Cum să fii diferit pe youtube

Stând pe YouTube poate părea greu la început, dar există ceva unic despre fiecare dintre noi, inclusiv pe tine. Canalul dvs. YouTube este locul perfect pentru a evidenția ceea ce vă face specială și singura modalitate de a face acest lucru este un adevărat individ. Încercați să vă uitați să fiți diferit pe YouTube ca o provocare pentru a fi cât mai creativ posibil. Gândiți-vă în afara casetei și nu vă fie frică să fiți puțin ciudați! Dacă nu ați mai văzut niciodată pe cineva înainte, înseamnă că ați venit cu următoarea tendință mare. Acest articol explorează multe modalități pe care le puteți descoperi și, în cele din urmă, va prezenta ceea ce vă face stelară. Veți simți ca o stea în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 12:
Profitați la maximum de talentele tale.
  1. Imaginea intitulată Fii un stagiar Pop Pasul 16
1. Ce este ceea ce te face cu adevărat special? Gândiți-vă la lucrurile care vă fac diferite, fie că este vorba de vocea ta frumoasă, simțul umorului sau talentul tău pentru găsirea unei rotiri pozitive pe fiecare și totul în viața ta. Aceste atribute unice ale personalității voastre vă vor ajuta să ieșiți ca individ în rândul mulțimii.
  • Să spunem că conduci un tutorial de machiaj. Poate că talentul tău ascuns este că știi exact cum să recreezi machiajul lui Angelina Jolie în filmul Maleficent.
  • Este posibil să aveți abilități de editare video care rivalizează cel mai mare editorilor de film! Utilizați editarea pentru a schimba tonul. De exemplu, faceți videoclipul dvs. puțin mai suprareal prin utilizarea tehnicii de editare a crucii!
Metoda 2 din 12:
Știți cine este publicul dvs.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 2
1. Cui îți faci videoclipurile? La fel de personal ca și videoclipurile dvs. să se simtă, le publicați pentru lume pentru a vedea. Cine aveți în minte când vă uitați în cameră și cine credeți că conținutul dvs. va face apel la cel mai mult? Realizarea muncii dvs. cu publicul dvs. specific în minte vă poate ajuta să vă întăriți legătura cu audiența dvs., să atrageți mai mulți spectatori și să le păstrați înapoi pentru mai multe videoclipuri!
  • Poate că conduci un canal de revizuire a muzicii. Dacă vă place revizuirea înregistrărilor rare, spectatorii dvs. vor fi probabil interesați de istoricul muzicii. Încercați să evidențieți istoria fiecărui album pe care îl acoperiți!
Metoda 3 din 12:
Găsiți un model de rol sau două.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 3
1. Ceea ce ți-ai făcut să îți dai seama că ai putea să-ți începi propriul canal? Trebuiau să fi fost câteva inspirații, iar aceștia sunt oamenii cu care puteți învăța cu adevărat. Indiferent dacă este încrederea lor, expertiza lor în genul sau talentul lor pentru alegerea celor mai tari cântece pentru a acoperi pe chitara acustică, revizuiți ceea ce a motivat inițial să faceți ceea ce fac ei. Deși nu doriți să le copiați, munca lor este o mare sursă de inspirație.
  • Dacă revizuiți cărțile, consultați ce fac cei mai de succes critici de carte pe YouTube. Poate că se concentrează pe un anumit gen sau să se scufunde adânc în trilogies ca Domnul inelelor.
  • Gândiți-vă la modalitățile pe care le puteți face ideile proprii. În loc să acopere trilogii, încercați să revideți seria de copii vechi ca cărțile magice de copaci și revizuirea modului în care acestea au fost testul timpului.
Metoda 4 din 12:
Obțineți creativi.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 4
1. Luați inspirațiile și faceți ceva nou cu ei! O modalitate excelentă de a aduna un fanbaze este de a face ceva pe care nimeni nu a făcut-o vreodată înainte. Gândiți-vă la stelele timpului nostru care au adus ceva complet nou la ceea ce făceau. Oamenii ca Lady Gaga și Prince au purtat haine șocante, au făcut videoclipuri de muzică suprareal și unic și nu s-au temut să păzească un pic ciudat. Ce puteți face că alții de pe YouTube nu fac?
  • Redați muzică eclectică în fundalul videoclipurilor dvs. sau folosiți imagini găsite pentru a oferi filmului dvs. comentariile dvs. Trippy Spin! Nu vă fie frică să încercați lucruri noi.
  • Verificați reacțiile din comentariile pentru a vedea dacă oamenii respectă. Cotele sunt, ceea ce vă face diferit va fi partea preferată a tuturor!
Metoda 5 din 12:
Dezvoltați-vă brandul personal.
  1. Imagine intitulată Puneți pentru imagini Pasul 26
1. Întrebați-vă ce este important pentru dvs. Poate că sunteți foarte pasionați de a vă servi comunitatea sau vă gândiți la pasiuni cum ar fi sportul și arta să fie forțele de ghidare ale vieții voastre. Indiferent de aceste lucruri, ele sunt ceea ce vă alcătuiesc valorile. Brandul dvs. personal este, în cele din urmă, cum comunicați aceste valori publicului dvs. Gândiți-vă la el ca o declarație de misiune pentru munca dvs. pe care o comunicați prin cuvintele și prezentarea dvs.
  • Brainstorm Ce este important pentru dvs. Notați tot ceea ce vă place despre viață, apoi gândiți-vă la modul în care aceste lucruri se referă la videoclipurile dvs. YouTube.
  • Determinați modul în care puteți prezenta acei factori motivați din videoclipurile dvs. Dacă vă place să fiți parte din comunitatea dvs., prezintă interviuri cu membrii comunității sau organizațiile de evidențiere pe care spectatorii le pot sprijini.
Metoda 6 din 12:
Dați publicului ceva de care au nevoie.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 6
1. Nu faceți doar videoclipuri de dragul de a le face. Fiți conștienți de modul în care puteți îmbunătăți viața oamenilor cu videoclipurile dvs. și ce lipsă vă puteți completa munca dvs. Indiferent dacă face ca oamenii să râdă, oferind instrucțiuni utile sau recomandări bine cercetate, doriți ca videoclipurile dvs. să servească un scop util.
  • Poate că ai talente unice când vine vorba de sfaturi de grădinărit. Sigur, există deja videoclipuri de grădinărit acolo, dar dacă posedă abilități accesibile de comunicare, ar putea fi foarte util pentru începători.
Metoda 7 din 12:
Scrieți o descriere pentru videoclipurile dvs.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 7
1. Faceți efortul de a oferi mai multe informații spectatorilor dvs. Prin luarea timpului pentru a oferi informații de fundal sau resurse suplimentare, veți comunica spectatorilor că sunteți credibil, profesional și demn de încredere. Munca dvs. suplimentară vă va face să ieșiți în evidență, deoarece nu toți cei care au nevoie de timp pentru a oferi spectatorilor lor tot ce trebuie să știe. De fapt, descrierile dvs. presate vă vor arăta ca expertul în genul dvs.
Metoda 8 din 12:
Acordați atenție la lungime.
  1. Image denumită să fie diferită pe YouTube Pasul 8
1. Faceți fiecare minut al numărului dvs. de videoclipuri! Un videoclip care este prea scurt sau prea lung poate provoca pierderea mesajului dvs. pentru a vă pierde spectatorul. Lungimea perfectă depinde de conținutul videoclipului dvs., deoarece un videoclip muzical va avea o altă lungime ideală decât un tutorial de jocuri. Pe măsură ce filmeți și editați videoclipul, asigurați-vă că nu există timp pierdut sau întrebări fără răspuns. Ținând cont de acest lucru vă poate ajuta Editați videoclipurile astfel încât lungimea se simte drept.
  • Un videoclip în care se numără fiecare moment va ieși în evidență la spectator, deoarece conținutul și mesajul dvs. vor fi clare și cât de puternice pot fi!
Metoda 9 din 12:
Utilizați site-urile media sociale pentru a vă promova munca.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 9
1. Social media este o modalitate excelentă de a atrage mai mulți spectatori. Ori de câte ori aveți un nou videoclip, lăsați urmașii dvs. pe Instagram, Twitter și alte platforme sociale de socialitate știu! Acest lucru vă ajută să vă extindeți următorii de la pur și simplu pe YouTube și vă va face să ieșiți în evidență ca un creator pe social media.
  • Post video evidențiază pe Instagram, link către videoclipuri noi pe pagina dvs. Twitter și păstrați cel mai actualizat conținut în BIO pentru acces rapid!
  • Link la platformele dvs. de social media pe YouTube, astfel încât spectatorii să poată urma și să obțină actualizări acolo.
Metoda 10 din 12:
Adăugați un antet personalizat și o fotografie de profil pe pagina canalului.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 10
1. Personalizați setările astfel încât pagina canalului să fie unică pentru dvs. Includeți un headshot ca fotografia dvs. de profil, astfel încât spectatorii să recunoască cine sunteți sau o imagine relevantă pentru videoclipurile dvs. dacă preferați munca dvs. să faceți o etapă de centru.
  • Mergeți mai departe și adăugați și o imagine a antetului. Acest lucru va face ca canalul dvs. să arate mai atrăgătoare vizual și să completeze!
Metoda 11 din 12:
Caracteristică o remorcă de canale pe pagina canalului.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 11
1. O remorcă de canale este foarte mult ca o remorcă de film. Este un scurt videoclip care permite spectatorilor să cunoască tipul de conținut pe care îl faceți, ce videoclipuri pot verifica pe pagina dvs. și încurajează spectatorii să se aboneze pentru a afla mai multe! Acest lucru poate fi un mare mijloc de a face apel la spectatori, deoarece face ca învățarea cu privire la conținutul dvs. mult mai ușor decât canalele care nu pot lăsa spectatorii să cunoască aceste informații chiar de pe lilieci.
  • Alternativ, puteți adăuga un videoclip recomandat. Alegeți un videoclip care prezintă ce fel de conținut pe care îl faceți. Alegeți cea mai bună lucrare, deoarece aceasta va fi prima impresie a spectatorilor despre canalul dvs!
Metoda 12 din 12:
Muncește din greu.
  1. Imaginea intitulată Fii diferit pe YouTube Pasul 12
1. Poate fi cel mai puțin distractiv de toți pașii, dar este necesar să ieșiți. Pentru a obține ceea ce doriți într-un câmp competitiv ca YouTube, va trebui să vă aplicați și să faceți tot posibilul să lucrați din greu. Perfecționați abilitățile prin practică constantă, vă planificați videoclipurile în prealabil și rămâneți la curent cu noi aspecte ale câmpului dvs. și chiar luați cursuri pentru a rămâne ascuțite.
  • Dacă faceți recenzii de film, deveniți expert în film! Urmăriți fiecare film pe care îl puteți și citiți istoria filmului. Spectatorii vor aprecia timpul pe care l-ați luat pentru a vă face canalul la fel de bun cum poate fi.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar