Cum sa faci bine in mai multe clase ap

Luarea unei clase AP este destul de dificilă, dar dacă v-ați înscris pentru a lua mai mulți următori următori de anul școlar, va fi chiar mai dur. Fiți pregătiți pentru o muncă suplimentară, dezvoltarea de bună gestionare a timpului și pentru a afla mai multe decât ați fi în orice altă clasă de liceu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înainte de anul școlar
  1. Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 1
1. Alegeți clasele AP potrivite pentru dvs. Nu luați o grămadă de clase AP la subiecții pe care îi urăști cu adevărat sau cu adevărat că vă luptați. Puteți alege una care vă provoacă cu adevărat, dar asigurați-vă că celelalte clase (inclusiv electives și non-AP) sunt gestionabile. Dacă sunteți buni la matematică și știință, dar nu limbă străină sau engleză, luați o matematică și / sau știință și doar una într-un subiect mai greu pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 2
    2. Asigurați-vă că obțineți toate misiunile de vară și manualele înainte de sfârșitul anului. Cele mai multe clase AP au temele de vară, deoarece există mult mai mult conținut de a acoperi într-un an decât alte clase de liceu.
  • Temele de vară este, de asemenea, grozavă pentru a peria conținutul pe care ați învățat-o într-o clasă prealabilă timpurie. De exemplu, majoritatea oamenilor iau chimie înainte de chimia AP, deci este bine să aveți o bază solidă pe ceea ce ați învățat deja înainte de a vă scufunda în lucruri mai grele.
  • Nu fi copleșită de temele de vară! Ar putea să arate ca o mulțime, dar dacă aveți un profesor bun AP, atunci temele sunt foarte utile și necesare.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 3
    3. Nu vă amânați la temele de vară! Puteți avea, de asemenea, o lectură de vară și un pic de altă lucrare de făcut, precum și distracție (este vara desigur!), dar nu doriți să vă bucurați cu o săptămână înainte de începerea anului școlar.
  • Revizuiți ce lucru trebuie să faceți înainte ca anul școlar să se încheie și să planifice când o veți face și cât timp credeți că va dura. Odată ce o rupeți, probabil că va arăta mai puțin intimidant.
  • Amestecați munca și jucați. Dacă te duci la prânz și apoi pe plajă într-o zi, să se angajeze să citească un capitol dimineața înainte de a pleca. Răspândirea de lucru ca aceasta va face vara dvs. de fapt se simt ca vara, nu casa de casa.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 4
    4. Luați în considerare cumpărarea unei cărți pregătite pentru clasele AP. În timp ce nu înlocuiește manualul dvs., acestea sunt utile pentru revizuirea ultimului minut, practicând întrebări cu răspunsuri multiple și obținerea unei idei despre modul în care este organizat cursul.
  • Barron`s, Kaplan și Princeton Review sunt câteva dintre cele mai populare cărți de pregătire, dar unele cărți sunt mai bune pentru unele subiecte decât altele. Cereți-vă în jur pentru a vedea care dintre ele pot fi cele mai bune pentru dvs. și subiecții pe care îi luați.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 5
    5. Să fie pregătiți mental și organizat înainte de începerea anului. Obțineți toate consumabilele, inclusiv cartile flash, o mulțime de hârtie de frunze liberi și note post-it. Mergeți la cumpărături pentru haine noi și încercați să vă încântați de o nouă provocare! Amintiți-vă că este doar liceul, că puteți să scăpați o clasă dacă considerați că este prea mult și să nu subliniați prea mult despre a fi un student direct. Dacă aceasta este prima dată când luați APS, sau luați mai multe, realizați că va fi o perioadă de ajustare, dar fiți gata să ajustați rapid!
  • Nu uitați să vă bucurați de vară! Nu lucrați, să lucrați, să lucrați toată vara sau altfel veți fi ars.
  • Metoda 2 din 3:
    În cursul anului școlar
    1. Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 6
    1. Obțineți rapid abilități de gestionare a timpului. Dacă vă procrasti foarte mult, aveți o distanță foarte scurtă, începeți mici. Setați un cronometru timp de 10 minute, cu o pauză de 5 minute și petreceți-o cu o atenție complet nedivizată la munca dvs.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 7
    2. Fii flexibil cu tehnicile de studiu. Dacă studiați pentru un test și nu faceți acest lucru, așa cum ați sperat, nu ezitați să încercați să studiați pentru un alt unghi!
  • Amintiți-vă să studiați inteligent (și greu, dar mai ales inteligent). Cu atât de multe clase dure, trebuie să fii eficient cu timpul tău și asta înseamnă să faci fiecare minut cât mai productiv posibil.
  • Creați carduri flash pentru a revizui în autobuz, în timpul unei perioade libere etc. Nu pare prea mult, dar info de consolidare (în special pentru clasele care necesită memorare) este importantă pentru a învăța atât de mult într-o perioadă de timp rapidă.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 8
    3. Evitați aglomerarea. În timp ce poate lucra pentru unii oameni, cel puțin dacă plătesc atenția în clasă, nu păstrează informațiile din cap. Este doar cunoștințe temporare, iar acest lucru este rău în clasele AP, unde informațiile sunt adesea cumulative. Dacă vă grăbiți pentru mai multe clase AP, de către examenele AP Veniți, veți grăbi să aflați totul din nou pentru că nu vă amintiți nimic.
  • Nu trageți toate neglijele. Dacă tot ce faceți este să mergeți la școală și să veniți acasă, atunci poate că puteți scăpa de ea pentru o vreme. Dar dacă sunteți dedicat altor activități, în special de lucruri sportive și active, vă veți scurge într-adevăr. O rară Nighter este de înțeles, dar de câteva ori pe săptămână este inexplicabilă.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 9
    4. Utilizați în weekend-ul eficient, de asemenea. Weekend-ul este un moment minunat pentru a vă relaxa și a avea o viață socială, dar trebuie să utilizați acest timp pentru a face ceva făcut dacă nu doriți să vă grăbiți întreaga săptămână.
  • Permiteți-vă să vă petreceți cu prietenii în fiecare weekend (dacă aveți alte activități în timpul săptămânii care vă iau timpul).
  • Utilizați timpul în timpul activităților dvs. extra curriculare pentru a fi cu prietenii, cum ar fi în cluburi și sport. Există o mulțime de socializare în aceste activități, chiar dacă nu merge la filme sau pe plajă.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 10
    5. Încercați să creați un grup de studiu, dar alegeți prietenii dvs. de studiu cu înțelepciune. Dacă vă distrați ușor, alegeți doar un prieten de studiu. Asigurați-vă că aceasta este o persoană cu care vă place să fiți, dar se poate concentra și să faceți lucruri făcute cu. Asigurați-vă că sunteți în jurul valorii de același nivel, astfel încât să vă poată învăța ceva și viceversa. Nu vrei un grup de studiu unde nu înveți nimic.
  • Grupurile de studiu sunt de asemenea utile pentru consolidarea lucrurilor pe care le-ați studiat deja. De exemplu, solicitarea și răspunsul la întrebările de revizuire pentru un test viitoare este mai interesant decât doar amestecurile flash.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 11
    6. Să fie eficient în timp ce faceți temele. Temele de acasă pot dura 2 ore pentru a termina și chiar mai mult dacă nu vă concentrați pe ea tot timpul.
  • Temele de vocabular: Ajută la utilizarea a două surse - manualul dvs. și Tuizlet. Acest lucru este valabil mai ales în clasele de istorie. Încercați să puneți definiția în propriile cuvinte, deoarece definiția manualelor poate fi uneori lungă. Pentru câteva cuvinte, puteți pune mai multe informații, astfel încât definițiile dvs. să nu fie toate scurte și copiate. Pentru alții, folosiți Tuizlet, deoarece definițiile sunt de obicei mai scurte și mai mult până la punctul (dar puneți-le în propriile cuvinte!).
  • Răspunsuri scurte: Ajută dacă ați citit deja capitolul / notele luate. Mergeți la pagina (paginile) care sunt legate de întrebare și, practic, jot-l în jos (mai bine de tip). Odată ce ați deplasat toate informațiile, puteți reorganiza propozițiile și cuvintele pentru a suna mai bine.
  • Probleme de matematică / cuvânt: Încercați să vedeți ce formule se referă la ce informații vă oferă întrebarea. Spargeți munca în jos, astfel încât să nu faceți greșeli. Nu puteți să vă grăbiți și și să faceți acest lucru, poate duce la un grad inferior și timpul mai pierdut încercând să vă reparați greșelile. Puteți trece peste răspunsurile dvs. în dimineața sau înainte de începerea clasei dacă nu aveți timp acasă.
  • Eseuri: Decideți ce veți vorbi în fiecare paragraf și căutați în manualul dvs. pentru informații care se referă la fiecare. Introduceți toate informațiile. Puteți răspândi acest lucru într-un capitol pe zi dacă este mai convenabil. Apoi întoarceți-vă și faceți ca propozițiile și cuvintele să curgă mai bine, adăugând tranziții și vocabularul bun. Faceți-o concis! Du-te înapoi în manualul tău și verificați dacă ați pierdut nimic. Obțineți revizuit dacă profesorul dvs. ia proiecte brute.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătirea / luarea examenelor AP
    1. Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 12
    1. Începeți mai devreme. Consiliul de colegiu (compania care controlează totul AP) eliberează, de obicei, programul AP înainte de timp, în jurul februarie / martie, deci mergeți pe site și vedeți ce examene sunt mai întâi pentru dvs. și începeți cu cele.
    • Ați putea să vă înghesuiți, cel puțin pentru o clasă, timp de aproximativ două săptămâni, dar acest lucru va duce la stres și nu poate fi posibil dacă aveți lucruri de făcut în afara școlii. Este mult mai bine să-l răspândiți și să faceți un pic de revizuire în fiecare zi pentru câteva luni.
    • Dacă v-ați luptat cu o clasă tot anul, începeți să studiați pentru prima dată. Răspândiți-l la o oră sau chiar o jumătate de oră pe zi.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 13
    2. Completați forma și mâna în bani în timp. Acest lucru se datorează, de obicei, în jurul lunii martie. Spuneți părinților dvs. înainte (dacă plătesc), deoarece examenele AP costă un penny drăguț - în jur de 95 de dolari. Și cu multiple, ați putea plăti 300 de dolari doar pentru a face un test! Amintiți-vă că acest lucru este mai bun decât 1000 de dolari pentru o clasă într-un semestru, pe care ați face-o în colegiu.
  • Prețul ar trebui să te motiveze, de asemenea, să studiezi mai greu pentru examen. Dacă nu înscrieți destul de mult, toată această lucrare (și bani!) nu va conta ca orice credit. Chiar dacă ați luat clasa doar pentru o provocare, este destul de supărătoare dacă nu obțineți un credit tangibil pentru el.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 14
    3. Într-adevăr începeți să utilizați acum cărțile de pregătire! Dacă vă răspândiți bine studierea dvs., puteți trece peste o secțiune pe zi în cartea Prep, luați alegerea multiplă și apoi revizuiți-o și ceea ce ați greșit a doua zi.
  • Este foarte important să nu practicem doar mai multe opțiuni / răspuns liber, dar treceți peste ceea ce ați greșit și de ce. Dacă știi de ce, există o șansă mult mai mică nu vei primi din nou răspunsul din nou și asta este vorba despre practica.
  • Luați cel puțin un examen de practică înainte de cea reală. Timpul trece rapid de examen și ați fi surprins cât de greu este să vă bucurați în 70 de întrebări în 50 de minute pentru unele examene (care sunt mai puțin de un minut pe întrebare). Veți simți, de asemenea, mai bine pregătiți odată ce vă așezați în ziua examenului și asta vă va liniști nervii.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 15
    4. Dormi bine noaptea înainte de examen. Dacă trebuie să studiezi din cauza întârzierii, nu studiați mai mult de o oră. În caz contrar, puteți răsturna prin unele pagini cu privire la lucrurile pe care sunteți mai răi, mâncați o cină bună, duș, vă așezați hainele (chiar dacă de obicei nu) și mergeți la culcare devreme. 8:00 este cel mai bun moment, dar poate fi 9:00 dacă trebuie să fie.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 16
    5. Mănâncă un mic dejun bun în acea dimineață și nu studiezi. Nu vă uitați peste notele dvs., nu răsuciți prin cartea de pregătire. Doar trezește-te la un moment bun, pregătește-te, mânca ceva cu proteine, fibre, fructe și suc sau apă. De asemenea, purtați apă cu dvs. la școală. Nu ai voie să bei în timpul examenului, dar poți bea înainte, după aceea și între secțiuni.
  • Luați în considerare purtarea unui ceas, astfel încât să puteți urmări cât de bine faceți în timp.
  • Imaginea intitulată Luați mai multe clase AP (și faceți bine în ele!) Pasul 17
    6. Intrați cu o minte clară și mentalitatea pe care ați muncit din greu și sunteți pregătiți pentru acest lucru.
  • Pătați-vă pe spate pentru un an bun și cât de bine ați cucerit o nouă provocare. Apoi așteptăm cu nerăbdare o vară frumoasă, relaxantă!
  • sfaturi

    Invata din propriile greseli. Nu a studiat la fel de mult cum ar fi trebuit? Nu au fost organizate și uitați manualul dvs., astfel încât să nu vă puteți termina eseul? Nu vă gândiți la aceste nevoi, toată lumea face greșeli și asta nu le face defecțiuni. Nu reușiți doar când încetați să încercați.
  • Nu fi intimidat, nu sunteți primul (nici ultimul) student să ia mai multe clase AP într-una. Și veți supraviețui!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar