Cum se adaptează la clasele de colegiu

Mergând la facultate sau universitate este un moment interesant în care câștigi mai multă libertate, întâlniți oameni noi și aflați mai multe despre subiecte care vă interesează. Cu toate acestea, clasele de la colegiu pot fi intimidante. Dacă te duci la clasele tale pregătite și gata să înveți, să studiezi materialul și să-ți cunoști profesorii, poți reuși în clasele de colegiu.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea unui program
  1. Imagine intitulată ADJUST LA CLASS CLOSE PASUL 1
1. Alegeți clasele care vă scânteau interesul. Spre deosebire de liceu, colegii oferă sute de clase. Acest lucru poate alege clasele intimidante. Uită-te prin catalogul de curs pentru a vă vedea opțiunile pentru clase.Luați cursuri pe care credeți că veți găsi interesante și vă va ajuta să vă alegeți majoritatea. Nu vă fie frică să luați o clasă care este nouă nouă pentru dvs. și să încercați ceva nou.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 2
    2. Creați un program ușor de gestionat. Încercați să vă răspândiți cursurile într-un mod care funcționează pentru dvs. Răspândirea cursurilor dvs. în toată săptămâna vă oferă timp pentru studierea și alte activități în fiecare zi. Încercați să alegeți orele care sunt bune pentru dvs. Nu alegeți clasele de dimineață dacă nu sunteți o persoană de dimineață și nu alegeți clasele de noapte dacă nu vă puteți concentra bine noaptea.
  • Nu luați prea multe sau prea puține credite. Începeți cu suma recomandată de școală, apoi ajutați-o dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele colegiului Pasul 3
    3. Țineți cont de clasele necesare. Încercați să obțineți câteva cerințe din calea fiecărui termen. Va trebui să luați clase de bază sau cursuri de învățământ general, cum ar fi matematica, istoria și cursurile științifice. Încercați să luați majoritatea acestor clase primii doi ani de colegiu, astfel încât să vă puteți concentra pe major mai târziu.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 4
    4. Adresați-vă consilierului dvs. pentru ajutor. La unele școli vă întâlniți cu consilierul dvs. la înregistrare. În caz contrar, încercați să vă întâlniți cu ei înainte de a vă înregistra. Advisorul dvs. vă poate ajuta să vă dați seama ce clase trebuie să faceți pentru a îndeplini cerințele și sugerați cursuri pentru interesele dvs.
  • Vino la întâlnirea cu consilierul dvs. cu o listă de întrebări și lista dvs. de clase dorite.
  • Imagine intitulată ADJUS LA CLASS CLASS PASUL 5
    5. Creați un program echilibrat. Nu începeți cu clasele care sunt prea dificile, în special la primul dvs. termen de colegiu. Doriți ca programul dvs. să fie echilibrat în dificultate și varietate. Nu luați prea multe clase în cele mai ușoare subiecte sau prea multe clase în cele mai grele subiecte. Au un program cu un amestec de clase hard și clase ușoare.
  • Au diferite tipuri de clase în programul dvs. De exemplu, nu luați toate clasele de scris și nu trebuie să scrieți cinci eseuri pe săptămână.
  • 6. Cercetați diferiții profesori. Uită-te la stiluri de predare a profesorilor pe resurse comunitare, cum ar fi rata profesorului meu. De multe ori vor exista mai mulți profesori care predau aceeași clasă la momente diferite. Alegeți profesorii care se simt drept pentru dvs. pe baza reputației și intereselor lor de predare.
  • Metoda 2 din 4:
    Mergeți la clasele dvs
    1. Imagine intitulată ADJUST la clasele colegiului Pasul 6
    1. Cunoașteți tipul de clasă pe care o veți face. În colegiu există diferite tipuri de clase în funcție de școala dvs. și de majoritatea dvs. Înainte de a ajunge la clasă, uitați-vă la programul dvs. pentru a vedea ce tip de clasă vă veți întâlni, astfel încât nu sunteți surprinși.
    • Prelegerile sunt clase mari organizate în sălile de curs care se află sute de studenți. În timpul prelegerilor, profesorul discută în timp ce elevii iau note.
    • Discuțiile sau clasele secțiunilor sunt grupuri mici din clasa dvs. de curs. Vă întâlniți într-un cadru mai mic și mai intim, cu un instructor asistent și discutați despre material.
    • Clasele de seminar sunt clase mici în care vă întâlniți cu profesorul. Ele sunt de obicei avansate, concentrate și specializate.
    • Clasele de laborator sunt, de obicei, o parte a unei conferințe științifice. Vă întâlniți cu un grup mai mic de studenți pentru a finaliza misiunile și experimentele.
    • Clasele de studio trebuie să practice ceea ce învățați mâinile. Acestea sunt, de obicei, pentru clase de artă, teatru, muzică, design sau fotografii.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele colegiului Pasul 7
    2. Fiți conștienți de dimensiunea clasei în prealabil. La școli mari, clasele de nivel de început pot fi umplute cu sute de studenți. La școlile mici veți avea mai multe clase mai mici, dar nu neapărat. Puteți verifica dimensiunea clasei dvs. în programul dvs. înainte de începerea clasei. Ar putea fi copleșitoare să se aștepte să mergem la o clasă de 30 de studenți și să mergem pentru a găsi 200 de fețe care privesc la tine.
  • Nu vă sperie dacă ajungeți la clasă și nu cunoașteți pe nimeni. Puteți sta lângă un străin și poate veți face un nou prieten.
  • Imagine intitulată ADJUS LA CLASS CLASS PASUL 8
    3. Utilizați tehnologia în clasă cu înțelepciune. În colegiu, profesorii permit adesea studenților să folosească laptop-uri în clasă pentru a lua note. Acest lucru poate fi minunat pentru că puteți lua notele mai rapide și păstrați notele dvs. foarte organizate. Cu toate acestea, uneori tehnologia poate fi o distragere a atenției. S-ar putea să fiți mai interesați de cumpărăturile online decât de ceea ce spune profesorul dacă aveți laptopul. Practicați auto-controlul și utilizați numai laptopul în clasă pentru a lua note.
  • Permiterea laptopurilor din clasă depinde de regulile profesorului și de școala pe care o duci. La unele colegii, acest lucru este mult mai comun decât alții.
  • Dacă persoana din fața dvs. este derularea prin Facebook sau faceți altceva care distrage atenția asupra laptopului lor, încercați să o ignorați.
  • Imagine intitulată ADJUS LA CLASS CLASS PASUL 9
    4. Du-te la clasă în fiecare zi. Există unii profesori care iau participanți, dar majoritatea nu. Aveți mult mai multă libertate dacă mergeți la clasă sau nu în colegiu. Mama ta nu va fi acolo să te trezească dimineața și să te facă să mergi mai mult. Forțați-vă să mergeți. Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a trece o clasă este să apară.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 10
    5. Luați note detaliate. În liceu, s-ar putea să fi fost capabil să scape fără a lua note, dar asta nu este probabil în colegiu. Luați note detaliate despre slideshow-uri, diagrame și despre ceea ce spune profesorul. Acest lucru vă va ajuta să vă acordați atenție în timpul clasei, să vă ajute să învățați materialul și să faceți mai ușor.
  • Fiți pregătiți să vă dați seama ce ar trebui să vă scrieți pe voi înșivă și ca profesorii să se trezească la următorul diapozitiv fără a aștepta ca toată lumea să scrie totul în jos.
  • Metoda 3 din 4:
    Învățarea noilor obiceiuri de studiu
    1. Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 11
    1. Fiți gata să faceți mai multă temă și să petreceți mai puțin timp în clasă. Chiar dacă sunteți în clasă pentru mult mai puțin decât în ​​liceu, sarcina de lucru este mult mai mare. Fiți gata să faceți temele și să studiați pentru clase în fiecare zi. În colegiu, aflați mai multe materiale în afara clasei decât tine în clasă.
    • Creați un program zilnic pentru dvs. cu timpul pentru a studia în fiecare zi.
    • Du-te la biblioteca dintre clase în loc să plece acasă.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 12
    2. Citiți programa și păstrați-o la îndemână. Profesorii nu vă vor reaminti să faceți temele sau să vă apropiați de datele datorate modului în care profesorii au făcut-o în liceu. În prima zi de clasă veți primi un program de programe cu un ghid de teste, alocări și eseuri și atunci când sunt toate datorate. Păstrați acest lucru la îndemână și consultați-o adesea astfel încât sunteți pregătiți.
  • Utilizați un planificator pentru a copia date scadente și informații importante de pe clasele dvs. Slabusurile dvs.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 13
    3. Face grupuri de studiu. Nu trebuie să vă înecați singuri. Faceți un grup de studiu pentru a vă ajuta să studiați. Dacă aveți un angajament și alți oameni care vă bazează pe dvs., vă forțează să studiezi de fapt. Având un grup de studiu va ajuta clasele mari să se simtă mai mici, vă va ajuta să păstrați mai bine materialul și, sperăm, vă va ajuta să obțineți o clasă bună.
  • Grupurile de studiu sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a face noi prieteni. Adresați-vă oamenilor care stau lângă dvs. dacă vor să studieze cu dvs.
  • Imagine intitulată ADJUS LA CLASS CLASES PASUL 14
    4. Citiți manualul. Clasele de clasă merg mai mult în profunzime decât în ​​liceu. Profesorii predau adesea într-un fel în care presupun că ați făcut citirea în afara clasei. Testele nu sunt adesea doar pe informații din prelegeri, ci și pe detalii din manual. Forțați-vă să țineți pasul cu citirile. Nu vrei să fii o sută de pagini în urmă cu un mijloc de a doua zi.
  • Adnota În timp ce citiți pentru a vă ajuta să păstrați mai multe informații.
  • Imagine intitulată ADJUS LA CLASS CLOSE PASUL 15
    5. Faceți misiunile. Unii profesori din colegiu ar putea avea nici o sarcină întregului termen și să aibă gradul dvs. în întregime pe baza testelor și eseurilor. În alte clase, ați putea avea sarcini datorate în fiecare zi. Ține pasul cu misiunile și de fapt le face, indiferent dacă sunt opționale sau nu.
  • Imagine intitulată ADJUST LA CLASS CLASS PASUL 16
    6. Studiați în fiecare zi. În liceu, s-ar putea să fi fost în stare să scăpați abia studiind pentru teste, dar nu în colegiu. Planificați o bucată din ziua dvs. pentru a studia materialul din clasele dvs. Începeți să faceți flashcards și să revizuiți foi mai devreme și veți fi foarte recunoscători când se apropie primul mijloc.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 17
    7. Gestionați-vă timpul bine. Acum că sunteți în colegiu, aveți mai multă libertate cu totul de la viața voastră socială la misiunile voastre. Nimeni nu este în jur să vă reamintească să studiați în loc să mergeți la o petrecere sau să opriți emisiunea TV și să vă ridicați manualul. Trucul de a fi de succes în colegiu este să vă gestionați timpul bine. Forțați-vă să luați o bucată de timp în fiecare zi pentru a vă îngriji de responsabilitățile dvs. și pentru a studia.
  • Creați un program cu orele desemnate pentru a studia și desemnați timpi pentru timp liber pentru a vă ajuta să vă gestionați timpul.
  • Metoda 4 din 4:
    Învățând de la profesori
    1. Imagine intitulată ADJUST LA CLASS CLASES PASUL 18
    1. Să-ți cunoști profesorii. În liceu, profesorii dvs. cel puțin știau numele dvs., față și cum ați făcut în clasă. În clase mari, în special, profesorul dvs. este probabil să nu știe cine sunteți. S-ar putea să nu fie chiar cei care vă clasifică munca și nici măcar nu știu că sunteți în clasa lor. Cu toate acestea, cel mai probabil profesorii dvs. doresc să vă cunoască. Ieșiți din calea dvs. de a vorbi cu ei.
    • Introduceți-vă profesorilor dvs. Ai putea începe cu un simplu: "Hi Profesor Stark! Sunt Susan. Voiam doar să mă prezint ", apoi să întreb dacă puteți vorbi cu ei mai mult în timpul orelor de program.
    • Având relații puternice cu profesorul dvs. vă poate ajuta în viitorul dvs. cu rețele, recomandări și oportunități.
    • Nu vă fie frică să întrebați întrebările profesorului în timpul pauzelor sau după clasă.
  • Imagine intitulată ADJUST LA CLASS CLOSE PASUL 19
    2. Arătați respectul profesorilor dvs. Ori de câte ori discutați cu profesorul dvs., în persoană sau peste e-mail, fiți întotdeauna profesioniști și politicoși. Adresați-le prin titlul propriu-zis menționat pe silabus (dr. Smith, profesor verde, etc.), cu excepția cazului în care solicită să fie chemați de numele lor.
  • Asigurați-vă că ați verificat cu atenție orice e-mailuri pe care le trimiteți profesorii dvs.
  • Imagine intitulată ADJUS LA CLASS CLOSE PASUL 20
    3. Mergeți la orele de lucru ale profesorilor dvs. Poate fi intimidantă sau un hassle pentru a merge până la o clădire la distanță pentru a găsi biroul profesorului dvs. să le pună o întrebare, dar ar trebui să o faceți oricum. Chiar dacă nu aveți întrebări, gândiți-vă la ceva inspirat despre prelegerea recentă sau cesiunea pe care le puteți întreba.
  • Orele de birou sunt o modalitate excelentă de a vă ajuta profesorii să vă cunoască, să le impresionați și să construiți o relație cu ei.
  • Planificați să vizitați profesorul dvs. la orele de lucru cel puțin de două ori pe parcursul semestrului: o dată la începutul anului pentru a vă prezenta și o dată în a doua jumătate a semestrului pentru a pune întrebări și a reamintit profesorului angajamentului dvs. în clasă.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 21
    4. Utilizați instructorii asistent ca resursă. Veți avea cel mai probabil instructori de asistent sau asistenți de predare în clasele dvs. Acești instructori sunt, de obicei, studenți absolvenți, predarea unor studenți sau alți studenți de licență care sunt juniori sau seniori. Instructorii de asistență sunt probabil cei care vor face clasificarea și uneori predau cursuri mai mici de discuții pe care trebuie să le participați.
  • Continuați să cunoașteți instructorii dvs. de asistenți în același mod în care ar trebui să aveți împreună cu profesorii dvs. Ele sunt resurse utile și conexiuni de construcție cu ele vă pot ajuta pe termen lung.
  • Imagine intitulată ADJUST la clasele de colegiu Pasul 22
    5. Să înțeleagă așteptările profesorilor. În colegiu, sunteți ținut la un standard mai înalt decât sunteți în liceu. Profesorii dvs. se vor aștepta să știți când sarcinile sunt datorate și când se apropie testele. Dacă pierdeți un examen, ei nu trebuie să vă dea o altă șansă de ao lua. Profesorii dvs. sunt probabil să se aștepte foarte mult de la dvs. și nu vă vor ține mâna prin ea.
  • sfaturi

    Clasele de sărituri vor face succesul în clasele dvs. mult mai dificil.
  • Profesorii dvs. probabil vor să vă cunoască și doriți să le abordați.
  • Gestionați-vă timpul cu înțelepciune și încercați să studiați puțin în fiecare zi.
  • Dacă aveți probleme cu alegerea între două clase, adăugați ambele și scăpați după ce ați participat la prima clasă sau două. În acest fel, veți obține o experiență de primă importanță cu profesorul și materialul de curs pentru a lua o decizie informată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar