Cum se proiectează un logo de afaceri de succes

Un design logo bun merge mult în adăugarea unei legături pozitive afacerii dvs. Din acest motiv, trebuie să vă asigurați că logo-ul dvs. este proiectat și lasă o impresie pozitivă în mintea oamenilor care doresc să facă afaceri cu dvs. Ta logo design va fi identitatea companiei dvs., deci trebuie să fiți foarte atenți în timp ce îl proiectați, asigurându-vă că este atractiv, atrăgător, inspirat și memorabil.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia de bazăSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Design Un logo de succes de succes Pasul 1
1. Concentrați-vă pe mesajul dvs. Decideți ce doriți să comunicați publicului dvs. Cu alte cuvinte, ce vrei ca oamenii să gândească când văd logo-ul tău? Acest lucru va informa restul procesului de proiectare. Știți, de asemenea, despre publicul dvs. potențial și curentul țintă pentru a crea un design pentru ei.
  • Asigurați-vă că designul logo-ului este relevant pentru produsele și serviciile dvs. pe piață. Vă va ajuta să vă conectați la clienții dvs. și să construiți o imagine pozitivă.
  • Luați în considerare adăugarea unei linii de etichete la designul dvs. de logo-ul dvs. pentru a vă transmite mesajul publicului dvs. țintă.
  • Imagine intitulată Design Un logo de afaceri de succes Pasul 2
    2. Decideți pe un tip de logo. Logosul intră în mod obișnuit în trei categorii de bază: bazate pe font, ilustrativ sau abstract. Logo-urile bazate pe font sunt acelea cum ar fi logo-ul Coca-Cola care utilizează un tip special sau unic pentru a se diferenția. Logosul ilustrativ arată, într-un mod literal, ceea ce face compania, cum ar fi un logo de club de țară care descrie un jucător de golf. Logos abstract, cum ar fi logo-ul adidas, servesc doar pentru a atrage vizual atenția cumpărătorului și sunt legate de marca prin publicitate.
  • Logosul abstract poate fi scump, atât pentru a proiecta, cât și pentru a le asocia în mod clar cu afacerea dvs. Pentru o afacere mică, cele mai bune alegeri sunt logo-urile bazate pe font și în special logo-urile ilustrative.
  • Imagine intitulată Design Un logo de succes de succes Pasul 3
    3. Luați în considerare starea de spirit pe care doriți să o transmiteți logo-ul dvs. Diferite opțiuni de design în cadrul unui logo pot comunica diferite sentimente și calități unui consumator. Efectuarea acestor opțiuni de design în mod constant într-un logo-ul poate consolida anumite calități ale afacerii dvs. în mintea clienților.
  • De exemplu, formele pot evoca sentimente diferite pentru spectatori. Cercurile demonstrează unitatea și completarea, în timp ce pătratele arată stabilitate și profesionalism.
  • În plus, fonturile în stil scris de mână pot arăta creativitate sau umilință, în timp ce fonturile de tip Bold Typeface pot arăta profesionalism și eleganță.
  • Imagine intitulată Design Un logo de succes de afaceri Pasul 4
    4. Gândiți-vă la culorile de utilizat. La fel ca formele sau fonturile, culori diferite pot întări mesajul logo-ului. Fiecare culoare are propriul set particular de dispoziții asociate. În general, culori calde cum ar fi roșu, portocaliu și galben reprezintă energie, fericire și comunicare. Unele dintre celelalte asociații de culori sunt:
  • Verde: natural, afluență.
  • Purple: creativitate, imaginație.
  • Albastru: profesionalism, succes.
  • Negru: eleganță, putere.
  • Partea 2 din 3:
    Redarea logo-ului dvsSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Design Un logo de succes de succes Pasul 5
    1. Cercetați logo-urile altor întreprinderi din industria dvs. Efectuarea unei cercetări privind logo-urile concurenților dvs. vă va face să vă conștientizați cu privire la modelele și stilurile de logo-uri în industrie. Puteți învăța din greșelile concurenților dvs. și puteți crea un design care va fi iubit de toți. Gândiți-vă la lucrurile care diferențiază marca dvs. de cea a concurenților dvs. și încercați să o includeți în design.
    • Permiteți alte logo-uri să informeze procesul de proiectare, dar să obțină un design exclusiv de logo, deoarece va fi identitatea vizuală a companiei dvs. Designul dvs. de logo-ul dvs. trebuie să fie capabil să renunțe la marca dvs. de la concurenți.
    • Faceți un efort pentru a evita tendințele pe care le vedeți în logo-urile concurenților dvs.
  • Imagine intitulată Design Un logo de succes de afaceri Pasul 6
    2. Faceți logo-ul dvs. memorabil. Logo-ul dvs. trebuie să vă diferențieze afacerea de la concurenții dvs. și să fie imediat recunoscută. Asigurați-vă că designul logo-ului este unic, semnificativ, inspirat și atractiv. Un astfel de design logo va atrage instantaneu atenția clienților și va rămâne în mintea lor de mult timp.
  • Imagine intitulată Design Un logo de succes de succes Pasul 7
    3. Luați în considerare scara. Înainte de a decide pe un design, gândiți-vă la toate locurile în care va apărea logo-ul dvs. Aceasta poate include broșuri, fluturași, postere, carte de vizită, buletine de știri, anunțuri etc. Un logo bun ar trebui să fie scalabil, ușor de reprodus, memorabil și distinctiv. Asigurați-vă că arată bine oriunde îl folosiți și, în special, că nu este atât de complicat că va fi indescibil atunci când este imprimat foarte mic.
  • Imagine intitulată Design Un logo de afaceri de succes Pasul 8
    4. Simplificați-vă culorile. Multe dintre cele mai de succes logo-uri folosesc doar una sau două culori. Logo-urile cu mai multe culori cu care pot apărea vizual confuză sau supracomplicată. În plus, unele medii permit doar două culori. Din aceste motive, ar trebui să încercați să vă limitați designul logo-ului la două sau la cele mai multe culori.
  • De asemenea, trebuie să verificați cum arată logo-ul dvs. atunci când este imprimat în alb-negru.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea logo-ului dvsSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Design Un logo de succes de afaceri Pasul 9
    1. Înțelegeți că ar trebui să angajați un profesionist. Chiar dacă sunteți încrezător în propriile dvs. abilități de a crea un logo, angajarea unui designer profesionist este mișcarea corectă. Un profesionist vă poate oferi logo-ului un design curat și fiabil, sugerează îmbunătățiri și îmbunătățiți utilizarea culorii. În plus, un designer va ști cât de bine va transfera un design la imprimare și cât de mult va costa imprimarea. Acestea sunt două componente cruciale pe care doar un designer profesionist vor fi conștienți de.
    • Angajarea unui designer poate fi costisitoare, dar costul poate fi plătit peste zece ani (durata de viață utilizabilă estimată a unui logo), care va reduce dramatic costul imediat pentru dvs.
  • Imagine intitulată Design Un logo de afaceri de succes Pasul 10
    2. Închiriați o companie profesionistă de design logo. Efectuați cercetări online pentru a localiza și a angaja o companie de design experimentat și profesional logo pentru afacerea dvs. Asigurați-vă că compania lucrează cu o echipă de designeri profesioniști. Uită-te la portofoliile online ale companiilor și alegeți una care a proiectat alte logo-uri pe care le găsiți atrăgătoare.
  • Au o idee puternică despre starea de spirit și mesajul pe care doriți să îl transmiteți cu logo-ul dvs. când mergeți să vă întâlniți cu designerii.
  • Negocia un contract care specifică câte revizii vor fi făcute în logo, cât de multă interacțiune veți avea cu designerul și cât timp va dura procesul de proiectare.
  • Așteptați o siglă proiectată profesional, pentru a vă costa oriunde de la 2.000 $ la 12.000 $ sau mai mult.
  • Imagine intitulată Design Un logo de succes de succes Pasul 11
    3. Închiriați un designer independent. Puteți salva compania dvs. niște bani prin optarea unui designer independent. Acești designeri acuză între 35 și 150 de dolari pe oră pentru serviciile lor. Cu toate acestea, nu alegeți un designer doar pentru a economisi bani. În schimb, căutați unul cu un portofoliu de desene impresionante și o bună reputație. De asemenea, vă puteți concentra pe angajarea unui freelancer care a proiectat logo-uri pentru întreprinderi în industrii similare.
  • Luați în considerare utilizarea site-urilor Freelancer precum Upwork, Freelancer.COM, 99 design, sau design pentru a localiza unul dintre acești designeri.
  • Imagine intitulată Design Un logo de afaceri de succes Pasul 12
    4. Mărci de marcă logo-ul dvs. Odată ce ați proiectat și ați finalizat logo-ul dvs., trebuie să vă asigurați că nimeni altcineva nu poate să-l folosească. La urma urmei, acest logo reprezintă compania dvs. și singurul dvs. Protejați-l prin aplicarea pentru o marcă comercială cu guvernul dvs. În Statele Unite, acest lucru se poate face pe site-ul web al brevetului american și al mărcilor comerciale.
  • Fiți pregătiți să plătiți taxa de depunere pentru o marcă comercială, care poate fi de peste 300 de dolari.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar