Cum să devii un mecanic auto

Dacă aveți un talent pentru a lucra la mașini, s-ar putea să vă gândiți la începerea unei cariere ca mecanic auto. La fel ca și cu orice alt loc de muncă, vă puteți pregăti pentru această linie de lucru, câștigând cunoștințe și experiență relevante. Obțineți o educație, dezvoltați un set de calificări și obțineți licențiat și certificat pentru a deveni un mecanic auto. În curând, veți fi pe drum spre a începe o carieră cu pasiune.

Pași

Partea 1 din 3:
Devenind educatSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată deveni un pas mecanic auto 1
1. Luați clase electronice și matematice. În timp ce în liceu, luați toate clasele pe care le puteți răspunde pentru munca mecanică automată. Dacă există clase specifice de automobile la școala dvs., atunci ar trebui să faceți loc în programul dvs. pentru ei. Dacă nu, clasele care se concentrează pe matematică și / sau electronică vă vor oferi o bază puternică a cunoașterii.
  • Imaginea intitulată deveni un pas mecanic auto 2
    2. Obțineți o diplomă de liceu. Deși există mecanici auto de succes care nu au dobândit educație după liceu, cel puțin au o diplomă de liceu. Absolventa de la liceu va face mult mai ușor să urci pe scară odată ce îți încep cariera.
  • Imaginea denumită devine un pas mecanic auto 3
    3. Completați un program de certificare sau profesional. Pentru a vă stabili succesul, va trebui să finalizați o educație postsecondarală, cum ar fi un program profesional sau de certificare. Aceste programe vă vor învăța despre funcționarea și întreținerea de bază a vehiculelor și a sistemelor acestora și includeți atât în ​​stilul de curs, cât și în învățarea practică. Clasele pe care le veți lua vor acoperi informații despre motoare, suspensii, transmisii, frâne și aer condiționat și încălzire. Unele opțiuni de certificare includ:
  • Intro la tehnologia auto
  • Tehnici de serviciu diesel
  • Automobile electrice fundamentale
  • Sisteme de combustibil și emisii
  • Imaginea denumită devine un pas mecanic auto 4
    4. Obțineți o diplomă asociată dacă doriți o educație bine rotunjită. O opțiune alternativă este de a obține o diplomă asociată într-un domeniu relevant. Similar programelor de certificate, veți afla atât în ​​interiorul și în afara sălii de clasă. Poate dura ceva mai mult decât un certificat și poate costa mai mult. Cu toate acestea, veți afla mai mult decât vehiculele, iar un grad de colegiu vă poate spori șansele de a obține un loc de muncă. Unele opțiuni de grad asociat includ:
  • Diagnosticare avansată de transmisie
  • Tehnologia mecanicii automobilelor
  • Managementul serviciilor auto
  • Vehicule alternative alimentare și hibride
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând experiență și abilitățiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată devine un pas mecanic auto 5
    1. Lucrează ca asistent, ajutor sau stagiar. De îndată ce ați terminat cu educația postecondă, veți începe probabil la o poziție de intrare. Aplicați pentru a lucra în orice poziție la magazinele de mașini sau dealeri în care veți avea șansa de a dezvolta anumite abilități și de a fi experimentat. Acest lucru vă va ajuta să vă calificați pentru poziții mai bune.
  • Imaginea intitulată devine un mecanic auto 6
    2. Dobândește abilități mecanice. Dacă doriți să fiți un mecanic auto bun, este vital să vă puteți despărți și să puneți înapoi părțile de lucru ale unei mașini. Utilizați-vă cunoștințele despre diferite părți și modul în care interacționează să lucreze la dezvoltarea abilităților dvs. mecanice.
  • Acordați o atenție deosebită mecanicii conducerii cu care lucrați când lucrează la reparații. Politicați întrebările pe care le aveți despre numele sau utilizarea diferitelor părți sau instrumente de mașini.
  • Căutați videoclipuri de instruire pe YouTube despre cum să faceți anumite reparații în diferite tipuri de vehicule pentru a vă extinde baza de cunoștințe.
  • Imaginea intitulată devine un pas mecanic auto 7
    3. Lucrați la abilitățile dvs. de depanare. Mecanica auto identifică și fixează problemele. Chiar dacă poziția dvs. actuală nu vă pune această responsabilitate asupra dvs., acordați atenție fiecărui caz și încercați să ghiciți ce ar putea fi în neregulă cu fiecare vehicul. Devenind confortabil și încrezător în diagnosticarea problemelor este esențială.
  • De obicei, când un vehicul are o problemă, ceva în modul în care se simte, sunetele, mirosurile sau aspectul este cel mai probabil greșit sau dezactivat. Deveniți mai familiarizați cu aceste sunete diferite, mirosuri etc. și să le folosiți pentru a practica diagnosticarea.
  • Imaginea intitulată deveni un pas mecanic auto 8
    4. Practicați un serviciu bun pentru clienți. Ca mecanic auto, va trebui să comunicați bine cu clienții pentru a explica problemele, soluțiile, prețurile și multe altele. Practicați o bună ascultare și politețe, astfel încât clienții să vrea să se întoarcă.
  • Imaginea intitulată devine un pas mecanic auto 9
    5. Câștiga puterea fizică și rezistența. Mecanica automată trebuie adesea să stea și să meargă pentru o mare parte a zilei, să ridice părțile grele și să lucreze în poziții ciudate. Prin îndreptarea la sala de sport și / sau de lucru într-o zonă de service auto pentru o mare parte a zilei în fiecare zi, puteți construi puterea și rezistența necesară pentru a satisface așteptările și pentru a face lucrurile.
  • Du-te pe plimbări lungi în jurul cartierului dvs. în fiecare seară pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a merge și de a sta pe perioade mai lungi.
  • Exerciții de rezistență la sala de gimnastică, cum ar fi prese de bancă, adiționale și squats.
  • Imaginea intitulată deveni un pas mecanic auto 10
    6. Prioritiza Stai organizat. Poate fi frustrant, ineficient și costisitor pentru instrumentele și piesele din spațiul dvs. de lucru. Evitați aceste probleme prin păstrarea tuturor instrumentelor și a pieselor organizate.
  • Imaginea intitulată deveni un pas mecanic auto 11
    7. Lucrați la îmbunătățirea dexterității. Ca un mecanic, vă așteptați adesea să lucrați cu piese mici și în spații strânse. Lucrați la dezvoltarea unei bune coordonări ale ochilor și păstrați o mână constantă în timp ce lucrați pentru a vă asigura că veți putea să vă ocupați de aceste provocări.
  • Puteți să vă îmbunătățiți dexteritatea făcând o varietate de exerciții, inclusiv stoarcerea unei minge de stres și întinzându-vă încheieturile.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea licențiată și certificatăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea denumită devine un pas mecanic auto 12
    1. Treceți toate examenele de stat necesare. Pentru a obține licențiat în statul în care locuiți, probabil că va trebui să luați și să transmiteți una sau mai multe examene de certificare. Căutați baza de date a licenței de lucru a statului dvs. online pentru a afla ce cerințe se aplică pentru dvs.
    • De exemplu, aceasta este baza de date pentru statul Colorado: HTTPS: // SelectațiColorado.COM / Licenția de lucru în muncă / Baza de date /.
  • Imaginea intitulată deveni un pas mecanic auto 13
    2. Devin certificate în manipularea agentului frigorific. Deoarece manipularea agentului frigorific poate fi periculos, probabil că va trebui să dobândiți certificarea pentru a lucra în mod legal într-un mediu în care acest tip de manipulare este probabil. Puteți obține certificat prin u.S. Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) luând și trecând un examen.
  • Nu sunteți obligat să primiți nici o formare formală, dar multe școli comerciale și sindicate oferă instruire pentru acest examen.
  • Imaginea intitulată devine un pas mecanic auto 14
    3. Creșteți salariul cu o certificare ASE. În timp ce nu este adesea necesar, obținerea certificată de Institutul Național de Excelență a Serviciului Automotive (ASE) vă poate ajuta cu adevărat să crească și să vă stabiliți în cariera dvs. Acest tip de certificare vă poate califica pentru a face mai mulți bani.
  • Puteți obține certificat în nouă zone diferite de servicii auto specializate. Unele dintre acestea includ: transmisiile automate, sistemele electrice și repararea motorului.
  • Imaginea denumită devine un pas mecanic auto 15
    4. Creșteți valoarea dvs. prin obținerea certificării specifice producătorului. Dacă doriți să lucrați la vehiculele realizate de un anumit producător, este în interesul dvs. de interes pentru a obține certificarea specifică acelui producător. Acest lucru va spori probabilitatea dvs. de angajare dacă aplicați la locul de muncă la un dealer care vinde și servicii vehicule realizate de acel producător.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să vă concentrați asupra sistemelor electrice în vehicule în loc de operații generale, ați putea lua în considerare devenind electrician auto in schimb.

    Avertizări

    Chiar și la nivel superior, veți lucra într-un mediu foarte fizic și foarte rar face peste 80k pe an.
  • Dacă lucrați în acest domeniu, probabil că veți fi expuși la substanțe chimice dure și la fum.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar