Cum să găsiți cupoane pentru cumpărăturile online

Toată lumea îi place să economisească bani, mai ales când vine vorba de cumpărături online. Multe companii oferă cupoane care vă vor ajuta să economisiți bani și să vă faceți un cumpărător fericit online. Profitați de cupoane pentru cumpărături online și economisiți astăzi!

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutând internetul
  1. Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărăturile online Pasul 1
1. Efectuați o căutare generală pe Internet. Utilizați orice motor de căutare web pentru a căuta cupoane pentru cumpărături online. Această abordare funcționează cel mai bine dacă nu sunteți sigur ce doriți să cumpărați încă și pur și simplu doriți să identificați cele mai bune oferte. Includeți o descriere generală a produsului pe care îl căutați și adăugați fraza "Cupoane online."Încercați câteva dintre sugestiile că browserul dvs. de căutare vă oferă în timp ce introduceți fraza de căutare și vedeți dacă există termeni de căutare care vă ajută să găsiți lucruri care vă interesează.
  • Image intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 2
    2. Efectuați o căutare specifică pe Internet. Utilizați orice motor de căutare web pentru a găsi cupoane pentru anumite magazine și produse online. Introduceți numele produsului sau al companiei și adăugați fraza "cupoane online."Puneți ambii termeni în ghilimele pentru a restrânge căutarea la anumite elemente.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 3
    3. Răsfoiți site-urile și forumurile dedicate dedicate. Tastați "cupoane online" sau "site-uri de cupon online" în orice motor de căutare web pentru a găsi un site de cupon dedicat. Asigurați-vă că site-ul web oferă cupoane pentru cumpărăturile online. Unele site-uri web oferă cupoane numai pentru achizițiile în magazin. Comparați ofertele și cupoanele între site-uri web. Salvați orice cod de cupon pe care îl găsiți pentru achiziția dvs. online.
  • Imagine intitulată Găsiți Cupoane pentru cumpărături online Pasul 4
    4. Ai grijă de site-uri de cupoane false. Unele dintre site-urile pe care le întâlniți pot fi de fapt false. Aceste site-uri web nu oferă nimic și, în schimb, ar putea încerca să vă fure informațiile personale sau să vă infectați computerul cu un virus. Identificați un site de cupon fals urmărind următoarele:
  • Site-ul web oferă cupoane pentru lucruri gratuite.
  • Cuponul nu are o dată de expirare.
  • Cuponul nu pare să vină de la companie în sine.
  • Cuponul apare pe lista Black Lista neagră a Centrului de Informații Cupon.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 5
    5. Verificați imprimarea fină. Asigurați-vă că ați citit îndeaproape detaliile cuponului. Unele politici de cupon vă solicită să cumpărați un anumit număr de articole înainte de a le putea folosi. Alte cupoane exclud anumite elemente din vânzarea lor și, în schimb, vă solicită să cumpărați un anumit brand. Poate fi frustrant să-și petreacă timpul imaginând ce să achiziționeze numai pentru a descoperi că cuponul dvs. nu este valid când încercați să plătiți.
  • Metoda 2 din 3:
    În urma unei mărci pe social media
    1. Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărăturile online Pasul 6
    1. Căutați companii de cupon prietenoase. Identificați un produs care vă place și vedeți dacă compania are o istorie de a oferi cupoane pentru cumpărăturile online. Efectuați o căutare pe Internet pentru compania dvs. și includeți cuvintele "cupon" sau "reduceri online."Multe site-uri de cupon urmăresc cupoanele recente și trecute pentru companii specifice. Unele site-uri web au, de asemenea, liste de companii care oferă cupoane clienților lor.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 7
    2. Găsiți platforma socială socială a companiei. Determinați dacă societatea are o prezență socială. Acest lucru ar putea include Facebook, Twitter, Google+, un canal YouTube Pinterest, sau un alt site de social media. Verificați dacă puteți urma compania de pe acest site.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 8
    3. Urmăriți compania. Navigați la platforma socială a companiei și să determinați cum le puteți urmări. Acest lucru poate implica apăsarea unui buton "cum ar fi" sau un buton "Urmați". Unele site-uri necesită să creați un cont de utilizator înainte de a putea urma o companie. Utilizați numele și detaliile dvs. reale, astfel încât să nu aveți probleme când utilizați cupoanele.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 9
    4. Urmăriți ofertele speciale. Păstrați un ochi apropiat pe site-ul dvs. social media pentru a ști când compania dvs. a lansat un nou cupon. Urmăriți-vă e-mailul pentru actualizări și asigurați-vă că e-mailurile companiei dvs. nu intră în caseta dvs. de spam. Verificați site-ul social media companiei dvs. pentru postări și actualizări noi. Multe magazine online vă vor oferi o reducere atunci când veți urma mai întâi și veți trimite periodic noi cupoane.
  • Metoda 3 din 3:
    Înscrierea pentru cupoane
    1. Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărăturile online Pasul 10
    1. Căutați programe de loialitate. Identificați companiile care oferă programe de loialitate, care oferă cupoane și reduceri pentru repetarea clienților. Înregistrați-vă informațiile cu compania și includeți adresa dvs. de e-mail pentru a primi informații despre cupoane actualizate. Unele companii oferă un card de membru sau un număr unic de client pentru achizițiile dvs. Utilizați acest lucru ori de câte ori achiziționați un element și căutați pentru a vedea dacă ați primit noi cupoane.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 11
    2. Înscrieți-vă pentru cupoanele online. Înscrieți-vă pentru cupoanele online cu adresa dvs. de e-mail utilizând un șantier cu discount ca cupoane.com, yipit.com, dealnews.com, sau suckdeals.net. Puteți găsi uneori reduceri uriașe pentru magazinele online pe aceste site-uri. Există multe alte site-uri care oferă cupoane online pentru toate tipurile de produse și servicii.
  • Imagine intitulată Găsiți cupoane pentru cumpărături online Pasul 12
    3. Împărtășiți tranzacția. Dați codului de cupon unui prieten sau unei rude. Nu numai că este un lucru frumos de făcut, multe site-uri de cupoane online sau programe de loialitate vă recompensa pentru recomandări. Acest lucru poate lua forma unui cupon în numerar pentru următoarea achiziție sau o reducere procentuală specifică.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    SFATURI

    Asigurați-vă că ați citit termenii cuponului dvs. pentru a vă asigura că sunteți eligibil să primiți reducerea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar