Cum să fii faimos în timp ce tineri

A deveni faimos implică, de obicei, face ceva pentru a vă face faimos, de a face ceva scandalos pentru a vă dezvolta talentul. De asemenea, vă puteți ajuta prin dezvoltarea unui brand personal. La rândul său, trebuie să vă comercializați ideile și marca pentru ca oamenii să înceapă să vă recunoască numele.

Pași

Partea 1 din 3:
A face ceva pentru a deveni faimos
  1. Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 1
1. Fi unic. Unicitatea se remarcă într-o mulțime, mai ales când toți ceilalți încearcă să urmeze mulțimea. Prin urmare, încercați să fiți propria persoană unică, făcând ceva neobișnuit în orice câmp pe care îl alegeți.
  • De exemplu, McKayla Maroney, deși renumită pentru gimnastică, a devenit și mai renumită pentru o privire specială pe care o avea uneori. Ea sa lăsat să fie unică, mai degrabă decât să-i prindă un zâmbet pe fața ei prin întreaga competiție.
  • O altă persoană care a devenit faimoasă în acest fel a fost Bobak Ferdowsi. În calitate de membru al echipei care a ajutat la ateriza un Rover pe Marte, el era deja în câmpul său. Cu toate acestea, când oamenii i-au văzut mohawk într-un trădător al evenimentului, a devenit faimos peste tot pe internet.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 2
    2. Face o invenție unică. Unii oameni devin faimoși pentru lucrurile pe care le inventează. Cea mai bună modalitate de a inventa ceva este să începeți cu o problemă. Ce problemă de zi cu zi te deranjează pe tine sau pe familia ta? Ce fel de soluție ați putea veni să o rezolvați? Dacă veniți cu o nouă soluție pentru o problemă veche, ați putea deveni cu ușurință celebru.
  • De exemplu, Mark Zuckerberg este renumit pentru începutul Facebook la o vârstă fragedă. A văzut o nevoie de o rețea socială online bazată pe campusuri de colegiu (inițial) și a lucrat pentru a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 3
    3. Faceți ceva pentru alte persoane. Unii oameni au devenit faimoși prin a fi generos. Iată kickerul, deși - trebuie să faci ceva generos într-un mod neobișnuit sau scandalos.
  • De exemplu, poate strângeți bani pentru o caritate prin înotați Mississippi și luați pe oameni să doneze pentru fiecare mile pe care o înotați.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 4
    4. Încercați audiția pentru un spectacol de realitate. În timp ce unele emisiuni de realitate necesită talente particulare (de gătit sau cântând, de exemplu), alții necesită foarte puțină talent deloc. Urmăriți o parte din cele mai recente emisiuni de realitate pentru a obține o idee despre ceea ce doriți, apoi găsiți orele de audiție pe site-ul lor. Mulți oameni au devenit celebru despre emisiunile de televiziune a realității.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 5
    5. Sparge o înregistrare mondială. Această metodă ar putea dura puțin timp cât trebuie să lucrați la un talent sau o sarcină. Cea mai ușoară modalitate de a da seama ce ați putea face este să vă uitați prin Cartea Guinness a înregistrărilor mondiale. Găsiți-vă pe care credeți că ați putea să vă rupeți și apoi să lucrați la a face acest lucru. Când încercați în cele din urmă să o rupeți, probabil că veți avea nevoie de un oficial de la Guinness pentru ao verifica.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 6
    6. Arătați-vă talentul. Desigur, mulți oameni devin faimoși doar prin faptul că sunt foarte talentați într-o singură zonă. Dacă ai talent înnăscut, ai putea să-ți petreci ceva timp în timp ce ești încă foarte tânăr. De fapt, copiii foarte talentați devin deseori faimos pentru o vreme, deoarece oamenii sunt fascinați de cineva atât de tânăr atât de talentat. Dacă sunteți sub 18 ani, încercați să vă cereți părinților dvs. dacă puteți posta videoclipuri cu dvs. care vă efectuați talentul pe un site ca YouTube, pe care îl puteți împărtăși cu prietenii.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unui brand personal
    1. Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 7
    1. Definiți ce este marca dvs. Adică atunci când construiți un brand, trebuie să decideți ce vreți ca oamenii să se gândească când vă aud numele dvs. Nu trebuie să fii fals, dar trebuie să decideți ce părți ale dvs. veți prezenta publicului. Cu alte cuvinte, vrei o coerență.
    • Un exemplu de tineret care a creat un brand personal este Hannah Hart de bucătăria mea beat. Brandul ei personal se bazează pe un vârf de silliness cu o parte a compasiunii, deoarece încurajează oamenii să se implice în comunitățile lor.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 8
    2. Decideți ce aveți de oferit. Când vă construiți marca, trebuie să oferiți ceva lumii. Știi despre lucruri și poți folosi ceea ce știi. Cu alte cuvinte, marca dvs. poate fi despre ceea ce sunteți expert, fie că este vorba de roboți, gătit sau pictează unghiile destul de frumoase.
  • De exemplu, anumiți bloggeri se bazează pe expertiza lor pentru a-și construi brandul, cum ar fi bucuria brutarului, care a început un blog de coacere pentru a împărtăși dragostea ei de coacere cu alții. Ea a câștigat un număr de adepți datorită preciziei ei în gătit, rețete imaginative și stilul ei cinstit.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 9
    3. Prezentați-vă lumii. Cu toate platformele de social media acolo, este ușor să începeți să partajați conținutul cu utilizatorii. Puteți scrie bloguri, Tweet, faceți videoclipuri sau faceți fotografii. Unii oameni fac toate cele de mai sus. Practic, doriți să începeți să arătați despre ceea ce știți prin partajarea conținutului de experți.
  • Dacă sunteți serios să creați un brand pentru dvs., ar trebui să luați în considerare crearea propriului dvs. site web. În acest fel, baza dvs. de ventilație va avea un loc de aterizare pentru a afla totul despre tine.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 10
    4. Ia timp la rețea. A fi celebru este o afacere. Asta înseamnă că trebuie să fii în permanență pe partea de sus a te-ai pus acolo. Pe Internet, rețeaua se face prin legarea cu alți creatori de conținut. Cu alte cuvinte, trebuie să comentați și să împărtășiți conținutul altor persoane pentru a vă ajuta să vă împingeți și el.
  • De asemenea, puteți încerca tehnici, cum ar fi tururi de blog, unde solicitați anumite bloguri (relevante pentru ceea ce faceți) pentru a vă găzdui ca oaspete. Gazda vă poate intervieva, sau ați putea scrie un post de blog de oaspeți.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 11
    5. Scoateți tot ce nu se potrivește marca dvs. Ia un ochi critic la toate mass-media sociale. Orice conținut nu se potrivește marca prescrisă trebuie să fie luată în jos. De asemenea, puteți seta o alertă Google pentru numele dvs. pentru a vedea ce se spune despre tine acolo.
  • De exemplu, dacă încercați să vă prezentați ca fiind prietenos cu familia, ați putea dori să faceți fotografii ale dvs. de petrecere.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 12
    6. Curați postările. Adică, nu postați tot ceea ce vine în mâna ta. De fiecare dată când vă gândiți să postați o actualizare, un post de blog sau o fotografie, gândiți-vă dacă se potrivește în marca dvs. sau nu.
  • De exemplu, dacă încercați să vă prezentați ca fiind prostie și distractivă, postarea posturilor serioase despre evenimentele recente nu pot să nu se potrivească marca dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Marketingul dvs. sau o idee
    1. Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 13
    1. Producători de contact. Dacă aveți o carte sau un album pentru a promova, puteți încerca să contactați direct producătorii. Uită-te pe site-urile pentru afișările pe care le considerați bune, și găsiți e-mailurile de contact pentru producători. Puteți apoi să vă îndreptați direct ideea la producător. Dacă sunteți o potrivire bună, ea vă poate aduce la spectacol.
    • Nu încercați doar una și opriți. Trebuie să fii persistent. Continuați să încercați producătorii din diferite spectacole.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 14
    2. Începeți mai mic. Nu treceți mai întâi la spectacolele naționale. Începeți cu emisiuni de televiziune locale sau știri locale. Odată ce vă dovediți că vă puteți ocupa de televizor, spectacolele mai mari vor fi dispuse să vă ridice.
  • Spectacolele caută oameni care sunt politicoși și angajați și care au ceva de spus.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 15
    3. Găsiți marca similare. Dacă puteți găsi persoane care produc conținut similar, dar care sunt mai faimoase, încercați să le împrieteniți. Prin asocierea cu alte branduri populare, marca dvs. poate deveni mai populară.
  • Este posibil să parcurgi oameni care au branduri similare doar prin citirea altor bloguri, vizionând videoclipuri și angajarea în social media. Odată ce găsiți alți oameni ca tine, începeți să vă angajați cu conținutul lor, răspunzând la postările lor și comentând videoclipuri. De asemenea, puteți întâlni oameni la conferințe de blogging și vlogging.
  • Imaginea intitulată obține faimos în timp ce tânărul pas 16
    4. Fi angajați. Adică indiferent de post pe social media nu ar trebui să fie blande. Poate fi natură lumească, cum ar fi o actualizare despre viața de zi cu zi, dar ar trebui să aibă o scânteie din partea ta, ceea ce face să se angajeze cititorilor dvs.
  • sfaturi

    Persistența este cheia. Adesea, veți deveni faimos numai dacă continuați să lucrați la el.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar