Cum să fii inventator

Mulți oameni iubesc ideea de a inventa produse pentru o viață. Veți obține ocazia să fiți propriul dvs. șef și să vă permiteți creativitatea să vă aducă profit. Cu toate acestea, fiind un inventator este o muncă dificilă. Poate fi greu să găsești elemente care vor vinde pe o piață deja saturată cu produse. Va trebui să cheltuiți o lungă perioadă de timp pentru a găsi idei pentru produsele consumatorii vor avea nevoie. De acolo, va trebui să proiectați un prototip pentru produsul dvs. și să-l arătați potențialilor investitori. De asemenea, trebuie să vă asigurați că ați primit produsul dvs. patentat, deoarece oamenii încep să genereze interes, astfel încât ideea dvs. este în siguranță de la furtul intelectual. Amintiți-vă, devenind un inventator este un câmp coapte cu respingere. Aflați cum să luați eșecuri în pas și să vă întoarceți mai tare de fiecare dată.

Pași

Partea 1 din 4:
Fiind un inventator pentru copii
  1. Imagine intitulată Alegeți o carte bună Pasul 2
1. Obțineți creativi. Dacă doriți să fiți inventator ca un copil, găsiți modalități de a vă încuraja creativitatea. Inventatorii știu cum să se gândească în afara casetei și să găsească soluții noi și inovatoare la o varietate de probleme. Ar trebui să căutați modalități de a vă îngriji de partea creativă.
  • Dați-vă timp pentru jocul spontan. Puneți jocurile video și stați singuri în camera dvs. cu câteva jucării de bază, cum ar fi animalele umplute și consumabilele de artă și ambarcațiunile, în fiecare zi.
  • Citiți pentru plăcere. Oamenii care citesc foarte mult pentru plăcere tind să fie mult mai creativi decât non-cititorii.
  • Activități artistice. Vopsea, culoare, sculpt cu lut, scrieți o poezie sau faceți altceva care încurajează gândirea creativă.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte bună Pasul 9
    2. Concentrați-vă pe subiecții stem în școală. Stem reprezintă știință, tehnologie, inginerie și matematică. Acestea sunt toate domeniile importante dacă doriți să fiți inventator, deoarece va trebui să aveți expertiza necesară pentru a vă crea proiectele. În școală, vizează o sarcină grea în subiecții stem.
  • Luați o mulțime de cursuri de știință în școală. Dacă școala dvs. oferă cursuri de știință avansată de plasare, vedeți dacă le puteți lua.
  • De asemenea, ar trebui să luați cursuri de tehnologie sau inginerie. Vedeți dacă școala dvs. oferă cursuri de programare sau cursuri de calculator cum ar fi magazinul de lemn.
  • Luați o mulțime de cursuri de matematică de nivel înalt. O bună cunoaștere a matematicii este esențială pentru a deveni inventator.
  • Imaginea intitulată începe un club școlar pas 1
    Imaginea intitulată începe un club școlar pas 1
    3. Alăturați-vă cluburilor școlare care vă vor ajuta să creați. Învățarea de la alții este importantă pentru a deveni inventator și pot exista cluburi în școala dvs. care vă încurajează să inventați. Alăturați-vă unei varietăți de cluburi după școală care vă vor ajuta să deveniți inventator.
  • Ați putea să vă alăturați unui club ca Olympiads științific, unde veți învăța multe despre știință și tehnologie. De asemenea, ați putea încerca să vă alăturați unui astfel de club de șah, care încurajează gândirea logică.
  • În unele școli, există cluburi în care elevii lucrează împreună într-o singură creație pe parcursul semestrului tău. Vedeți dacă școala dvs. oferă un club ca acesta.
  • Imagine intitulată Utilizați bicarbonat Soda Pasul 5
    4. Practicați hobby-urile care vă hrănesc imaginația. Imaginația este vitală pentru a deveni un inventator. Se angajează într-o varietate de hobby-uri care vă hrănesc imaginația și vă permit să dezvoltați mintea inovatoare a unui inventator.
  • Hobby-urile cum ar fi coacerea uneori necesită inovație. Dacă vă aflați din scorțișoară, de exemplu, va trebui să improvizați prin găsirea unui condiment similar.
  • Jocul de a crea-cred că poate părea o pierdere de timp, dar poate să vă îngrijească de fapt imaginația. Dacă personajele dvs. intră în scenarii dificile, va trebui să rezolvați problema în urma regulilor lumii dvs. imaginare.
  • Ia inițiativa în momente de zi cu zi pentru a fi creativi. Căutați fotografii în nori. Faceți o poezie despre ploaia după-amiază.
  • Partea 2 din 4:
    Generarea de idei
    1. Imagine intitulată Utilizați inventarul de depresie a lui Beck Pasul 1
    1. Identificați piețele în nevoie. Pentru a începe, încercați să identificați unde este nevoie de un produs nou. Ca inventator, ar trebui să aveți o minte curioasă. Pe măsură ce vă uitați la diverse produse în viața de zi cu zi, identificați lacunele de pe piață. Căutați locuri unde există loc pentru îmbunătățire sau inovare.
    • Gândiți-vă la ce piață sunteți interesat. De exemplu, dacă sunteți interesat de muzică și electronică, gândiți-vă la ceea ce face ca iPod-ul să fie atât de dorit.
    • Apăsați în ceea ce doresc consumatorii într-o anumită piață. Oamenii doresc să se mai bine? Doresc divertisment, comoditate? De fiecare dată când vedeți pe cineva care se bucură de un produs sau un serviciu, opriți-vă și întrebați-vă, "De ce această persoană utilizează acest serviciu? Ce zici de acest produs este plăcut pentru această persoană? Ceea ce este nevoie de aici?"
  • Imagine intitulată Inventarul de control Pasul 1
    2. Gândiți-vă la ceea ce lipsește. Cu orice piață, există întotdeauna ceva lipsă. Cei mai buni inventatori înțeleg fundamentele unui câmp și căutați unde ar putea fi extins. De exemplu, persoanele care au inventat serviciile precum serviciile de taxi realizate de Uber și Lyft au fost tăiate. Oamenii au dorit o experiență mai personalizată și au dorit disponibilitatea și comoditatea largă de a apela un taxi fără a fi nevoie să facă un telefon sau să găsească unul pe stradă. Uită-te la o piață existentă și întrebați-vă ce lipsește.
  • Gândiți-vă la plângerile comune pe care le au. Revenind la exemplul muzicii, ce se plâng prietenii dvs. cu privire la iPod-urile lor? Ce caracteristici doresc acest lucru nu sunt furnizate în prezent de Apple?
  • Puteți încerca să întrebați prietenii să solicite ceea ce lipsește. De exemplu, întrebați-vă prietenul, "Dacă ați putea schimba un lucru despre iPod-ul dvs., ce ați schimba?" Răspunsul vă poate oferi o idee pentru o invenție pentru industria muzicală.
  • Imagine intitulată face cercetarea calitativă Pasul 1
    3. Extindeți-vă pe produsele existente. Unele dintre cele mai mari invenții sunt pur și simplu extinderi sau inovații privind produsele existente. Vă puteți gândi la o nouă rotire pe un produs sau serviciu existent? Puteți găsi o modalitate de a face o invenție de succes și de succes mai convenabilă și de dorit? Dacă da, acesta poate fi un produs grozav care să încerce să inventeze și să vândă.
  • Cercetați piața înainte de a începe. Doriți să vă asigurați că ideea dvs. nu a fost făcută înainte. Cineva ar fi putut încerca ideea dvs. și a considerat că nu a reușit din diferite motive.
  • Asigurați-vă că ideea dvs. este semnificativ diferită de ideile sau produsele existente. Dacă este prea asemănător cu ceva de pe piață, ați putea avea probleme cu încălcarea unui drept de autor sau al brevetului.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 12
    4. Identificați setul de calificări de care aveți nevoie pentru a vă aduce ideea de pe teren. Puteți avea o idee minunată, dar aveți abilitățile necesare pentru ao produce? Faceți o listă de talente pe care trebuie să le creați produsul în cauză. Dacă nu aveți aceste talente, este posibil să trebuiască să vă dedicați ceva timp să le cultivați înainte de a obține lucrurile să se rostogolească cu produsul dvs.
  • De exemplu, este posibil să aveți o idee stelară pentru o aplicație telefonică, dar puțină experiență care lucrează cu tehnologia. Este posibil să fie necesar să luați câteva clase de codare pentru aplicații telefonice.
  • Imagine intitulată Pasul de cercetare 16
    5. Nu vă fie frică să externalizați. Dacă nu aveți toate abilitățile de care aveți nevoie și nu doriți să vă luați timp pentru a le dezvolta, nu vă fie frică să externalizați. Inventatorii pot face rar tot ce trebuie să facă pentru a produce o invenție. Dacă aveți anumite slăbiciuni, asta e în regulă. Puteți găsi pe alții să vă ajute în aceste zone.
  • De exemplu, dacă nu știți de unde să începeți aplicația dvs. de telefon, găsiți o persoană de tehnologie independentă online și vedeți dacă ar fi dispuși să facă unele dintre lucrările pentru dvs.
  • De asemenea, puteți rețea cu prietenii. Dacă aveți un prieten care are un talent pentru a construi lucruri, prietenul dvs. poate fi dispus să se angajeze cu dvs. pentru a produce acele pantofi de drumeții.
  • Indiferent ce faceți, asigurați-vă că rezolvați cum să împărțiți finanțele din invenția de evenimente vinde înainte de timp.
  • Partea 3 din 4:
    Proiectarea și vânzarea produselor dvs
    1. Imagine intitulată Găsiți Idei de poveste pentru scrierea de știri Pasul 7
    1. Construiți un prototip. Odată ce ați venit cu o idee pentru o invenție, va trebui să construiți un prototip. Puteți arăta acest lucru clienților și cumpărătorilor potențiali pentru a genera interes în produsul dvs. De asemenea, puteți utiliza un prototip ca model atunci când începeți să vă construiți produsul fizic. Software de proiectare, cum ar fi Inventorul Autodesk, vă poate ajuta, de asemenea, să construiți un prototip digital al invenției dvs.
    • În timp ce lucrați digital poate ajuta, încercați să faceți un mic prototip fizic. Acest lucru vă va permite să experimentați cu materiale și să găsiți combinația potrivită pentru a vă face ca invenția cât mai solidă posibil.
  • Imagine intitulată Cercetare eficient înainte de a vă deschide propriul bară Pasul 4
    2. Cultivați interesul pentru ideea dvs. Odată ce aveți un prototip solid al produsului dvs., începeți să îl arătați. Există o varietate de moduri în care puteți genera interes în ideea dvs. Vrei să cauți potențialii investitori și cumpărători.
  • O modalitate de a construi interes pentru ideea dvs. este să participați la expoziții comerciale. Ați putea chiar să vă uitați să obțineți propria cabină la un spectacol de comerț și să afișați produsul.
  • O altă modalitate de a construi interes este de a conecta cu alți inventatori și de a obține un sentiment de produse similare acolo. Este posibil să trebuiască să vă modificați produsul pentru a vă oferi un avantaj față de competiție.
  • Discutați cu o firmă de cercetare de piață dacă este în cadrul bugetului dvs. Acest lucru vă poate oferi un sentiment de tendințe pe piața în care lucrați, precum și demografia generală.
  • Imagine intitulată Cercetare în mod eficient înainte de a vă deschide propriul bară Pasul 1
    3. Vorbiți cu un avocat de brevete. Dacă credeți că aveți un produs care ar putea vinde, contactați un avocat de brevete. Veți dori să obțineți un brevet pe produsul dvs. pentru a vă asigura că nu este furat de un concurent. Este vital să vă protejați proprietatea intelectuală, mai ales dacă credeți că există o piață pentru aceasta, deci asigurați-vă că contactați un avocat de brevete. Căutați un avocat online sau în paginile dvs. galbene locale și faceți o întâlnire pentru a discuta despre produsul dvs.
  • Legea brevetelor este foarte complicată, deci nu încercați să depuneți un brevet pe cont propriu dacă nu aveți o experiență legală extinsă. Dacă aveți un prieten care lucrează în drept și cine cunoaște legea privind brevetele, poate doriți să vedeți dacă el sau ea va face ceva pentru un preț de reducere.
  • Brevetele costă între 3.000 $ și 10.000 $ la dosar. În timp ce acest lucru poate suna ca o mulțime, dacă ați determinat că există o piață pentru produsul dvs., merită bine costul.
  • Brevetele au nevoie de ceva timp pentru a trece prin. Poate dura 3 ani până când ați brevetat cu succes produsul dvs. Utilizați acest timp pentru a continua cercetarea pieței și pentru a vă împiedica produsul pentru a satisface nevoile consumatorilor.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant de marketing Pasul 12
    4. Luați în considerare o campanie de strângere de fonduri. Acesta poate fi costisitor pentru a obține brevetul și comercializarea produsului dvs. publicului potrivit. Luați în considerare efectuarea unei campanii de marketing online printr-un site precum Kickstarter sau Gofundme. În plus față de acordarea banilor necesari pentru a obține produsul dvs. de la sol, acest lucru poate contribui, de asemenea, la generarea interesului public.
  • Luați în considerare cel mai bun mod de a ajunge la publicul țintă. Social media ar funcționa bine pentru o audiență mai mică, în timp ce o audiență mai în vârstă poate răspunde mai bine la e-mailurile de masă.
  • Păstrați publicul la curent cu obiectivele dvs. și lăsați-i să știe cât de aproape sunteți să le atingeți.
  • Spuneți publicului dvs. despre produsul dvs. și fiți cinstit cu privire la modul în care vor fi utilizați banii. Oamenii vor avea mai multe șanse să doneze dacă știu unde merg banii lor.
  • Permiteți oamenilor să împărtășească cu ușurință informații. O bara laterală pe pagina dvs. de strângere de fonduri va permite oamenilor să trimită detalii despre pagina dvs. la mass-media sociale, cum ar fi Facebook și Twitter.
  • Imagine intitulată Cercetare în mod eficient înainte de a vă deschide propriul bar Pasul 15
    5. Decideți dacă doriți să vă vindeți ideea sau să o faceți singur. După generarea interesului public și a brevetării produsului dvs., decideți ce vreți să faceți cu ideea dvs. Investitorii, de obicei, vând licențe ale produselor lor către companii mai mari, fie crearea și vânzarea de produse în sine. Aflați ce calea este potrivită pentru dvs.
  • Dacă doriți să vindeți singur produsul, luați în considerare dacă aveți timp și resurse pentru a face acest lucru. Este posibil să trebuiască să renunțați la locul de muncă sau să vă reduceți orele. De asemenea, ar trebui să cântăriți costurile resurselor pe care le va lua pentru a construi produsul.
  • Avidența de a vă vinde licența este că faceți bani din redevențe. Este posibil să nu trebuie să renunțați la locul de muncă actual, dar puteți renunța la o mulțime de bani pe acest traseu. În medie, deținătorii de brevete fac aproximativ 2-7% din vânzările cu amănuntul pe produsele lor.
  • Partea 4 din 4:
    Coping cu obstacole
    1. Imagine intitulată Utilizați inventarul de depresie Beck Pasul 8
    1. Aflați când să renunțați la idei rele. Inventatorii buni nu sunt prea atașați la ideile lor. Nu orice idee pe care o ai va fi câștigătoare. Unele idei pur și simplu nu funcționează. Fi gata să renunțe la o idee dacă nu este practică.
    • Fiți dispuși să vă detașați de ideile voastre. Nu personalizați respingerea. Unele idei pur și simplu nu funcționează, precum și altele.
    • A deveni inventator este despre numere. Cu cât mai multe idei aveți, cu atât este mai probabil să găsiți unul care funcționează.
  • Imagine intitulată Utilizați inventarul de depresie Beck Pasul 6
    2. Ține-ți slujba de zi. Chiar dacă credeți că aveți o idee solidă, păstrați-vă slujba de zi. Doriți să vă asigurați că aveți o sursă constantă de venit până când începeți să câștigați în mod regulat bani dintr-o invenție. În lumea inventării, o mulțime este lăsată la întâmplare. Chiar dacă credeți că aveți un investitor în ideea dvs., o mulțime de ar putea merge în continuare greșit. Poate dura ani înainte de a avea o invenție reușită, deci păstrați-vă slujba de zi până atunci.
  • Imaginea intitulată face cercetarea calitativă Pasul 7
    3. Luați respingere cu pasul. Respingerea se va întâmpla de-a lungul drumului spre succes. Dacă doriți să fiți inventator, trebuie să învățați să luați respingerea în pas. Dacă nu faceți acest lucru, veți avea probleme cu succes în câmp.
  • Respingerea se întâmplă cu toată lumea. Încercați să vă amintiți că oamenii de succes cu care se confruntă respingerea la un moment dat în viața profesională.
  • Respingerea este rareori personală. Există mii de produse pe piață. Doar pentru că dvs. nu a vândut sau a apelat la nimeni nu înseamnă că nu a fost o idee bună.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că ceea ce faceți nu este deja protejat prin drepturi de autor. Nu doriți să faceți o idee prea asemănătoare cu un produs existent.
  • Fi foarte atent în jurul unor unelte cum ar fi ferăstrăul sau burghiul. Instrumente, dacă sunt utilizate incorect, pot fi foarte periculoase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar