Cum să fii un scriitor bun

Doriți să deveniți un scriitor bun? La fel ca orice altă abilitate, scrierea necesită timp și practică pentru a îmbunătăți. Va trebui să scrieți adesea, păstrând un obicei zilnic de scriere. Scriitorii sunt infamă pentru îndoiala lor de sine, indiferent dacă sunt renumiți la nivel mondial sau doar începerea. Cu persistență și muncă grea, puteți deveni un scriitor bun!

Pași

Scrierea ajutorului

Exerciții de scriere a probelor

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Exerciții de gramatică de probă

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 4:
Scrierea unor mari fraze și paragrafe
  1. Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 1
1. Utilizați propoziții simple și clare pentru a vă face punctul. Scriitorii buni folosesc limbaj clar, concis. Ei nu au propoziții în jos cu cuvinte suplimentare și secțiuni lungi și de înfășurare. Au tăiat la urmărire și își fac punctul în cea mai simplă limbă posibilă. Uneori este mai bine să spargi propoziții mai lungi în 2-3 mai mici.
  • Propoziție originală: "Filozofia existențială rezistă descendentă în argumentele teoretice care au afectat numeroase filosofii timpurii și astfel își câștigă puterea."
  • "Existențialismul a devenit puternic deoarece, spre deosebire de filosofii mai anterioare, mai multe, este fundamentată și practică."
  • Propoziție originală: "A fost bomba să nu vină vreodată, America nu ar fi putut să-l depășească pe termen lung, trase războiul din Pacific."
  • "Cine știe cât timp ar fi trebuit să lupte în Pacific fără bomba."
  • Propoziție originală: "Rătăcirea în sălbăticia pustie, Dave stătea pe o rocă prăfuită, crepusculară și se gândi la trecutul său, în timp ce bea din cantina lui aproape goală."
  • "Obosit de rătăcire fără scop, Dave stătea pe un bolovan de praf să se odihnească. El și-a deschis cantina, dar au rămas doar câteva picături. Obosit și însetat, mintea lui se îndreptă spre trecutul său."
  • Christopher Taylor, adjunct adjunct profesor de limba engleză, ne spune: "Vă puteți îmbunătăți abilitățile de scriere prin citirea foarte mult, revizuirea regulilor gramaticale și practicarea ambarcațiunii. Cel mai important, scopul de a scrie propoziții simple clare care vă fac punctul direct."

  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 2
    2. Fi cât mai specific posibil. Oamenii sunt animale vizuale - vedem lucruri când ne citim și ne orientăm cu imagini. Dați cititorului dvs. specifice suficiente pentru a vă vizualiza scrierea dacă scrieți povestiri, scripturi sau discursuri. Utilizați 1-2 imagini puternice sau simțuri pentru a pune cititorul în scena, paragraful sau pantofii.
  • M-am simțit obosit → "Brațele și mușchii mi-au tremurat, iar pleoapele mele s-au închis, indiferent cât de greu am încercat să rămân treaz."
  • Gina este o femeie drăguță. → "Gina a fost genul de femeie care ți-a făcut o farfurie de cookie-uri (fierbinte, gooey, mirositoare ca acasă), doar pentru că ai spus că ai o zi grea."
  • Pentru el, orașul era teribil. → "El nu putea să stea orașul - luminile nesfârșite, zgomotul mașinilor și trotuarului, modul în care toți ochii s-au îndreptat spre ei, ca și cum ai fi fost cel mai urât om din Manhattan și nu doar un alt străin."
  • Imaginea intitulată Fi un scriitor bun Pasul 3
    3. Faceți conexiuni pentru a ajuta cititorul să înțeleagă ideile dvs. Comparând două lucruri, fie cu o metaforă, similară sau comparație directă, ajută cititorul să facă conexiuni și vă adâncește scrisul. Le dă ceva pentru a menține pe faptul că deja înțeleg, ceea ce îi ajută să înțeleagă scrisul dvs. Puteți chiar să faceți conexiuni la propriile povestiri, cum ar fi în al treilea exemplu aici:
  • "În multe privințe a fost ca America însăși, mare și puternică, plină de intenții bune, o rolă de grăsime jiggling la burta lui, lent de picior, dar mereu plodding de-a lungul, întotdeauna acolo când ai nevoie de el, un credincios în virtuțile de simplitate și Direcții și muncă grea" (Lucrurile pe care le purtau, Tim O`Brien).
  • "Ca și apele râului, ca și autovehiculele de pe autostradă, precum și trenurile galbene care străluceau pe piesele Santa Fe, drama, în formă de întâmplări excepționale, nu s-au oprit niciodată acolo" (In sange rece, Truman Capote).
  • "Mulți ani mai târziu, în timp ce se confruntă cu echipa de ardere, colonelul Aureliano Buendia trebuia să-și amintească acea după-amiază îndepărtată când tatăl său la dus să descopere gheața" (O suta de ani de singuratate, Gabriel Garcia Marquez).
  • "Pentru poeziile sunt ca curcubeele - vă scapă repede" (Marea mare, Langston Hughes).
  • Imaginea intitulată Fi un scriitor bun Pasul 4
    4. Utilizați adverbele și "Folositoare" cu ușurință. Adverbs, cuvintele care se termină și de a modifica acțiunile, sunt barele multor scriitori mari. Ei dau un cântec de cântări să scrie și să bată în sensul unei sentințe în mici modificări. Observați cum, în majoritatea cazurilor, cuvintele de adverbe și de umplutură (cum ar fi "într-adevăr" sau "foarte") Nu adăugați prea mult la propoziții.
  • "Jaime era într-adevăr Îmi pare rău și am fugit repede la casa prietenului său doar a cere scuze."
  • "Ce faci?" Ea a intrebat, fericit. "Nimic," el a răspuns obosit. Își luă fața absent si a zis, "Am vrut să vorbesc despre ceva." "Nu am timp," el a răspuns Curtly.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 5
    5. Tratați fiecare paragraf, scenă și capitol ca propriul său argument mic. Paragrafele mari ar trebui să fie autonome. Au un început, mijloc și capăt. În caz contrar, ei nu mișcă de fapt povestea sau eseul. Gândirea unui alt mod, fiecare paragraf și scena ar trebui să se încheie într-un alt loc decât în ​​cazul în care a început.
  • Ernest Hemingway a fost stăpânul economiei. Este greu să găsești un paragraf suplimentar sau o scenă în oricare dintre scurtele sale povestiri sau cărți.
  • Jurnalismul mare este o modalitate bună de a vedea cum fiecare parte mai mică împinge povestea înainte. Citiți ziarul dvs. preferat, dar opriți după fiecare paragraf - ce a realizat?
  • Deși nu strict un paragraf, monologii shakespearean sunt o masterat în creștere și putere într-o perioadă scurtă de timp. Ascultați primul monolog al lui Hamlet -- Rețineți cât de diferită este la început și la sfârșit.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 6
    6. Rupe toate regulile anterioare atunci când se simte bine. Uneori, cel mai bun mod de a vă atinge punctul este o propoziție lungă și înfășurată care se împachetează într-o multitudine de semnificație. Ocazional, într-adevăr aveți nevoie de adverbe și cuvinte de umplere proastă pentru a face un punct perfect. Un punct direct poate fi mai bun decât o comparație indirectă. Uneori un paragraf este acolo pentru a oferi ton, pentru a încetini stimularea sau a întrerupe o descriere frumoasă, chiar dacă aceasta "realizează" nimic.
  • Partea 2 din 4:
    Practicând scrisul dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 7
    1. Scrieți în fiecare zi. Scrierea în fiecare zi este cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți scrierea! S-ar putea prefera să scrieți o nouă scenă scurtă în fiecare zi sau să lucrați pe un proiect de scriere pe termen lung. S-ar putea să aveți un minim zilnic de un paragraf sau o întreagă pagină. Nu contează ce scrieți, doar că o faceți.
    • Când sunteți un scriitor începător, este mai bine să stabiliți un timp stabilit pentru a scrie în fiecare zi, astfel încât să puteți obține obiceiul. Pe măsură ce vă obișnuiți să scrieți în fiecare zi, ați putea varia programul de scriere în funcție de nevoile dvs.
    • Dacă nu puteți găsi loc în programul dvs., încercați să vă ridicați mai devreme sau să vă culcați târziu, chiar dacă puteți rezerva doar cincisprezece minute.
    • Este înțelept Setați obiectivele de scriere La începutul pornirii unei piese noi și încercați să vă lipiți de ei.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 8
    2. Scrieți-vă drumul prin blocul scriitorului. Nu vă fie frică să scrieți ceva "rău" că sfârșești să privești la un document gol. Obținerea de ceva pe pagină vă poate ajuta să începeți. Scrieți despre cum sunteți blocați și nu vă puteți gândi la ceva de scris sau să descrieți un obiect în cameră în detaliu dureros de exhaustiv sau în jurul valorii de ceva care vă irită. Câteva minute din acest lucru vă vor pune adesea "Modul de scriere" și te duc la o altă idee.
  • Uită-te online, în librării sau în biblioteci pentru colecții de scrisori de scris. Acestea sunt concepute pentru a vă oferi un punct de plecare pentru a lucra și este adesea ridicol pentru a vă scânteia imaginația și pentru a începe.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 9
    3. Provoaca-te. Dacă ați scris o vreme, șansele sunt bune încât să continuați să vă retrageți înapoi la un anumit stil, subiect sau format. Practicarea unui tip favorit de scriere este o modalitate excelentă de a vă menține motivați, dar faceți un efort pentru a vă varia în timp util exercițiile de scriere. În mod deliberat, abordarea provocărilor noi și dificile este vitală pentru îmbunătățirea în orice domeniu. Încercați aceste provocări ca exerciții, indiferent dacă sunteți sau nu interesați de lustruirea rezultatului final:
  • În cazul în care proiectele dvs. de scriere sau naratele dvs. au fost similare, încercați un stil diferit. Imita un alt autor sau combina stilurile a doi autori.
  • Dacă majoritatea scrierii dvs. sunt pentru un blog sau pentru un proiect lung, faceți o pauză de la ea. Gândiți-vă la un subiect care nu se poate potrivi niciodată în proiectul dvs. obișnuit de scriere și să scrie despre asta. (Pentru o provocare de urmărire, rescrieți piesa, astfel încât ea ar putea se potrivesc în proiectul dvs.)
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 10
    4. Comerț cu un feedback cu un grup de scriitori de susținere. Invitați feedback despre scrierea dvs. și oferiți-vă să citiți proiectele altor scriitori. Bine ați venit critici cinstite oferite ca sfaturi de îmbunătățire, dar păstrați-vă scrisul departe de prietenii care acționează de respingere sau negativă. Există o mare diferență între critica utilă și negativitatea descurajată.
  • Căutați comunități online, cum ar fi Scrisbophile sau ScriitorCafe sau căutați o comunitate de nișă mai mult pe un anumit tip de scriere.
  • Verificați-vă biblioteca locală și centrele comunitare pentru informații despre cluburile locale de scriere.
  • Ați putea chiar să practicați scrierea pe un wiki, cum ar fi WikiHow sau Wikipedia. Acest lucru vă permite să ajutați oamenii pe măsură ce practicați și ar putea fi unul dintre cele mai mari proiecte de scriere comunale pe care le întreprindeți vreodată.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 11
    5. Să vă angajați la un program de scriere cu alți oameni. Dacă aveți probleme la obținerea în jurul proiectelor dvs. de scriere, faceți un angajament față de alți oameni pentru a vă oferi motivația externă. Obțineți un stilou pentru a scrie scrisori la un program regulat sau Porniți un blog cu actualizări săptămânale. Găsiți un concurs de scriere câteva săptămâni în viitor și promiteți să depuneți o intrare. Alăturați-vă unei provocări de scris, indiferent dacă este o singură sesiune de scriere cu un grup de prieteni sau Nanowrimoanual "roman într-o lună" extravaganza.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 12
    6. Rescrieți piesele pe care le aveți grijă. Primul proiect al unei povesti are întotdeauna loc de îmbunătățire și adesea se termină în căutarea destul de diferită după câteva revizuiri. Odată ce ați scris o piesă care vă atrage atenția, treceți prin "terminat" Piesă de scriere și găsiți propoziții, paragrafe sau pagini întregi pe care sunteți nemulțumiți. Rescrieți o scenă din perspectiva unui alt personaj, încercați evoluții alternative de complot sau modificați ordinea evenimentelor. Dacă nu sunteți sigur de ce nu vă place un pasaj, rescrieți-l fără a vă referi la original, apoi vedeți ce vă place cel mai bine în fiecare versiune.
  • Dezmembrarea unui pasaj iubit și începând din nou poate fi incredibil de dur, atât de mult încât scriitorii au falsificat acest sfat ca "ucide dragul tău" de peste un secol.
  • Imagine intitulată Creșterea încrederii Pasul 9
    7
    Găsiți inspirație în tine și în viața de zi cu zi. Doriți să scrie o poveste și sunteți în afara ideilor pentru a face un caracter unic? Ceea ce este mai unic decât propria dvs. personalitate și viața ta! Stați în fața oglinzii și priviți la reflecția dvs. Ce arata ca? Ce zici de personalitatea ta? Veți avea idei mai bune atunci când includeți un personaj similar cu dvs. în scris, dacă nu scrieți o biografie și nu aveți nicio relație cu persoana pe care o scrieți. De asemenea, asigurați-vă că vă uitați la viața oamenilor care vă sunt aproape de voi și să fiți inspirați de ei.
  • Imagine intitulată Călătorii pentru pasul liber 1
    8. Înconjurați-vă cu natura. Faceți o plimbare în parc, pădure, plajă sau oriunde în afara casei pe care credeți că va fi inspirată. Așezați pe iarbă și ascultați păsările cântând sau ascultați muzică și lăsați-vă să inhalați mirosul de iarbă proaspătă. Eliberați-vă mintea de la tot și lăsați-o să găsească inspirație ascultând lumea din jurul vostru.
  • Imagine intitulată Deal cu copiii ADHD Pasul 24
    9. Petrece timpul în jurul copiilor. Din moment ce nu vă amintiți fiecare parte din copilăria voastră, aceasta este o modalitate foarte bună de a vă inspira. Încercați să priviți comportamentul și viața unui copil. Amintiți-vă că prezența unui copil poate fi cu adevărat pozitivă pentru mintea voastră.
  • Partea 3 din 4:
    Învățarea abilităților vitale
    1. Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 13
    1. Citiți cât de mult puteți. Scriitorii au o pasiune pentru cuvântul scris și nu există o modalitate mai bună de a stoca acea pasiune decât să citească. Citiți cât mai mult posibil, de la reviste la romane adulte tinere la dizertații de istorie, deși nu trebuie să simțiți presiune pentru a termina tot ce vă ridicați. Lectura construiește vocabularul, învață gramatica, oferă inspirație și vă arată ceea ce se poate face cu limba. Pentru scriitorul de început, citirea poate fi la fel de importantă ca și scrierea reală.
    • Așa cum ați citit, acordați atenție modului în care scriitorul își construiește propozițiile și paragrafele, în special în secțiunile pe care le place foarte mult. În plus, observați modul în care acestea își ambarcați linia de deschidere, precum și deschiderile și închiderile fiecărui capitol.
    • Dacă nu sunteți sigur ce să citiți, să cereți recomandări de la prieteni sau să vizitați o bibliotecă și să alegeți câteva cărți din fiecare secțiune.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 14
    2
    Extindeți-vă vocabularul. În timp ce citiți, păstrați un dicționar și tezaur la îndemână sau scrieți cuvinte necunoscute pentru a căuta mai târziu. Scriitorii de clasă mondială au argumentat dacă să folosească cuvinte simple sau să angajeze verbiage sesquipedalian. Asta e ceva pentru tine de a decide în propria ta scriere, dar nu înainte de a afla ce instrumente sunt disponibile.
  • Dicționarul definiții adesea nu oferă un sens intuitiv de a folosi un cuvânt. Căutați cuvântul online și citiți-l în context pentru a obține o mai bună înțelegere.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 15
    3
    Aflați regulile de gramatică. Sigur, există o mulțime de cărți renumite, scrise în gramatica non-standard, dar învățarea gramatică nu este doar despre memorarea unui set de reguli. Studierea modului în care este pusă o propoziție și cât de punctuație este folosită pentru a structura, vă oferă cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă exprima așa cum intenționați. Dacă credeți că acest lucru poate fi un punct slab pentru dvs., studiați un manual englezesc sau găsiți un tutore de scriere.
  • Aflați cum să scrieți fără gramatică informală Dacă nu sunteți obișnuit cu engleza formală, scrisă.
  • Dacă aveți o întrebare despre gramatică, consultați o carte de gramatică, cum ar fi Cartea Patrimoniului American de utilizare engleză sau Strunk și White Elementele stilului.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 16
    4. Adaptați scrisul în scopul dvs. și publicului dvs. Așa cum vă schimbați îmbrăcămintea pentru vreme și ocazie, ar trebui, de asemenea, să vă schimbați scrisul pentru publicul dvs. și mesajul dvs. Scrierea florariei, de exemplu, se poate potrivi mai bine într-o poezie decât într-un raport de stare. Asigurați-vă că alegerea cuvântului dvs. și lungimea propoziției nu este prea dificilă (sau prea simplistă) pentru publicul dvs., dacă vă adresați unui anumit grup. Evitați jargonul specializat atunci când vorbiți cu cineva nefamiliar cu subiectul.
  • Puteți învăța cum să faceți acest lucru prin citirea unor exemple bune de către scriitorii stabiliți. Fiți atenți la modul în care folosesc registrul specific, formatul și scopul acestui tip de scriere, astfel încât să puteți face singur.
  • Partea 4 din 4:
    Finalizarea unui proiect de scriere, de la început până la sfârșit
    1. Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 17
    1
    Brainstorm înainte de a începe să scrie. În timp ce gândiți la ce să scrieți, puneți orice idee care vine la tine, chiar dacă pare a fi preluată sau este puțin probabil să aibă succes. O idee mediocră poate duce la unul mai bun.
  • Imaginea intitulată Fii un bun scriitor pas 18
    2. Alegeți un subiect pe care doriți să îl citiți. Găsiți un subiect care vă atrage atenția și vă emoționează. Entuziasmul și interesul dvs. vă vor face mai ușor să păstrați proiectul să mergeți și să-l păstrați la un standard înalt și, sperăm, se va freca și pe cititor.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 19
    3. Decideți despre un formular dur pentru proiectul dvs. Un proiect serios de scriere nu trebuie să fie o carte cu lungime întreagă. Crafting o scurtă poveste poate fi o provocare dificilă și plină de satisfacții și poate fi o modalitate mai eficientă de timp de a-ți exercita abilitățile.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 20
    4. Notați idei. Păstrați un notebook pentru a scrie observații, a auzit conversațiile și idei bruște întâlnite în viața de zi cu zi. Când citiți sau auziți ceva care vă face să râdeți, să gândiți sau doriți să o repetați altcuiva, să o scrieți și să vă gândiți la ceea ce îl face eficientă.
  • Este posibil să preferați să vă păstrați ideile într-un fișier digital, cum ar fi un document Word sau Google Doct. Acest lucru face mai ușor să vă dezvoltați ideile sau să le introduceți în alte documente. Dacă utilizați Google Docs, puteți accesa și munca dvs. de la mai multe dispozitive.
  • Puteți utiliza acest notebook sau fișier pentru a colecta și cuvinte necunoscute.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 21
    5. Planificați-vă scrisul. Utilizați orice tehnică funcționează cel mai bine pentru dvs. sau încercați mai multe dacă nu aveți încă un proces stabilit. Poti Faceți o schiță, Puneți o colecție de note pe carduri și să le aranjați până când acestea sunt în ordine sau trageți un copac sau o hartă. Schița dvs. nu poate avea altceva decât o ordine brută a evenimentelor sau subiectelor acoperite sau poate fi un rezumat al scenei mai detaliat. Construirea unui fel de structură în avans vă poate ajuta să vă mențineți în zile când vă simțiți puțin pe creativitate.
  • Există multe tipuri de software organizațional pentru scriitori, cum ar fi scriitorul sau tivele. De asemenea, puteți utiliza un document cuvânt simplu sau Documente Google. Cu Google Docs, puteți accesa scrisul dvs. de pe orice dispozitiv.
  • Este bine să vă abateți de la planul dvs., dar dacă îl abandonați în întregime, opriți și luați în considerare motivele din spatele șansei. Construiți un plan nou pentru a vă ghida prin munca modificată și vă mențineți gândirea în mod conștient de modul în care doriți să treceți prin el.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 22
    6. Cercetați-vă subiectul. În timp ce o lucrare de nonfiction vă cere să cunoașteți subiectul dvs., chiar și o carte de ficțiune va beneficia de cercetare. Dacă personajul dvs. principal este un geam de sticlă, citiți o carte pe sticlă de sticlă și utilizați terminologia potrivită. Dacă scrieți o carte setată înainte de a vă naște, interviu oamenii care au trăit în acel moment sau care au vorbit cu părinții și bunicii care au făcut-o.
  • În cazul scrisului de ficțiune, este posibil să vă puteți scufunda la primul proiect înainte de a începe cercetarea.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 23
    7. Scrieți rapid primul proiect. Încercați să scrieți fără pauză atâta timp cât puteți. Nu vă opriți să vă schimbați alegerea cuvântului sau să corectați gramatica, ortografia sau punctuația. Aceasta este una dintre cele mai frecvente recomandări pentru a vă asigura că ați terminat de fapt ceea ce începeți.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 24
    8
    Rescrie. Odată ce aveți un prim proiect, recitiți-l și rescrieți-l. Căutați erori în gramatică și ortografie, precum și stil, conținut, organizare și coerență. Dacă există pasaje care nu vă place, scăpați de ele și le scrieți din nou de la zero. Criticarea proprii tale de muncă este o abilitate importantă și este nevoie de o mulțime de practici, la fel ca și cum ar fi scris..
  • Dați-vă timp între scris și editare, dacă este posibil.Este mai bine să așteptați o lungă perioadă de timp, dar chiar și o scurtă pauză vă poate oferi o parte din distanța și detașamentul necesar pentru a edita bine.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 25
    9. Distribuiți-vă munca cu o audiență. Obțineți feedback despre munca dvs. în desfășurare de la cititorii interesați, indiferent dacă sunt prieteni, scriitori sau cititori ai Blogul dvs. de scriere. Încercați să acceptați critici fără a fi supărat sau supărat - chiar dacă nu sunteți de acord cu specificul, știind ce părți ale muncii dvs. nu vă place oamenii pot fi valoroși pentru a vă concentra editarea.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor bun Pasul 26
    10. Rescrieți, rescrieți, rescrieți. Nu vă fie frică să faceți schimbări drastice, chiar să reduceți toate secțiunile întregi ale proiectului sau să o rescrieți din perspectiva unui alt personaj. Continuați ciclul de feedback și editare pe măsură ce explorați cum să vă perfecționați munca. Dacă se simte ca și cum ați fi executat, amintiți-vă că practicați abilități care vă vor ajuta în toate scrierile viitoare. Puteți lua întotdeauna o pauză pentru a scrie ceva distractiv și ridicol, doar pentru a vă reaminti că scrierea poate fi o explozie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uneori primele dvs. proiecte sunt fantastice. Există un mit comun că primele dvs. proiecte sunt teribile. Acest lucru poate fi adevărat pentru că ați făcut greșeli de ortografie și gramatică, dar nu poate fi adevărată în ceea ce privește conținutul scris scris.
  • Încercați să citiți-vă munca cu voce tare, chiar și pentru voi înșivă. De multe ori veți prinde greșeli pe care nu le-ați fi observat altfel.
  • Dacă aveți o idee bună, dați-o gratuit. Oferind ideile dvs. gratuite este ceea ce fac scriitorii mari. Dacă vă dați doar ideile mediocre sau copiate, atunci sunteți la fel ca orice alt scriitor de pe planetă. Dă-ți cele mai bune idei și vei deveni un mare scriitor.
  • Pregătiți-vă pentru a primi scrisori de respingere de la editori. În loc să vă dați greu, ca rezultat, luați-le ca sugestii constructive despre ceea ce puteți face mai bine.
  • Oamenii sunt mai probabil să creadă ceea ce spui și să te ia în serios dacă îți dai timp să-l spui corect și să includă detalii. Te face să arăți că știi cu adevărat despre ce vorbești.
  • Citiți întotdeauna ce scrieți ceilalți - ați împărtăși idei. De asemenea, puteți învăța din stilul, apropierea și alegerea vocabularului altora prin citire.
  • Fiind un scriitor bun necesită timp și practică, deci scrieți în fiecare zi.
  • Contactați autoritățile locale sau participați la lansări de carte cu autorul prezent, pentru a obține sfaturi de la un profesionist. Deși autori celebri sunt adesea inundați cu poștă, mulți dintre ei încearcă să răspundă la e-mailuri și scrisori.
  • Creați o schiță sau un plan dacă doriți să reușiți în mod regulat. Crearea planurilor și contururilor pentru scrierea dvs. vă va ajuta să vă faceți un scriitor mai bun. Fără un plan sau o schiță, puteți crea câteva piese bune, dar vă bazați pe noroc. Creați o schiță sau un plan și vă bazați pe abilitățile dvs. de creație și de planificare în schimb.
  • Dacă sunteți blocat de idei, mergeți la o plimbare și ea, vă poate da niște idei.
  • Pentru a vă îmbunătăți mecanica de scriere, citiți Strunk și White`s Elementele stilului. Pentru a îmbunătăți în general ca scriitor, verificați Stephen King`s În scris.
  • Găsiți o cameră sau un spațiu în care scrieți cel mai bine.Unii oameni au nevoie de o cameră liniștită pentru a scrie, în timp ce alții se bucură de scris în cafenelele zgomotoase.
  • Urmareste stirile. Privind la evenimentele care se întâmplă în fiecare zi în întreaga lume vă vor inspira să scrieți mai multe povestiri "reale și non-ficțiune".
  • Petreceți timp cu familia. Există multe lucruri care se întâmplă atunci când sunteți în jurul familiilor dvs., cum ar fi sărbătorirea zilelor de naștere și a sărbătorilor diferite. Dacă veți avea astfel de evenimente în povestirile dvs., va fi mai bine să vă luați în considerare singuri.
  • Fi un risc de risc. Acest lucru este important mai ales dacă scrieți despre lucrurile "interesante" din povestea voastră. Riscurile de risc nu înseamnă uciderea unei persoane sau a comiterii unei infracțiuni. Luați riscuri distractive, cum ar fi călărind un roller coaster și împărtășiți experiențele dvs. în scrisul dvs.
  • Faceți o excursie într-un oraș apropiat sau o țară, dacă este posibil, o schimbare de atmosferă vă poate ajuta foarte mult în ideile dvs. de poveste.
  • Poartă un notebook oriunde te duci! Acest lucru ar putea fi pentru a scrie ori de câte ori aveți timp liber, sau dacă aveți nevoie să scrieți idei.
  • Povestiri de contur! Unii oameni cred că este plictisitor și inutil, dar autorii cei mai de succes o fac. Scrieți un scurt rezumat, desenează diagrame, faceți tot ce vă ajută să deveniți mai familiarizați cu complotul și povestea.
  • Scrieți despre personajele principale. Acest lucru ar putea implica tragerea lor pentru a-și crea aspectul, scriind o scurtă descriere și orice altceva legat de caracterul dumneavoastră / s.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar