet.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 2
    2. Căutați pe Internet pentru a localiza numărul de fax dacă nu este pe site-ul lor. Utilizați un motor de căutare la alegerea dvs. și introduceți numele de companie. Adăugați "Numărul de fax" după numele companiei pentru a specifica căutarea și apăsați "Enter."Apoi, prin rezultatele căutării pentru a vedea dacă numărul lor de fax este listat pe un alt site web.
  • De exemplu, puteți găsi pagina "Contactați-ne" listați numărul de fax.
  • De asemenea, puteți utiliza site-urile web de telefon pentru a găsi numere de fax. Acestea sunt anumite site-uri care au un director de numere de fax în multe tipuri diferite de firme.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 3
    3. Contactați afacerea pentru a le cere direct dacă numărul de fax nu este online. În timp ce majoritatea companiilor au o secțiune "Contactați-ne", acestea pot lista doar un număr de telefon sau o adresă de e-mail. Formați numărul de contact listat și întrebați un asociat pentru numărul de fax. Dacă nu există un număr de telefon listat, încercați să trimiteți prin e-mail.
  • Apelarea este o modalitate mai directă de a obține numărul de fax, deoarece nu există nicio garanție că e-mailul dvs. va fi răspuns.
  • Metoda 2 din 3:
    Determinarea numărului propriu de fax
    1. Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 4
    1. Apelați 1-800-444-4444 pentru o modalitate ușoară de a afla numărul dvs. de fax. Numărul dvs. de fax este conectat la o linie telefonică, iar numărul asociat cu linia telefonică este numărul dvs. de fax. De la linia fixă ​​asociată cu mașina de fax, sunați la 1-800-444-4444, o linie gratuită operată de MCI (o companie de telecomunicații). Un sistem automat de operare vă va aminti numărul dvs. de fax pentru dvs.
    • Aceasta este o modalitate ușoară și simplă de a vă determina linia de fax.
    • Operatorul vă oferă numărul dvs. automat. Nu aveți nevoie să furnizați informații suplimentare.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 5
    2. Utilizați aparatul de fax pentru a apela un telefon cu ID-ul apelantului dacă este mai ușor pentru dvs. O altă modalitate de a afla linia de fax este de a folosi mașina de fax în sine. Utilizarea unui telefon fix sau smartphone cu ID-ul apelantului, apelați telefonul cu numărul de fax și verificați ID-ul apelantului de pe telefon pentru a vedea ce număr apare. Numărul afișat după ce telefonul conectează este numărul dvs. de fax.
  • De exemplu, dacă nu cunoașteți numărul mașinii de fax de lucru, apelați telefonul mobil personal cu mașina. Apoi, scrieți numărul de fax așa cum este listat pe telefonul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 6
    3. Conectați-vă la contul dvs. dacă aveți un furnizor de fax online. Un serviciu de fax online este o companie terță parte care acuză o mică taxă pentru a utiliza o linie de fax personalizată. Introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă conecta și intrați în setările contului dvs. Apoi, faceți clic pe fila Setări cont și găsiți numărul de fax listat pe această pagină.
  • Metoda 3 din 3:
    Tragerea unui număr de fax înapoi la sursă
    1. Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 7
    1. Localizați numărul pe care faxul a fost trimis de la. Pe pagina imprimată, uitați-vă în partea de sus sau de jos a paginii pentru un număr de telefon de 10 cifre. În plus, uitați-vă la ecranul de afișare pe aparatul de fax și selectați "Faxuri recente."Derulați prin cele mai recente faxuri pentru a găsi numărul pe care doriți să îl urmăriți.
    • Când faceți acest lucru, încercați să obțineți și codul zonei. Acest lucru vă ajută să vă restrângeți opțiunile pe măsură ce căutați linia corectă.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 8
    2. Găsiți un site de telefon pentru a face o căutare a numărului de telefon inversă. Directoarele telefonice online oferă informații mult ca o agendă telefonică, dar adesea au o gamă mult mai largă de informații. Căutați online pentru "Directorul Telefon" și răsfoiți opțiunile. Faceți decizia dvs. bazată pe care directoare oferă căutări de numere de telefon inverse.
  • O căutare de numere inverse este locul în care utilizați un număr de telefon pentru a localiza numele unei afaceri sau individuale, mai degrabă decât căutarea cu numele pentru a găsi numărul.
  • Imagine intitulată Găsiți un număr de fax Pasul 9
    3. Introduceți numărul de fax în site-ul directorului. Când mergeți la site-ul directorului, căutați fila "Reverse Telefon". Faceți clic pe fila, introduceți numărul de fax în bara de căutare, apoi apăsați "Enter."Fereastra care apare afișează toate informațiile relevante legate de acel număr de telefon, cum ar fi un nume și o adresă.
  • Dacă numărul de fax este legat de o afacere, numele și adresa companiei sunt de obicei enumerate.
  • Dacă numărul de fax este legat de o mașină de fax personal, puteți primi informații fie pe proprietar, fie pe furnizorul de transport de linie telefonică.
  • sfaturi

    Cu oricare dintre aceste opțiuni, puteți găsi cu ușurință un număr de fax. Utilizați orice metodă pare mai ușoară și mai simplă pentru dvs.
  • Dacă o metodă nu vă ajută să găsiți un număr de fax, încercați altul. Unele metode pot oferi rezultate diferite de căutare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar