Cum să fii blogger de frumusețe

Fiind un blogger de frumusețe poate avea multe avantaje: Dacă aveți succes la el, puteți obține produse de frumusețe gratuite și oportunități de a lucra cu branduri celebre. Ai putea construi o audiență de mii de fani. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui loc de muncă, va trebui să dedicați mult timp și să lucrați pentru a reuși. De asemenea, trebuie să intenționați să investiți în marca dvs. și să vă puteți sprijini financiar în timp ce afacerea dvs. coboară de pe teren. Dacă aveți o pasiune pentru produsele de frumusețe și o etică puternică de lucru, în timp puteți construi un blog de frumusețe pe care oamenii le place să le citească!

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea strategiei dvs
  1. Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
1. Decideți pe cine veți lucra. Puteți alege să porniți un blog de frumusețe pe cont propriu. Sau, poate doriți să începeți să lucrați pentru o altă companie sau printr-o agenție. De asemenea, puteți face ambele. Rețineți că, dacă vă decideți să lucrați pentru altcineva, puteți fi responsabil pentru menținerea unei anumite cantități de interes social media în materialul dvs. (de exemplu, prin "Îi place" sau "acțiuni").
  • Dacă alegeți să lucrați pentru o altă companie, puteți face acest lucru ca un jurnalist independent sau un angajat salariat. Pentru a răsfoi oportunitățile curente, introduceți "Anularea bloggerului de frumusețe" în motoarele de căutare sau utilizați cuvinte cheie precum "Blogger Beauty", "Jurnalist de frumusețe" și "Freelance Beauty" pe site-urile de căutare de carieră.
  • Imaginea intitulată devine un cont contabil
    2. Planificați-vă finanțele. Nu vă așteptați să deveniți un blogger de frumusețe de succes peste noapte. Dacă începeți propriul dvs. blog de frumusețe, veți avea nevoie de alte modalități de a vă sprijini financiar - cel puțin la început. Au o strategie pentru plata facturilor dvs. până când blogul dvs. generează un venit suficient pentru a fi cariera dvs. de normă întreagă.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 1
    3. Găsiți nișă. O nișă este un subiect cu un accent specific. Gândiți-vă la ceea ce face ca rutina dvs. de frumusețe să fie unică și să încercați să veniți cu un subiect care se referă la dvs. Faceți o listă de idei de nișă și apoi efectuați căutări online pentru a evalua cât de multă concurență veți avea în acea zonă. Nu trebuie să fii singurul blogger de frumusețe din nișă, dar nu vrei să alegi un subiect care să fie atât de general încât veți avea dificultăți în a face amprenta ta. Rețineți că veți dori ca blogul dvs. să adere la nișa dvs. cât mai mult posibil, deci nu alegeți un subiect atât de ultra-specific pe care veți ieși din modalități de a scrie despre el.
  • De exemplu, dacă aveți păr curat, blogul dvs. se poate concentra asupra produselor, tutorialelor și coafurilor pentru gestionarea buclelor.
  • Există o mulțime de concurență în domeniul produselor cosmetice generale. Dacă doriți să blog despre produse cosmetice, încercați să vă gândiți la o modalitate de a face acest lucru diferit de ceea ce este deja acolo. De exemplu, este posibil să doriți să restrângeți specificitatea machiajului pentru o anumită formă de piele sau formă de față. Sau, poate doriți să blog despre un anumit stil de machiaj, cum ar fi o zi de zi care caută profesioniști în carieră sau artă de machiaj pentru pistă și ocazii speciale.
  • Imaginea intitulată deveni un model petite Pasul 5
    4. Cântărește avantajele și dezavantajele comentarii promoționale. Companiile de frumusețe vă pot trimite produse gratuite dacă sunteți dispus să scrieți comentarii despre ei. În mod obișnuit, oportunitățile de sponsorizare se materializează odată ce blogul dvs. are un urmează stabilit. Dacă sunteți interesat să scrieți recenzii promoționale, dar blogul dvs. este încă nou, încercați să căutați companii de pornire în locuri precum Etsy sau Storeby - acestea pot fi interesate să obțină recenzii de produs acolo indiferent de dimensiunea publicului dvs.
  • Principalul avantaj este că încercați să încercați lucruri noi și nu trebuie să cheltuiți un ban pe el.
  • Dezavantajul este că vă poate afecta credibilitatea. Posturile sponsorizate sau "plasarea de brand" pot duce la audiența dvs. să vă încredințeze mai puțin - acestea vă pot percepe ca fiind părtinitoare, deoarece primiți despăgubiri pentru opinia dvs. a produsului. Dacă publicul dvs. nu are încredere în tine, vizionația dvs. va scădea probabil. Fii sincer atunci când revizuiți produsele și nu recomandăm lucruri pe care nu le place.
  • Motoarele de căutare pot penaliza clasamentele site-ului dvs. cu privire la lipsa de valoare dacă promovați conținutul afiliat fără a furniza valoare adăugată. Dacă vă decideți să scrieți recenzii sponsorizate, asigurați-vă că fiecare dintre paginile dvs. este, de asemenea, plină de conținut scris original. Google sugerează că dezvăluie de ce scrieți revizuirea și utilizați legăturile de nofollow. Nofollow Link-uri spun motoarelor de căutare să nu le crawleze astfel încât legăturile să nu afecteze clasamentul paginii Blogului sau al site-ului dvs. de afiliere. Link-urile de afiliere ar trebui să includă în ele.
  • Imagine intitulată Scrieți un blog Post Pasul 2
    5. Cunoașteți publicul. Odată ce ați dat seama de nișă, puteți determina cine este publicul țintă. Să știți cine sunt și ce ar dori să citească. Gândiți-vă la ceea ce ar motiva oamenii care vor vizita tipul de conținut pe care îl oferiți.
  • De exemplu, dacă doriți să scrieți despre produsele anti-îmbătrânire, publicul dvs. țintă va fi femeile de peste 25 de ani care sunt interesați de îngrijirea pielii. Pentru a satisface acelei audiență, puteți decide să utilizați un stil de scriere matură, un aspect elegant și o vibrație clasică generală.
  • Metoda 2 din 3:
    Evaluarea a ceea ce aveți nevoie
    1. Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 6
    1. Scrieți și verificați-vă munca. Din moment ce doriți să deveniți bine cunoscuți, va trebui să fiți dedicați acestui lucru. Trebuie să practici să fii un scriitor bun. Nimănui nu-i place să citească lucruri cu multe erori de gramatică sau de greșeli, așa că asigurați-vă că o corectați înainte de ao posta.
    • Faptul verifică și corectează pentru ortografia și numele de marcă adecvate. Utilizați un program pe computer sau online, care va verifica și a verifica ortografia și gramatica.
    • Dacă vă lansați propriul blog de frumusețe, aveți cel puțin 3-5 posturi finalizate încât sunteți mulțumit de înainte de a lansa, astfel încât să aveți un material bun pentru a vă pune imediat departe.
  • Imaginea intitulată deveni un model petite Pasul 7
    2. Obțineți o cameră foto și o iluminare adecvată. În mod ideal, veți dori fie să achiziționați o cameră bună sau să organizați colaborarea cu un fotograf. Cu toate acestea, atunci când începeți doar, puteți utiliza camera de pe telefonul dvs. dacă aveți unul. Veți dori să aveți și o cameră video și dacă intenționați să creați bloguri sau tutoriale video.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 4
    3. Obțineți un program de editare a fotografiilor. Veți avea nevoie de un program de editare și dimensionare a imaginilor - de exemplu, Adobe Photoshop. Veți dori să puneți multe imagini pe blogul dvs. - cu atât mai mult, cu atât mai bine! Utilizați programul de editare a imaginii pentru a le mărturisi și a le salva ca fiind optimizate pe Internet, astfel încât acestea să nu bată resursele de găzduire și timpul de încărcare a paginii.
  • Iluminarea naturală sau de studio este preferabilă. Efectuați sau cumpărați un cort ușor cu cel puțin trei surse de lumină. Luați în considerare utilizarea unui trepied dacă nu aveți o iluminare excelentă sau un flash de cameră. Dacă nu aveți aceste lucruri, o cameră cu ferestre care oferă o mulțime de lumină naturală ar putea fi, de asemenea, suficientă, dar va trebui să faceți fotografii și / sau videoclipuri în timpul orelor de zi.
  • Imaginea intitulată Scapă de cicatricile acnee cu remedii acasă Pasul 4
    4. Obțineți produse de frumusețe pentru a scrie despre. Probabil că trebuie să cumpărați unele dintre produsele pe care doriți să le scrieți dacă veți încerca și fotografiați-le. Când începeți mai întâi, nu veți avea inventarul și produsul gratuit care oferă bloggeri de frumusețe stabili. Cu toate acestea, puteți achiziționa mostre gratuite pentru a scrie despre.
  • Vizitați magazinele de frumusețe și contoarele magazinelor departamentului. Încercați să spuneți: "Încerc un blog de frumusețe și mă întrebam dacă aveți niciun eșantion gratuit disponibil pe care îl pot folosi."
  • Achiziționați unele produse pe care doriți să le aveți și să le utilizați pentru dvs., pe care le puteți blog! Înainte de a cumpăra ceva, verificați cu magazinele de frumusețe locale pentru a vedea dacă au un stimulent gratuit de mostre, astfel încât să puteți extinde achiziția dvs. cu produse noi suplimentare gratuit.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 12
    5. Găsește-ți vocea. Pentru a avea un apel unic, va trebui să aveți o voce și un punct de vedere distinct. Vrei să ieși din mulțime. În același mod în care vorbiți diferit de toți ceilalți, scrierea dvs. ar trebui să fie diferită de oricine altcineva.
  • Faceți o listă de caracteristici care vă descriu ca un blogger. De exemplu, care sunt unele aspecte ale personalității dvs. pe care doriți să le includeți în stilul blogului dvs? Consultați adesea lista, astfel încât marca dvs. să rămână consecventă.
  • Citirea și scrierea mult vă va ajuta să vă dezvoltați propria voce. Stilul dvs. de voce și scris vor evolua probabil și vor fi rafinate pe măsură ce blogul dvs. progresează.
  • Imaginea intitulată deveni un model de dimensiune plus pasul 4
    6. Aflați despre anunțurile afiliate. Affiliate Marketing este atunci când postați anunțuri reale pentru alte companii de pe site-ul dvs. web - de exemplu, banner sau anunțuri text pe bara laterală sau deasupra / sub conținutul dvs. Aceste companii vă pot plăti pe clic, per impresie (când anunțul este afișat utilizatorilor) sau doar pentru a-și pune anunțurile undeva pe site-ul dvs.
  • Vă puteți alătura unei rețele de marketing afiliat, cum ar fi Clickbank, sau deveniți un afiliat pentru entități precum eBay și Amazon. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru programele de anunțuri printr-un motor de căutare, cum ar fi Google AdSense.
  • Pentru a evita sancțiunile de clasificare de la motoarele de căutare, site-ul dvs. ar trebui să distingă în mod clar anunțurile din restul conținutului de pe site-ul dvs. De exemplu, textul ar trebui să indice vizibil "Publicitate", iar anunțurile nu ar trebui să fie deghizate ca articole sau link-uri de navigare pe site. Conținutul original al site-ului dvs. ar trebui să fie afișat mai proeminent decât orice anunțuri, iar anunțurile nu trebuie să fie copleșitoare sau prea distragătoare utilizatorilor.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 7
    7. Promovați-vă. Dacă puteți face un aspect TV sau să vă publicați într-o revistă, faceți-o! Puteți încerca chiar blogging-ul oaspeților. Gândiți-vă la modalități creative de a răspândi cuvântul despre blogul dvs. Poate doriți să luați în considerare publicitatea pe site-ul dvs. pe alte site-uri printr-un program cum ar fi Google AdWords sau anunțuri Bing.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea prezenței dvs. online
    1. Imagine intitulată Scrieți un blog Post Pasul 5
    1. Alegeți o platformă. Dacă începeți propriul dvs. blog, puteți utiliza o versiune gratuită sau plată a unei platforme de blogging, cum ar fi WordPress sau Blogger. O altă opțiune este să achiziționați un nume de domeniu și un pachet de găzduire și să-l configurați singur, ceea ce poate necesita cunoștințe tehnice mai tehnice, cum ar fi încărcarea fișierelor la un Site-ul FTP. Câteva lucruri de luat în considerare la selectarea unei platforme sunt ușurința utilizării și a motorului de căutare.
    • Citiți recenzii online despre orice platformă de blogging sau companie de domeniu / hosting în prealabil. Acesta va fi util să citiți comparații ale diferitelor opțiuni care includ prețurile și caracteristicile (cum ar fi compatibilitatea cu începătorii vs. Utilizatori avansați). Alegeți o priză care este potrivită pentru bugetul și nivelul de expertiză tehnică.
    • Când alegeți platforme și teme, uitați-vă la orice plugin-uri pe care doriți să le utilizați, dacă este cazul. Aflați când temele și pluginurile au fost actualizate ultima dată și au citit recenzii. Nu doriți să mergeți cu o temă sau plugin care va face în jos timpul de încărcare a paginilor dvs. web sau să utilizați prea multe resurse prin găzduirea dvs. web.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 7
    2. Asigurați-vă site-ul dvs. să arate bine. Conținutul dvs. ar trebui să fie bine organizat, paginile dvs. ușor accesibile prin navigarea pe site-ul dvs. Ar trebui să aveți o pagină "de contact" și / sau "Despre" cu o descriere a dvs. Puteți să vă faceți logo-ul online sau puteți angaja un profesionist pentru a vă proiecta unul pentru dvs. Dacă angajați un profesionist, asigurați-vă că înțeleg exact ceea ce doriți.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 17
    3. Rețea cu alți bloggeri. Adăugați site-ul dvs. către directoarele blogului de frumusețe. Poate doriți să vă alăturați forumurilor unde puteți discuta sfaturi și trucuri cu alți bloggeri. Obțineți active pe rețelele sociale, cum ar fi îmbinarea grupurilor de Facebook relevante și comentând conținutul dvs. de contacte. Rețelele profesionale online, cum ar fi LinkedIn, sunt, de asemenea, locuri excelente pentru a satisface și a păstra legătura cu contactele de afaceri.
  • Comentariu despre blogurile celorlalți. Vă puteți alătura unui site web ca Bloglovin.com pentru a urmări blogurile pe care le urmați.
  • Vizualizarea și interacțiunea cu alte bloguri de frumusețe nu numai că va ajuta la răspândirea cuvântului despre blogul dvs. și să vă promovați conținutul, dar puteți servi și pentru a vă inspira!
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 8
    4. Construiți o prezență socială a mass-mediei. Creați o pagină de afaceri pentru blogul dvs. pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, etc. Concentrați-vă cea mai mare parte a timpului dvs. pe blogul dvs. actual și gândiți-vă la social media ca o prelungire a acestora. Nu vă faceți griji că faceți prea multă construcție de marcă pe paginile dvs. de social media - utilizați postările pentru a întări tonul mărcii dvs. și pentru a direcționa cititorii de pe blogul dvs.
  • Păstrați site-urile de rețea socială undeva pe site-ul dvs., astfel încât oamenii să le poată accesa cu ușurință.
  • Furnizați link-uri înapoi la blogul dvs. pe paginile dvs. de profil social media.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 16
    5. Post de multe ori. Asigurați-vă că scrieți și postați frecvent conținut nou pe blogul dvs. Scopul pentru cel puțin câteva postări pe săptămână, în mod ideal de patru până la cinci ori pe săptămână. Cu toate acestea, de multe ori vă decideți să postați, încercați să o faceți într-o rutină, astfel încât să nu terminați în funcție de frecvență. Pentru a asigura un clasament decent cu motoarele de căutare, fiecare post de blog ar trebui să aibă cel puțin 300 de cuvinte lungi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că ați copiat conținutul blogului dvs. undeva, fie la computerul local, fie la o sursă online. Alternativ, puteți verifica cu compania dvs. de găzduire web pentru a vedea dacă oferă backup și restaurare a site-ului dvs., în cazul în care site-ul dvs. este hacked sau ați șters accidental conținutul.
  • Nu fi descurajat de comentarii negative. Pe măsură ce câștigați popularitate, probabil veți intra în comentarii negative. Concentrați-vă pe entuziasmul celor care se bucură de blogul dvs. Nu vă angajați în negativitate - dacă răspundeți la oricare dintre comentatorii negativi, faceți acest lucru într-un fel.
  • Fii pozitiv. Oamenii vizitează blogurile de frumusețe - și folosesc produse de frumusețe în general - pentru că fac ca oamenii să se simtă bine despre ei înșiși. Dacă puteți face ca oamenii să se simtă fericiți, vor avea mai multe șanse să se întoarcă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar