Cum să devii un ambasador de brand

Lucrul ca ambasador de brand poate fi o modalitate buna de a face un numerar suplimentar suplimentar, dar nu este intotdeauna evident - sau usor - pentru a face start-ul. Pentru a bloca o poziție ca ambasador în persoană, căutați evenimente speciale de brand care au loc în zona dvs. și discutați cu organizatorii evenimentului despre oportunități la evenimente viitoare. Dacă sunteți mai interesat să deveniți un influență plătit pe social media, încercați să trimiteți o propunere companiei care vă interesează reprezentarea pe platforma media socială la alegere.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea angajării pentru evenimente de marcă
  1. Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
1. Evenimentele de marcă de cercetare care se desfășoară în zona dvs. Verificați pagina "Evenimente" pe Facebook sau executați o căutare rapidă pentru "evenimente de marcă" împreună cu numele orașului dvs. Rezultatele pe care le trageți vă vor da o idee despre ceea ce se întâmplă lângă tine. Întreprinderi precum producătorii de automobile, designeri de îmbrăcăminte, distilerii de alcool, furnizorii de servicii de celule și companiile de tehnologie de consum dețin toate evenimente de marketing în mod regulat.
  • În timp ce navigați, gândiți-vă la ce fel de lucruri sunteți pasionați. Șansele sunt, veți putea găsi cel puțin o ocazie care vă liniștește cu interesele dvs.
  • Dacă vă confruntați cu atât de multe opțiuni pe care nu sunteți sigur de unde să începeți, acesta poate ajuta să faceți o listă a tuturor companiilor pe care le-ați putea vedea pe reprezentarea și restrângerea acestuia până la 2 sau 3 că vă place cel mai mult.
  • Imaginea intitulată are un interviu bun de angajare Pasul 8
    2. Discutați cu un reprezentant al companiei în persoană la un eveniment viitoare. Cereți în jur pentru a afla cine conduce evenimentul și le abordează cu privire la posibilitatea de a deveni asociat plătit. Ei vă vor oferi o rundă pe calificările și caracteristicile necesare pe care le caută într-un ambasador, precum și responsabilitățile exacte pe care le implică rolul. Cel puțin, ei vă vor putea pune legătura cu persoana responsabilă de angajare.
  • Ia ceva timp pentru a afla un pic despre companie înainte de a apărea. Cu cât este mai cunoscut și mai entuziast, cu atât este mai probabil că vor dori să vă aducă la bord.
  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 16
    3. Aplicați la locul de muncă la următorul eveniment al companiei. În unele cazuri, este posibil să puteți aplica pentru un loc de muncă ca ambasador al mărcii modului de modă veche. Vizitați site-ul companiei pe care doriți să le lucrați și verificați pagina "Cariere" sau "Oportunități". După ce sunteți acolo, căutați un link către o aplicație sau un formular de contact în care puteți să vă exprimați interesul în poziția și să spuneți mai puțin managerilor de marketing al companiei despre dvs.
  • Dacă nu vedeți nici o listă pe site-ul companiei, încercați să căutați postări conexe despre site-urile de căutare de locuri de muncă, cum ar fi Monster, într-adevăr, și LinkedIn.
  • În funcție de produsul sau serviciul fiind anunțat, experiența anterioară în marketing sau spitalitate vă poate oferi un avantaj față de alți solicitanți.
  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 6
    4. Reprezintă compania la evenimentele viitoare. Ca ambasador de brand, îndatoririle dvs. vor include lucruri cum ar fi predarea probelor, efectuarea de demonstrații de produse și oferind prezentări speciale despre companie și ce fac ei. De asemenea, vi se poate cere să ajungeți mai devreme sau să rămâneți târziu pentru a vă ajuta cu alte sarcini cum ar fi configurarea cabinelor și afișajelor.
  • Ambasadorii de brand sunt, de asemenea, de obicei, de obicei, tricouri, pălării, jachete și alte îmbrăcăminte special de marcă să poarte.
  • Fiți pregătiți să faceți altceva organizatorii de evenimente trebuie să faceți, cum ar fi stocarea produselor de rezervă sau înscrierea clienților interesați pentru lista de discuții a companiei.
  • Metoda 2 din 2:
    A deveni ambasador de brand online
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 12
    1. Contactați-vă cu compania care vă interesează promovarea. Trimiteți un mesaj scurt direct la contul Instagram, Facebook sau Twitter al companiei și întrebați despre posibilitatea de a deveni ambasador de brand. Concentrați-vă pe tipurile de companii pe care le vedeți adesea menționate în posturile sponsorizate. Dacă lucrează cu alți influenți, șansele sunt interesate să lucreze cu dvs., de asemenea.
    • Nu vă așteptați ca o companie să fie cea care vă va ajunge la dvs. dacă nu aveți deja un mediu social impresionant.
    • Presupunând că vă potriviți factura pentru ceea ce căutați compania, vă vor trimite înapoi și urmați cu detalii despre cum să începeți.
  • Imaginea intitulată deveni un milionar Pasul 16
    2. Reprezintă doar mărci pe care le folosiți și le place. Ca ambasador de brand, munca ta va fi să-ți vinzi adepții pe un anumit produs sau serviciu. Dacă nu stați cu adevărat în spatele a ceea ce faceți publicitate, ei vor simți că primesc mai degrabă o spielă decât o recomandare personală de la cineva ale căror opinii au încredere.
  • Majoritatea companiilor sponsorii permit ambasadorilor lor de brand să-și testeze produsele și serviciile (cum ar fi un nou serviciu de îmbrăcăminte sau serviciu de abonament) gratuit, astfel încât să poată vorbi despre ei cu mai multă autoritate.
  • Împingând ceva într-un mod care se simte forțat (sau prea puternic) ar putea costa urmați.
  • Imaginea intitulată ajunge la masele Pasul 6
    3. Postați conținutul de conținut la platforma dvs. social social preferată. Contactul dvs. în cadrul companiei vă va oferi în mod obișnuit câteva orientări privind modul în care doresc ca posturile sponsorizate să fie structurate. Acestea pot solicita să descrieți un produs recomandat într-un anumit mod, de exemplu, sau să includeți hashtag-uri specifice în subtitrarea însoțitoare.
  • Dacă vă bucurați de cele mai mari următoarele pe Instagram sau YouTube, veți face fotografii sau videoclipuri cu dvs. folosind produsele companiei, împreună cu subtitrări de atenție, explicând adepților dvs. de ce ar trebui să-l încerce singuri.
  • Pe platforme precum Facebook sau Twitter, conținutul dvs. sponsorizat poate fi bazat pe posturi mai lungi care descriu experiențele dvs. în detaliu.
  • Odată ce ați mulțumit criteriile de bază ale companiei, veți avea destul de mult libertate despre modul în care alegeți să vă prezentați postările. Companiile lucrează cu influențatori din cauza influențelor pe care le au cu o audiență dată, ceea ce înseamnă că sunteți încurajați să faceți lucrurile pe drum.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 15
    4. Stick la un program de postare regulat. Obțineți obiceiul de a pune un nou conținut pe o bază consistentă. Acest lucru ar putea însemna lunar, săptămânal sau chiar zilnic, în funcție de natura aranjamentului dvs. cu sponsorul dvs. Dacă sunteți plătit de post, mai mult conținut înseamnă mai mulți bani în buzunar.
  • Compania vă poate cere să efectuați posturi strategice pentru a coincide cu vânzări sau campanii de marketing în curs de desfășurare sau pot lăsa frecvența la discreția dvs.
  • Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 6
    5. Ia-ți publicul implicat. Invitați urmașii dvs. să pună întrebări sau să împărtășească propriile experiențe cu un anumit produs în secțiunea de comentarii din postarea dvs. Apoi, luați timp pentru a răspunde la cât mai multe comentarii. Interacționarea cu următorul text poate influența decizia lor de a da bunurile pe care le promovezi o lovitură.
  • Etichetați-vă adepții dvs. în răspunsurile dvs. sau menționați-le după nume pentru a le adresa la un nivel mai personal.
  • Imagine intitulată Scrie despre hobby-urile și interesele dvs. Pasul 5
    6. Construiți cât mai mare posibil. Continuați să rafați abonați în timp ce vă completați pagina cu conținut de calitate inspirat. Dacă profilul dvs. este prezent în prezent la privat, luați în considerare faptul că este public. Cu cât mai mulți ochi reușești să te duci pe postările tale, cu atât mai mulți bani pe care sponsorul tău îl va face.
  • Obținerea urmelor de la utilizatorii de înaltă calitate este o modalitate excelentă de a direcționa mai mult trafic la pagina dvs.
  • Faceți-o un punct pentru a vă conecta cu alți influențatori de succes. Nu numai că aceasta va extinde rețeaua dvs., vă va oferi, de asemenea, o listă de exemple utile pentru a căuta.
  • sfaturi

    Cele mai multe concerte de evenimente sunt singure numai, ceea ce înseamnă că acestea nu pot fi suficiente pentru a plăti facturile pe cont propriu.
  • LIKING, Împărtășirea și comentarea conținutului sponsorizat poate contribui frecvent la atragerea atenției coordonatorilor de marketing al companiei.
  • Unele companii își compensează ambasadorii cu mărfuri gratuite, mai degrabă decât în ​​numerar. Asigurați-vă că revizuiți cu atenție termenii contractului dvs. înainte de a accepta dacă sunteți în el pentru un salariu.
  • Ambasadorii de brand de nivel superior au potențialul de a face până la 20.000-50.000 de dolari pe an, cu rate de plată variind de la 10-16 dolari pe oră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar