Cum să devii un inginer de software

Pe măsură ce tehnologia evoluează și devine o parte mai mare a vieții de zi cu zi, la fel și nevoia de profesioniști din domeniul tehnologiei. Inginerii de software Proiectarea și ghidul dezvoltării programelor pe care computerele o folosesc pentru a face viața puțin mai ușoară pentru restul nostru.

Pași

Metoda 1 din 2:
Introducerea informaticii ca prima carieră
  1. Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 1
1. Câștigați o diplomă în domeniul informaticii sau în câmp conex. Majoritatea pozițiilor inginerului de software necesită o diplomă de licență. Majoritatea în domeniul informaticii va oferi fundalul cel mai util pentru proiectarea și perfecționarea software-ului. Cel mai adesea, intervievații vor pune întrebări care se concentrează pe structurile și algoritmii de date, astfel încât fundalul teoretic oferit de gradele tradiționale de informatică vă pregătește cel mai bine pentru acest lucru. Cu toate acestea, va trebui probabil să petreceți timp considerabil în afara software-ului de scriere a clasei de a afla cum conceptele teoretice pe care le puteți învăța pot aplica în practica scrisului real.
  • Este posibil să vă angajați cu o diplomă de asociație sau chiar cu nimic altceva decât o experiență auto-învățată. Urmărirea acestui traseu, ar trebui să aveți o colecție puternică de proiecte finalizate și funcționale care să demonstreze abilitățile dvs. pe un site web Github. De asemenea, puteți urmări proiecte open source pentru a contribui la remedierile și caracteristicile noi în cazul în care nu aveți un concept propriu. Open Source înseamnă că codul (sursa) pentru o bucată de software este vizibil în mod public (deschis). Adesea, acest lucru permite oricui să prezinte codul unui proiect, în așteptarea aprobării întreprinzătorilor de proiect. Găsirea unui proiect open source cu o comunitate primitoare de dezvoltatori vă poate accelera foarte mult abilitățile după ce ați stabilit un skillset de bază.
Sfat de experți
Gene Lightsky, MS

Gene Lightsky, MS

Startup Fonder & Engineering Directorgene Lightsky este un fondator de start și inginer de software în zona San Francisco Bay. El a lucrat în industria tehnică de peste 30 de ani și este în prezent directorul de inginerie la Poynt, o companie de tehnologie construirea terminalelor de puncte de vânzare inteligente pentru întreprinderi.
Gene Lightsky, MS
Gene Lightsky, MS
Regizor de pornire și inginerie

Studierea oricărei discipline științifice vă poate ajuta să codificați mai bine. Gene Lightsky, care gestionează o echipă de ingineri de software, spune: "Unii dintre cei mai buni ingineri ies din programe de inginerie electrică, deoarece le învață disciplina mintală. Ingineria software este o artă care nu tolerează mentalitatea unui artist - este într-adevăr nevoie de acea disciplină."

  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 2
    2. Începe programarea. Chiar dacă sunteți încă în școală, vă puteți da un cap uriaș Învățați-vă programarea.
  • Ingineria software-ului nu se concentrează exclusiv pe codificare, dar va trebui să știți cel puțin o pereche de limbi și o înțelegere mai profundă a modului în care funcționează. Nu există un acord pe scară largă pe care limbile sunt cele mai utile, dar acestea sunt toate alegerile populare:
  • Piton
  • Rubin
  • jаvascript
  • C #
  • Java
  • C++
  • Fiți conștienți că unele limbi sunt mai bune la rezolvarea unor probleme decât altele. Nici o limbă nu este mai bună decât alta. Nici o limbă nu este mai ușoară decât alta. Majoritatea limbilor au fost scrise cu anumite tipuri de probleme în minte și sunt mai bune la rezolvarea lor în timp ce mai slabe la rezolvarea altora. Experimentați și obțineți o senzație pentru stilul dvs. La început, se concentrează doar pe obținerea celor mai de bază ale programelor care rulează într-o singură limbă. Odată ce ați ajuns confortabil cu unul, începeți să experimentați o secundă. Nu este nevoie să învățați toate limbile. Găsiți-vă nișă și deveniți minunate la el!
  • Pentru Tineret, MIT (Institutul de Tehnologie din Massachusetts) a creat site-ul și instrumentul de programare, Zgârietură. Acest instrument învață concepte de programare folosind cozi vizuale, mai degrabă decât intimidarea textului. Este, de asemenea, util pentru adulții care s-ar simți mai confortabil concentrându-se pe elemente vizuale, mai degrabă decât pe concepte abstracte și text.
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de software Pasul 3
    3. Structuri de date și algoritmi de studiu. "Algoritm" înseamnă pur și simplu o formulă sau un proces de rezolvare a unei probleme. Exemplele comune sunt găsirea căilor pentru găsirea celei mai scurte distanțe între două puncte, căutând găsirea unui element specific de date într-un set mare de date și sortarea pentru aranjarea datelor într-o anumită ordine. A "structură de date" este un anumit mod de a organiza date pentru a facilita rezolvarea anumitor probleme. Exemplele comune sunt matrice care conțin pur și simplu elemente de date unul după altul, în unele comenzi și tabele hash care stochează date de către unii "cheie" în loc de o poziție într-o listă. Concentrați-vă pe dezvoltarea și menținerea abilităților dvs. pentru a face tot posibilul după ce ați obținut o poziție ca inginer de software.
  • (Opțional) Matematică de studiu. Matematica va face parte din orice informatică major și multe algoritmi și structuri de date Cunoașterea tulpini de matematică. Deși nu este absolut necesar, având un fundal puternic în matematică vă va oferi abilități de bază mai puternice pentru analizarea și proiectarea de noi algoritmi. Dacă vizați companiile care fac cercetări și dezvoltare de ultimă oră, matematica va fi o necesitate. Dacă doriți o slujbă corporativă cushy, puteți să vă deplasați probabil prin matematică de nivel superior.
  • Matematica discretă este o zonă deosebit de utilă de studiu, la fel ca orice curs matematic care implică software-ul.
  • Imaginea intitulată Definiți o problemă Pasul 4
    4. Suplimentați studiile. Sistemele educaționale sunt adesea depășite. Manualele sunt revizuite mai lent decât software-ul este actualizat. Instituțiile de învățământ oferă concepte teoretice și modalități de gândire care pot fi critice pentru succesul dvs. și, prin urmare, nu ar trebui să fie reduse. Cu toate acestea, ceea ce vă va plăti este capabil să aplice teoria la software-ul din lumea reală. Aici se completează studiile.
  • Răsfoiți prin Stackoverflow. Stackoverflow este un site web de întrebări și răspunsuri pentru dezvoltatori. Puteți căuta după etichetă pentru a identifica tehnologia, spațiul problemei sau limba pe care doriți să o îmbunătățiți. Văzând răspunsurile altora vă vor oferi o perspectivă asupra modului în care inginerii rezolvă probleme. Bookmarking Solutions Clever vă va ajuta, de asemenea, să vă construiți instrumentul de rezolvare a problemelor.
  • Utilizați site-uri de practică pentru codare. Site-uri precum CoduriWars și CodingAme oferă mii de probleme pentru a vă testa abilitățile.
  • Găsiți o comunitate din lumea reală pentru a vă ajuta să vă inspirați, să dezvoltați conexiuni și să vă oferiți îndrumări unde să vă concentrați învățarea. Site-uri ca Întâlniri pot fi locuri minunate pentru a găsi ingineri de software și pentru a afla mai multe despre profesie. Dacă aveți probleme cu găsirea de întâlniri generale de inginerie, încercați să vă concentrați asupra unor limbi sau tehnologii specifice. Check out și site-urile media sociale.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 4
    5. Construiți software-ul. Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți abilitățile este să le folosiți. Dacă proiectele profesionale sau software-ul personal, de proiectare și codificare vă vor învăța foarte mult. Pentru mulți angajatori, realizările practice mai mult decât GPA sau cunoștințele teoretice.
  • Cu excepția cazului în care intenționați să finanțezi software-ul pe care îl construiți, puneți-l online! Permițând potențialilor angajatori să vadă proiectele pe care le-ați creat și codul de alimentare le permite să evalueze abilitățile dvs. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține feedback pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 5
    6. Căutați un stagiu. Mulți studenți de ingineri software lucrează ca stagiari în timp ce își îndeplinesc studiile. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a obține formarea și rețeaua hands-on cu potențial angajatori. Căutați oportunități de stagiu prin site-uri de postare de locuri de muncă și de rețea.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 6
    7. Găsiți oportunități de angajare. Ingineria software-ului este un câmp în creștere rapidă. Aveți șanse bune de angajare imediată, deși puteți începe ca programator și lucrați până la dezvoltarea de software. Începeți să căutați înainte de gradul dvs.:
  • Colegiile îi ajută adesea pe absolvenții să obțină o poziție. Discutați cu profesorii dvs., personalul departamentului și biroul de servicii de carieră despre găsirea de oportunități de angajare.
  • Un procent mare de locuri de muncă se întâmplă prin crearea de rețele. Utilizați contactele dvs. personale și întâlniți oamenii din domeniu prin întâlniri și conferințe de carieră.
  • Verificați în mod regulat site-urile de căutare de locuri de muncă. Creați un profil și postați CV-ul la site-urile profesionale și utilizați-le pentru rețele, precum și aplicații de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 7
    8. Luați în considerare obiectivele carierei. Industria software-ului se schimbă întotdeauna. Ține pasul prin îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților practice și veți avea multe șanse să modelați direcția carierei dvs. Iată câteva modalități de a vă îmbunătăți perspectivele de angajare:
  • Alăturați-vă unei organizații profesionale pentru oportunitățile de rețea.
  • Luați în considerare o diplomă de masterat dacă aveți planuri pe termen lung în domeniu. Deși nu este o cerință pentru majoritatea pozițiilor, un maestru vă îmbunătățește foarte mult șansele de a lucra pentru un lider al industriei, într-o poziție de conducere sau în software-ul încorporat. O diplomă de masterat vă poate oferi, de asemenea, o lovitură considerabilă de plată devreme în cariera dvs.
  • Certificarea poate fi utilă în unele sub-domenii și regiuni, dar poate scădea dorința ta în altele. Discutați cu alți ingineri din zona dvs. de expertiză înainte de a vă înscrie într-unul din aceste programe. Adesea, mediile corporative tradiționale favorizează certificatele, dar companiile de întreprinderi și companiile foarte progresive le pot găsi ca o pierdere de timp. Cu toate acestea, există întotdeauna excepții. Unele țări vizualizează, de asemenea, certificatele în mod diferit, deci încercați să vă conectați cu inginerii de software și să înțelegeți cum funcționează industria din zona dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Trecerea la o carieră a inginerilor software
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 8
    1. Cunoașteți perspectivele de locuri de muncă. Domeniul de dezvoltare a software-ului are o creștere excelentă a locului de muncă. Ingineria software este o concentrare deosebit de dorită în comparație cu programarea de bază. Venitul dezvoltator de software median este de aproximativ 80.000 de dolari - 100.000 de dolari pe an în Statele Unite.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 9
    2. Aflați programarea. Proiectarea și codificarea software-ului practic ar trebui să fie primele priorități. Există o varietate de modalități de a câștiga această experiență:
  • Învățați-vă programarea prin tutoriale online sau prieteni dispuși să vă învețe.
  • Luați un curs masiv deschis online (MOOC).
  • Dacă aveți deja o experiență, colaborați cu alți programatori de pe GitHub.
  • O bootcamp de codificare este una dintre cele mai rapide modalități de a învăța, dacă sunteți dispus să investiți bani și timp liber. Doar asigurați-vă că faceți cercetarea dvs., deoarece unele bootcasps au reputații slabe în industrie și pot să nu merite banii.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 10
    3. Desenați experiența dvs. Software-ul poate fi un subiect specializat, dar cariera dvs. anterioară nu trebuie să implice computerele pentru a vă oferi o margine. Ingineria software-ului se poate baza în mare măsură pe abilitățile analitice, rezolvarea problemelor și munca în echipă. În plus, familiaritatea cu o industrie vă poate ajuta să proiectați software pentru industria respectivă.
  • Chiar și hobby-urile și interesele laterale pot deschide oportunități de rețea sau, cel puțin să adăugați pasiune la locul de muncă. Aplicații pentru jocuri, Suites Digital Music sau Software de Afaceri sunt toate exemplele
  • Dacă este posibil, automatizați porțiunile de serviciu. Construiți instrumentele pentru a accelera sarcini și pentru a face lucrurile mai ușoare. Ingineria software-ului la miezul său este rezolvarea problemelor. Software-ul de scriere este doar o metodă aleasă de rezolvare a inginerului de software. Există deja probleme în jurul tău! Nu există niciun motiv pentru care nu puteți începe acum.
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de software Pasul 11
    4. Înscrieți-vă într-un program de diplomă (opțional). Este foarte posibil să se aterizeze un loc de muncă de programare după un an sau două de experiență laterală sau chiar câteva luni cu suficientă dedicare. Dacă aveți deja un burlac în orice subiect, împreună cu unele abilități de codificare, luați în considerare să mergeți direct pentru un masterat în ingineria software-ului.
  • Fiți conștienți că aceasta este o opțiune incredibil de costisitoare. Cu toate acestea, dacă aveți dificultăți în a fi auto-motivați și alăturați unei comunități sau încercați un hobby, nu se potrivește, aceasta ar putea fi cea mai eficientă opțiune.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 12
    5. Rețea-ți drumul spre un loc de muncă. Aproape fiecare industrie are nevoie de dezvoltatori de software, astfel încât rețeaua dvs. dintr-o carieră anterioară poate fi de neprețuit. De asemenea, luați în considerare aderarea la o asociație profesională, cum ar fi Societatea IAENG de inginerie software, Consiliul Tehnic al Societății IEEE privind ingineria software sau Asociația pentru Machinery Computing. De asemenea, uitați-vă în întâlniri locale sau comunități online. Lumea software-ului poate fi surprinzător de mică, iar găsirea conexiunii potrivite poate deschide o multitudine de oportunități.
  • CARACTERIA CARIERII SCHIPEL

    CARACȚIUNI DE CARACȚIUNE PENTRU INGINERI DE SOFTWARE

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Titlurile de locuri de muncă în această industrie nu sunt standardizate. "Dezvoltator de software" este un termen larg umbrelă. In timp ce "Inginerie software" ar trebui să implice mai multe design și cunoștințe specializate, unele companii utilizează acest titlu pentru a molid un loc de muncă de programare inferior.
  • Dacă doriți să lucrați pentru o anumită companie, verificați direct pagina de carieră a site-ului web.
  • Du-te la școală veche! Practicați codul de scriere pe hârtie înainte de a sări în computer!
  • Interviurile de locuri de muncă vor avea adesea loc pe o tablă albă, astfel încât să găsească niște prieteni și să obțină un cod de scriere confortabil pe o tablă albă. Unele companii pot avea grijă că codul dvs. va funcționa exact așa cum este scris, dar mulți nu vor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar