Cum să devii un antrenor crossfit

Dacă ați făcut CrossFit pentru o lungă perioadă de timp și doriți să începeți să câștigați bani care faceți ceea ce vă place, vă puteți găsi dorința de a antrena pe alții. Coaching-ul este o modalitate excelentă de a promova un stil de viață sănătos și activ în timp ce dezvoltă relații. A deveni un antrenor certificat poate lua doar un weekend, dar consideră-o ca un angajament pe tot parcursul vieții de a învăța.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigați certificatul de nivel 1
  1. Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 1
1. Determinați dacă sunteți eligibil să participați la un curs. Participanții la CF-L1 trebuie să aibă 17 ani și nu au balanțe restante din alte cursuri. Nu puteți avea nicio încălcare a codului de conduită al Crossfit sau au în așteptarea cazurilor legale cu crossfit.
  • Un certificat Crossfit-Level 1 (CF-L1) vă va oferi un titlu oficial ca antrenor pentru Crossfit și va adăuga la credibilitatea dvs. atunci când căutați locuri de muncă în viitor. Având acest certificat vă verifică, de asemenea, în directorul CrossFit Online. Clienții potențiali vă vor putea să vă privească aici. Fără certificat, nu veți fi vizibil aici.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 2
    2. Găsiți un curs de nivel 1 lângă dvs. prin intermediul site-ului CrossFit. Acest lucru este disponibil la HTTPS: // Instruire.crossfit.COM / Nivel-One. Multe cursuri se desfășoară în fiecare weekend din întreaga țară. Găsiți cea mai apropiată locație pentru dvs. și înregistrați-vă.
  • Clasele se umple rapid sau vor avea standuri de așteptare, astfel încât să se înregistreze mai devreme! Dacă vă înregistrați mai puțin de două săptămâni înainte de clasa programată, sunteți supus unei taxe suplimentare de 20%.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 3
    3. Descărcați ghidurile de antrenament online pentru a se familiariza cu materialul. Ghidurile de formare sunt disponibile prin intermediul site-ului web Crossfit și sunt o resursă utilă pentru studierea.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 4
    4. Aduceți o copie tipărită a primii dvs. de înregistrare și a unui ID valid. Acest lucru va ajuta la verificarea faptului că ar trebui să participați la cursul programat.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 5
    5. Purtați haine adecvate pentru a lucra. De-a lungul zilei, veți fi pusi prin diferite rutine de antrenament, așa că asigurați-vă că hainele dvs. sunt atletice și confortabile.
  • Nu uitați să aduceți gustări de mare energie și băuturi sănătoase!
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 6
    6. Participați la cursul de două zile de nivel 1. Clasa se desfășoară între orele 9:00 și 17:00 timp de două zile și acoperă conceptele de bază pentru coaching și menținând standardele furnizate. Elevii acestui curs sunt de așteptat să dea o participare de 100% la prelegerile și antrenamentele atribuite, precum și să ia un examen pentru a trece. Cursurile sunt predate de o mână de antrenori stabiliți, astfel încât antrenorii potențiali să audă de la o varietate de voci și să învețe diferite stiluri.
  • Clasele pot părea mari la 50 de studenți, dar veți fi împărțiți în grupuri mici pe tot parcursul unei abordări mai unice cu instructorii.
  • Au un notebook gata să ia note în timpul prelegerilor care vă pot ajuta la examen.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pasul 7
    7. Luați și treceți examenul. Examenul este alcătuit din subiecte acoperite în weekend. Rezultatele sunt fie pas-or-fara fara a dezvălui ceea ce ai marcat. Rezultatele sunt trimise prin e-mail într-o săptămână și, dacă ați trecut, certificarea dvs. va ajunge în poștă în termen de o lună.
  • De-a lungul prelegerilor pe parcursul cursului, luați note, astfel încât să puteți păstra informații pentru examen.
  • Citiți cu atenție întrebările și examinați răspunsurile dvs. înainte de a transforma testul în.
  • Pentru a vă menține acreditarea, trebuie să participați la curs și să luați testul la fiecare 5 ani, cu excepția cazului în care veți obține o acreditare mai mare.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 8
    8. Semnați și sunteți de acord cu documentele necesare. Pentru a finaliza certificatul dvs., trebuie să semnați acordul de acordare a licențelor Crossfit Trainer, precum și să fiți de acord cu acordul de confidențialitate. Trebuie să respectați și sunteți de acord cu politicile enumerate în manualul de participant la nivelul 1.
  • Partea 2 din 3:
    Continuând educația
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 9
    1. Obțineți un certificat de nivel 2 dacă doriți să vă extindeți expertiza. Similar cursului CF-L1, nivelul 2 rulează timp de două zile și se extinde pe conceptele predate la nivelul 1. Vă puteți aștepta să învățați cum să proiectați și să subliniați planurile de lecție, să identificați vizual metodele și defecțiunile corecte și să descrieți mai bine mecanica esențială a mișcării. Potențialii angajatori vor lua ce nivel este în considerare un antrenor atunci când angajați.
    • Înainte de a participa la un curs de nivel 2, este recomandat să instruiți pe alții timp de șase luni.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 10
    2. Participați la un curs de specialitate pentru formare suplimentară. CrossFit oferă o varietate de cursuri speciale pentru a se concentra asupra tehnici de antrenament, planificare de lecție, nutriție și mult mai mult. Aceste clase sunt de obicei un seminar de o zi desfășurat în persoană sau online. Determinați dacă doriți să vă specializați într-o anumită zonă și alegeți un curs care se aliniază cel mai bine cu interesele dvs.
  • Dacă sunteți în căutarea unui curs despre mai mult decât de a lucra, luați în considerare luarea cererii de aplicare a legii sau pentru a fi propriile cursuri de bodyguard.
  • Pentru cererea de predare, gândiți-vă la luarea programului de dezvoltare a autocarelor sau a cursului de formare a copiilor.
  • Dacă doriți să concurați, încercați cursurile puternice sau ale concurentului.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 11
    3. Umbra sub un antrenor mai bine stabilit, dacă este posibil. Vizionarea și respectarea tehnicilor pe care alte antrenori încrucișate vă vor ajuta să vă dezvoltați propriile abilități ca antrenor. Vedeți dacă cineva la caseta dvs. sau la o cutie locală va deveni mentorul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit Pasul 12
    4. Rămâneți activ în cercetarea de noi tehnici. Continuați să învățați și să vă dezvoltați abilitățile ca antrenor prin studierea noilor antrenamente și citirea blogurilor sau mărturiilor formatorilor. Amintiți-vă, clienții vor avea încredere în tine ca un maestru la ceea ce predați.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătirea pentru clienții dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 13
    1. Determinați ce domenii doriți să vă concentrați. Aproape 500 de autocare noi intră pe piața muncii pe orice weekend dat de la site-ul principal al crosfit. Luați în considerare în ce moduri sunteți în afară de restul antrenorilor. Veți fi un antrenor de antrenament de forță sau veți încorpora nutriția în explicațiile dvs. de antrenament? Indiferent de ce vă stabiliți atenția, asigurați-vă că sunteți bine rotunjit și informați să răspundeți la întrebările generale ale clientului.
    • Știți care sunt punctele forte și slăbiciunile dvs. pentru a vă ajuta să găsiți nisa dvs. specială.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit Pasul 14
    2. Dezvoltați un program de învățare orientat spre scopuri. Dezvoltarea unui plan strategic pentru clienți va ajuta la demonstrarea creșterii și progresiei lor în timp. Predarea forței de formare timp de 6 săptămâni în timp ce utilizați forma adecvată vă va ajuta clienții să determine dacă punctele forte și abilitățile lor au crescut de-a lungul timpului petrecut cu dvs. Pe măsură ce lucrați la ceea ce veți învăța, țineți-vă clientele în minte. Nu-i face prea tare prea tare.
  • Evitați randomizarea antrenamentelor deoarece acest lucru face greu să urmărească modul în care progresează clienții dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 15
    3. Fii flexibil cu stilurile de coaching. Nu toți elevii vor progresa pentru a face tehnici avansate. De multe ori în predarea crossfit, fundațiile vor trebui să fie stabilite și să fie învățate bine pentru a face progrese. Asigurați-vă că aveți o înțelegere a modului de a le face bine și știți că le veți învăța foarte mult.
  • Chiar dacă unii clienți pot fi în fața a ceea ce faceți coaching, concentrați-vă asupra majorității clientenei dvs.
  • Scalarea antrenamentelor într-un ritm rezonabil. Nu vă grăbiți cu greutăți. În acest fel, elevii avansați pot continua să se miște și mai mulți studenți novice pot învăța în timp.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor crossfit pas 16
    4. Utilizați armarea pozitivă cu clienții dvs. Evitați utilizarea limbajului negativ cum ar fi: "Ar trebui să lucrați la acest lucru."Acest lucru va face ca clientul să se simtă ca și cum ar fi slab în această zonă. În schimb, lăudați clienții pentru progresul lor și abordați problemele într-o manieră pozitivă. Încurajarea pozitivă va ajuta la conducerea clienților să continue să lucreze mai degrabă la obiectivele lor decât să crească descurajată.
  • Practicați ascultarea unui client pentru nevoile lor mai mult decât să le vorbească.
  • Utilizați umilința atunci când discutați antrenamente cu clienții dvs. Aceasta este o oportunitate de a le ajuta și de a nu arăta ceea ce sunteți capabili.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor Crossfit Pasul 17
    5. Găsiți un loc de muncă la o cutie de crossfit. Rețea cu proprietarii cutii locale de crosfit pentru a rămâne în contact și a vedea dacă angajează. Fiți personalizați și profesioniști pe măsură ce faceți și mențineți aceste conexiuni.
  • Dacă aveți resursele și doriți să conduceți o afacere mică, luați în considerare Deschiderea unei casete de crosfit propriu! Există o taxă anuală de licențiere anuală de 3000 de dolari pentru a fi un afiliat al crosfit. Găsiți o proprietate de închiriat sau de propria și achiziționarea de echipamente.
  • sfaturi

    Avertizări

    Siguranța este cheia când utilizați echipamentul de antrenament, deci aveți grijă de siguranța clienților dvs., precum și pentru dvs. în timp ce utilizați echipament greu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar