Cum să găsiți un al doilea loc de muncă

Dacă lucrați cu normă întreagă și căutați niște bani în plus, ar putea fi timpul să luați în considerare obținerea unui al doilea loc de muncă. Căutarea și aplicarea pentru un alt loc de muncă este un proces similar pentru a căuta primul dvs. loc de muncă cu câteva avertismente. Fie că este cu fracțiune de normă sau temporară, fiți cinstiți cu angajatorii și puteți găsi locul al doilea ideal al doilea pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutarea unui loc de muncă
  1. Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 1
1. Faceți ceva diferit de locul de muncă actual pentru a evita arderea. Mai degrabă decât să lucrați la un loc de muncă similar cu ceea ce aveți deja, încercați să găsiți ceva nou și diferit. Acest lucru vă ajută să deveniți mai versatil al unui lucrător și vă va ajuta să dezvoltați noi abilități de-a lungul drumului.
  • Dacă lucrați într-un birou în timpul zilei, luați în considerare lucrul într-un magazin de vânzare cu amănuntul sau ca un restaurant Cook Part-time.
  • Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 2
    2. Urmăriți panourile de locuri de muncă online pentru pozițiile cu fracțiune de normă și temporară. Site-uri precum într-adevăr sau monstru au postări noi în fiecare zi pentru poziții. Aceste site-uri vă vor permite să sortați prin muncă care este part-time sau temporară și vă vor permite să introduceți cuvinte cheie dacă aveți o poziție în minte. Verificați site-urile de listare ca acestea zilnic pentru a rămâne actualizat.
  • Craigslist este o altă mare resursă pentru găsirea de locuri de muncă și concerte plătite de o zi plătite. Căutați categoriile care vă interesează cel mai mult, dar aveți grijă de posturile de spam care par dăunătoare. Dacă postările fac oferte sau salarii care sună prea bine pentru a fi adevărate, tot ce este mai bun pentru a le evita.
  • Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 3
    3. Întrebați în persoană în locațiile și restaurantele cu amănuntul. Dacă puteți, vizitați orele când puteți vorbi cu un manager. Întrebați dacă există vreo deschidere disponibilă cu normă întreagă sau temporară. Acest lucru va ajuta managerii să știe că aveți un interes activ pentru a lucra pentru ei.
  • Această tactică este, de asemenea, utilă pentru întreprinderile mici și locale care nu pot posta anunțuri dorite.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 4
    4. Luați în considerare munca cu jumătate de normă în alimente sau cu amănuntul. Aceste întreprinderi au, în general, mai multe ore active de seară dacă aveți deja o slujbă de zi cu normă întreagă. Deoarece multe dintre aceste întreprinderi au o rată ridicată a angajaților, mulți vor fi, probabil, angajați.
  • Tabelele de așteptare și de așteptare reprezintă o opțiune excelentă pentru orele de seară cu o plată decentă după sfaturi.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 5
    5. Căutați locuri de muncă unde puteți lucra de la domiciliu. Există multe locuri de muncă pe care le puteți lucra de la domiciliu, cum ar fi tutoringul englezei, revizuirea documentelor academice sau efectuarea apelurilor de servicii pentru clienți. Specificați "la distanță" sau "lucrați acasă" atunci când utilizați motoarele de căutare de locuri de muncă pentru a găsi aceste poziții.
  • Lucrul de la domiciliu necesită o abordare structurată. Setați un spațiu în interiorul casei dvs. ca birou pentru a evita distragerile.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 6
    6. Vindem scrisul dvs. independent sau serviciile creative. Dacă sunteți deschis pentru a scrie mesaje de blog sau pentru a crea design grafic, Freelancing poate fi o alegere bună pentru dvs. Multe companii, cum ar fi Writeraccess sau articole de cumpărare cu listuri scrise de cititori.
  • Găzduiți un site de portofoliu pentru a vă arăta abilitățile și atrageți clienți potențiali.
  • Partea 2 din 3:
    Networking cu alții
    1. Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 7
    1
    Utilizați LinkedIn Pentru a menține conexiunile profesionale. LinkedIn este o modalitate excelentă de a se rețea cu alți profesioniști. Maximizați cele mai multe din site-ul web prin aderarea la grupuri legate de interesele dvs. și conectarea cu alții.
    • Unele companii vor posta oportunități de angajare pe LinkedIn, astfel încât să urmați companiile cu care aveți un interes.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 8
    2. Comunicați activ cu rețeaua dvs. Păstrați în contact cu ei prin trimiterea scurtelor Hello-uri și actualizări despre ceea ce lucrați în prezent. Cel mai bine este să stați în contact cu rețeaua dvs. profesională cel puțin o dată la 6 luni. Rămâneți profesioniști și pozitivi pe măsură ce păstrați legătura.
  • Trimiteți e-mailuri de actualizare personalizate în rețeaua dvs., în special cele din zona pe care doriți să o lucrați. Ne mulțumim pentru petrecerea timpului de la ziua lor pentru a vă uita la actualizările dvs.
  • Fii specific cu privire la obiectivele tale. Evitați frazele ca: "Dați-mi voie să știu dacă auziți ceva."În schimb, spuneți ceva asemănător, "Dacă aveți nevoie vreodată de un ______, dă-mi un apel."
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 9
    3. Alăturați-vă grupurilor comunității care se aliniază cu interesele dvs. Găsirea grupurilor de hobby și entuziast sau cluburi în jurul zonei dvs. vă va ajuta să vă întâlniți cu indivizi asemănători. Acești oameni vă pot ajuta să faceți o conexiune cu cineva angajat în zonă pe care doriți să o lucrați.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 10
    4. Spark Impromptu Conversații cu străini pentru a vă extinde rețeaua. În timp ce așteptați în linie pentru o cafea sau la un magazin, introduceți-vă și loviți o conversație cu cineva din jurul vostru. Nu vă referiți la căutarea unui loc de muncă, ci sunteți prietenos și personalizabil în timp ce vorbiți despre dvs. Dacă lăsați o impresie de durată, persoanele pe care le-ați vorbit vă vor aminti și vă puteți conecta cu dvs. din nou.
  • Începeți cu un prieten prietenos "Hei, cum faceți?"Și oferiți o strângere de mână.
  • Puneți întrebări și ascultați-le să se conecteze mai bine cu ei.
  • Nu menționați căutarea dvs. de locuri de muncă inițial ca să nu pară disperată.
  • Pentru a rămâne în contact, oferiți o carte de vizită și încheiați conversația cu un revedere prietenos.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicând pentru a doua slujbă
    1. Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 11
    1. Fiți înainte, spunând angajatorului că aveți deja un loc de muncă în scrisoarea dvs. de intenție. Cinstea este cea mai bună politică atunci când vine vorba de un potențial angajator. Permiterea angajatorului să știe disponibilitatea dvs. este limitată, îi va ajuta să înțeleagă situația dvs. actuală și pot fi mai dispuși să lucreze cu programul dvs. strâns.
    • Includeți o propoziție care spune, "Sunt angajat în prezent, dar sunt dornic să lucrez și pentru compania dvs."
  • Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 12
    2. Includeți experiență valabilă pe dvs relua. CV-ul dvs. ar trebui să fie adaptat companiei specifice pe care o aplicați. Abilități de identificare care sunt relevante pentru poziția pe care o aplicați și eliminați toate acestea care nu se referă. Includ experiența de muncă din trecut într-o ordine cronologică.
  • Dacă aplicați pentru o poziție de servicii pentru clienți în Retail, menționați cât de bine vă interacționați cu oamenii.
  • Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 13
    3. Programați interviurile uneori în cazul în care ați fi disponibil pentru a lucra. Dacă lucrați deja la 9-5 locuri de muncă, nu programați un interviu pentru un al doilea loc de muncă în mijlocul zilei. Discutați cu un potențial angajator despre orele disponibile și încercați să planificați un interviu în acele vremuri.
  • Unele locuri de muncă pot dori să interviu cu un manager care funcționează numai în timpul zilelor. Lăsați-i să-și cunoască situația și să vadă dacă pot fi flexibili.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 14
    4. Rochie conform codului de îmbrăcăminte al companiei. Arătând că sunteți pregătiți și îmbrăcați ca un angajat va lăsa angajatorul să știe că ați cercetat și aveți grijă de slujbă.
  • Imagine intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 15
    5. Fiți încrezători și asertivi cu limbajul corpului. Stați drept și mențineți contactul vizual cu potențialul dvs. angajator. Evitați să vă traversați brațele, deoarece acest lucru vă va face să parchetați închis.
  • Au o strângere de mână fermă, dar nu strângeți mâinile într-o aderență la moarte.
  • Nu vă slăbiți sau puneți picioarele în sus, deoarece nu vreți să par prea confortabil.
  • Un semn subtil în timp ce angajatorul vorbește va arăta că aveți interes în ceea ce spun ei.
  • Imaginea intitulată Găsiți o a doua lucrare Pasul 16
    6
    A negocia Pentru cel mai bun salariu. Chiar dacă acest lucru va fi un loc de muncă cu fracțiune de normă sau temporar, ar trebui să câștigați cât mai mult posibil. Amintiți-vă, motivul celui de-al doilea loc de muncă este venitul suplimentar. În timpul interviului, aduceți experiențe anterioare care sunt benefice pentru companie și discută salariile și beneficiile pe care le-ați primi.
  • Să fie direct cu abordarea dvs. spunând ceva asemănător, "Am nevoie de mai mulți bani decât asta," dar nu sună exigenți.
  • Rezultatul eșantionului și scrisoarea de intenție

    Modalități de a aduce un al doilea loc de muncă într-un interviu

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Reluați pentru cineva care caută un al doilea loc de muncă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Scrisoare de intenție pentru un al doilea loc de muncă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Avertizări

    Nu puneți un alt loc de muncă înainte de sănătatea dvs. mentală sau fizică. Asigurați-vă că aveți timp liber dacă aveți nevoie de ea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar