Cum să fii student de colegiu de succes

Colegiul poate fi o experiență copleșitoare, cu atât de multe de făcut și aparent puțin timp pentru a face totul. Pentru a profita la maximum de timp în colegiu, va trebui să faceți bine în clasă, să profitați de oportunitățile extracurriculare și să vă pregătiți pentru viață după absolvire. Mergând la facultate poate fi un timp distractiv și interesant, mai ales dacă sunteți angajat fiind de succes.

Pași

Partea 1 din 3:
Se descurcă bine în clasă
  1. Imaginea intitulată Fii un student de colegiu de succes Pasul 1
1. Du-te la clasa. Nu vă bazați pe a "Numărul magic" de clase pe care le puteți pierde și încă mai faceți bine. Fiecare clasă ratată reprezintă conținut pierdut și discuții pierdute. Unii profesori cântăresc participarea la calculul dvs. finală. Chiar dacă participarea nu este necesară, totuși, veți face o impresie bună asupra profesorului dvs. și AL dacă vă aflați la clasă.
  • Doar clasa Miss dacă sunteți cu adevărat bolnavi - prea bolnav pentru a obține ceva meritat din prelegere.
  • Dacă aveți nevoie de un stimulent, luați în considerare costul fiecărei ore de clasă. Costul mediu anual al școlarizării la o universitate publică este de 9.139 USD. Având în vedere un semestru de 15 săptămâni cu 4 clase în fiecare semestru, plătiți peste 25 de dolari pe oră de clasă pentru privilegiul de a fi învățat. Nu mergi la clasă este, de fapt, același lucru cu setarea a douăzeci și cinci de dolari pe foc. Ai face asta?
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 2
    2
    Ia notite. Memoria dvs. nu este niciodată la fel de bună cum credeți că este. Probabil va exista o mulțime de lucruri care iau spațiu în mintea ta în timp ce la școală. Luând în considerare note bune vă va ține angajat în activități de clasă (prelegeri și discuții) și vă oferă o bază bună atunci când studiați pentru examene.
  • Pentru clase care sunt organizate în jurul subiectelor clare, comandate logic, cum ar fi istoria sau biologia, Metoda Cornell vă poate ajuta să prioritizați cele mai importante informații.
  • Dacă notați și concentrarea în clasă nu sunt costumele dvs. puternice, discutați cu profesorul dvs. despre posibilitatea de a înregistra prelegerile lor. În acest fel, veți putea să examinați fiecare clasă când vine vorba de timp pentru a studia pentru examenele dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un student de colegiu de succes Pasul 3
    3. Participați la clasa. Puneți întrebări ale instructorilor dvs., dați răspunsuri dacă pun întrebări și contribuie la secțiunile de discuție. Luând o parte activă în clasă vă va ține implicat în material și vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce are nevoie de instructor să știți.
  • Așezat în față, sau cel puțin nu în spate, va face mai ușor să acorde atenție și să vă puneți față și la centru pentru profesor să vadă.
  • Imaginea intitulată Fii un student de colegiu de succes Pasul 4
    4. Ia timp la studiu. Succesul în colegiu se bazează pe pregătirea în afara clasei, deci petreceți timp revizuirea notelor și citirea manualului pentru fiecare sesiune. Cand tu studiu, Găsiți un spațiu liniștit și tăiați distragerile exterioare. O regulă bună a degetului mare este de a petrece două ore studiind pentru fiecare oră pe care o petreceți în clasă.
  • Grupuri de studiu - Lucrul cu alți studenți din clasa dvs. - poate fi de ajutor, dar, de asemenea, mergeți cu ușurință. Asigurați-vă că găsiți un grup de studiu care examinează materialul și își petrece cea mai mare parte a timpului de fapt de fapt, mai degrabă decât să vorbească.
  • Nu vă grăbiți! O parte din faptul că un student de colegiu de succes face mai mult decât să treacă teste - păstrează informațiile utile pentru lumea reală. Când vă grăbiți, vă puteți aminti suficient pentru a trece examenul, dar șansele sunt ridicate încât veți uita cea mai mare parte a acesteia într-o zi sau două. Când cheltuiți zeci de mii de dolari pentru a afla aceste lucruri, amintindu-l de fapt pentru că mai târziu este o investiție inteligentă.
  • Spațierea sesiunilor de studiu pe câteva zile este cea mai bună modalitate de a vă asigura că vă amintiți mai târziu materialul. Mai degrabă decât petrecerea unui maraton de 9 ore care studiază, de exemplu, pentru un test, începeți cu câteva zile mai devreme și studiați timp de 1-2 ore în fiecare zi timp de 3 sau 4 zile la rând. Dacă vă puteți planifica mult înainte de timp, este chiar mai bine să vă spui studiile pe o perioadă de săptămâni.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 5
    5. Evitați procrastinarea. Nici un profesor nu sa plâns vreodată de studenții ei finalizând o misiune timpurie. Stabilirea timpului de muncă pentru a finaliza o sarcină vă va ușura nivelul de stres și va face mai probabil ca alții la timp.
  • Cu ocazia, este posibil să fie nevoie stați toată noaptea pentru a termina o sarcină. Procrastinarea va face doar să facă acest lucru mai probabil, iar munca devreme vă poate ajuta să obțineți mai mult somn obișnuit.
  • Stabiliți obiectivele de performanță regulate, cum ar fi scrierea a 200 de cuvinte pe zi pe eseul dvs. sau studiați șase probleme de matematică. Aceste obiective mici par să fie ușor de făcut, astfel încât să fiți mai puțin probabil să le procurați. Cu toate acestea, realizările se vor strânge repede.
  • Încercați să evitați să vă vindeți în munca voastră. Motivația extrinsecă, cum ar fi "Ar trebui să fac asta, așa că părinții mei nu se înfurie la mine," nu este la fel de puternică ca motivarea intrinsecă, cum ar fi "Vreau să fac bine la acest examen, astfel încât notele mele bune să mă ajute să intru în școala medicală." Stabiliți obiective pozitive pentru dvs. și amintiți-vă că munca dvs. vă va ajuta să le atingeți poate ajuta la amânarea zdrobirii.
  • Imaginea intitulată Fii un student de colegiu de succes Pasul 6
    6. Comunicați cu instructorul dvs. Profesorii dvs. doresc să faceți bine în clasă, deci nu ezitați să puneți întrebări despre material. Fiecare profesor are ore de birou, deci opriți-vă să vă prezentați, întrebați despre clasă sau discutați despre clasele dvs. Acest lucru le poate permite să învețe mai multe despre dvs., punctele forte și deficiențe și să ofere feedback mai bun pentru îmbunătățirea muncii dvs.
  • Nu uitați de TAS. Mulți dintre ei sunt destul de informați despre subiect, de asemenea. Într-o clasă mare, probabil că le va fi, nu profesorul, făcând cea mai mare parte a clasificării.
  • Este mai bine dacă puteți seta fundația pentru comunicare devreme. Dacă prima dată când profesorul dvs. aude de la dvs. este noaptea înainte de examenul dvs. de mijloc la jumătatea semestrului, ea nu vă poate duce la fel de serios ca ea dacă ați veni devreme și adesea să puneți întrebări.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 7
    7. Fi încrezător. Atitudinea celor mai mulți studenți față de o clasă dictează succesul lor. Cred că puteți învăța materialul și puteți avea succes și veți crește șansele de a reuși. Nu vă gândiți la cât de greu sunt lucrurile, dar cum veți depăși aceste dificultăți.
  • Dacă sunteți în mod natural timid sau îngrijorat să vă împărtășiți opiniile în clasă, să vă reamintiți că profesorul dvs. vrea să înveți. În general, sălile de clasă sunt a "spațiu sigur" pentru ca oamenii să-și împărtășească opiniile, să pună întrebări și să aibă discuții. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la Sounding Silly Dacă puneți o întrebare, mulți dintre colegii dvs. au aceeași întrebare, dar sunt prea frică să întrebe. Poți fi traseul!
  • Partea 2 din 3:
    Bucurându-se de scena socială
    1. Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 8
    1. Implicați-vă într-o echipă sau un club. Nu veți putea întotdeauna să vă urmați pasiunile în clasă. Găsiți grupuri și activități pe care le bucurați sau poate implica aplicații practice pentru munca dvs. academică. Aceste evenimente sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi și de a face prieteni.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 9
    2. Participați la evenimente la campus. Colegii au acces la o varietate aproape de neegalată de evenimente culturale, intelectuale și atletice disponibile studenților. Profitați de acestea și luați parte la viața culturală a școlii, dintre care unele nu puteți avea niciodată ocazia de a face din nou.
  • Imaginea intitulată Fii un student de colegiu de succes Pasul 10
    3. Organizați-vă timpul. Spre deosebire de liceu, nimeni nu te va urmări pe tine și de activitățile tale în colegiu, așa că va trebui să faci asta singur. Dați fiecărui eveniment și alocați o prioritate bazată pe calendarul și importanța acesteia pentru atingerea obiectivelor finale. Programul dvs. nu ar trebui să fie doar despre munca academică, deci includeți timp pentru activități personale și interese.
  • Un lucru pe care îl puteți descoperi este că programul dvs. este prea supraîncărcat între clasă, muncă, evenimente sociale și alte activități. Organizarea programului dvs. poate însemna uneori să știi când să taie lucrurile.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 11
    4. Faceți prieteni. Studiile sugerează că este un boboc este incredibil de stresant. Poate face un număr asupra sănătății mintale. Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că reușești la colegiu este de a face prieteni cu o varietate de oameni diverși - și să se angajeze să stea cu ei.
  • Efectuarea unei rețele sociale puternice în colegiu este, de asemenea, legată de performanța mai bună a muncii mai târziu în viață.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să cheltuiți în fiecare noapte de petreceri de petrecere și de șanțuri și la domiciliu. În schimb, să se străduiască pentru un echilibru sănătos. Puteți chiar să vă implicați prietenii implicați în clasă și alte activități școlare, cum ar fi o echipă de sport sau de dezbatere.
  • Imaginea intitulată Fii un student de colegiu de succes Pasul 12
    5. Decideți dacă (și când) să participe la viața greacă. La multe colegii și universități, viața din Grecia - un sistem de fraternități și sororități studenții se pot alătura - este o parte importantă a experienței studenților. În timp ce făceau parte din viața greacă, poate avea multe beneficii, cum ar fi socializarea și rețelele de sprijin, poate implica, de asemenea, un angajament de timp semnificativ. Acest lucru poate fi deosebit de stresant în anul de prostii, când vă ajustați deja la multe experiențe noi. Unii experți recomandă să așteptați până la anul al doilea "te grabesti" sau să se alăture unei fraternități sau unei sororitate. În acest fel, veți avea deja o fundație academică fermă.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătirea pentru absolvire
    1. Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 13
    1. Alegeți clasele potrivite. Alegeți cursuri care vă interesează și vă faceți emoționați să învățați. Acest lucru vă va duce la o muncă interesantă și plină de satisfacții, mai degrabă decât să urmeze pur și simplu clasele ușoare.
    • Evitați alegerea unui drept major. Cu excepția cazului în care sunteți complet sigur că doriți să intrați într-un anumit domeniu, nu există nici un beneficiu pentru a declara imediat. Exemplu de cursuri într-o varietate de câmpuri și aflați ce fel de muncă necesită fiecare majoră.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 14
    2. Urmăriți progresul dvs. Doriți să absolviți timp, deci asigurați-vă că ați îndeplinit toate cerințele pentru școală și pentru majoritatea dvs. Va trebui să aveți suficiente ore de credit și note destul de mari. Păstrați un ochi pentru obiecte non-academice, cum ar fi cerințele de fitness fizice.
  • Cele mai multe colegii și universități au o "progresul gradului" Calculator puteți găsi online, dar dacă nu, discutați cu consilierul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 15
    3. Nu mergeți la "Usor." Colegiul ar trebui să fie dificil, și ar trebui să fii pregătit să faci o eroare sau cel puțin să nu reușești la fel de mult ca ai făcut în liceu. Viața ta după colegiu nu va fi despre notele pe care le-ai luat în școală, dar căile pe care le-ai învățat să te ocupi de dezamăgire.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 16
    4. Utilizați biroul de servicii de carieră al școlii. Fiecare școală are una. Aflați ce fel de absolvenți de muncă de la școala dvs. și intrările dvs. majore. Aceste locuri pot oferi, de asemenea, ajutor cu crearea unui CV, completarea aplicațiilor de locuri de muncă și alte sugestii utile pentru ceea ce se apropie.
  • Imaginea intitulată Fii un colegiu de succes Pasul 17
    5. Găsiți stagii și alte lucrări profesionale. Dacă este posibil, găsiți ceva care vă va permite să aplicați ceea ce învățați într-un mediu de lucru. Puteți obține o experiență profesională valoroasă pentru după aceea.
  • sfaturi

    Nu uitați să luați o mulțime de pauze și să vă recompensați în timpul temelor și ale sesiunilor de studiu. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți motivați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar