Cum de a construi o casă mică

Mișcarea de casă a casei este populară în multe părți ale lumii și se adresează oamenilor care doresc să-și reducă viața și să-și reducă amprenta. Construirea propriei case mici este un proiect minunat pentru a vă personaliza casa la gusturile dvs. exacte. Cu toate acestea, acesta este un loc de muncă mare, deci probabil că vă întrebați cum să începeți. Din fericire, suntem aici pentru a ne ajuta! Citiți mai departe pentru a găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre construirea unei case mici.

Pași

Întrebarea 1 din 16:
Trăiește într-o casă mică o idee bună?
  1. Imaginea intitulată Construiți o casă mică 1
1. Dacă nu aveți nevoie de o mulțime de spațiu pentru a fi fericit, atunci da. Principala remiză a unei case mici își reduce viața, consumă mai puțin și fiind mulțumită de ceea ce aveți. Dacă nu aveți nevoie de multă spațiu sau de lucruri pentru a fi fericiți, atunci o casă mică ar putea fi potrivită pentru dvs. Ca un bonus, trăind într-o casă mică, este de obicei mult mai ieftin decât să trăiți într-o casă de dimensiuni normale.
  • Rețineți că există și dezavantaje de case mici. Trebuie să fii foarte îngrijit și organizat pentru a se potrivi cu totul acolo. Dacă locuiți cu alți oameni, este posibil să nu vă place să fiți atât de aproape de toată lumea tot timpul. De asemenea, va trebui să utilizați aparate mai mici, cum ar fi cuptoarele, frigiderele și mașinile de spălat vase. Ar putea fi greu să se potrivească cu totul în aceste tipuri mai mici.
Întrebarea 2 din 16:
Cât costă un cost mic?
  1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 2
1. Construirea propriului dvs. Casa ta costă o medie de 12.000-35.000 de dolari. Există o mulțime de variație în funcție de materialele pe care le utilizați, cât de fantezie faceți casa dvs. și dacă sunteți sau nu angajați pe cineva care să vă ajute. Dacă sunteți foarte frugal, ați putea cheltui 10.000 de dolari sau mai puțin, sau ați putea merge cu totul și cheltuiți peste 40.000 de dolari. Dacă sunteți într-un buget, este mai bine să planificați casa afară și să adăugați toate materialele de care aveți nevoie pentru a obține o idee despre ceea ce veți cheltui.
  • Acest cost nu include terenul sau proprietatea de care aveți nevoie pentru a construi casa pe. De asemenea, nu include permisele locale pe care ar putea fi nevoie să faceți construcția pe casa dvs. mică.
Întrebarea 3 din 16:
Este mai ieftin să cumpărați sau să construiți o casă mică?
  1. Imagine intitulată Construiți o casă mică 3
1. În general, construirea unei case mici este mai ieftină decât cumpărarea unuia. În medie, construirea unei case mici costă 12.000-35.000 de dolari. Prin comparație, cumpărarea unei case mici poate costa 30.000-40.000 de dolari, dar ar putea fi mult mai mult în funcție de zonă și facilități. Dacă sunteți într-un buget, clădirea este mai ieftină decât cumpărarea în majoritatea cazurilor.
  • Țineți minte că acestea sunt doar medii. Ați putea cumpăra o casă mică de bază sau construiți o casă foarte luxoasă mică, iar prețurile vor fi diferite.
Întrebarea 4 din 16:
Este o casă mică mai ieftină decât o casă obișnuită?
  1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 4
1. În general, casele mici sunt mai ieftine, dar ar putea costa mai mult pe sq. picior. Clădirea sau cumpărarea unei case mici este cu siguranță în general mai ieftină decât o casă de dimensiune completă. Costul mediu la domiciliu în SUA este de aproximativ 230.000 de dolari, deci chiar și o casă mică scumpă este mult mai ieftină decât asta. Cu toate acestea, construirea unei case mici tinde să costă mai mult pe picior pătrat. O casă obișnuită costă aproximativ 150 USD pe SQ. Ft., întrucât o casă mică ar putea fi de până la 400 USD pe SQ. Ft. Acest lucru se datorează faptului că veți folosi mai puține materiale de construcție, astfel încât veți pierde economii și reduceri în vrac. În mod ironic, în timp ce o casă mică este mai ieftină, s-ar putea să nu fie cea mai bună valoare pentru dolarul dvs.
  • Dacă angajați contractori pentru a face orice lucrare în casa ta mică, ei ar putea, de asemenea, să-și marcheze costurile de muncă, deoarece nu fac atât de mult pe o clădire mai mică.
Întrebarea 5 din 16:
Construiește o casă mică?
  1. Imagine intitulată Construiți o casă mică Pasul 5
1. Acesta este un proiect de construcție mare și ar putea fi cu siguranță dificilă. Veți avea nevoie de o experiență de construcție, de planificare și de proiectare abilități, familiaritate cu instrumentele și materialele de construcție și tone de răbdare. Nu vă descurajați, dar, de asemenea, fiți pregătiți să faceți o mulțime de muncă grea.
  • Doar pentru că nu aveți aceste abilități în acest moment nu înseamnă că nu puteți învăța! Există tone de videoclipuri de instruire online care vă pot ajuta să trageți acest proiect.
  • De asemenea, puteți angaja pe cineva care să vă ajute. Veți avea satisfacția de a face munca dvs., dar cu un profesionist pentru a vă urmări și asigurați-vă că nu faceți greșeli.
  • De asemenea, puteți aduce un profesionist în orice moment pentru a prelua dacă realizați acest lucru este un loc de muncă mai mare decât ați planificat.
Întrebarea 6 din 16:
Există modalități de a construi o casă mică mai ușoară?
  1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 6
1. Da, ai putea folosi o coajă pre-făcută. Aceste cochilii vă dau clădirea exterioare, așa că ar trebui să aveți grijă de interior. Dacă nu sunteți la bord pentru un proiect de construcție mare, cum ar fi construirea unei case întregi, atunci această opțiune vă permite să exersați o anumită creativitate cu o muncă mult mai mică.
  • Rețineți că aceste cochilii pot fi scumpe, variind de la 17.000 $ la 37.000 de dolari. Acest lucru va adăuga cu siguranță la bugetul dvs.
  • 2. De asemenea, puteți converti un mic vărsat sau un garaj într-o casă mică. Aceste clădiri mici pot funcționa foarte bine ca niște case mici. Veți avea deja exteriorul și fundația, așa că trebuie doar să integlițiți și să reconstruiți înăuntru. Acest lucru face ca lucrarea să fie mai rapidă și mai ușoară.
  • Dacă convertiți o clădire veche într-o casă mică, un contractor îl inspectează mai întâi pentru a vă asigura că este un sunet structural.
  • Întrebarea 7 din 16:
    Ce materiale trebuie să construiesc o casă mică?
    1. Imagine intitulată Construiți o casă mică Pasul 8
    1. Toate aceleași materiale ar trebui să construiești o casă obișnuită. O casă mică ar putea fi mică, dar este încă o clădire. Aceasta înseamnă că ai nevoie de tot ceea ce ar fi nevoie de un proiect normal de construcție. Unele materiale principale care trebuie incluse:
    • Cherestea pentru rama locuinței.
    • Placaj sau gips-carton pentru pereți.
    • Ciment pentru fundație.
    • Siding, șindrilă, ferestre și uși.
    • Izolatie.
    • Fire, țevi, ieșiri și aparate.
    • Dacă construiți o casă mobilă, veți avea nevoie, de asemenea, de roți și un pat mare de remorci.
    Întrebarea 8 din 16:
    Cum încep?
    1. Imagine intitulată Construiți o casă mică Pasul 9
    1. Planificarea proiectului este primul pas cel mai important. Nu ați încerca să construiți orice alt proiect de construcție fără planificare adecvată, astfel încât casa ta mică nu este diferită. Pașii timpurii includ găsirea terenurilor sau a proprietății pentru casă, proiectarea casei, aflând unde să obțineți materiale și obținerea de finanțare sau împrumuturi dacă aveți nevoie de ele.
    • Dacă nu aveți o mulțime de experiență care să proiecteze o casă, este mai bine să aveți un aspect profesional la planurile dvs. și să determinați dacă casa va fi în siguranță.
    • Uitați, de asemenea, în partea legală a construirii unei case mici înainte de a începe. Statele și județele au toate legi diferite despre permisele și codurile de care aveți nevoie pentru a construi o casă.
    • Veți avea nevoie, de asemenea, de o remorcă cu roți dacă construiți o casă mobilă.
    Întrebarea 9 din 16:
    Trebuie să construiesc o bază pentru casa mea?
    1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 10
    1. Dacă casa este fixată într-un singur loc, atunci veți avea nevoie de o fundație. Nu numai că fundația este necesară pentru a susține casa, dar aproape fiecare localitate necesită clădiri fixe să se odihnească pe o fundație. Aceasta înseamnă că va trebui să săpați o gaură la fel de mare ca și casa va fi și o umple cu ciment pentru o bază solidă.
    • Veți avea nevoie de o mulțime de ciment pentru o fundație, deci este mai bine să sunați la un antreprenor pentru a pune fundația.
    • Dacă casa dvs. va fi mobilă ca un RV, atunci nu aveți nevoie de o fundație de piatră. Veți avea nevoie de roți pentru aceasta, astfel încât să puteți să o mutați în jur.
    Întrebarea 10 din 16:
    Ce fac după punerea fundației?
    1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 11
    1. Apoi trebuie să construiți coaja pentru casă. Acest lucru pune perimetrul pentru casa ta. Cochilia include pardoseli, pereți exteriori și acoperișul. Acest lucru este foarte important pentru a vă asigura că aveți o casă puternică, durabilă, deci asigurați-vă că ați planificat acest lucru cu atenție și utilizați materiale de calitate.
    • De asemenea, puteți face acest lucru mai ușor prin cumpărarea unei cochilie pre-făcute în loc de a construi unul.
    Întrebarea 11 din 16:
    Ce-mi acoperim casa mea mică?
    1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 12
    1. Sidingul și șindrilele sunt cele mai frecvente acoperiri. La fel ca și cu casele obișnuite, casele mici folosesc siding și șindrile regulate pentru acoperiș. Singura diferență este că veți avea nevoie de mai puțin din fiecare material pentru a vă acoperi casa.
    Întrebarea 12 din 16:
    Cum îmi termin casa mea mică?
    1. Imagine intitulată Construiți o casă mică de casă 13
    1. Adăugarea de produse cosmetice și de construire a interiorului sunt pașii următori. Odată ce ați terminat cochilia și acoperișul, există încă o mulțime de lucruri de făcut. Construcționarea de interior este modul în care vă veți face cu adevărat casa proprie. Acestea sunt unele dintre pașii generali implicați:
    • Izolarea interiorului.
    • Punerea pereților.
    • Suporturile agățate și instalarea ușilor.
    • Adăugarea de produse cosmetice cum ar fi pictura sau panoul.
    • Aduceți în orice aparate pe care le veți folosi.
    Întrebarea 13 din 16:
    Cum am apă într-o casă mică?
    1. Imaginea intitulată construi o casă mică de casă 14
    1. Veți avea nevoie de un sistem de rezervor și de pompare sau un cârlig pentru a obține instalații interioare. Un rezervor de apă cu un sistem de pompare este excelent pentru o casă mică mică, cum ar fi cu un RV, sau dacă nu locuiți în apropierea țevilor de apă. Pentru un cârlig, va trebui să vă atașați casa la sistemul local de apă cu o țeavă sau un furtun. Acest lucru va funcționa numai pentru o casă fixată în poziție. În ambele cazuri, va trebui să construiți un sistem sanitare cu țevi în casa dvs.
    • Dacă nu sunteți familiarizat cu sistemele de instalare sanitare, atunci acesta este cu siguranță ceva ce veți avea nevoie de un profesionist pentru. Orice probleme cu instalațiile sanitare vă poate inunda casa.
    • Există, de asemenea, opțiunea de a trăi complet în largul rețelei și de a folosi o apă și o apă bună în loc să instaleze instalații interioare.
    Întrebarea 14 din 16:
    Pot obține electricitate într-o casă mică?
    1. Imaginea intitulată Construiți o casă mică de casă 15
    1. Da, dar va trebui să fiți în mod corespunzător. Acest lucru necesită rularea firelor pe tot parcursul locuinței și instalarea deșeurilor, corpurilor de iluminat și cutiile de circuit. Pentru a alimenta casa, aveți câteva opțiuni. Ați putea să vă conectați la domiciliu la furnizarea de energie electrică locală și să plătiți compania de energie electrică. De asemenea, puteți utiliza metode regenerabile, cum ar fi instalarea panourilor solare sau a mori de vânt pentru a genera energie electrică.
    • Lucrul cu energia electrică este periculos, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte. Ai putea să-ți dai un șoc sau chiar să începi un foc. Nu ezitați să sunați la un electrician dacă aveți nevoie de ajutor pentru a conduce la casă.
    • Este, de asemenea, o idee bună să aveți un generator de backup în cazul în care alimentarea cu energie electrică nu reușește.
    Întrebarea 15 din 16:
    Ce state permit case mici?
    1. Imaginea intitulată Construiți o casă mică de casă 16
    1. Casele mici sunt legale în fiecare stat, dar legile specifice variază. Din punct de vedere tehnic, niciun stat american nu au apărut case mici. Dar statele și orașele au toate reglementările diferite privind dimensiunile de dimensiuni sunt permise, codurile de construcție și zonarea. Unele dintre aceste legi sunt mai ostile pentru casele mici decât altele. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să investigăm legile locale pentru a vedea cât de prietenoasă zona dvs. este pentru casele mici.
    • Potrivit Societății Tiny House, Maine, New Hampshire, Massachusetts, Oregon, New Mexico, Texas, Michigan și Georgia sunt cele mai prietenoase state către case mici.
    • Connecticut este în prezent statul cel mai puțin prietenos pentru casele mici, marcând o 0/10 pe scara de prietenie a societății mici. Statul are coduri de construcție foarte stricte și legile privind zonarea și nu are în prezent legi despre cărțile pentru cazarea caselor mici.
    Întrebarea 16 din 16:
    Există legi pe care trebuie să le urmez în timp ce construiesc casa mea?
    1. Imaginea intitulată Construiți o casă mică de casă 17
    1. Principalele regulamente sunt dacă casa dvs. este mobilă sau fixată. Casele mici pe roți sunt de obicei clasificate ca RV, deci va trebui să o înregistrați ca atare în starea dvs. Va trebui, de asemenea, să îl parcați la un parc RV desemnat sau la un loc de tabără. Casele mici fixate și construite pe o fundație este considerată o locuință. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de proprietate pentru a le pune și a urma codurile de construcție.
    • Unele state nu permit ca casele mici să fie singurele locuințe pe o proprietate. Aceasta înseamnă că ar trebui să o construiți pe proprietatea altcuiva cu o altă casă sau să o adăugați pe proprietatea proprie ca o casă de oaspeți sau o cabană.
  • 2. De asemenea, veți avea nevoie de permise de construcție în majoritatea locurilor. Acest lucru este deosebit de important dacă casa ta mică se află pe o fundație, ceea ce înseamnă că va fi clasificată ca o locuință sau o clădire. Aceste legi variază de la un loc la altul, astfel încât cel mai bun lucru de făcut este să verificați cu placa locală de zonare pentru a vedea ce permite, dacă există, va trebui să vă construiți casa.
  • Amintiți-vă că autorizațiile de construcție costă bani, adăugați-le la bugetul dvs. dacă aveți nevoie de ele.
  • sfaturi

    Dacă construiți o casă mică, amintiți-vă că veți avea nevoie de un camion și o remorcă pentru ao transporta.

    Avertizări

    Casele mici nu sunt de obicei eligibile pentru ipoteci. Dacă aveți nevoie de finanțare pentru a vă construi casa, probabil că veți avea nevoie de un împrumut de construcție.
  • Întotdeauna aveți un profesionist inspectați casa dvs. când ați terminat cu ea pentru a vă asigura că este un sunet structural.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar