Cum să obțineți sponsorii instagram

Din ce în ce mai mult, tot mai multe companii folosesc social media pentru a-și atinge publicul și una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru prin plata oamenilor pe site-uri precum Instagram pentru a-și promova brandul pentru ei. Ați putea deveni unul dintre acei membri instagram sponsorizați, dezvoltând propriul brand clar și următor online, ajungând la un brand și propunând o colaborare și pentru a vă determina responsabilitățile și plata dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea mărcii dvs
  1. Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 1
1. Creaza un Contul Instagram și încărcați 6-10 fotografii. Înainte de a dori fi un influență instagram, Trebuie să creați propriul cont Instagram! Când vă înscrieți mai întâi, puteți încărca mai multe imagini simultan, astfel încât profilul dvs. nu pare complet neinteresant și gol.
  • Cu toate acestea, mergând înainte, nu este recomandat să încărcați atât de multe imagini la un moment dat.
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 2
    2. Postați fotografii cu o temă și un stil consistent. Stabilirea cine sunteți pe Instagram este un prim pas esențial înainte de a colabora cu o sponsorizare a mărcii. Fotografiile de înaltă calitate sunt o necesitate, deoarece potențialii urmașii și brandurile nu vor dori să vadă fotografii neclare, granulate sau neachitate pe hrana lor sau pe reprezentarea produselor lor.
  • Faceți fotografii care sunt despre același lucru și care mențin un stil vizual similar. Acest lucru clarifică adepților și mărcilor ceea ce este imaginea dvs. și ceea ce se pot aștepta de la postările dvs.
  • Exemple de teme de blog Instagram includ alimente, pisici, modă, fitness și călătorii. Lipiți de o temă permite adepților să se gândească la tine ca un gust de gust sau expert în acest domeniu, ceea ce crește probabilitatea unui brand care să decidă să vă sponsorizeze.
  • Puteți menține un stil vizual prin crearea unei palete de culori. Aceasta înseamnă că, de exemplu, că majoritatea fotografiilor dvs. pot conține o mulțime de roz, portocale și galben. Atunci nu Includeți o imagine cu o mulțime de umbre și brunuri întunecate și gri în profilul dvs.
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsors Pasul 3
    3. Postați 2 la 3 fotografii noi în fiecare zi. Postarea ajută în mod regulat să construiască încredere cu adepții și mărește vizibilitatea dvs. prin algoritmul Instagram care promovează utilizatorii la pagina "Explorați".Se recomandă să postați cel puțin 2-3 imagini sau videoclipuri pe zi, separate de câteva ore între ele.
  • De exemplu, dacă postați o fotografie la 12pm așteptați până la ora 3:00 pentru a posta următoarea fotografie. Apoi poate posta un altul la ora 18:00 sau 7pm.
  • Dacă nu veți putea accesa Instagram pentru o vreme - poate că călătoriți sau la un eveniment - puteți utiliza diverse aplicații în coadă sau program, posturi viitoare. Acest lucru vă va permite să vă mențineți postarea chiar și în timp ce nu sunteți pe Instagram. Puteți programa posturi pentru a merge la ora 11:00, 2pm și 5pm fără a obține online deloc.
  • Există multe aplicații disponibile pentru a vă ajuta Programați posturile dvs. Instagram, Dar alegerea celui mai bun pentru tine depinde de diferiți factori, cum ar fi dacă doriți să plătiți pentru o aplicație și dacă utilizați software-ul iOS sau Android.
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 4
    4. Scrieți subtitrări de angajare. Urmitorii voștri doresc să se angajeze cu dvs. și să scrieți subtitrări care depășesc o descriere simplă a unei activități sau o citare inspirată va atrage mai mult interes în conținut, prezentând vulnerabilitatea și un vârf în munca sau viața dvs.
  • De exemplu, o fotografie a dvs. și a PET PUG jucând în interior cu o jucărie ar putea citi: "Puggsly și am găsit întotdeauna o modalitate de a se distra, chiar și în zile ploioase," În loc de o legendă generică, vagă cum ar fi, "Timp de joaca."
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 5
    5. Utilizați mai multe hashtagi specifice. Hashtags Ajutor "etichetă" conținut pentru a face ușor utilizatorii să găsească. De exemplu, etichetarea unei fotografii a unui buldog francez prin adăugarea #frenchbulldogs (un semn # indică o etichetă) la titlul va crește șansele cuiva care caută Găsirea fotografiilor franceze ta fotografie.
  • Puteți adăuga până la 30 hashtags, dar folosind aproximativ 6-11 este o sumă rezonabilă. Nu utilizați hashtaguri largi (e.G., #gym), deoarece postarea dvs. poate fi pierdută în mijlocul a milioane de alte postări. Încercați ceva mai specific pentru a vă restrânge publicul (e.G., # weightliftinggoals).
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 6
    6. Comentariu pe alte postări și să stabilească relații cu adepții dvs. Instagram este o comunitate, iar dacă vei prospera acolo este important să se angajeze cu acea comunitate. Acest lucru înseamnă comentarea altor fotografii pe care le admirați și răspundeți la comentarii de pe propria dvs. fotografie.
  • De exemplu, dacă un nou complex comentariu "Acest lucru pare delicios!" pe o fotografie a unui Bun de scorțișoară pe care l-ați postat, puteți răspunde conversational cu "Era! Am primit-o la [numele restaurantului], ar trebui să verificați dacă sunteți în zonă, sunt atât de ieftini și deliciosi!" Și le puteți urmări înapoi pentru a începe să construiască o familiaritate.
  • Acest lucru nu numai că va ajuta să construiască încredere și afecțiune între dvs. și pe urmașii voștri, dar vă va face și pagina dvs. să arate active și implicate în comunitate atunci când este privită de noi ochi sau potențiali sponsori de brand.
  • Pe lângă calitatea imaginilor dvs., numărul de adepți și relația dvs. cu ei este cel mai important lucru pe care potențialii sponsori îl vor lua în considerare înainte de parteneriat cu dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Ajungând la un potențial sponsor
    1. Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 7
    1. Alegeți un brand pentru a vă îndrepta. Înainte de a încerca să câștigi o sponsorizare a mărcii, poate fi utilă pentru a face o listă a mărcilor dvs. preferate pe care le-ați bucura de promovare. Alegerea de branduri și companii care se aliniază cu interesele sau credințele dvs. este un început bun. Brandurile mai mici sunt recomandate să înceapă, deoarece vor exista mai puțini influențați pentru o sponsorizare și este o modalitate bună de a fi în cele din urmă observată de branduri mult mai mari.
    • O modalitate bună de a găsi branduri este să vă gândiți la produsele pe care le utilizați sau puteți să vă apropiați în mod regulat și să vă bucurați. Dacă știți despre companiile locale, este chiar mai bine.
    • De exemplu, dacă doriți să fiți sponsorizat de brandul dvs. de băutură preferat, este mai bine să încercați să lucrați mai întâi cu o companie precum Skinny Bee Tee, o mică companie de ceai detoxic, decât o corporație ca Starbucks.
    • De asemenea, doriți să vedeți dacă marca utilizează deja influențenii. Unele mărci nu folosesc influențatori, și nu doriți să vă pierdeți timpul încercând să le convingeți. Poți să te uiți la conturile Instagram ale altor influenți asemănători cu tine și să vezi cine le sponsorizează.
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 8
    2. Etichetați-vă brandurile preferate atunci când postați despre ei. Când dispuneți de branduri pe care le doriți într-o imagine postată, vă puteți eticheta pagina Instagram. Acest lucru sporește șansa ca ei o să o vadă, la fel ca și fanii și urmașii mărcii.
  • Asigurați-vă că, totuși, că imaginea și mesajul pe care îl postați este ceva ce ar dori să fie asociat marca, ceea ce înseamnă: calitate înaltă a imaginii, nimic ofensiv, și nimic negativ despre brand sau fanii săi.
  • Găsiți pagina dvs. de instagramă a mărcii dvs. preferate, căutând numele lor pe site sau aplicație. Apoi puteți adăuga numele lor de utilizator specific (e.G., @chobani pentru iaurtul Chobani) la legenda dvs. sau, în timp ce editați o fotografie, etichetați-le în fotografie când este dată opțiunea de a "Etichetați oamenii în fotografie."
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 9
    3. Spuneți mărcilor cum să vă contacteze. Clarificați că sunteți ușor de comunicat. Puteți posta adresa dvs. de e-mail profesională în profilul dvs. Instagram. Dacă aveți un blog sau un site web legat de Instagram, puteți adăuga informații care spune că sunteți interesat de parteneriate.
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsors Pasul 10
    4. Ajungeți la marcă prin mesagerie directă. După interacționarea cu postările mărcii, puteți trimite un mesaj direct ("DM") pe Instagram explicând de ce credeți că acest parteneriat ar fi o idee bună.
  • De exemplu, dacă mesajul @chobani, poți să spui, "Bună după-amiază, sunt un fan de lungă durată al produselor Chobani și cred că cei 10.000 de adepți ar răspunde cu adevărat la conținutul sponsorizat de la Chobani. Sub numele meu de utilizator @BakerLady, am postat fotografii ale bunurilor mele de coacere de casă, realizate din capsele mele preferate de supermarket. Cred că o postare cu o rețetă originală de către mine, făcută cu iaurtul Chobani, ar fi o modalitate excelentă de a evidenția amploarea produsului dvs. Mi-ar plăcea să discut o oportunitate de parteneriat mai departe cu dvs. prin e-mail. Adresa mea este jane_smith @ gmail.com, cum pot să vă contactez?"
  • În plus, puteți căuta adresa de e-mail a managerului social media companiei și puteți ajunge direct la acea adresă. Puteți căuta "[Company] Manager social media" pentru a găsi e-mailul pe LinkedIn.
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 11
    5. Puneți-vă ideea la brand. Odată ce aveți o adresă de e-mail, trebuie să compuneți o scrisoare concisă și scrisă scrisă. Scrisoarea de pitch se va extinde asupra a ceea ce ați spus deja în primul mesaj.
  • Scrisoarea ar trebui să comunice toate informațiile importante pe care le vor dori: Cine sunteți, ceea ce faceți, ce nișă din industrie sau Instagram aveți parte, ceea ce vă face să vă calificați să vă promovați marca, numărul de adepți și rata de angajare , și terenul dvs. pentru modul în care ați putea colabora (e.G., sugerând o postare de probă).
  • Amintiți-vă să personalizați litera. Nu doriți ca ei să citească o scrisoare generică care ar fi putut fi trimisă la 50 de mărci în exact același mod - vor să se simtă speciale! Spuneți-le ce vă place despre brandul lor sau ce sunt câteva dintre produsele dvs. preferate sau postările instagram ale lor.
  • Partea 3 din 3:
    Lucrul cu un sponsor
    1. Imaginea intitulată Obțineți un brevet Pasul 6
    1. Determinați plata dvs. Felicitări, ați impresionat un sponsor și acum vor să lucreze cu dvs! Acum trebuie să determinați cât de mult vă va câștiga fiecare post. O mulțime de influențenți de început subevaluați, dar amintiți-vă timpul și munca care intră în fiecare post și beneficiul pe care îl veți aduce la sponsor.
    • Unii sponsori se încarcă în legătură cu câți adepți au (e.G., $ 20 pentru fiecare 1.000).
    • Suma medie tinde să fie de 200- $ 400 pe post. S-ar putea să puteți cere în prealabil dacă marca are un buget pentru sponsorizări. Acest lucru vă poate ajuta să determinați un preț rezonabil pentru a cere, dar, în cele din urmă, sunteți cel mai bun judecător al valorii dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un manager eficient Pasul 12
    2. Clarificându-vă responsabilitățile cu sponsorul. Asigurați-vă că ați aflat câte mesaje vă așteptați să postați și când și dacă va trebui să postați un anumit tip de fotografie sau de capțiune.
  • Este important să știți că toate acestea înainte de a începe postarea și pentru a stabili o comunicare clară cu sponsorul dvs. de la început, astfel încât să vă bucurați de lucrul între ele.
  • Imagine intitulată apără împotriva aproprierilor de nume sau asemănătoare Pasul 15
    3. Citiți cu atenție contractul. Este probabil ca să aveți un contract de a semna înainte de a începe să lucrați. Aceasta va include detalii despre plata și responsabilitățile dvs., deci asigurați-vă că acestea ați fost de acord.
  • Căutați dacă contractul spune că vă aflați într-o "sponsorizare exclusivă" (ceea ce înseamnă că nu puteți promova alte mărci, care nu pot fi foarte utile pentru dvs.) sau dacă acesta este un parteneriat "non-concurente" (care înseamnă că nu puteți promova simultan un brand competitiv. Dacă promovați Pepsi, nu puteți promova Coca-Cola).
  • Imagine intitulată Get Instagram Sponsori Pasul 15
    4. Dezvăluiți sponsorizarea în posturile promovate. Când în cele din urmă postați conținutul dvs. sponsorizat, trebuie să dezvăluiți în postarea că este un post sponsorizat.
  • Este ilegal să nu dezvăluie aceste informații, dar Instagram face foarte ușor să faci acest lucru clar. Ei au creat recent un instrument care vă permite să etichetați un post ca un "parteneriat plătit cu [Brand]."
  • Dacă nu aveți încă această caracteristică, puteți include pur și simplu hashtags #ad sau #sponsorizat în postul dvs. de postare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar