Cum să găsiți un loc de la un număr de telefon

Cu resursele adecvate, puteți determina locul sau locația unui număr de telefon bazat pe codul țării sau codul zonei acelui număr de telefon particular. Uneori, Youcan primiți în mod repetat apeluri telefonice de la un număr nefamiliar sau o locație - în timp ce, în alte momente, puteți fi pur și simplu curiosi de originea unui număr de telefon. Pentru a găsi un loc bazat pe numărul său de telefon, puteți efectua o căutare pe Internet, consultați o hartă a codului de țară și a codului zonei pentru a determina originea unui număr sau puteți efectua o căutare de căutare inversă online sau de pe dispozitivul dvs. mobil.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți un loc dintr-un număr de telefon Pasul 1
1. Consultați o hartă a codului de țară sau a codului zonei. Aceste hărți vor oferi o listă de coduri de țară și coduri de zonă pentru numere de telefon în fiecare țară și regiune din lume.
  • Vizitați linkul Wikipedia furnizat în secțiunea surse a acestui articol pentru a revizui o listă completă a codurilor de țară.
  • Examinați lista pentru a găsi codul țării pentru numărul de telefon pe care îl cercetați. Dacă cercetați un număr de telefon al Statelor Unite, faceți clic pe link-ul pentru "Lista codurilor zonei din America de Nord American" în cadrul "Zona 1" secțiunea pentru a accesa o listă completă a codurilor de zonă din Statele Unite.
  • Faceți clic direct pe linkul pentru codul țării După ce ați găsit-o pentru a vedea mai multe detalii despre numerele de telefon din acea regiune - cum ar fi numele regiunii, codurile de zonă din acea regiune și numărul de cifre pentru toate numerele de telefon din acea regiune.
  • Dacă nu aveți acces la internet, vizitați o bibliotecă locală sau o librărie în zona dvs. pentru a localiza o carte de referință care conține un cod de țară sau o hartă numerică de cod de cod.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc dintr-un număr de telefon Pasul 2
    2. Efectuați o căutare pe Internet pentru numărul de telefon.
  • Accesați orice motor de căutare pe Internet și efectuați o căutare doar pentru numărul de telefon pe care îl cercetați. De exemplu, dacă cercetați un număr de telefon situat în Statele Unite, introduceți numărul utilizând un format similar cu "555-555-5555."
  • Examinați rezultatele căutării afișate pentru a determina originea sau locația numărului de telefon. De exemplu, dacă numărul de telefon pe care l-ați introdus este o afacere, numele afacerii poate părea de mai multe ori în rezultatele căutării - mai ales dacă afacerea și-a trimis informațiile către diverse directoare de telefon online.
  • Dacă numărul dvs. de telefon nu apare cu ușurință în rezultatele căutării, încercați să căutați diferite formate ale numărului de telefon pentru a lărgi rezultatele căutării. De exemplu, eliminați liniuțele care separă codul zonei și prefixul în numărul de telefon.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc dintr-un număr de telefon Pasul 3
    3. Utilizați un instrument de căutare inversă. Un instrument de căutare inversă vă va solicita pentru numărul de telefon, apoi vă va oferi informații despre locul, afacerea sau persoana pe care numărul de telefon este înregistrat la.
  • Vizitați orice motor de căutare pe Internet și introduceți cuvinte cheie, cum ar fi "Numărul de telefon Reverse Lookup" Pentru a vizualiza o listă de site-uri web care oferă servicii de căutare inversă.
  • Localizați link-ul sau secțiunea de pe site-ul de pe site pentru a accesa instrumentul de căutare inversă. De exemplu, puteți vizita site-ul de carte galbenă furnizat în secțiunea Surse din acest articol și faceți clic pe "Căutare inversă" În partea de sus a sesiunii pentru a începe să utilizați instrumentul.
  • Introduceți numărul de telefon al locului pe care încercați să îl găsiți, apoi să examinați rezultatele căutării.
  • Dacă aveți un dispozitiv mobil sau un smartphone, vizitați piața de aplicații a dispozitivului dvs. și efectuați o căutare "Căutare inversă" Aplicații pe care le puteți descărca pe dispozitivul dvs. Unele aplicații pot avea un serviciu avansat de identificare a apelantului construit în aplicația care vă permite să vedeți locul numărului de telefon care vă cheamă.
  • Unele site-uri web sau aplicații de telefonie mobilă vă pot percepe o taxă pentru a utiliza serviciul de căutare inversă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar