Cum de a construi marca dvs. Personală

Un brand personal este mult mai mult decât produsele sau serviciile pe care le vindeți. De exemplu, când vă gândiți la Oprah Winfrey, șansele nu vă gândiți la ea ca fiind doar o gazdă de discuții. Cu o revistă, un club de carte, produse de frumusețe și chiar propriul canal TV, ea a ajuns să fie cunoscută pentru o multitudine de lucruri, toate întruchipele personalitatea și valorile ei. Așa arată o marcă personală de succes. Este memorabil, autentic și spune o poveste convingătoare care vorbește publicului său. Cu munca grea și angajament, vă puteți construi propriul brand de succes care reflectă cine sunteți și ceea ce aveți de oferit.

Pași

Metoda 1 din 4:
Definirea mărcii dvs
  1. Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 1
1. Alegeți demografia specifică pentru publicul dvs. țintă. Identificați cine este publicul dvs. țintă pentru brandul dvs. este gândindu-se la factori cum ar fi vârsta, locația, genul, nivelul veniturilor, educația și fundalul etnic. Figurați cine are nevoie de brandul dvs. și care este cel mai probabil să-l cumpere și să o susțină.
  • De asemenea, vă puteți gândi la psihologia țintă. De exemplu, ce fel de personalitate sau atitudine fac oamenii interesați de marca dvs. au?
  • Știind cine este piața dvs. țintă vă poate ajuta să vă dați seama de modalități de a le apela și de a atrage nou-veniți.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 2
    2. Concentrați-vă mesajul astfel încât acesta să apeleze publicului țintă. Gândiți-vă la cine încercați să ajungeți sau să vă vindeți produsele. Craft un mesaj și gândiți-vă la ce fel de conținut va comercializa și promova brandul dvs. cel mai eficient la publicul dvs. țintă.
  • Brandul dvs. personal și mesajul trebuie să se concentreze asupra demograficului dvs. țintă pentru a le menține angajați.
  • De exemplu, dacă scopul dvs. este de a face apel la recentele grade de colegiu, mesajul dvs. ar putea să se concentreze mai mult pe strategii și provocări în jurul intrării în forța de muncă profesională. Dacă încercați să ajungeți la mamele de lucru, mesajul dvs. ar putea include modalități de a face față stresului familiei sau strategiilor de auto-îngrijire.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 3
    3. Cercetarea industriei și imita experții în domeniu. Petreceți timpul de citire a strategiilor de afaceri și informații despre industria de care vă interesează. Aflați cine sunt experții în domeniul dvs. Căutați blogurile, site-urile web, articolele sau oriunde altundeva și-au contribuit la industrie. Utilizați experiența lor pentru a vă ajuta să vă construiți propriul brand.
  • Chiar dacă scopul este să ieșiți în industria dvs., este important să cunoașteți principalii jucători din domeniul dvs.
  • Utilizați Internetul pentru a cerceta experții și găsiți resurse și informații despre domeniul dvs.
  • Aflați cum a început un expert pe care îl admirați și a devenit de succes în industrie. De exemplu, dacă vă aflați în fitness, puteți citi interviuri și articole despre modul în care un model de fitness sau atlete și-a construit afacerea astfel încât să puteți modela marca dvs. după al lor.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 4
    4. Creați o listă a punctelor forte și a punctelor slabe. O modalitate simplă de a ajuta la definirea pe cine sunteți dvs. și de marca dvs. este să faceți o listă cu punctele forte și punctele forte personale. Puneți-vă întrebări despre ce domenii de lucru vă excelează, ce caracteristici vă complimentează alți, precum și ce roluri și locuri de muncă par să se scurgă sau să nu se potrivească talentelor tale. Brainstorm și scrie tot ceea ce vine în minte.
  • Gândiți-vă la ceea ce industriile, locurile de muncă și provocările vă motivează sau vă excitați.
  • Utilizați punctele forte și punctele slabe pentru a vă ajuta să restrângeți și industriile. De exemplu, dacă preferați să lucrați la proiecte de unul singur, este posibil să nu doriți să lucrați într-o industrie care necesită colaborare.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 5
    5. Aplicați punctele forte și punctele slabe la marca dvs. personală. Luați lista dvs. de puncte forte și puncte slabe și evaluați-le în timp ce se referă la industria sau cariera în care lucrați. Găsiți o nișă specifică în industria dvs. care vă convine talentele și pasiunea.
  • De exemplu, designul de îmbrăcăminte este o industrie masivă, dar dacă sunteți foarte bun la proiectarea tricourilor cu design-uri abstracte, și vă place să o faceți, ar putea fi nisa voastră.
  • Sfat de experți
    Archana Ramamoathy, MS

    Archana Ramamoathy, MS

    Chief Technology Officer, Workdayarchana Ramamoathy este șeful de tehnologie, America de Nord la zi, este un produs Ninja, Avocatul de Securitate și într-o căutare pentru a permite o mai mare includere în industria tehnică. Archana a primit BS de la Universitatea SRM și MS de la Universitatea Duke și lucrează în managementul produselor de peste 8 ani.
    Archana Ramamoathy, MS
    Archana Ramamoathy, MS
    Ofițer de tehnologie, zi de lucru

    Construirea unei mărci poate deschide ușile. Archana Ramamoathy, directorul de management al produselor tehnologice la zi, spune: "Poate fi greu să construiești o afacere dacă nu ai un brand. Nimeni nu te cunoaște, așa că chiar dacă aveți credibilitate într-o organizație, nu se traduce întotdeauna în restul lumii. Dacă aveți un scop, trebuie să aveți oameni care vă pot ajuta să îndepliniți acest scop și să cunoașteți oamenii, trebuie să construiți un brand."

    Metoda 2 din 4:
    Marketingul dvs. personal
    1. Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 6
    1. Reflectă credințele mărcii tale în viața ta personală. Separarea mărcii dvs. personale din viața personală poate face o construire mai dificilă. În schimb, trăiți-vă brandul, având stilul dvs. real de viață reflectă marca dvs., astfel încât este mai autentică și mai atrăgătoare.
    • De exemplu, dacă brandul dvs. personal se concentrează pe wellness și nutriție, vă puteți face și marca dvs. arată mai autentică, practicând ceea ce predicați și mâncați bine și exercițiului.
    • Nu vă gândiți la marca dvs. personală ca la funcțiile dvs. de muncă, dar și idealurile dvs. personale. Dacă lucrați în finanțe, viața dvs. de zi cu zi vă poate reflecta filosofiile personale, cum ar fi bunătatea sau conducerea atentă.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 7
    2. Craft un rezumat al unui ascensor al mărcii dvs. Un "pas de ascensor" este un rezumat super-scurt al unei idei care poate fi livrat rapid oricui care este interesat să audă despre el. Petreceți ceva timp fiert în marca dvs. personală în câteva fraze memorabile, pe care le puteți memora și de a se ține pe cineva pe o scurtă notificare și să-și captureze atenția.
  • Creați un rezumat care reflectă persoanele pe care le serviți, valorile pe care le încorporezi și rezultatele pe care le obțineți.
  • Spuneți publicului dvs. ceea ce faceți și ce vă face diferit și interesant. Dacă brandul dvs. personal se concentrează pe un stil de viață vegan, puteți vorbi despre beneficiile pentru sănătate pe care le-ați observat după ce ați tăiat produsele de origine animală din viața dvs., precum și rețetele delicioase pe care le-ați descoperit.
  • Să presupunem că sunteți un specialist în rezolvarea conflictelor, cu accent pe medierea disputelor corporative. Ai putea spune ceva de genul: "Bună, eu sunt Chris Smith, pot rezolva argumente profesionale. Experiența mea ca avocat corporativ mă ajută să găsesc compromisuri pe care toată lumea le poate trăi."
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 8
    3. Participați la evenimente de rețea pentru a întâlni clienți potențiali și clienți. Uită-te online pentru evenimente locale de rețea pentru persoanele legate de industria dvs. Participați la evenimente și discutați cu cât mai mulți oameni puteți face conexiuni de afaceri și creșterea gradului de conștientizare a mărcii dvs. personale. Transmiteți cărți de vizită și colectați informații de contact de la persoanele pe care le întâlniți, astfel încât să puteți lua legătura cu ei.
  • Proiectarea unei cărți de vizită de bună calitate este o modalitate ușoară, simplă și rapidă de a trece de-a lungul informațiilor de contact și de a oferi oamenilor o idee bună despre ceea ce reprezintă marca dvs.
  • Acceptați invitații de la alte persoane din industria dvs. pentru a participa și la evenimente de rețea.
  • Nu vă faceți griji dacă sunteți nervos! Gândiți-vă la eveniment ca potențiale oportunități de angajare. Doar fi profesionist, politicos și spuneți oamenilor un pic despre cine sunteți.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 9
    4. Păstrați o listă actualizată a contactelor dvs. pentru viitoarele marketing. Creați o foaie de calcul sau o listă de contacte de afaceri și potențiali clienți. Ori de câte ori întâlniți un contact nou sau obțineți cartea de vizită a cuiva, adăugați-o la lista sau foaia de calcul, astfel încât să puteți ajunge la ele pentru potențialul de marketing sau pentru a-și folosi serviciile.
  • Capturați numele, adresa de e-mail și încercați să includeți orice informații despre care aveți despre ei. De exemplu, ați putea adăuga o notă ca "John, iubește pizza, are o soție și 2 copii."Puteți folosi aceste detalii când vorbiți cu ei în viitor.
  • Metoda 3 din 4:
    Creșterea prezenței dvs. online
    1. Imagine intitulată Construiți-vă brandul personal Pasul 10
    1. Concentrați-vă pe o platformă online care se potrivește intereselor dvs. Alegeți o platformă pe care vă place să o utilizați, sunteți bun la utilizarea și este mai bine potrivit pentru brandul dvs. personal. Concentrați-vă pe marketing și construiți o audiență pe acea platformă, care este mult mai probabil să includă oamenii de la publicul dvs. țintă.
    • De exemplu, Twitter poate fi mai eficient pentru a ajunge la o audiență mai largă, în timp ce Facebook poate fi mai eficient pentru marketingul persoanelor care vă cunosc.
    • De asemenea, puteți cerceta ce platforme sunt mai eficiente pentru industria dvs. pentru a vă ajuta să alegeți o atenție.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 11
    2. Faceți o mulțime de conținut de calitate pe platforma dvs. Creați cel mai bun conținut de calitate pe care îl puteți reflecta și promovează marca dvs. personală. Distribuiți conținutul pe platformă, astfel încât publicul țintă să poată vedea și să îl împărtășească.
  • De exemplu, ați putea trăi-un flux din sesiunile dvs. de jocuri pe Facebook Live dacă sunteți în jocuri video. Dacă sunteți în plante și flori, puteți folosi Instagram pentru a posta fotografii frumoase ale acestora.
  • Încercați să postați cât de des puteți să rămâneți angajați cu publicul dvs. țintă.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 12
    3. Colaborați pentru a crea conținut cu alte persoane din industria dvs. Contactați cu alți oameni care lucrează în industria dvs. și au următorul lor următor. Colaborați pe un proiect sau faceți conținut împreună pe care îl puteți împărtăși. Veți schimba publicul și veți crește propriile dvs. medii sociale. Toată lumea câștigă!
  • Dacă brandul dvs. se învârte în jurul valorii de fitness, ați putea să vă întâlniți cu o altă figură de fitness, înregistrați un antrenament împreună și postați-l.
  • De asemenea, puteți juca provocări sau jocuri distractive cu alți creatori de conținut. De exemplu, dacă sunteți în jocuri video, ați putea provoca un alt jucător la un duel și difuzați rezultatele.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 13
    4. Utilizați LinkedIn ca un instrument de social media suplimentar pentru brandul dvs. LinkedIn este o platformă de social media care se concentrează mai mult pe conexiunile profesionale de afaceri și pe căutările de locuri de muncă. Faceți un cont și concentrați-vă la evidențierea abilităților legate de industria dvs. Conectați-vă cu alți oameni din industria dvs., participați la discuții de grup și ajungeți să întâlnească oameni noi.
  • De asemenea, puteți citi și partaja articole legate de industrie pe LinkedIn.
  • Dacă sunteți vreodată pe piață pentru un nou loc de muncă, conexiunile pe care le faceți pe LinkedIn pot fi instrumente super-valoroase pentru a vă ajuta să aterizați una.
  • Utilizați o fotografie profesională pentru contul dvs., astfel încât recrutorii și liderii din industrie să fie mai probabil să contacteze sau să se conecteze cu dvs.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 14
    5. Creați un Twitter și utilizați-l pentru nisa specifică a mărcii dvs. Twitter este o platformă expansivă pe care o puteți folosi pentru a urmări liderii în câmpul dvs. și pentru a rămâne relevant în nisa dvs. specifică. Includeți-vă brandul personal în bio și utilizați hashtags care sunt legate de nisa dvs. specifică. Retweet Povestiri de top și se conectează cu alte persoane prin conturile lor.
  • De exemplu, dacă sunteți în colectarea, vânzarea și comercializarea adidașilor de vârf, ați putea adăuga hashtags ca #snehaerheads, #jordan, #kicks, și #kicksonfire.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 15
    6. Citiți și răspundeți la ceea ce spune publicul dvs. online. În plus față de crearea și postarea conținutului, este important să vă angajați cu publicul răspunzând la comentariile și mesajele lor. De asemenea, puteți folosi lucrurile pe care le spun și postați pentru a obține o idee despre ceea ce vorbesc și sunt interesați, astfel încât să vă puteți adapta conținutul pentru a fi mai relevant.
  • De exemplu, dacă există un nou format MEME amuzant pe care oamenii din audiența dvs. le împărtășesc, puteți să-l modificați pentru a vă potrivi marca și să vă împărtășiți propria versiune pentru a crește angajamentul.
  • Metoda 4 din 4:
    Optimizarea site-ului dvs. Web
    1. Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 16
    1. Creați un site web folosind un serviciu de găzduire pentru personalizarea ușoară. Un site web este o parte superficială a mărcii dvs. personale, deoarece este ceea ce vor vedea oamenii și cum vă vor contacta sau cumpăra ceva de la dvs. Utilizați un serviciu de găzduire, cum ar fi SquareSpace sau Wix, ceea ce face ca proiectarea site-ului dvs. să fie super simplă.
    • Alte servicii populare de găzduire web includ Godaddy, Bluehost și Hostgator.
    • Va trebui să plătiți o taxă de abonament pentru a vă menține site-ul și rularea dvs.
    • Alegeți un nume de domeniu care se potrivește mărcii dvs. De exemplu, dacă sunteți în design, ați putea merge cu ceva de genul "Designsbyjulie.COM."
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 17
    2
    Proiectați un logo profesionist Pentru site-ul dvs. Web. Un logo de înaltă calitate arată persoanele că sunteți serios și marca dvs. este profesionistă. Gândiți-vă la starea de spirit pe care doriți ca logo-ul dvs. să transmită și să aleagă un design care vă comunică brand-ul publicului dvs.
  • Uită-te la alte logo-uri din industria dvs. pentru a obține idei pentru dvs. și astfel încât să nu creați una care seamănă foarte mult cu competiția.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor, luați în considerare angajarea unui designer grafic profesional.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 18
    3. Utilizați conținut scris și video pentru a ambia la o poveste de marcă. Construirea unei narațiuni despre marca dvs. personală este o strategie eficientă de extindere a publicului. Înregistrați videoclipuri vorbind despre dvs. și marca dvs. și postați-le pe site-ul dvs., astfel încât oamenii să le poată urmări. Scrieți postări și articole de blog, astfel încât vizitatorii pot citi și afla mai multe despre dvs. și despre marca dvs.
  • Oamenii se vor simți mai investiți dacă se simt ca și cum au o legătură personală cu marca dvs.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 19
    4. Încărcați fotografii profesionale ale dvs. și a produselor dvs. Asigurați-vă site-ul dvs. să pară cât mai bun și profesional posibil prin utilizarea fotografiilor de înaltă calitate. Închiriați un fotograf sau utilizați o înaltă definiție pentru a face fotografii profesionale ale dvs. și a produselor dvs. Postați fotografiile de pe site-ul dvs. web pentru ca oamenii să vadă când vizitează.
  • Fotografiile de calitate scăzută pot face ca marca dvs. să arate neprofesională.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 20
    5. Adăugați orice mărturii și caracteristici media pe site-ul dvs. web. Ori de câte ori un client, client sau cineva din industria dvs. vă laudă și lucrarea dvs., adăugați-o pe site-ul dvs. ca mărturie. Conectați orice articole de știri sau acoperire media cu privire la dvs. sau de marca dvs., de asemenea. Utilizați-le ca dovadă că puteți rezolva problemele altor persoane și puteți produce o muncă de calitate.
  • De exemplu, dacă un client vă spune ceva de genul: "Mulțumesc atât de mult! Ești un salvator!"Întreabă-i dacă puteți împărtăși mărturia lor pe site-ul dvs.
  • Dacă sunteți vreodată în știri sau cineva scrie despre serviciile dvs., conectați-l pe site-ul dvs., astfel încât vizitatorii să o poată vedea!
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 21
    6. Atrage oamenii să vă dea adresa de e-mail pentru conduceri. Oferă o reducere sau un conținut exclusiv gratuit în schimbul adresei de e-mail a vizitatorului. Colectați e-mailurile și utilizați-le pentru viitoarele campanii de marketing, astfel încât să puteți obține cuvântul persoanelor care au vizitat deja site-ul dvs. și știu puțin despre dvs. și despre marca dvs.
  • Încercați să nu spam oamenii care vă dau adresa de e-mail sau vă pot bloca.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încearcă să fii la fel de autentic ca tine. Oamenii pot spune dacă încercați să le vindeți ceva și poate fi oprit dacă credeți că vă prefaceți că aveți grijă de ceva.
  • Amintiți-vă că, chiar dacă schimbați locurile de muncă sau chiar cariere, puteți să vă purtați în continuare brandul personal cu dvs. în industrii și experiențe noi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar