Cum să deveniți un fermier la cincizeci

Mulți oameni visează să scape ritmul rapid al vieții urbane și de a începe o fermă. Pentru cei care au dobândit o cantitate decentă de economii sau pământ și care se apropie de pensionare sau au fost concediați, începerea unei ferme poate fi o posibilitate reală. Există aspecte pozitive ca trăirea pur și simplu de pe teren. Cu toate acestea, agricultura are o mulțime de muncă și include, de obicei, datoria majoră, o curbă vastă de învățare și puținele mici. Fă-ți tot ce poți să înveți despre realitățile agriculturii și să afli cum să devii agricultor la 50 de ani.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 1
1. Obțineți o practică mai întâi pentru a afla ce viață fermă este ca și cum ați vedea dacă sunteți fizic capabil să o faceți. Căutați un loc de muncă la o fermă locală sau un voluntar la o fermă sau la un site de Agricultură Community Supportat). O altă idee este să luați a "vacanță agricolă" unde puteți sta într-o fermă și participați la operațiunile zilnice.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 2
    2. Începeți agricultura pe o scară mică în locația dvs. curentă. Acest lucru vă va ajuta să vă ușurați în viața agricolă și vă va oferi o experiență. Să vă comercializați bunurile și să faceți un venit suplimentar sau să oferiți ceea ce creșteți cu prietenii și familia.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 3
    3. Cercetați temeinic industria agricolă. Aflați ce culturi sunt în cerere și aflați despre reglementările guvernamentale.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 4
    4. Căutați granturi și finanțare pentru potențialii agricultori. Guvernul are programe de subvenționare sau de ajutor cu finanțarea fermelor.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 5
    5. Vizitați fermele din zona dvs. și discutați cu fermierii experimentați. Cele mai multe ferme sunt întreprinderile familiale care au trecut de la o generație la alta, astfel încât fermierii actuali au o multitudine de informații despre piețele și condițiile locale și pot arunca o lumină asupra modului de a deveni agricultor la 50 de ani.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 6
    6. Ia niște clase. Căutați cursuri în horticultură și agricultură. Clasele de afaceri din contabilitate și management sunt de asemenea utile.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 7
    7. Decideți ce tip de fermă doriți să fugiți. Aceasta ar trebui să includă o combinație de factori care includ ce culturi sau animale pe care intenționați să le vindeți, cât de multă dintre investițiile sunt necesare pentru terenuri și mașini și orice experiență agricolă anterioară pe care o aveți.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de pas 8
    8. Gândiți-vă unde să vă localizați ferma. O fermă de lucru de succes necesită 50 de acri sau mai mult de teren. Dacă nu aveți deja teren, cumpărarea unei ferme existente este o opțiune. De asemenea, ați putea cumpăra terenuri și construiți treptat ferma și clădirile. O opțiune are o investiție mare.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de etape 9
    9. Aflați bugetul dvs. În afară de teren, va trebui, de asemenea, să plătiți pentru animale, echipamente, anexe și ajutor angajat.
  • Imaginea intitulată deveni un fermier la cincizeci de etape 10
    10. Fi realist și acceptați schimbările pe care le va aduce viața pe o fermă. Cel mai probabil, va trebui să vă mutați într-o zonă rurală, departe de prietenii actuali, de familie și de activități. Probabil că va trebui să renunți la unele facilități moderne și nu va fi la fel de ușor de a conduce la magazinul local de confort sau la restaurantul fast-food. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu aceste schimbări înainte de a comite timpul și banii în agricultură.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar