Cum să devii inginer mecanic

Abilitățile inginerilor mecanici sunt solicitate într-o varietate de domenii și industrii, inclusiv medicină, construcții, aeronautică, acustică și transport. Dacă un dispozitiv necesită mișcare, fabricare, proiectare, testare sau ambalare, un inginer mecanic va fi cel mai probabil implicat. Obținerea abilităților, gradelor și a licențelor necesare pentru a deveni un inginer mecanic durează mult timp și efort, dar poate fi un domeniu foarte plăcut, atât personal, cât și din punct de vedere financiar.

Pași

Partea 1 din 5:
Pornind pe calea dvs. în liceu
  1. Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic pas 1
1. Studiu matematică, Știință și informatică în liceu. Studiați pre-calculul și, dacă este posibil, calcul la un liceu nivel, și asigurați-vă că luați cursuri de chimie și fizică.
  • Fizica și calculul se combină pentru a forma coloana vertebrală a cursurilor de inginerie, deci înțelegerea acestora este esențială pentru obținerea unui grad.
  • Ingineria mecanică necesită din ce în ce mai mult o cunoaștere puternică a programului de calculator, deci începeți să-l învățați mai devreme.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 2
    2. Participați la concursuri de matematică și la târgurile științifice. Ori de câte ori școala dvs. oferă o competiție sau un spectacol care vă cere să rezolvați problemele sau să construiți ceva, să vă înscrieți pentru el. Folosiți toate șansele pe care le puteți exercita creativitatea și să vă dezvoltați abilitățile de rezolvare a problemelor. Ingineria mecanică este totul despre a face lucrurile și a veni cu soluții.
  • Încercați și concursuri de inginerie, dacă sunt active în zona dvs.
  • Vedeți dacă există tabere de vara inginerie în zona dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic pas 3
    3. Luați cursuri de redactare în liceu, dacă este disponibil. Multe licee oferă cursuri de redactare și design. Dacă dvs. nu, vedeți dacă puteți lua astfel de cursuri la un colegiu comunitar local în loc să așteptați până când sunteți la colegiul dvs. de alegere pentru ingineria mecanică. Dacă este posibil, luați cel puțin o clasă CAD (redactarea asistată de calculator).
  • Lucrul cu computerele este acum esențial în toate domeniile de inginerie mecanică, iar CAD poate fi util în multe zone ale câmpului.
  • Partea 2 din 5:
    Îngrijirea interesului pentru ingineria mecanică
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 4
    1. Dezvolta Hobby-uri legate de ingineria mecanică. Acestea pot include astronomia, rachetele, geologia, mecanica auto, repararea bicicletelor, sudare, sau chiar robotică. Orice fel de tinkering este o practică bună.
    • O mulțime de inginerii mecanici de astăzi au început prin tinkering cu cărămizi lego ca copii și au continuat să adauge noi hobby-uri creative și de rezolvare a problemelor.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 5
    2. Câștiga experiență folosind mână și putere Instrumente. Ciocane și șurubelii sunt un loc minunat pentru a începe, dar există multe alte tipuri decât asta. Dacă aveți ocazia de a lua o clasă de lemn, metal sau plastic, faceți acest lucru. Magazinul auto este, de asemenea, o alegere bună.
  • Nu uitați să aflați despre diferite tipuri de Instrumente de măsurare, de asemenea.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 6
    3. Luați mașinile vechi în afară de a afla cum funcționează. Adresați-vă prietenilor și familiei să vă ofere aparate și alte mașini care au spart sau adunați-le în mod ieftin de la vânzările de garaj sau chiar bordurile vecinilor. Apoi, deschideți-le și vedeți ce le face să meargă. Dacă puteți pune ceva înapoi, astfel încât să funcționeze, grozav!Dacă nu, dați seama ce este înăuntru și vedeți ce puteți învăța de la ea înainte de ao arunca.
  • Dacă încă nu sunteți sigur cum funcționează ceva după ce ați luat-o, uitați-vă și aflați.
  • Utilizați unelte în mod corespunzător, deconectați lucrurile înainte de a le deschide și nu vă dezactivați televizoarele și monitoarele CRT. (Condensatoarele din interior pot avea o încărcătură periculoasă, mult timp după ce sunt deconectați.)
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 7
    4. Lucrați pe dispozitivele electronice și explorați domeniul electronicii. Deși electronica sunt asociate mai strâns cu ingineria electrică, inginerii mecanici au nevoie, cel puțin, pentru a putea comunica cu inginerii electrici. Din ce în ce mai multe sisteme sunt electromecanice, deci este bine să știți un pic de ambele.
  • Unii ingineri mecanici se specializează în ingineria electrică și devin ingineri electro-mecanici.
  • Încercați lucruri cum ar fi operațiunea de radio de șuncă și repararea computerului. Să construiască difuzoare stereo sau să învețe coduri de rezistență pentru distractie.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 8
    5. Rezolvați problemele prin inventarea sau reinventarea lucrurilor. Invenția dvs. nu trebuie să fie următoarea bec sau chiar o idee nouă. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca un cârlig de sârmă îndoit pentru a dezlănțui ceva care întotdeauna se lipeste. Ar putea fi chiar un proces nou sau un mod mai eficient de Organizarea biroului dvs. sau Mergând despre sarcinile de zi cu zi.
  • Creați provocări de invenție pentru dvs. De exemplu, a se vedea cât de departe puteți face un vehicul alimentat cu șoarecină sau gravitate.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 9
    6. Construi mobilier și mașini cu instrucțiuni sau pe cont propriu. Asamblați mobilierul cutie sau începe de la zero.A face o Lansatorul de cartofi. Crează-ți propriul veioza cu lava sau Trebuchet.
  • Chiar și proiectele de distracție sau prostie vă vor ajuta să vă obișnuiți să vă gândiți la modul în care funcționează lucrurile și cum sunt construite.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 10
    7. Se interesa de fabricație. Gândiți-vă, apoi aflați cum, lucrurile pe care le cumpărați și le folosiți sunt produse. De unde provin clemele de hârtie?Ce zici de chips-uri de calculator sau de boabe de jeleu?O parte a unui loc de muncă al inginerului mecanic este de a proiecta lucruri astfel încât să poată fi fabricate eficient, ieftin.
  • Mergeți la excursii din fabrică în zona dvs. și puneți întrebări în timpul și după turnee.
  • S-ar putea chiar să luați în considerare obținerea unui loc de muncă de vară într-o fabrică.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 11
    8. Dezvoltați-vă partea creativă împreună cu partea dvs. analitică.Deși o mare parte din ingineria mecanică implică faptul că este sistematică și analitică, este vorba și de rezolvarea problemelor creative.Încerca desen, scris, jongling sau faceți magie, jucând muzică și Explorarea de idei și locuri noi.
  • Îngrijirea creativității voastre nu vă va face doar un inginer mai bun - veți fi, de asemenea, o persoană mai bine rotunjită în general.
  • Partea 3 din 5:
    Întâlnirea cerințelor privind gradul de colegiu
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 12
    1. Uită-te la colegii care oferă diplome de licență acreditate în ingineria mecanică. Când începeți să evaluați școlile care oferă inginerie mecanică, concentrați-vă asupra celor cu acreditarea corespunzătoare pe baza locației acestora. De exemplu, programe în u.S. ar trebui să fie acreditat de Biroul American pentru Inginerie și Tehnologie (ABET).
    • În multe U.S. Statele, nu veți putea deveni un inginer mecanic licențiat fără o diplomă de licență acreditată ABET (sau mai mare) în ingineria mecanică.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 13
    2. Alegeți fie un program mai mult bazat pe teorie, fie mai mult hands-on. Unele programe de inginerie mecanică acordă cunoștințe analitice și teoretice mai mari, care vă pot pregăti pentru o gamă largă de cariere în câmp. Alte programe se concentrează mai mult pe oportunități experimentale și practice, care vă pot ajuta să vă pregătiți mai bine pentru o anumită zonă de inginerie mecanică.
  • Dacă știți deja zona specifică a ingineriei mecanice pe care doriți să le lucrați în aeronautică, de exemplu - o experiență de învățare mai direcționată și mai practică vă poate potrivi mai bine.
  • Programul de studii nu este pur teoretic sau experimental, totuși. Puneți întrebări despre conținutul programului cu contactele dvs. la fiecare colegiu pe care îl luați în considerare.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 14
    3. Luați foarte serios cursurile de bază. Nu există nici o cale în jurul ei: Matematică, Știință și cursuri de inginerie Trebuie să completați pentru a câștiga acest grad este foarte provocator. Trebuie să rămâi dedicați și concentrați. Acestea fiind spuse, construirea conexiunilor cu profesorii și colegii dvs. studenți vă pot ajuta foarte mult, așa că nu vă izolați pur și simplu în nookul de studiu.
  • Nu renunta! La un moment dat, puteți eșua o clasă și să vă întrebați decizia. Doar amintiți-vă că toate lucrurile bune iau timp și efort.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic pas 15
    4. Dezvoltați abilități solide de scriere și comunicare. Luarea claselor în comunicare și scriere pot părea o distragere a atenției de la accentul dvs. principal, dar construiesc abilități valoroase pentru acest domeniu.Documentarea și abilitățile tehnice de scriere sunt o necesitate în majoritatea lucrărilor de inginerie mecanică.
  • De asemenea, posibilitatea de a comunica eficient cu non-specialiștii este un aspect important al ingineriei mecanice.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 16
    5. Stagii pentru a câștiga experiență și a construi rețeaua dvs. Chiar și colegiile care nu se concentrează pe formarea profesională vor oferi sau să sprijine oportunități de stagii legate de ingineria mecanică. Tratați aceste oportunități ca o completare importantă a cursurilor dvs.
  • Nu numai că veți obține experiență la locul de muncă, veți avea, de asemenea, ocazia de a face legături cu angajatorii și cu alții în domeniu. Construirea rețelei dvs. profesionale în timp ce sunteți încă în școală vă va ajuta când vine timpul să căutați un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 17
    6. Absolvent cu diploma de licență în inginerie mecanică. Puteți finaliza de obicei acest grad în 4 ani, deși nu este neobișnuit ca acesta să dureze până la 5 ani pentru mulți studenți. Odată ce aveți gradul dvs., veți fi gata să începeți procesul de licențiere profesională și să căutați locuri de muncă.
  • Unele școli oferă, de asemenea, programe duale de 5-6 ani care vă permit să câștigați atât o diplomă de licență cât și de masterat în inginerie mecanică. Există o șansă decentă că va trebui să câștigi o diplomă de masterat la un moment dat pentru a vă promova cariera, deci gândiți-vă dacă merită să lucrați acum sau mai târziu.
  • Partea 4 din 5:
    Găsirea muncii și obținerea licenței
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 18
    1. Treceți la fundamentele examenului de inginerie (FE) după absolvire. În U.S., Sunteți eligibil să luați acest examen inițial de licențiere de îndată ce vă câștigați gradul. Versiunea FE adaptată pentru ingineria mecanică este un examen bazat pe computer, cu 110 de întrebări. Puteți găsi informații despre timpul de testare și costurile, procedurile de testare și materialele de pregătire la https: // ncees.Org / Inginerie / Fe /.
    • Acesta este primul dvs. pas spre Licența completă ca inginer mecanic.
    • Cerințele de testare și licențiere vor fi diferite în alte țări.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 19
    2. Lanțați-vă pe rețeaua dvs. profesională când vă căutați primul loc de muncă. Deși câmpul de inginerie mecanică este în creștere, postul de vis probabil nu va cădea în poala dvs. imediat după absolvire. De asemenea, probabil că nu va face pentru a căuta doar prin site-uri de locuri de muncă generale și specifice. În schimb, apăsați în rețeaua de prieteni, colegi, mentori, coordonatori de stagiu și așa mai departe pe care l-ați cultivat în colegiu.
  • În timp ce caută un loc de muncă cu normă întreagă, luați munca cu fracțiune de normă sau stagii suplimentare sau chiar oportunități de voluntariat care vă vin. Acest lucru arată că sunteți energic și dornic să contribuiți.
  • Programele de co-op sau stagii pot oferi o experiență excelentă în timp ce căutați primul loc de muncă cu normă întreagă. U.S. Guvernul federal oferă programe de cooperare împreună cu programele de angajare inginerului junior. Verificați site-ul Office of Personal Management (OPM) pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 20
    3. Taiați-vă relua și scrisoare de intenție Când aplicați pentru locuri de muncă. Păstrați-vă reluarea la curent cu noi abilități și experiențe de lucru și revizuiți-l pentru a se potrivi fiecărui loc de muncă pe care îl aplicați. De asemenea, scrisoarea dvs. de intenție ar trebui să fie creată individual pentru fiecare aplicație. Doriți ca ambele documente să arate de ce sunteți o potrivire excelentă pentru acel loc de muncă specific.
  • În loc să listați tot ce ați făcut vreodată, păstrați-vă CV-ul axat pe experiențele care sunt relevante pentru domeniu și la locul de muncă la îndemână. Cu toate acestea, menționând pe scurt abilitățile și interesele externe care accentuează trăsăturile dvs. pozitive (conducerea, construirea de echipă, perseverența etc.) poate, de asemenea, ajuta.
  • Scrisoarea dvs. de intenție trebuie să explice imediat de ce sunteți candidatul ideal pentru slujbă, apoi susțineți această afirmație cu dovezi.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic pas 21
    4. ACE Interviul dvs. prin punerea "abilităților soft" pe afișaj. În timp ce CV-ul și scrisoarea de intenție vor oferi calificările de bază pentru acest loc de muncă, utilizați interviul pentru a vă arăta caracteristicile de personalitate dorite. Inginerii trebuie să fie comunicatori buni, jucători de echipă, gândire pozitivă și mare la presiunea de manipulare, printre alte calități. Pregătiți-vă bine pentru fiecare interviu pentru a vă asigura că subliniați astfel de calități.
  • Face interviuri cu consilieri, mentori sau colegii din domeniu. Obișnuiți-vă să răspundeți la întrebările frecvente succint încă complet.
  • Investigați cu atenție compania înainte de interviu.
  • Practicați-vă și prezentați-vă într-o manieră încrezătoare.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 22
    5. Câștiga 4 ani de experiență de lucru relevantă. În plus față de trecerea examenului Fe, trebuie să aveți această perioadă de experiență de muncă pentru a lua al doilea examen de licențiere. Locurile de muncă legate de ingineria mecanică vor avea, desigur, și unele stagii, burse sau programe de cercetare pot conta pentru cerința de 4 ani.
  • În U.S., Cerințele specifice variază de stat. Cerința de 4 ani se găsește în multe u.S. Deși state, totuși.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 23
    6. Treceți la examenul de inginer profesional (PE) pentru a obține licențiat. În U.S., Examenul PE adaptat la ingineria mecanică este o încercare de 8 ore, 80 de întrebări, administrată de două ori pe an. Detalii de înregistrare și costurile de testare variază de u.S. stat, dar puteți găsi informații generale despre testare și pregătiți-vă pentru aceasta https: // ncees.Org / Inginerie / PE / Mecanic /.
  • Combinate cu scorul dvs. de FE de trecere și cu 4 ani de experiență, trecând acest examen vă va permite să obțineți licențiere profesională în u.S. stat. Veți avea, de asemenea, dreptul să vă numiți un inginer profesionist.
  • Licențele de inginerie sunt de obicei transferabile de la stat la stat în u.S., Fără a trebui să ia examene suplimentare.
  • Partea 5 din 5:
    Avansându-vă cariera
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic pas 24
    1. Alăturați-vă organizațiilor profesionale pentru a vă construi rețeaua. Mergând la conferințe, participarea la întâlniri și, în general, făcând legături cu alți ingineri mecanici, poate fi benefic pentru cariera dvs. Construirea rețelei dvs. profesionale poate deschide noi oportunități de angajare în zona dvs. curentă a câmpului sau poate oferi o cale de a se deplasa în zonele noi de inginerie mecanică.
    • În U.S., De exemplu, vă puteți alătura societății americane de ingineri mecanici (ASME).
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer mecanic Pasul 25
    2. Educația completă continuă (CE) pentru a vă menține licența. În cele mai multe U.S. Statele, va trebui să vă reînnoiți licența PE anual. Ca parte a acestei reînnoiri, veți avea adesea nevoie să documentați o sumă minimă de cursuri CE. Creditele CE demonstrează că păstrați la curent cu noi evoluții în domeniu.
  • CE poate fi câștigată prin seminarii în persoană, tutoriale online și multe alte forme. Verificați cu Biroul de licențiere din statul dvs. sau la organizația dvs. profesională pentru detalii.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer mecanic Pasul 26
    3. Lucrați spre o diplomă de doctorat dacă se potrivește obiectivelor dvs. de carieră. Un doctorat nu este necesar pentru majoritatea locurilor de muncă din cadrul câmpului de inginerie mecanică. Cu toate acestea, dacă doriți să deveniți membru al facultății universitare, treceți într-o poziție de conducere sau avansați în activități de cercetare și dezvoltare, este posibil să aveți nevoie să câștigați un doctorat.
  • În unele cazuri, ar putea avea sens să lucrezi direct de la un burlac, la un maestru, la o diplomă de doctorat. Sau, poate fi mai sensibil să avanseze pe teren timp de câțiva ani înainte de a începe munca spre un doctorat.
  • Ca mai înainte, căutați programe acreditate care se potrivesc obiectivelor dvs. profesionale.
  • Rezulta de eșantion

    Rezultatul inginerului mecanic de probă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Concentrați-vă pe obținerea celor mai înalte grade în cursurile științifice, matematice și tehnice din liceu. Dacă este posibil, primiți un început timpuriu asupra cursului și a cursurilor de fizică.
  • Obțineți experiență practică dacă este posibil.Diplomele de inginerie mecanică sunt notorii teoretice, ceea ce necesită învățarea și înțelegerea conceptelor și a ecuațiilor profunde - le studiați și aplicați toate ocaziile pe care le obțineți în lumea reală. Importanța obținerii unei experiențe practice în orice zonă pe care ați putea fi interesată nu poate fi supraestimată.
  • Avertizări

    În timp ce oricine poate să-l tinteze și să inventeze, lucrează ca inginer mecanic și în special să se numească a "Inginer profesionist" sau anumite alte titluri necesită o licență.
  • A deveni prea angajat în studiul ingineriei mecanice poate afecta negativ abilitățile dvs. de comunicare, în special cu non-ingineri. Aveți grijă să vă echilibrați timpul în școală cu activități sociale - abilitățile învățate în acest mediu pot fi mai benefice pentru o carieră de inginerie decât o bună calitate de testare.
  • Obtinerea printr-o grad de inginerie de 4 ani nu va fi o plimbare in parc. Probabil că veți fi lucrat la punctul dvs. de rupere în multe clase. Obținerea de profesori buni este esențială pentru a rămâne sănătoasă și a capabili să înțeleagă materialul fără a vă rupe - căutați recenzii profesorului înainte de a vă înscrie pentru clasele lor!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar