Cum de dumpster dive

După cum se spune, gunoiul unui om este comoara unui alt bărbat. Deși se poate lovi unii oameni ca o practică ciudată, scufundări de gunoi sau curățare pentru articole utile în recipientele de deșeuri, este o modalitate excelentă de a se asigura că elementele perfect bune nu vor pierde. Diving Diving nu necesită nici o abilitate sau echipament special, dar vă va aduce beneficii pentru a fi conștienți de unele riscuri și veți afla cel mai bun mod de a face acest lucru pentru a evita bolile sau problemele legale. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a vă oferi casa, stocați frigiderul sau întoarceți-vă gunoi în numerar, învățând insulele și ieșirile de scufundări de depozitare vă pot face căutările mai fructuoase.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea pentru a merge Diving Diving
  1. Imagine intitulată Dumpul de scufundări 1
1. Familiarizați-vă cu legile locale. Înainte de a sări în headon, va fi demn de cunoaștere a riscurilor legale cu care vă confruntați pentru recuperarea articolelor de deșeuri din containerele publice. În majoritatea locurilor, gunoiul nu este considerat proprietate privată, deci este puțin probabil ca să fiți încărcat cu furtul. Cu toate acestea, este posibil ca scafandrii de gunoi să fie orientată spre alte infracțiuni, cum ar fi invazia vieții private, a încălcării sau a vagabontului.
  • Divingul de depozitare este în general încruntat în societatea politicoasă, chiar și în locurile în care este legal din punct de vedere tehnic.
  • Dacă există garduri, încuietori sau "fără încălcare" semne în incintă, considerați-vă avertizat. Poate fi înțelept să stați departe de locații sub control strâns.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 2
    2. Domeniul de amplasare în afara zonei dvs. Așa cum majoritatea oamenilor știu deja, puteți găsi în mod obișnuit recipiente de gunoi în afara afacerilor majore, dar vă puteți extinde și raza de vânătoare pentru a include cartierele urbane, școlile, bisericile și locațiile publice cum ar fi parcurile și plajele. Pentru a evita detectarea, căutați depozitele care nu sunt la vedere.
  • Căutați timpii de colectare a gunoiului în orașul dvs., astfel încât să puteți avea o șansă să treceți printr-un recipient promițător înainte de a fi golit.
  • Planificați-vă rundele pentru orele de dimineață devreme sau seara când majoritatea oamenilor sunt ocupați.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 3
    3. Știți ce fel de articole să caute. Site-urile publice de eliminare a gunoiului conțin adesea o bogăție de comori care așteaptă să fie revendicată. Diversele de diverse au fost cunoscute pentru a descoperi îmbrăcăminte de designer, materiale de resturi valoroase și chiar scumpe electronice depășite în refuză de unități high-end. Având o idee de bază despre ceea ce este acolo și unde este posibil să găsiți că vă va ajuta să vă concentrați că căutarea.
  • Dacă sunteți în căutarea unui anumit tip de găsire, cel mai inteligent loc de a privi este la sursă. De exemplu, veți avea o încurcătură mult mai bună asupra produselor de frumusețe neutilizate în spatele unui boutique cosmetice sau de a transforma electronica mică la un magazin de birou de birou.
  • Păstrați un ochi pentru mobilier și aparate vechi, nedorite lângă depozite în zonele rezidențiale.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări Pasul 4
    4. Pregătiți-vă mental. Dorința de a vă urca într-un dumpster fierbinte, mirositoare nu este întotdeauna ușor, deoarece majoritatea oamenilor au o aversiune la obiecte ca gunoiul pe care îl găsesc dezgustător. Poate ajuta la luarea câtorva momente pentru a vă colecta înainte de a ieși. Amintiți-vă de ce faceți ceea ce faceți și rețineți că jucați o parte pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor inutile.
  • Diving scufundări poate fi o muncă dezordonată. Poate că nu este cea mai bună distracție pentru cei slabi de inimă sau pentru cei cu stomacuri slabe.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând un scor de succes
    1. Imagine intitulată Dumpul de scufundări Pasul 5
    1. Imbraca-te potrivit. Există o șansă bună ca orice ai purta, va deveni murdar sau sfâșiat, astfel încât să poarte haine mai vechi pe care nu vă deranjează să vă distrugeți. Îmbrăcămintea confortabilă vă va permite să vă deplasați în mod liber, ceea ce poate fi de ajutor dacă trebuie să faceți orice alpinism sau altă manevră. Este, de asemenea, o idee bună să trageți pe o pereche de pantofi sau cizme cu pantofi sau cizme închise, pentru a vă proteja picioarele de margini ascuțite expuse.
    • Purtați pantaloni și vârfuri cu mâneci lungi pentru a reduce la minimum expunerea la mese nesanitar.
    • Dacă veți intra de fapt în gunoi, purtați țesături robusi cum ar fi denim, nailon sau piele și păstrați cât mai mult din corpul dvs. acoperit posibil.
    • Îndepărtați toate accesoriile pe care nu doriți să le pierdeți înainte de a intra înăuntru.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 6
    2. Echipați alte unelte utile. Simțiți-vă liber să aduceți altceva pe care credeți că ați putea veni la îndemână, ca o pereche de mănuși groase sau un mic scaun de pasare sau cuptură de lapte pentru a vă ajuta să vă ridicați în gunoi. Soarele de noapte ar trebui să fie însoțite de o lanternă sau un far pentru a face mai ușor de văzut. Nu uitați să aduceți, de asemenea, un anumit container spațios pentru a vă stoca descoperirile în.
  • O pungă de spălătorie durabilă poate face o modalitate excelentă de a vă transporta găsirea înapoi acasă.
  • Utilizați un pol lung pentru a intra în gunoi până când ceva vă atrage atenția. Dacă sunteți suficient de atent, poate că nu este nevoie să intrați în interiorul recipientului.
  • Lanternele pot fi, de asemenea, necesare în timpul zilei dacă gunoiul este deosebit de profund sau situat în umbră.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 7
    3. Luați numai ceea ce puteți utiliza în mod realist. În timp ce ați putea fi tentați să aduceți înapoi orice și totul de valoare potențială de la scufundare, este mai bine să vă limitați să vă limitați la lucrurile pe care le aveți o nevoie specifică de a avea o nevoie specifică. În caz contrar, elementele inutile se vor acumula și în cele din urmă se găsesc din nou în coșul de gunoi.
  • Organizați-vă constatările în câteva grămezi separate: lucrurile pe care le puteți utiliza, alte lucruri ar putea să le folosească și lucrurile pe care le puteți vinde.
  • Dacă nu găsiți nimic în valoare de păstrare, tăiați pierderile și treceți la următorul loc.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 8
    4. Rămâneți vigilent. După cum sa menționat, scufundarea de gunoi este privită cu notorietatea. Dacă nu acordați atenție, puteți ajunge să fiți surprinși de privitorii aleatorii, proprietarii de afaceri sau chiar poliția. Păstrați un ochi vigilent asupra împrejurimilor dvs. în orice moment sau aveți un prieten sau un dumpster de lastant în standby pentru a vă semnala dacă cineva se apropie.
  • Petreceți cât mai puțin timp în zonă, după cum puteți. Intrați, obțineți bunurile și ieșiți.
  • Fiți gata să vă abandonați vânătoarea dvs. la un moment dat.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 9
    5. Nu lăsați în urmă o mizerie. Dacă ați eliminat ceva din depozitul în timpul căutării, asigurați-vă că ați returnat-o înainte de a vă face drumul. În timp ce sunteți la el, uitați-vă în jur pentru alte gunoi din apropiere încât puteți arunca departe. Încercați să părăsiți zona ca fiind curată sau chiar mai curată - decât ați găsit-o.
  • Oferind prezența dvs. vă face mai probabil să fiți prinși roșii cu privire la vizitele viitoare.
  • Scopul este de a economisi, nu pentru a vandaliza. Nu dați Dumpster Diving un nume rău.
  • Partea 3 din 4:
    Dumpster scufundări pentru alimente
    1. Imagine intitulată Dumpter Dive Pasul 10
    1. Du-te unde este mâncarea. Dacă ați stabilit cu scopul de a vă completam cămară, va fi util să știți unde să mergeți pentru produsele alimentare salvare care nu sunt un pericol evident de sănătate. Puteți găsi aproape întotdeauna ceva de utilizare în spatele restaurantelor și supermarketurilor. Cafenele și bruii sunt o altă sursă de încredere, deoarece acestea trebuie să dispună de elemente alimentare proaspăt pregătite la sfârșitul zilei. De cele mai multe ori, aceste elemente nu vor fi lăsate să stea suficient de lungi pentru a fi răi.
    • O regulă generală bună este să începeți căutarea într-un loc care vinde tipul de alimente pe care îl căutați.
    • Dumpster Diving la magazine populare și restaurante este cel mai bine lăsat pentru orele de noapte când sunteți mai puțin probabil să fiți observat.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 11
    2. Salvarea produselor conservate în primul rând. Lucrurile ambalate în cutii, borcane și împachetări tind să dureze mai mult decât alimentele proaspete, deoarece primesc mai puțină expunere la bacteriile din aer. Aceste tipuri de bunuri ar trebui să fie întotdeauna prima dvs. alegere atunci când la vânătoarea pentru o masă. Căutați articole care sunt încă în ambalajul lor etanș, cum ar fi tonul conservat sau barele de granola înfășurate individual.
  • Evitați orice nu este sigilat sau a fost deschis anterior.
  • Conserve și produse uscate (cum ar fi orezul neplăcut, ovăzul și pastele) rămân, de obicei, timp de câteva luni după data de expirare enumită.
  • Imagine intitulată scufundări de scufundări 12
    3. Utilizați imediat alimente în afara datei. O pungă de avocados moale sau un caz de maioneză poate fi în siguranță să mănânce, dar ar trebui să încercați să găsiți ceva de a face cu ei imediat. Cea mai bună modalitate de a face diverse descoperiri comestibile se întind dacă se apropie (sau doar trecut) Prime este de a le încorpora în alte alimente. De exemplu, o grămadă de banane maronii nu este deosebit de apetisantă pe cont propriu, dar va merge perfect într-o pâine de pâine sau un fruct Smoothie.
  • Gătiți cât de mult aduceți înapoi după cum puteți. Acest lucru va ucide bacteriile dăunătoare care începe să se reproducă atunci când alimentele strică și pot, de asemenea, aromele învechite și neplăcute.
  • Cele mai multe tipuri de produse pot fi conservate, murate sau transformate în gemuri sau jeleuri, extindând în mod eficient durata lor de viață.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 13
    4. Stați departe de elemente discutabile. Ar trebui să meargă fără să spună, dar să-ți folosești bunul simț - dacă întâlnești mâncarea, care este foarte putred sau are un miros fault, nu-l mânca. Majoritatea cărnii, produselor lactate, fructe și legume care își găsesc calea în gunoi în formă de gunoi în această categorie. Deși sunt atrăgătoare, perisabile sunt invariabil primele care au făcut rău. Ești mai bine să-ți stabilești atracțiile pe alimente care se află bine într-o gamă largă de condiții de depozitare și să folosească cea mai bună judecată.
  • Dacă decideți să o luați oricum, verificați-l pentru semne de mucegai sau de manipulare mai întâi și fiți conștienți de riscul pe care îl luați în sănătatea dumneavoastră.
  • Nu consumă niciodată obiecte congelate sau refrigerate după ce au dezghețat la temperatura camerei. Acest lucru vă poate face extrem de bolnav.
  • Partea 4 din 4:
    Stați în siguranță și igienică
    1. Imagine intitulată Dumpul de scufundări 14
    1. Rummage prin intermediul recipientelor de gunoi cu prudență. Nu știți niciodată ce ar putea fi ascuns în partea de jos a unui gunoi sau a unui coș de reciclare. Sticlă spartă, alimente putrede, materiale periculoase și alte tipuri de deșeuri toate reprezintă o potențială amenințare pentru sănătatea dumneavoastră. Continuați încet și cu precauție în timp ce se certa prin gunoi neidentificat, mai ales dacă este greu să vezi ce este în jurul tău.
    • Deschideți capacul dumptrului sau au un prieten să o țină pentru dvs., astfel încât să puteți lucra fără unimped.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări Pasul 15
    2. Ai grijă de dăunători. Recipientele de gunoi sunt uneori acasă la șobolani, opossum, ratonii și alți scufundări. Când este surprins sau provocat, aceste animale pot fi motivate să atace. Dați interiorul dumptrului o dată o dată înainte de a vă urca înăuntru pentru a evita o întâlnire surpriză cu un dăunător potențial periculos. Bangingul din afara gunoiului poate ajuta, de asemenea, să sperie orice companie nedorită.
  • Dacă gunoiul pe care încercați să îl căutați este locuit de critters, cea mai sigură opțiune este să treceți la următoarea locație.
  • Rengenții de curățare sunt cunoscuți pentru transportul bolilor care se pot dovedi fatal la om dacă sunt contractate. Păstrați distanța cu orice preț.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 16
    3. Împingeți-vă imediat. De îndată ce vă întoarceți acasă, hop în duș pentru a curăța orice murdărie și germeni pe care ați întâmpinat-o în timpul scufundărilor. Spălați cu apă caldă și un săpun antibacterian, și nu uitați să șamponați. Acordați o atenție deosebită domeniilor care tind să fie ratate, ca în interiorul urechilor și sub unghiile dvs.
  • Expunerea prelungită sau nesigură la gunoi poate duce la o serie de probleme de sănătate.
  • Contrar către credința populară, un regim solid de igienă personală este foarte important pentru dumnii de gunoi - cu siguranță și mai important decât pentru persoanele normale.
  • Imagine intitulată Dumpul de scufundări 17
    4. Curățați bine obiectele recuperate. Înmuiați descoperirile neelectronice cu apă caldă și un dezinfectant puternic pentru a ucide bacteriile și pentru a îndepărta mucegaiul și alte reziduuri. Clătiți produsele alimentare salvare cum ar fi produsele și gustările ambalate cu apă curată, apoi le stocați în mod corespunzător sau gătiți și le folosiți imediat. După o curățare bună, majoritatea descoperirilor vor fi restaurate în formă de top.
  • Electronică curată la fața locului cu un spălător și alcool de frecare sau detergent lichid ușor.
  • Produsele alimentare ar trebui să primească o atenție deosebită, deoarece poate fi extrem de nesigură să mănânce tot ce este răsfățat sau contaminat.
  • sfaturi

    Network cu alți diversi de depozitare pentru a afla unde sunt cele mai bune locuri, echipa de coordonate rulează și păstrează urmărirea în schimburi.
  • Articole valoroase cum ar fi bijuteriile și aparatele care sunt încă în stare bună de lucru pot fi curățate și vândute la magazinele de amanet.
  • Au o explicație plauzibilă gata dacă vă prindeți, așa cum ați scăzut accidental telefonul mobil sau căutați cutii pentru a vă ajuta să vă mutați.
  • Asigurați-vă că recipientele de gunoi sunt clare de animale de curățare, cum ar fi posibila, șobolani sau ratonii înainte de a urca înăuntru. O lovitură rapidă pe lateral poate ajuta să le sperie.
  • Purtați o mască de respirație sau o batistă peste fața dvs. pentru a filtra mirosurile neplăcute.
  • Fii persistent. Este posibil să trebuiască să vizitați mai multe locații diferite înainte de a face o descoperire utilă.
  • Verificați-vă persoana, înainte de a merge acasă - unii dăunători, cum ar fi gândacii să stea pe tine până când găsesc o casă nouă.
  • Cunoașteți timpul de închidere al magazinului local, modelele de trafic, zilele de gunoi și patrulele de poliție - diferite zone pot fi mai ocupate decât altele chiar și la ora 2 dimineața.
  • Avertizări

    Gunoiul este aruncat pentru un motiv. Ori de câte ori veniți în contact cu gunoiul, vă plasați în pericol de boală, rănire sau boală.
  • Dacă vă confruntați de poliție, nu încercați să rulați. Mai mult decât probabil că vei fi prins, și chiar dacă reușești să scapi, va face doar lucrurile mai greu pentru tine data viitoare când te scufundați. Fi întotdeauna politicos, adevărat și cooperativ atunci când se ocupă de aplicarea legii.
  • Dacă primiți tăieturi sau zgârieturi în timp ce săpați printr-un recipient de gunoi, tratați-le cu un antiseptic imediat pentru a le împiedica să devină infectați.
  • Nu ingerați niciodată produse alimentare care miroase rău sau prezintă semne de mucegai sau decădere.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Îmbrăcăminte confortabilă care vă permite să vă mișcați liber
    • Încălțăminte de protecție
    • Mănuși groase
    • Dispozitiv de probare cu mâna lungă
    • Lanterna sau farurile
    • Container separat pentru îndeplinirea descoperirilor
    • Săpunuri, dezinfectanți și dezinfectanți
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar