Cum să terminați liceul

Având o diplomă de liceu, GED, HISET sau TASC de acreditare deschide o lume a oportunităților care nu sunt altfel indisponibile persoanelor care nu au terminat liceul. Adesea, întoarcerea la finisaj liceu poate lua mai mult dedicație decât completarea pentru prima dată în jur. Spre deosebire de majoritatea școlilor tradiționali, ați putea avea copii să aibă grijă, facturile de plată și un loc de muncă pentru jonglerie. Dar există mai multe opțiuni decât oricând înainte de a face procesul de a obține o diplomă cât mai netedă posibil. A se vedea pasul 1 și dincolo de a afla mai multe despre câștigarea diplomei online, înscrierea într-un program GED sau de a merge la o școală de cărămidă și mortar pentru a lua cursuri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigă o diplomă online

Mulți oameni care au părăsit ani de liceu mai devreme o consideră convenabil să-și urmeze gradul online, ceea ce le permite să lucreze în propriul ritm, în timpul lor. Există cât mai multe tipuri de școli online de a alege, deoarece există școli de cărămidă și mortar, iar liceele acreditate online oferă exact același tip de diplomă. Aceasta este o alegere excelentă pentru studenții foarte motivați, independenți.

  1. Imagine intitulată Finish liceu Pasul 1
1. Obțineți o copie a transcrierilor dvs. de liceu. Începeți prin a afla câte credite aveți și câte mai multe trebuie să absolvi.
  • Imagine intitulată Finish Liceul Pasul 2
    2. Aflați ce tip de școală online este potrivit pentru dvs. Învățarea online a câștigat o mulțime de tracțiune în ultimii ani, făcându-l o mare opțiune pentru oricine dorește să ia cursuri de liceu. Indiferent dacă sunteți un adolescent încă de vârsta de liceu, care dorește o experiență alternativă sau sunteți un adult care a petrecut ani de la clasă, există un program de învățare online acolo, care vă va potrivi nevoilor dvs. individuale.
  • Multe state oferă programe publice de liceu online care sunt complet gratuite. În unele cazuri, echipamentele informatice și accesul la internet sunt, de asemenea, compensate.
  • Liceele private online se ocupă adesea de anumite grupuri de studenți, cum ar fi studenții mai în vârstă sau cei dintr-un anumit grup religios. Aceste școli percep în mod normal taxe de școlarizare, însă ajutorul financiar este adesea disponibil.
  • Unele colegii și universități oferă programe de diplomă de liceu online. Acestea sunt adesea orientate spre studenții care doresc să continue să se înscrie în colegiu după finalizarea programului de liceu.
  • Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 3
    3. Găsiți unul care este acreditat. Este foarte important să vă asigurați că programul online pe care îl alegeți este acreditat ca un liceu. Programele publicate ca fiind rapide sau ușoare nu sunt susceptibile de a acoperi subiecții necesari și de a furniza instrucțiuni potrivite. Dacă sunteți interesat de un anumit program, sunați și întrebați dacă este o liceu acreditat. Dacă nu este, diploma dvs. nu va fi acceptată de universități și angajatori.
  • Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 4
    4. Înscrieți-vă în program.Luați pașii stabiliți de program să se înscrie. Este posibil să fie necesar să oferiți o transcriere din experiența dvs. de liceu anterioară, precum și informații personale standard. Atunci va trebui să vă înscrieți pentru cursuri și să faceți un plan pentru a îndeplini cerințele programului.
  • Imagine intitulată Finish Liceul Pasul 5
    5. Finalizați programul. Programele de diplomă de liceu online sunt similare cu liceele tradiționale. Cursurile dvs. vor fi predate de către profesori cu aceleași certificări ca și cei care predau în școlile tradiționale. Veți primi lucrări, proiecte și alte tematice pentru a fi completate pentru a primi credit pentru clasele pe care le luați.
  • Multe programe online folosesc tehnologia de conferințe video pentru a împărtăși prelegeri și pentru a facilita discuțiile. Veți interacționa cu ceilalți colegi de clasă, precum și cu profesorul.
  • Unele programe online oferă (sau necesită) participarea la experimentele științifice, excursii pe teren și alte evenimente în persoană.
  • Multe programe au o cerință de educație fizică, pe care o puteți îndeplini de obicei în timpul tău.
  • Imagine intitulată Finish liceu Pasul 6
    6. Primiți diploma. După ce ați finalizat cursurile necesare, ați trecut cursurile dvs. și ați îndeplinit toate cerințele pentru finisarea liceului, veți primi diploma de liceu. Diploma va fi distribuită diferit în funcție de programul la care ați participat.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui GED

    GED reprezintă dezvoltarea generală a educației și este un test dezvoltat de Consiliul American pentru Educație (ACE) care măsoară dacă o persoană are cunoștințe echivalentă cu cea a unei persoane care a absolvit liceul. Acreditările de echivalență GED, HISET și TASC sunt acceptate ca înlocuitor pentru o diplomă de liceu la 95% din universități și majoritatea angajatorilor.

    1. Imagine intitulată Finish liceu Pasul 7
    1. Cercetarea cerințelor statului dvs. În majoritatea statelor sunteți eligibil pentru a obține un acreditare GED, HISET sau TASC dacă aveți 16 ani sau mai mult și nu sunteți înscriși în liceu. Unele state au cerințe diferite, totuși, deci este important să privim acest lucru înainte de a începe. Faceți o căutare online pentru cerințele dvs. de stat + GED, HISET sau TASC pentru a afla mai multe.
  • Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 8
    2. Știți ce implică testul. GED acoperă aceleași cinci subiecte de bază oferite de licee: scriere, matematică, studii sociale și istorie, știință și lectură. Testul este împărțit după cum urmează:
  • Secțiunea de scriere testează abilitățile în gramatică, vocabular, ortografie și capitalizare, cu o secțiune separată de eseuri scrise.
  • Secțiunea de matematică Testează abilitățile în aritmetică, măsurare, algebră de bază, geometrie, relații de număr, trigonometrie și analiza datelor diagramelor și graficelor.
  • Secțiunea Studii Sociale testează cunoașterea geografiei, a civicii și a guvernului și a economiei.
  • Secțiunea științifică testează cunoașterea științei vieții, știința fizică și știința pământului.
  • Secțiunea de lectură testează competența în structura sentinței, înțelegerea citirii și utilizarea limbii.
  • Imagine intitulată Finish Liceul Pasul 9
    3. Învață pentru test. Testul este luat pe parcursul a 7 ore și 45 de minute, cu o porțiune de timp alocată fiecărui subiect. Pentru a face bine pe un astfel de test mare, este important să studiezi subiecții individuali în prealabil. Planificați să începeți să studiați cel puțin 2 luni în avans - mai mult dacă au fost ani de când ați participat la cursuri de liceu. S-ar putea părea copleșitoare, dar există o mulțime de resurse disponibile pentru a vă ajuta să vă dezactivați înainte de sosirea zilei de testare.
  • Puteți cumpăra o carte de pregătire GED sau puteți utiliza resurse online pentru a vă ajuta să vă pregătiți.
  • Asigurați-vă că luați o mulțime de teste de practică, astfel încât să vă obișnuiți cu formatul de testare.
  • Dublați în jos în orice domeniu în care cunoștințele dvs. sunt mai slabe și luați în considerare obținerea îndrumării în acel domeniu.
  • Vă puteți înscrie în clasele de pregătire GED, HISET sau TASC la orice colegiu comunitar din NC gratuit sau închiriați un tutore GED pentru a vă ajuta să vă pregătiți.
  • Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 10
    4. Înscrieți-vă pentru ao lua la un centru de testare. Găsiți un centru de testare într-o locație convenabilă pentru dvs. Sunați la centru sau înscrieți-vă online pentru o dată de testare. Testul în sine nu este disponibil online - trebuie luat în persoană la locul de testare.
  • Imagine intitulată Finish liceu Pasul 11
    5. Luați testul pe data desemnată. În ziua testului, arătați un pic mai devreme, astfel încât să aveți timp să găsiți camera potrivită și să vă stabiliți. Aduceți orice materiale pe care vi le-ați solicitat să îl aduceți în centrul de testare. Dacă v-ați înscris pentru a lua un test de zi cu zi, asigurați-vă că programul dvs. este șters pentru această zi. În unele cazuri puteți efectua testul în 2 părți.
  • Asigurați-vă că obțineți un somn bun înainte de testare. Acest lucru face o mare diferență atunci când vine vorba de concentrare.
  • Probabil că veți obține o pauză de prânz, dar asigurați-vă că mâncați un mic dejun consistent, astfel încât să nu vă distrați de foame în timpul testului.
  • Urmați îndeaproape instrucțiunile administratorului de testare. Ruperea oricăror reguli, chiar accidental, vă poate determina să vă descalificați să luați testul în acea zi.
  • Imagine intitulată Finish liceu Pasul 12
    6. Primiți scorul și certificatul GED. După ce luați testul, este posibil să aveți nevoie să apelați la centrul de testare după o cantitate desemnată de timp sau veți primi scorul în poștă.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând înapoi la liceu

    În unele cazuri, participarea la o școală adultă sau o școală de noapte ar putea fi cea mai bună modalitate de a câștiga creditele de care aveți nevoie pentru a obține diploma de liceu. Dacă doriți să luați cursuri tradiționale de liceu și învățați cel mai bine într-o clasă obișnuită, această opțiune ar putea fi una minunată pentru dvs.

    1. Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 13
    1. Obțineți o copie a transcrierii liceului. Va trebui să știți exact câte credite aveți nevoie, astfel încât să puteți să vă înscrieți în tipul de program potrivit. Contactați fosta dvs. liceu și solicitați o copie.
  • Imagine intitulată Finish Liceul Pasul 14
    2. Căutați programe adulte în zona dvs. Fiecare stat oferă o varietate de programe de completare de liceu adecvate pentru adulți. Faceți o căutare online și verificați colegii locale pentru a găsi un program care vă satisface nevoile.
  • Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 15
    3. Înscrieți-vă într-un program. În majoritatea cazurilor, programele de diplomă de liceu adult sunt gratuite. Este posibil să fie necesar să completați o aplicație înainte de termenul limită stabilit pentru a vă asigura că puteți participa la clasele pe care doriți să le participați.
  • Când vă înscrieți, probabil că veți fi înființat cu un consilier, care poate să privească prin transcriere și să vă ajute să vă asigurați că obțineți creditele de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Finalizarea liceului Pasul 16
    4. Finalizați cerințele programului. Fiecare program are cerințe care diferă ușor în conformitate cu legea statului. Lucrați cu consilierul dvs. pentru a stabili un plan pentru a completa toate creditele pe care le aveți în continuare. În funcție de câți ani de liceu ați terminat anterior, acest lucru ar putea dura doar câteva luni sau mai mulți ani.
  • Imagine intitulată Finish Liceul Pasul 17
    5. Primiți diploma. La finalizarea programului dvs., trecând clasele și îndeplinirea tuturor cerințelor, veți putea absolvi o diplomă de liceu.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar