Cum să veniți cu un nume de marcă

Primul lucru pe care îl observați despre un produs sau serviciu este numele său. Cu siguranta vrei ca a ta să iasă în mulțime în mulțime! Pentru a alege un nume eficient, gândiți-vă la care adjective descrie industria dvs. și țintă consumatorii. Apoi le fierbeți până când capturați esența mărcii dvs. Denumirile de afaceri sunt proprietăți valoroase, iar alte companii ar fi putut deja selecta numele dvs., deci asigurați-vă că este disponibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Brainstorming Numele
  1. Imaginea intitulată începe o carieră de scriere Pasul 2
1. Elaborarea unei liste de tip Buzzwords din industrie. Care sunt cele cinci sau șase caracteristici definitorii ale industriei dvs? Citiți publicațiile din industrie sau articolele online pentru ajutor și scrieți o listă de cuvinte. Aceste cuvinte vă pot ajuta să veniți cu un nume de marcă.
  • De exemplu, următoarele cuvinte Buzzwords ar putea descrie industria tehnică: agil, exploziv, schimbare, conectare.
  • Imaginea intitulată se comportă Pasul 5
    2. Identificați modul în care doriți ca consumatorii să vă vadă. Vino cu o listă de adjective doriți ca consumatorii să se asocieze cu numele dvs. de marcă. Aceste adjective pot fi valorile companiei dvs. sau emoțiile și experiențele pe care le doriți să le aibă consumatorii.
  • De exemplu, un magazin auto poate dori ca consumatorii să simtă relief, transparență, viteză și dependență.
  • Un nou început de tehnologie ar putea dori consumatorii să experimenteze conexiunea, curiozitatea și entuziasmul.
  • Cele mai bune branduri spun o poveste puternică unui anumit public despre valorile companiei dvs. și ar trebui să ofere oamenilor un set de imagini sau sentimente despre organizația dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu narcisistii la locul de muncă Pasul 4
    3. Alegeți patru adjective pentru a descrie piața dvs. țintă. Cine încercați să faceți apel la? Identificați stilul, veniturile, interesele și nivelul de sofisticare ideale. Tinerii milenii și membri ai generației Z vor fi atrași la diferite mărci decât părinții și bunicii lor. În plus, persoanele cu venituri mari au, probabil, gusturi diferite decât persoanele cu venituri mici.
  • Evitați generalitățile. Nu toate milenii sunt șold și edgy. De exemplu, s-ar putea să încercați să apelați la tinerele mame. În această situație, publicul dvs. ar putea fi proaspăt, optimist, elegant și căutat stabilitate.
  • Gândiți-vă la cine încercați să ajungeți și pe piața dvs. este. Care sunt oamenii pe care doriți să o aduceți îndeaproape și ce tind să se bucure de auz sau să vadă în alte mărci care le plac? Acesta poate fi.O referință care nu copiază, ci pentru a vă ajuta să înțelegeți gama de valori pe care ați putea dori să le transmiteți.
  • Imaginea intitulată Nu sunteți de acord cu șeful dvs. Pasul 14
    4. Fierbeți afacerea dvs. până la esența sa. Uită-te la lista de adjective. Împărtășesc ceva în comun? Găsiți un fir comun și utilizați-l ca nume de marcă. Numele dvs. nu poate fi un șir de adjective.
  • De exemplu, adjectivele pentru un magazin de îmbrăcăminte pentru copii ar putea fi "optimiste", "în creștere", și "Nou", care sugerează noi începuturi și un viitor luminos. "Sunrise" sau "Sunshine" ar putea captura această esență.
  • Imagine intitulată Găsiți o lucrare de inginerie civilă Pasul 11
    5. Alegeți un nume unic. Numele dvs. trebuie să iasă în evidență pe piață, în special pe web. Nimeni nu vă poate găsi dacă vă numiți "ciocan" sau "elastic."Adevărat, Apple este numele unei companii celebre, dar ar fi greu pentru ei să izbucnească astăzi fără bani majori cheltuiți pe marketing.
  • În loc de "ciocan", a ales ceva ușor diferit: "Concasoare."
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă ca un surd sau greu de auzit Pasul 12
    6. Creați un nume de mashup. S-ar putea să combinați cuvintele pentru a crea un nume. De exemplu, grupul Groupon combinat "grup" și "cupon."Aceasta este o modalitate ușoară de a alege un nume unic care transmite întotdeauna informații cheie despre marca dvs.
  • Imagine intitulată Manipulați un interviu de screening telefonic Pasul 5
    7. Scurtați-vă numele. Numele trebuie să fie ușor de reținut, așa că încercați să le faceți cât mai scurte posibil! În mod ideal, numele dvs. ar trebui să fie un cuvânt, deși este posibil ca acesta să nu fie posibil.
  • În loc de "Suntem deschisi de la șapte la unsprezece," o afacere numită "7-11."Care ți-ar aminti? 7-11 este un nume grozav, deoarece comunică, de asemenea, caracteristica de definire a companiei: sunt deschise de la 7 dimineața până la 11 noaptea.
  • Imagine intitulată Începeți un magazin online ieftin Pasul 3
    8. Alegeți un nume care funcționează în armonie cu marca dvs. Brandul dvs. este mult mai mult decât numele dvs. de afaceri. Acesta include, de asemenea, sigla dvs. și schemele de culori pe care le utilizați pe produsele, site-ul și ambalajul dvs. Toate aceste elemente trebuie să creeze o impresie unificată.
  • De exemplu, ați putea iubi culorile albastre întunecate, designerul dvs. web a folosit pe site-ul dvs. Web. Dacă da, atunci "Sunshine", probabil că nu este un nume bun de marcă. Ceva va trebui să schimbe - fie site-ul web, fie numele dvs. de marcă.
  • Partea 2 din 3:
    Verificarea dacă sunt disponibile nume
    1. Imaginea intitulată răspunde atunci când o promoție este respinsă Pasul 11
    1. Aflați dacă numele de domeniu este disponibil. Majoritatea afacerilor au un site web în zilele noastre, iar majoritatea întreprinderilor își folosesc numele în domeniul lor. De exemplu, domeniul Apple este măr.COM. Verificați dacă domeniul dvs. este disponibil înainte de a se stabili pe un nume.
    • Vizitați Bustaname.COM și introduceți o listă de cuvinte cheie. Veți primi apoi o listă de domenii disponibile bazate pe diferite combinații ale cuvintelor dvs. cheie.
  • Imaginea intitulată rămâne disciplinată când lucrați de la distanță Pasul 2
    2. Verificați dacă o altă afacere a înregistrat numele dvs. Întreprinderile trebuie să înregistreze în mod obișnuit un nume de domeniu în jurisdicția unde se află. În U.S., Acest lucru va fi cu statul dvs. Guvernul nu permite două întreprinderi să folosească același nume, deci verificați dacă numele dvs. a fost deja ales.
  • Ar trebui să existe o bază de date pe care o puteți căuta la site-ul guvernamental corespunzător. În U.S., Verificați secretarul statului de stat al site-ului dvs. de stat.
  • Imagine intitulată Căutare de locuri de muncă Pasul 2
    3. Căutați dacă un nume a fost marcat marcaj. Mărcile comerciale sunt cuvinte sau simboluri (inclusiv nume) care identifică sursa de bunuri sau servicii. Din acest motiv, mărcile comerciale sunt foarte valoroase, iar legea oferă un titular comercial dreptul exclusiv de a folosi marca comercială. Verificați dacă numele dvs. sau un nume similar au fost deja înregistrate. În U.S., Puteți căuta Registrul Federal al mărcii comerciale la https: // USPTO.Gov / Mărci comerciale-Application-Process / Search-Trader-Baza de date.
  • Puteți folosi în continuare un nume dacă altcineva a marcat-o, atâta timp cât îl folosiți pentru a vinde produse sau servicii foarte diferite. De exemplu, "Delta" este utilizată atât de o companie aeriană, cât și de o companie de robinet.
  • Consultați cu A Avocatul mărcii comerciale Dacă doriți să utilizați un nume care a fost deja înregistrat marcaj. Titularul mărcii comerciale vă poate da în judecată și este scump să vă apărați. Doar un avocat vă poate sfătui dacă să continuați și să utilizați numele.
  • Partea 3 din 3:
    Testarea numelor dvs
    1. Creați pagini de destinație. Pentru a vedea care nume este cel mai popular, creați pagini de aterizare și vedeți care dintre ele atrage cele mai multe ochi. Înscrieți-vă pentru un cont gratuit de încercare cu software-ul paginii de aterizare, cum ar fi descărcarea sau conducerea și construirea mai multor pagini de aterizare de marcă.
    • Textul dvs. poate fi o descriere a produsului sau a serviciului dvs. De asemenea, includeți un link în care vizitatorul poate să se înscrie pentru mai multe informații sau actualizări viitoare.Imaginea intitulată depășește o teamă de dating online Pasul 7
  • Textul și logo-ul ar trebui să rămână aceleași pe fiecare pagină. Singura diferență va fi numele.
  • Imagine intitulată Creșterea traficului organic Pasul 15
    2. Spectacol Anunțuri pe Facebook la publicul dvs. țintă. Rotiți anunțurile dvs., folosind diferite nume de marcă. Acest lucru vă va permite să vedeți care dintre ele atrage cel mai mult interes. Este probabil cel mai bine să utilizați doar două anunțuri diferite pe campanie.
  • Paginile Facebook pot fi complicate pentru a crea, astfel încât ați putea dori să angajați pe cineva calificat la crearea lor. Uite pe upwork pentru a găsi pe cineva care este specializat în aceste tipuri de anunțuri.
  • Imagine intitulată Înțelegerea site-ului dvs. de trafic variație cu pasul 3
    3. Vizualizați-vă analiticii după o săptămână. Uită-te la ce pagină pe care majoritatea oamenilor au vizitat și care pagină a generat cele mai multe semne. Numele de marcă pe care l-ați folosit pe această pagină este probabil cel mai popular cu publicul dvs. țintă.
  • sfaturi

    Este nevoie de timp pentru a dezvolta un brand, deci alegeți un nume de marcă pe care îl cunoașteți că veți rămâne cu. Este greu să schimbi lucrurile mai târziu și să creeze recunoașterea mărcii. Dacă nu sunteți sigur de un nume, țineți-vă până când vă simțiți 100% încrezător că ați găsit cel potrivit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar