Cum să aplicați pentru un loc de muncă disney

Disney este unul dintre cele mai recunoscute nume de marcă acolo, cu mai multe companii existente sub o singură umbrelă. Dacă locuiți alături de compania pe care doriți să o lucrați, puteți să vă plimbați întotdeauna în biroul de resurse umane pentru a verifica postările de locuri de muncă și pentru a completa o aplicație. Dar, altfel, folosind Internetul pentru a căuta locuri de muncă și a trimite o aplicație va fi cea mai eficientă utilizare a timpului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea pozițiilor deschise online
  1. Imaginea intitulată Aplicați pentru un pas de lucru Disney Pasul 1
1. Vizitați pagina de pornire Disney Cariere. Du-te la DisneyCareers.COM. Odată ajuns acolo, faceți clic pe compania specifică Disney pe care doriți să o aderați. Companiile deținute de Disney includ:
  • Studiourile Walt Disney
  • Walt Disney Parcuri și stațiuni
  • Disney Produse de consum
  • Disney interactive
  • Compania Walt Disney
  • Grupul de televiziune Disney / ABC
  • ESPN
  • Minune
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o treaptă de lucru Disney Pasul 2
    2. Urmați linkul. Când faceți clic pe o companie specifică Disney pe pagina de pornire, va apărea o scurtă trecere în revistă a acestei companii. Faceți clic pe linkul furnizat către pagina lor de carieră. Odată ajuns acolo, deschideți meniul derulant "Zonele noastre de afaceri". Selectați descrierea care se potrivește cu compania specifică în care doriți să lucrați.
  • De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă la DisneyWorld din Orlando, Florida, faceți clic pe "Walt Disney Parcks and Resorts" pe pagina de pornire Disney Cariere și urmați link-ul către Parcuri și Resorts Cariere. Aici, meniul "Zonele noastre de afaceri" vor conține "Destinații Themepark", "Destinații de croazieră și de călătorie" și "Design și tehnologie."Alegeți destinațiile" Themepark "și faceți clic pe" Walt Disney World Resort "din următorul meniu.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă Disney Pasul 3
    3. Căutați cariere. Odată ce ați selectat compania corectă Disney și aterizat pe pagina specifică pentru locația în care doriți să lucrați, deschideți meniul derulant etichetat "Zonele de carieră."Selectați categoria la care ar apărea poziția ideală. Pagina Walt Disney World Resort, de exemplu, își sparge carierele în următoarele categorii:
  • Broadcast / Media
  • Corporate
  • Creativi
  • Divertisment
  • Operațiuni / Călătorii
  • Vanzari & Marketing
  • Elevii / Grads recente
  • Tehnologie / Digital
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un pas de lucru Disney Pasul 4
    4. Răsfoiți responsabilitățile. După ce faceți clic pe titlul dorit din meniul "Zonele de carieră", va apărea un meniu "Categorii de locuri de muncă". Selectați poziția corespunzătoare pentru a deschide o pagină care prezintă diferite funcții efectuate de lucrători din această categorie. Dacă nu sunteți sigur că poziția de a selecta, navigați prin ele până când găsiți una care afișează poziția dorită.
  • De exemplu, dacă sunteți interesat să lucrați la costume pentru caractere și spectacole la Walt Disney World, selectați "Divertisment" în meniul "Zonele de carieră", apoi "Teatral / Afișări / Etape" Sub categorii de locuri de muncă."Pe pagina care se deschide în continuare, veți găsi" Costuming "enumerat.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un post de serviciu Disney Pasul 5
    5. Căutați deschideri. În partea de jos a paginii, va apărea o legătură "de căutare". Faceți clic pe acest lucru. Pe pagina următoare, completați informațiile solicitate pentru a reduce căutarea pentru deschideri. Utilizați descrierile postului pe care le-ați găsit pe pagina anterioară ca cuvinte cheie pentru a găsi poziții relevante. Vi se permite să alegeți mai multe categorii de locuri de muncă, tipuri și locații dintr-o dată, deci dacă sunteți flexibili cu oricare dintre aceste criterii, lărgiți căutarea pentru a găsi cele mai multe hit-uri. Faceți clic pe "Căutați lucrări" odată ce ați terminat.
  • Să presupunem că sunteți interesat să lucrați la costume la Disney World, dar sunteți dispuși să lucrați la Disneyland dacă este necesar. Selectați ambele locații. Dacă nu există astfel de deschideri disponibile în acest moment, dar sunteți dornici să lucrați în nici o capacitate în categoria "Producții de teatru / spectacole / Etapa", lăsați secțiunea de cuvinte cheie necompletate pentru a vedea toate pozițiile disponibile în acea categorie.
  • Metoda 2 din 3:
    Trimiterea unei cereri
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o lucrare Disney Pasul 6
    1. Aplicați pentru poziția. Când căutarea dvs. de locuri de muncă transformă o poziție care vă interesează, faceți clic pe titlu. Citiți descrierea detaliată a postului pentru a vă asigura că acesta este locul potrivit pentru dvs. și că îndepliniți calificările necesare. Dacă da, faceți clic pe "Aplicați" în partea de jos a paginii.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un pas de lucru Disney Pasul 7
    2. Creați un cont de utilizator. Dacă aveți deja unul, conectați-vă. Dacă nu, creați un cont de utilizator. Furnizați un nume de utilizator, o parolă și întrebări de securitate.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un pas de lucru Disney Pasul 8
    3. Creați un profil. Furnizați-vă numele, informațiile de contact, educația și experiența de lucru. Scrieți sau încărcați CV-ul sau CV-ul. În cele din urmă, scrieți sau încărcați o scrisoare de intenție care exprimă dorința de a lucra pentru Disney în general. De asemenea, subliniați de ce doriți ca această poziție specifică și modul în care seturile dvs. de competențe vă fac un candidat ideal.
  • Acest profil poate fi importat pentru utilizare în viitoarele aplicații dacă căutați alte poziții. Dacă aplicați pentru o altă poziție în viitor, asigurați-vă că scrieți o nouă scrisoare de intenție care se aplică direct
  • În funcție de locația specifică Disney și de poziția pe care o aplicați, acestea pot fi mai puțin probabil să vă considere dacă nu locuiți deja în zona imediată. Ca o soluție temporară de stopGAP, luați în considerare deschiderea unei casete PO în acea zonă, astfel încât să aveți o adresă locală.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o treaptă de lucru Disney Pasul 9
    4. Furnizați informațiile solicitate. Urmați pașii ulteriori în completarea aplicației complete. Unele întrebări sunt destul de standard pentru aplicațiile de locuri de muncă, cum ar fi dacă ați lucrat sau nu în armată. Alții se vor referi la poziția specifică pentru care solicitați, cum ar fi confirmarea că aveți o licență de conducere valabilă dacă este posibil să fiți vehicule potențial de operare.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un pas de lucru Disney Pasul 10
    5. Semn electronic. La sfârșitul procesului, va trebui să fiți de acord cu condițiile pentru ca cererea dvs. să fie luată în considerare. Confirmați că toate informațiile pe care le-ați furnizat sunt corecte. Sunt de acord cu un examen medical dacă este necesar să vă ofere locul de muncă. În cele din urmă, dați permisiunea companiei să folosească orice imagini, video sau audio pe care le pot capta în timp ce vă aflați la locul de muncă în scopurile lor.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea șanselor de a fi angajat
    1. Imaginea intitulată Aplicați pentru un pas de lucru Disney Pasul 11
    1. Demonstrează o cunoaștere a companiei. Aflați istoria companiei specifice Disney pe care le aplicați, precum și Disney ca întreg. Nu trebuie să memorați fiecare fapt și detaliu, dar absorbi suficient pentru a demonstra o familiaritate mai mult decât trecerea cu potențialul dvs. angajator în scrisoarea de intenție și interviurile dvs. Dovedește-te să fii cineva pasionat de a contribui la misiunea generală a companiei, mai degrabă decât cineva care caută doar un loc de muncă de la primul angajator care este dispus să le angajeze.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un pas de lucru Disney Pasul 12
    2. Ia în considerare o deschidere la nivel de intrare. Companiile Disney se mândresc cu promovarea angajaților actuali pentru a umple pozițiile mai înalte, deci dacă vă țineți de unul dintre aceștia, reajustați-vă. Conținutul dvs. cu o poziție la nivel de intrare la început. De acolo, intenționează mai mult. Excel la poziția inițială. Câștigați o reputație pentru fiabilitate, capacitate și spirit de echipă, în timp ce rețelele în mod constant între colegii dvs., supraveghetorii și alte managemente.
  • Dacă sunteți stabilit pentru a sări peste pozițiile la nivel de intrare și aterizați-vă imediat o poziție de profil, asigurați-vă că puteți oferi o abilitate la cerere pe care au nevoie cu disperare. Companiile Disney au o forță de muncă imensă de a alege, astfel încât să vă aflați în afară de angajații actuali oferind o specializare unică că câțiva alți candidați s-ar putea lăuda.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o treaptă de lucru Disney Pasul 13
    3. Fi pregătit să se mute. Cu excepția cazului în care vă oferiți un set rar de abilități pe care câțiva alți candidați îl pot poseda, anticipați că compania va avea mai multe șanse să angajeze pe cineva care poate răspunde la o cerere de interviu și să înceapă să lucreze imediat. Dacă nu locuiți deja în zona imediată a locației locului de muncă, planificați-vă mișcarea cât mai curând posibil. Cercetarea disponibilității reședințelor și a logisticii de a acumularea de acolo înainte de a vă trimite cererea. În același timp, anulați un buget separat pentru călătorie pentru a apărea prompt pentru un interviu în persoană, dacă este necesar.
  • Dacă intenționați să vă deplasați la locația companiei înainte de a aplica sau dacă sunteți angajat, asigurați-vă că ați asigura un loc de muncă cu o altă companie până când Disney vă garantează un loc de muncă. Datorită popularității sale, Disney poate primi nenumărate aplicații pentru fiecare deschidere, creând o concurență rigidă pentru dvs.
  • De asemenea, asigurați-vă că aveți propriile mijloace de transport, fie că este vorba de o mașină sau o bicicletă, deoarece multe companii Disney sunt situate în orașe fără servicii de autobuz sau de tren de încredere.
  • 4. Uite și acționează ca un material Disney. Cu cât poziția dvs. este mai specializată și / sau în spatele scenelor dvs. este, cu atât mai puțin poate fi necesar să vă faceți griji în legătură cu acest lucru, dar amintiți-vă că Disney este o afacere orientată spre familie. Adaptați aspectul dvs. în consecință. Stilul părului tău conservator. Să se abțină de la obținerea tatuajelor vizibile sau ofensive. Rochie profesional pentru interviuri și lăsați bijuterii corporale la domiciliu.
  • Din nou, există multe companii Disney diferite, fiecare oferă numeroase poziții diferite, astfel încât codurile de îmbrăcăminte și aspectul profesional pot fi mai relaxate în unele zone, dar err pe partea de prudență până când lucrarea este cu siguranță a ta.
  • De asemenea, asigurați-vă că vă păstrați recordul curat, deoarece Disney își păstrează dreptul de a efectua controalele de fundal și criminale asupra angajaților săi la un moment dat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Computer cu acces la Internet
    • CV-ul de job
    • Îmbrăcăminte pentru un interviu în persoană
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar