Cum să fii autentic pe instagram

Prezentarea propriei dvs. autentici pe Instagram face ca experiențele și interacțiunile dvs. să fie mult mai semnificative. Deoarece Instagram este o platformă publică, este normală să doriți să arătăm cele mai bune aspecte ale vieții dvs., dar dacă asta este tot ce postați, profilul dvs. poate ajunge să se simtă curat și necinstit. Există o mulțime de modalități de a preveni acest lucru, totuși! Vom începe cu trucuri pe care cineva le poate folosi pentru a-și îmbunătăți autenticitatea pe Instagram și apoi se va deplasa în câteva sfaturi specifice pentru branduri și influențatori.

Pași

Metoda 1 din 10:
Creați și partajați conținutul original.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 1
1. Conținutul original care reflectă cine sunteți este autenticitatea maximă. Este bine să împărtășiți conținut creat de alte persoane ocazional (atâta timp cât le creditați), dar dacă doriți ca adevărata dvs. personalitate să strălucească, conținutul trebuie să fie creat de dvs. și să reflecte personalitatea dvs. reală. Încercați să vă cultivați propriul stil unic, atât estetic, cât și prin implicarea publicului.
  • Gândiți-vă cu adevărat la conținutul dvs. înainte de a posta. Faceți-o un punct de a utiliza imagini și idei care vin din fiecare dată.
  • De exemplu, dacă sunteți un drum avid, puteți posta imagini de peisaje pitorești din excursii. Temele comune ar putea apărea în imaginile dvs., deoarece sunteți atrași de anumite lucruri, cum ar fi copaci și plante neobișnuite. Du-te cu ceea ce ești atras și construi pe asta pentru a crea propriul stil unic.
Metoda 2 din 10:
Utilizați hashtags pentru a atrage urmașii asemănători.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 2
1. Hashtags vă ajută să vă conectați mai repede la publicul ideal. Folosirea Hashtags este una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a vă conecta cu persoane care sunt similare cu dvs. sau care vă împărtășesc interesele. Interesele partajate și pasiunile creează conexiuni puternice care se simt comunale și autentice.
  • De exemplu, dacă sunteți în romane științifice de ficțiune, încercați hashtags ca "#operă științifico-fantastică," "#cifi," și "#cifiart."
Metoda 3 din 10:
Să se angajeze cu adepții dvs. la un nivel real.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 3
1. Interacțiunea arată altora că sunteți o persoană care nu este un produs. Angajamentul are timp și efort, dar așa au fost falsificate conexiunile autentice! Să se angajeze într-un mod semnificativ, să urmezi alți oameni, să comenteze și "ca" postările lor și să răspundă la DMS și comentarii cu privire la postările dvs.
  • De asemenea, este important să arătați apreciere, mai ales că publicul dvs. devine mai mare. Amintiți-vă să le mulțumiți pentru sprijinul lor în mod regulat.
Metoda 4 din 10:
Limitați utilizarea dvs. de filtre Photoshop și Filtrele grele.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 4
1. Perfecțiunea nu este sinceră sau relațională. Social media implică întotdeauna un anumit nivel de curatare, dar nu doriți ca platforma dvs. instagram să se simtă ca o performanță. Cranking-ul contrastului sau saturației poate arăta rece și folosind filtre precum FACETUNE vă poate face să vă simțiți mai încrezători, dar urmașii dvs. nu se pot referi la perfecțiune. La sfârșitul zilei, perfecțiunea nu este adevărată sau cinstită.
  • Nu aveți nevoie să evitați complet filtrele de răcire sau Photoshop, dar evitați să le utilizați în fiecare post.
Metoda 5 din 10:
Postați imagini care nu se simt hiper-cut.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 5
1. Afișarea numai cele mai bune momente vopsea un portret fals. Dorința de a vă descrie cel mai bun sine pe social media este complet naturală și de înțeles. Cu toate acestea, dacă tot ce postați sunt imagini ale dvs. întâlniți oameni răi, făcând lucruri răcoritoare sau călătoriți în locuri exotice, vă întăriți povestea vieții dvs., mai degrabă decât o descriere sincer.
  • Asta nu înseamnă că trebuie să postați imagini despre dvs. la cele mai rele sau să dezvăluim aspecte private ale vieții personale care sunt jenante sau umilitoare. Încercați doar să evitați tratarea instagramului ca o tambur de evidențiere a vieții voastre.
  • Pepper în imagini ocazionale de tine acționând la Goofy cu prietenii tăi, făcând lucruri stupide și arătând mai puțin decât perfect pentru a lovi un echilibru între onestitate și curatare.
Metoda 6 din 10:
Post manual, mai degrabă decât să utilizați instrumente automate.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 6
1. Mergând complet automatizat, de obicei, se simte robotic, aloof și chemos. Instrumentele de automatizare vă pot ajuta cu siguranță marca să respecte obiectivele de marketing și să completeze mai multe sarcini în fiecare zi, dar suprasolicitarea acestora sparge conexiunea umană pe care o aveți cu adepții dvs. Asta nu înseamnă că nu poți folosi vreodată aceste instrumente convenabile, dar încercați să vă angajați într-un mod manual, cel puțin o dată pe zi.
  • Petrecerea orelor pe mass-media sociale în fiecare zi pur și simplu nu este fezabilă. Când sunteți ocupați, vizitați să comentați, cum ar fi sau să răspundeți oamenilor de câteva ori pe tot parcursul zilei. Acest lucru nu va lua tone de timp și va merge mult spre umanizarea mărcii dvs.
Metoda 7 din 10:
Mențineți un stil consistent, deoarece marca dvs. crește.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 7
1. Imaginile și videoclipurile super-slick tind să se simtă ca publicitatea flagrantă. Este normal să utilizați mai multe echipamente profesionale, deoarece marca dvs. crește, dar nu o exagerați. Ca un influențator, doriți să prezentați imagini lustruite publicului dvs., dar plecarea prea departe ar putea să le aliniați. Încercați să mențineți același stil și aspect care a atras pe urmașii dvs. în primul rând.
  • De exemplu, modernizarea la mai multe echipamente de cameră profesionale are sens, dar probabil că nu aveți nevoie să investiți în chestii high-end, cum ar fi dronii.
  • Dacă ați postat întotdeauna imagini colorate și ciudate de la aventurile dvs. de călătorie pe plajă, acesta este stilul pe care audiența dvs. se așteaptă de la dvs. Asigurați-vă că vă mențineți că marca dvs. se dezvoltă! Asta nu înseamnă că nu puteți evolua sau încercați lucruri noi, dar dacă începeți brusc să postați imagini STARK ale localelor urbane, audiența dvs. va fi destul de confuză.
Metoda 8 din 10:
Scopul de a crea o comunitate, nu o bază de fan.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 8
1. Adresați-vă adepților dvs. pentru preferințele și feedback-ul lor. Este ușor să fii prins în clădirea de marcă și să uiți că vorbești cu ființe umane reale, nu doar cu adepții sau clienții. Creați o atmosferă mai personală, solicitând adepților dvs. ce puteți face pentru a îmbunătăți atât brandul, cât și conținutul dvs. Demonstrează că vă interesează nevoile și doriți să oferiți cel mai bun produs, serviciu sau experiență posibilă.
  • De exemplu, dacă faceți un podcast săptămânal, cereți-i pe urmașii dvs. dacă preferă să fie episoade sau episoade cu interviuri de oaspeți.
  • Dacă sunteți un radio DJ, întrebați pe urmașii dvs. dacă vă plac petele vocale între melodii sau dacă ar prefera să aibă blocuri de muzică neîntreruptă.
Metoda 9 din 10:
Cultivați relațiile cu brandurile care vă împărtășesc valorile.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 9
1. Branduri și / sau persoane fizice înainte de a face parte cu ei. Lucrul cu mărcile de promovare încrucișată care nu sunt pe aceeași pagină pe măsură ce vă devalorizați marca dvs. și ieșiți la fel de fals pentru urmașii voștri. Construi relații cu branduri / persoane care completează propriile obiective pentru a crea conexiuni autentice în ochii publicului.
  • De exemplu, în cazul în care marca dvs. valorile egalității de gen și, adesea, accentuați femeile creative din conținutul dvs., parteneriat cu femeile din industria dvs. care dețin și își desfășoară propriile întreprinderi ar fi avantajoase și autentice.
  • Pentru a cultiva relațiile, începeți prin cercetarea etichetelor hash în nișă pentru a explora ceea ce fac colegii dvs. din industria dvs. De exemplu, dacă sunteți un brand de îngrijire a pielii de deșeuri zero care utilizează ingrediente organice, verificați alte mărci de frumusețe organice și companii de ambalaje zero.
  • Brandurile DM care stau în evidență sau au o vibrație similară / complementară pentru dvs. despre posibilitatea de a lucra împreună. S-ar putea să sugerați idei cum ar fi încrucișarea produselor celuilalt, care vă echipează pentru a oferi coduri de reducere clienților sau colaborarea pe un produs comun.
Metoda 10 din 10:
Break up Conținutul sponsorizat cu autores și posturi normale.
  1. Imaginea intitulată Fii autentic pe Instagram Pasul 10
1. Postarea conținutului sponsorizat non-stop poate fi distras sau în afara punerii. Marketingul constant face ca oamenii să se simtă ca și cum doriți un lucru de la ei - banii lor. Ca un influență, conținutul sponsorizat este pâinea și untul dvs., dar dacă începeți să vă concentrați numai pe conținut sponsorizat și să lăsați personalitatea dvs. să cadă prin crăpături, urmașii dvs. ar putea începe să lovească acest buton "Nefollow".

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar