Cum să fii un promotor de club de noapte

Ați primit vreodată un fluturaș, un mesaj text sau o explozie de e-mail de la o persoană care vroia să mergi la o petrecere vineri seara?Ai fost vreodată curios cu privire la cine a fost responsabil de organizarea și publicitatea evenimentelor la cluburi de noapte, baruri sau concerte?Persoana respectivă este numită promotor. Un promotor are o slujbă interesantă, foarte recompensată și frecvent neînțeleasă.Acest articol discută ceea ce promotorul de partid are evenimente speciale un succes imens.Aceleași lucruri care fac evenimente mari de club de noapte un succes, pot lucra și pentru propriul dvs. partid de cocktail!

Pași

  1. Imagine intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 1
1. Alegeți o piață țintă. Un promotor trebuie să-și cunoască piața țintă.Planificați-vă evenimentul în jurul tipului de persoane pe care doriți să le arătați și păstrați-le în minte întregul proces. S-ar putea să sune evident, dar mulți promotori neexperimentați încearcă să apeleze la toate vârstele și demografia, trucul trebuie să fie cât mai selectiv posibil. Există multe cărți minunate disponibile pe Amazon sau iTunes care explică aceste concepte și mai mult, astfel încât să nu faceți greșeli de începători. Promovarea barelor și a cluburilor este un concept mult mai complicat decât pare, dar este, de asemenea, destul de interesant, astfel încât acest lucru ar trebui să fie în cele din urmă primul dvs. pas. Acest articol poate oferi doar o scurtă trecere în revistă, dar dacă credeți că este ceva ce veți urmări, asigurați-vă că vă educați în mod adecvat.
  • Imagine intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 2
    2. Găsiți un loc de întâlnire.Apelați barele, cluburile de noapte, saloanele sau chiar galeriile de artă pentru a întreba dacă ar fi interesați să găzduiască evenimentul.Dacă sunteți un nou promotor, aveți de gând să vă vindeți abilitatea de a obține oameni prin ușă. Cu toate acestea, ați fi înțelept să nu alegeți doar niciun loc, majoritatea locurilor au deja o reputație stabilită, ați fi înțelept să vă conformați acestor percepții existente, deoarece odată ce mintea este alcătuită, nu există nici o schimbare.
  • Imagine intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 3
    3. Alege o dată.Faceți unele cercetări pentru a vă asigura că nu vor exista prea multe petreceri concurente în aceeași noapte ca a voastră.Alegerea unei date reale pentru evenimentul dvs. poate distruge cele mai bine puse planuri ale oricărui promotor. Cu cât vă dați mai mult timp și cu atât mai mult vă oferiți oaspeților dvs., cu atât mai mare șansele dvs. de lansare reușită.
  • Imaginea intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 4
    4. Divertisment securizat.Acest lucru poate fi Club de noapte DJ, o bandă etc.Asigurați-vă că ați ales divertisment care se potrivește cu piața dvs. țintă.
  • Imagine intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 5
    5. Angajați oameni. Unii oameni cheie pe care doriți să o angajați pentru petrecere includ o persoană de ușă pentru a colecta banii și adresele de e-mail și un fotograf pentru a captura evenimentul.
  • Imagine intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 6
    6. Faceți publicitate evenimentului.Aici intră majoritatea lucrărilor unui promotor.Va trebui să aveți fluturași profesioniști, să trimiteți e-mailuri, să apelați pe toți pe care îi cunoașteți și să trimiteți comunicate de presă la mass-media locală, cum ar fi ziare, reviste de noapte, forumuri și bloguri pe Internet.
  • Imagine intitulată Fii un promotor de club de noapte Pasul 7
    7. Colectați-vă banii. Clubul se plătește, de obicei, pe persoană pe care o ajung la petrecere.Această sumă este elaborată între dvs. și loc de întâlnire, uneori este un procent din încărcătura capacului ușii, uneori este totul. Puteți face o cantitate mare de bani într-un timp scurt ca promotor, dacă părțile dvs. au succes.
  • sfaturi

    Încheierea cu un promotor mai experimentat atunci când începeți mai întâi, puteți ajuta la aducerea mai multor oameni la prima dvs. parte.
  • Pentru a fi un promotor de succes, trebuie să știți o mulțime de oameni. Dacă nu cunoașteți deja o mulțime de oameni din zona dvs., încercați să faceți parte din parteneriat cu un promotor mai experimentat până când vă puteți construi următoarele.
  • Cei mai buni promotori aleg o piață specifică de nișă pentru partidele lor.Când începeți doar, încercați să alegeți o piață care nu este deja imensă și veți avea mai mult succes.
  • Fotografia profesională vă poate ajuta cu adevărat evenimentele viitoare.Postați fotografii pe MySpace sau pe site-ul dvs. promotor propriu pentru publicitatea vizuală excelentă.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că vă puteți permite să pierdeți banii pe care ați investit-o, ar trebui să se întâmple ceva neașteptat (cum ar fi vremea rea, o parte concurențială care iau toți clienții dvs. etc.)
  • Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru graba de bani și popularitate ușoară În cazul în care părțile dvs. sunt un succes imens!
  • Asigurați-vă că plătiți tuturor persoanelor pe care le-ați angajat după petrecere. Plata lucrătorilor înaintea partidului este extrem de neprofesională din cauza lipsei de stimulente sau motive mai mici de la angajații dvs.
  • Promovarea poate fi dependentă.
  • Nu toate părțile sunt un succes.Pentru a face o viață bună ca promotor, va trebui să rămâneți cu ea în vremuri bune și rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar