Cum să deveniți ofițer de mandat

Ofițerul de garanție (WO) administrează, menține, operează și gestionează echipamentele care necesită o pregătire avansată și specializată. A deveni un ofițer de mandat este un angajament pe termen lung. Va trebui să fiți membru activ al armatei atunci când aplicați și să treceți o varietate de examene și teste fizice.

Pași

Partea 1 din 3:
Demararea
  1. Imaginea intitulată Deveniți un ofițer de mandat Pasul 1
1. Aflați despre calea carierei. Ca ofițer de mandat, faceți parte din temelia tehnică a Armatei Statelor Unite. Specializată într-o anumită zonă, cum ar fi aviația sau poliția militară, ați fi responsabil pentru formarea soldaților pentru misiuni și ajutați promovarea personalului armatei în specialitățile lor de carieră.
  • Ca ofițer de mandat, vă petreceți cariera în dezvoltarea unui nivel de expertiză într-un anumit domeniu. Acest lucru vă pune într-un rol de conducere care va avea întotdeauna relevanță în armată. Există multe beneficii tangibile ale Gărzii Naționale a Armatei, cum ar fi un venit constant, asistență medicală, asigurări de viață și planificare pensionare.
  • Cariera este bună pentru stabilitatea și venitul pe termen lung. Cu toate acestea, deoarece va trebui să aveți informații actualizate cu privire la aspectele tehnice ale formării armatei, va exista o pregătire continuă pe tot parcursul carierei. Este posibil să trebuiască să petreceți timpul de la domiciliu sau de familie la sesiuni de instruire.
  • Image denumită devenind ofițer de mandat Pasul 2
    2. Intrați în formă fizică. Pentru a deveni ofițer de mandat, va trebui mai întâi să vă alăturați Gardei Naționale a Armatei. Înscrierea în armată înseamnă că va trebui să fiți în formă fizică de vârf. Există o serie de examene de fitness pe care trebuie să le transmiteți în timpul pregătirii inițiale ale armatei și mai târziu atunci când aplicați pentru a deveni ofițer de mandat.
  • Alăturați-vă într-o sală de gimnastică și lucrați la ambele fitness cardiovasculare și ridicarea greutății. Va trebui să aveți atât rezistență, cât și puterea de bază pentru a deveni membru al unei armate.
  • Luați în considerare angajarea unui antrenor personal sau discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un program de fitness. Dacă sunteți în prezent sedentar sau în alt mod din formă, va trebui să începeți să lucrați treptat și să vă construiți puterea. Un medic sau un antrenor poate face stocul de sănătate fizică actuală și oferă recomandări de antrenament și obiective de fitness pentru dvs.
  • Image denumită devenind ofițer de mandat Pasul 3
    3. Alăturați-vă armatei. Pentru a deveni ofițer de mandat, va trebui mai întâi să serviți în armată. Durata necesară a serviciului dvs. variază în funcție de specialitatea ocupației militare în care vă aflați atunci când aplicați pentru a deveni un ofițer de mandat.
  • Puteți să vă înscrieți în armată când ajungeți la 17 ani. Trebuie să aveți între 17 și 35 de ani pentru a vă înscrie. Educație înțeleaptă, ar trebui să fii cel puțin un junior în liceu sau să ai un GED.
  • Trebuie să fii un u.S cetățeni sau rezident permanent.
  • Trebuie să îndepliniți cerințele morale, fizice și medicale. Puteți examina site-ul web al Gărzii Naționale pentru mai multe detalii despre cerințele fizice și medicale. O diagramă de înălțime / greutate este furnizată online pentru a ecua dacă vă veți califica. Este posibil să trebuiască să câștigați sau să pierdeți în greutate pentru a satisface cerințele. Un examen medical este de obicei efectuat cândva în timpul procesului de aplicare pentru a vă asigura că nu aveți probleme medicale care vă vor descalifica pentru service.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de mandat Pasul 4
    4. Formarea completă de bază. Odată ce ați înscris în armată, veți fi supuși unui program intensiv de formare de 10 săptămâni de formare. Asigurați-vă că pregătiți fizic și emoțional pentru angajament.
  • Pentru a vă pregăti pentru formarea de bază, știți ce vă aflați și nu aveți voie să aduceți la formare. Există o listă de verificare esențială de bază pe site-ul web al armatei care păstrează informații actualizate cu privire la furnizarea necesară. Asigurați-vă că vă informați școala sau angajatorul dvs. că veți fi departe și primiți frunzele necesare de absențe. Orice probleme juridice sau financiare nerezolvate ar trebui rezolvate înainte de a pleca în formare.
  • În timpul pregătirii de bază, veți fi instruiți în toate abilitățile necesare pentru luptă. Instruirea este exigentă fizic și emoțional, dar până la sfârșitul antrenamentului veți fi bine pregătiți pentru o carieră legată de armată. La sfârșitul antrenamentului, vi se va cere să treceți testul de fitness fizic al armatei.
  • Odată ce ați finalizat instruirea de bază, veți primi o pregătire individuală avansată. Durata și detaliile acestei formări depind de zona operațiunilor militare pe care le alegeți ca o specializare.
  • Partea 2 din 3:
    Punerea în aplicare
    1. Image denumită devenind un ofițer de mandat Pasul 5
    1. Aflați cerințele de bază. Pe măsură ce începeți serviciul dvs. în Garda Națională a Armatei, vă familiarizați cu cerințele de bază necesare pentru a deveni ofițer de mandat. În plus față de trecerea testului de fitness fizic al armatei în formarea de bază, există alte cerințe necesare dacă doriți să deveniți ofițer de mandat.
    • Cerințele de educație sunt aceleași pentru Garda Națională a Armatei. Nici o educație suplimentară nu este necesară dincolo de liceu. Cu toate acestea, ca fiind un ofițer de mandat, necesită o mare abilitate tehnică o diplomă într-un domeniu de inginerie legată de specializarea dvs. ar putea ajuta. De exemplu, dacă doriți să deveniți un ofițer de justiție de zbor Luați în considerare o diplomă de licență în ceva asemănător tehnologiei aviației.
    • Trebuie să aveți între 18 și 33 de ani în momentul în care aplicați. De asemenea, trebuie să fii cetățean american.
    • Trebuie să aveți cel puțin 12 luni rămase asupra contractului dvs. de înscriere pentru a aplica.
    • Veți avea din nou să completați un examen fizic pentru a vă asigura că îndepliniți toate cerințele medicale și fizice.
  • Imaginea denumită devenind un ofițer de mandat Pasul 6
    2. Scor mare pe testele necesare. Există un număr de standardizare emisă de Garda Națională a Armatei pentru a evalua nivelul de expertiză într-o varietate de zone. În funcție de specializarea în care intri, va trebui să înscrieți pe aceste teste.
  • Indiferent de specializare, toți ofițerii de mandat au nevoie de un scor de cel puțin 110 pe examenul de aptitudini de aptitudini de aptitudini profesionale armate (ASVab). Derogările pot fi disponibile pentru acest examen dacă aveți o istorie lungă de serviciu.
  • Dacă intenționați să deveniți un ofițer de justiție de zbor, va trebui să luați instrumentul de selecție pentru testul de formare a zborurilor (SIFT). Calificați scorurile Schimbați cu timpul, deci consultați site-ul web al Gardei Armatei pentru informații despre ce scor ar trebui să vizați. Nu puteți relua testul de Sift și scoruri pe termen nelimitat valid. Nu sunt disponibile scutiri pentru acest examen.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de mandat Pasul 7
    3. Decideți asupra unei specialități militare de ocupație (MOS). Pe măsură ce calea și formarea dvs. precisă de carieră depind de specialitatea de ocupație militară, trebuie să decideți în ce zonă doriți să vă specializați înainte de a aplica. Alegeți un MOS pentru care sunteți calificat și că aveți un interes activ în.
  • Cele mai frecvente MOS este pentru o poziție de 153a aviator. Acest lucru nu necesită o abilitate sau o pregătire prealabilă. Cu toate acestea, trebuie să aveți o viziune la distanță de cel puțin 20/50, care este corectă la 20/20 cu ochelari sau contacte.
  • Toate celelalte specializări necesită 4 până la 6 ani de experiență într-un domeniu care este foarte legat de specializarea dvs. Puteți naviga pe toate specializările și cerințele lor specifice pe site-ul Armatei Naționale.
  • Imaginea denumită devenind ofițer de mandat Pasul 8
    4. Porniți aplicația dvs. Puteți descărca ghidul de solicitare a unui Office Officer pe site-ul Armatei Naționale. Acest document extins oferă o imagine de ansamblu a tuturor formularelor necesare, a informațiilor și a altor componente ale aplicației dvs. și vă deplasați prin proces. De asemenea, oferă detalii despre formarea pe care vă puteți aștepta să o primiți dacă cererea dvs. este acceptată.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de mandat Pasul 9
    5. Trimiteți cererea la ofițerul dvs. comandant. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele specifice și de educație pentru specialitatea lor aleasă pentru a primi o atenție deosebită. Cât timp este nevoie să auziți o cerere variază în funcție de specializarea pe care ați ales-o.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea antrenamentului
    1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de mandat Pasul 10
    1. Școala de candidat de ofițer de om. Dacă cererea dvs. este acceptată, va trebui să participați la școala de candidat la un ordinar. Acesta este un curs de șapte săptămâni, similar în intensitatea sa de formare de bază, unde învățați abilitățile tehnice și fizice necesare pentru a deveni ofițer de mandat. Veți fi staționați în Alabama în timpul antrenamentului. Formarea este o combinație de învățare experimentală și de clasă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un ofițer de mandat Pasul 11
    2. Completați orice instruire MOS necesară. În funcție de specialitatea dvs., veți avea nevoie de o pregătire suplimentară după șapte săptămâni inițiale. Tipul și durata formării variază în funcție de MOS. Pentru mai multe informații specifice, consultați site-ul web al Gardei Armatei.
  • Image denumită devenind un ofițer de mandat Pasul 12
    3. Țineți la curent în întreaga carieră. Ca ofițer de mandat, va trebui să fiți un expert tehnic în domeniul dvs. Asigurați-vă că vă continuați educația în conformitate cu cerut de Garda Națională a Armatei. Formarea suplimentară și școlarizarea vor fi necesare în întreaga carieră, deoarece armata se schimbă și se adaptează.
  • sfaturi

    Nu trimiteți aplicații incomplete. Evitați trimiterea copiilor capsate, copiile cu două fețe sau capacele raportului. Erori minore pot duce la respingerea sau întârziată a cererii dvs.

    Avertizări

    Verificările de fundal extinse sunt efectuate pe fiecare solicitant.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar