Cum se aplică pentru carcasa hud

Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană a Statelor Unite (HUD) operează Programul național HUD pentru a oferi locuințe la prețuri accesibile, decente și sigure la gospodăriile cu venituri mici și moderate, persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități. HUD nu procesează direct aplicațiile. Mai degrabă, oferă fonduri agențiilor guvernamentale locale, organizațiilor non-profit și statelor individuale. Pentru a vă determina eligibilitatea pentru locuințe HUD, va trebui să localizați agenția de locuințe publice adecvată pentru zona dvs. și să completați un proces de aplicare.

Pași

Partea 1 din 2:
Navigarea programului HUD
  1. Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
1. Găsiți agenția locală locală locală. Deși HUD este finanțat federal, se desfășoară la nivel local prin intermediul agențiilor individuale de locuințe publice (HA). Va trebui să determinați care dintre ele servește zona dvs. specifică pentru a obține informații despre programele disponibile în regiunea dvs. și pentru a avansa cu procesul de aplicare.
  • Du-te online la Acest site web și selectați starea dvs. pentru a găsi lista lui HA în zona dvs. Apoi, derulați lista pentru a găsi informațiile de contact (telefon și / sau e-mail) pentru cea din orașul dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă Fast Pasul 10
    2. Familiarizați-vă cu programele HUD. Nu există o singură dimensiune - se potrivește tuturor locuințelor HUD. Mai degrabă există o varietate de programe de asistență (închirieri de pe piața privată, asistență la domiciliu) și tipuri de locuințe (case de o singură familie, apartamente de înaltă creștere), unele dintre acestea putând fi mai potrivite pentru dvs. / familia dvs. și particularitățile dvs. situatie. Printre numeroasele opțiuni sunt următoarele programe:
  • Programul de voucher de alegere a locuințelor: Cunoscut anterior ca secțiunea 8 locuințe, acest program este cel mai mare program administrat de HUD. Oferă vouchere pentru închirierea pe piața privată. Solicitanții eligibili includ familiile cu venituri reduse și persoanele fizice, vârstnicii și persoanele cu handicap.
  • Programul de parteneriate pentru investiții la domiciliu (Acasă): Acasă oferă gospodării cu venituri mici cu finanțare pentru construirea, cumpărarea sau reabilitarea locuințelor pentru închiriere sau de proprietate.
  • Oportunități de locuințe pentru persoanele cu SIDA (Hopwa): Acest program oferă asistență pentru locuințe persoanelor cu HIV / SIDA și familiile acestora. Sunt furnizate și servicii suplimentare de asistență.
  • Programe de locuințe multifamiliale subvenționate: Acest program include secțiunea 202 de locuințe de susținere pentru vârstnici și programul de servicii de locuințe de congregate (CHSP). Aceste programe pot fi deosebit de benefice persoanelor vârstnice, deoarece oferă câteva servicii suplimentare, cum ar fi menaj și transport. CHSP este un program foarte limitat, iar secțiunea 202 este disponibilă pentru persoane cu vârsta de cel puțin 62 de ani și cu un venit foarte scăzut.
  • Hudvet: Acest program se străduiește să reducă lipsa de adăpost în rândul veteranilor și a familiilor acestora. Sunt furnizate servicii suplimentare.
  • Programul de oportunitate de ocazie pentru proprietate de proprietate auto-ajutor (magazin): Spre deosebire de alte programe HUD, magazinul este acordat în primul rând organizațiilor non-profit regionale și naționale, nu persoanelor / familiilor. Acesta oferă asistență în achiziționarea și renovarea site-urilor de domiciliu.
  • Imagine intitulată Închide un cont bancar Pasul 8
    3. Verificați venitul dvs. Înainte de a petrece timpul pentru a completa o aplicație îndelungată, puteți verifica venitul împotriva "limitei de venit" dezvoltat de HUD pentru a determina cine se va califica pentru locuințe. Limitele de venit variază în funcție de zonă și depind de mărimea gospodăriei dvs., deci este important să vă comparați venitul împotriva limitei pentru zona în care căutați locuințe.
  • Limitele de venit se bazează pe venitul median din zona dvs. sau în zona metropolitană. Limitele "venituri mai mici" sunt stabilite la 80% din mediană, în timp ce limitele "foarte scăzute" sunt stabilite la 50% din mediană.
  • Puteți contacta HA locală pentru a afla limita de venit pentru zona dvs. sau puteți să vă uitați online la http: // Huduser.org / portal / seturi de date / il.HTML.
  • Doar pentru că venitul dvs. nu se încadrează la sau sub limita de venit nu înseamnă că nu trebuie să aplicați. Ar putea, totuși, să fie o idee bună să vorbești mai întâi cu un reprezentant HA.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    4. Răsfoiți pe site-ul HUD. Există multe resurse disponibile aici și puteți găsi o mulțime de informații despre diferite programe de locuințe și tipuri de asistență, precum și link-uri pentru localizarea creditorilor, estimând un împrumut și găsirea apartamentelor accesibile. Începeți prin selectarea stării dvs. de la "Informații de stat" Tab în partea de sus a paginii de pornire.
  • Partea 2 din 2:
    Completarea aplicației
    1. Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 5
    1. Determinați modul în care veți completa aplicația. Potrivit site-ului HUD al Guvernului Federal, toate aplicațiile HUD trebuie completate în hardcopie și puteți fie să completați aplicația sau să obțineți ajutor de la un reprezentant HA.
    • Unele state pot, totuși, să permită aplicații electronice pentru anumite programe. Contactați-vă HA locală pentru a afla despre politicile lor specifice.
    • Dacă completați aplicația dvs., este posibil să fiți capabili să o imprimați online și prin poștă / fax, în funcție de politicile locale HA. În caz contrar, va trebui să faceți o întâlnire pentru a intra în biroul HA și pentru a umple aplicația acolo.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 7
    2. Face o programare. Dacă HA vă cere să completați aplicația în persoană sau dacă doriți să vă ajutați să completați aplicația, să apelați agenției locale să creeze o întâlnire.
  • Imagine intitulată Conduită Pasul 2
    3. Colectați informațiile necesare. Veți avea nevoie de o serie de informații pentru procesul de aplicare, astfel încât să îl colectați în prealabil pentru a vă asigura că sunteți pregătiți. Dacă intrați în biroul Ha, este mai bine să aveți informațiile scrise în cazul în care ați uitat ceva.
  • Veți avea nevoie de adresa dvs. curentă și numărul de telefon împreună cu informații despre toți cei care vor trăi în unitatea de locuit (numele, sexul, data nașterii și relația lor cu șeful gospodăriei).
  • Aplicația va necesita informații despre statutul veteranului sau dacă locuiți în prezent în locuințe substandard. Aceste detalii vă pot ajuta să vă calificați pentru programe specifice.
  • Va trebui să oferiți o estimare a venitului dvs. de uz casnic pentru următoarele 12 luni și sursele veniturilor.
  • Fiți pregătiți să oferiți informații de contact pentru proprietarii dvs. actuali și anteriori, angajatori și bănci.
  • Imagine intitulată Modificați numele dvs. Pasul 4
    4. Localizați documentația adecvată. Când mergeți la agenția de locuințe pentru a completa cererea dvs., ar trebui să luați cu dvs. certificatele de naștere, declarații fiscale, permisul de conducere și alte informații care vor ajuta să verifice informațiile pe care le dați la cererea dvs.
  • Având această documentație disponibilă în momentul în care completați aplicația va face ca procesul să funcționeze mult mai ușor și rapid. În caz contrar, este posibil să fie necesar să petreceți zile sau săptămâni obținerea informațiilor către persoanele corecte și așteptați ca cererea dvs. să fie procesată între timp.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 9
    5. Completați aplicația. Aplicația poate fi destul de detaliată, deci așteptați să petreceți o perioadă de umplere. Dacă îl completați online, asigurați-vă că ați lăsat deoparte suficient timp, deoarece anumite sisteme nu vă pot permite să vă salvați progresul și nu doriți să începeți din nou dacă vă întrerupeți în mijloc.
  • Aplicați pentru cât mai multe programe de asistență diferite. Cele mai multe au liste de așteptare considerabile și aplicarea la mai multe programe vă maximizează șansele de a vă deplasa în partea de sus a cel puțin unei liste de așteptare într-un interval de timp relativ rapid.
  • Listele de așteptare pot fi deschise numai pentru o scurtă fereastră într-o anumită perioadă de timp. Prin urmare, pentru a crește probabilitatea de a face acest lucru pe lista de așteptare, cererea dvs. va fi acceptată, este important să îndepliniți termenul necesar pentru aplicarea unui anumit program. Având toate informațiile și documentația necesare cu dvs. atunci când mergeți la HA pentru a completa aplicația vă va ajuta să evitați întârzierile inutile.
  • A primit, în general, multe alte aplicații pentru asistență decât sunt capabile să accepte. Dacă îndepliniți orice criterii care contorizează ca stare de preferință sau stare prioritară, asigurați-vă că le rețineți la aplicația dvs., deoarece acestea vă vor face mai probabil să mutați lista de așteptare și să fiți selectați pentru locuințe. Starea priorităților poate fi acordată unei persoane a cărui apartament a fost condamnat - care locuiește într-un adăpost sau pe stradă - care suferă o urgență medicală severă - care plătește mai mult de jumătate din venitul său în chirie - care se confruntă cu violența domestică - sau care este evacuată fără nici o vină a lui sau a ei.
  • Asigurați-vă că informațiile despre aplicație sunt în întregime corecte. Dacă agenția de locuințe sau un proprietar constată că ați furnizat informații false despre aplicația dvs. de locuințe, acesta poate fi refuzat.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 13
    6. Întreabă întrebări. Dacă ați completat aplicația în persoană, un reprezentant HA va fi disponibil pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea despre locuința HUD și procesul de aplicare. El vă poate oferi informații despre diferite programe, procesul de selecție, timp de așteptare, etc.
  • În orice moment în timpul procesului, puteți să vă apelați agenția locală și să le puneți întrebări despre procesul de aplicare, programele disponibile în zona dvs. și așa mai departe. De asemenea, trebuie să fiți în măsură să faceți o programare pentru a vorbi cu un reprezentant în birou despre alte preocupări decât completarea unei cereri.
  • sfaturi

    Lista de așteptare pentru asistența pentru locuințe pot varia de la doi la cinci ani, cu așteptări deosebit de lungi în zonele metropolitane.
  • Dacă un HA nu are tipul de locuințe pe care îl căutați, luați în considerare căutarea în altă parte dacă sunteți în stare să vă deplasați într-o zonă diferită - un alt ha ar putea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar