Cum să devii un instructor sau antrenor de echitatie

Dacă caii sunt prima ta iubire, devenind un instructor sau antrenor licențiat ar putea fi modalitatea perfectă de a-ți prezenta pasiunea într-o carieră. Poate fi greu de știut de unde să începem, totuși, deoarece nu există un set standardizat de cerințe pe care trebuie să le îndepliniți pentru a fi calificat pentru a învăța pe alții. În majoritatea cazurilor, câștigarea titlului de instructor de echitatie implică solicitarea unui anumit tip de certificare printr-un organism de certificare recunoscut la nivel național. Certificarea dvs. va arăta că aveți cunoștințele și experiența necesare pentru a vă transmite abilitățile într-o nouă generație de piloți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea cunoștințelor și a experienței
  1. Imaginea intitulată deveni un instructor de călărie sau un antrenor 1
1. Construiți cât mai multă experiență posibil înainte de a merge pentru certificarea dvs. În calitate de instructor de echitatie, va trebui să cunoașteți insuficiența de călărie suficient de bună pentru a le învăța cu încredere altora. Este o idee bună să vă concentrați pe lustruirea propriilor abilități înainte de a începe să vă explorați diferitele opțiuni de certificare. Nu numai că va crește șansele de a vă transmite cu succes examenul necesar, vă va face, de asemenea, un instructor mai bun pe termen lung.
  • Pentru ao face ca un instructor sau antrenor de echitatie, va trebui să aveți cunoștințe considerabile când vine vorba de călărie, pregătire, îngrijire și îngrijire pentru cai. Va trebui, de asemenea, să vă puteți gândi critic, să comunicați eficient și să explicați concepte într-un mod în care studenții noi pot înțelege.
  • Nu există un număr exact de ore pe care trebuie să-l puneți pentru a fi eligibil pentru a deveni o testare de certificare a instructorului este singura metodă utilizată pentru a determina dacă aveți sau nu experiența necesară.

Bacsis: Discutați cu instructorul dvs. despre pașii pe care i-au luat pentru a ajunge acolo unde sunt, precum și ce abilități folosesc și apreciază cel mai mult în profesia lor.

  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau un pas cu pas 2
    2. Solicitați mai multă responsabilitate la școala dvs. de echitatie. Dacă sunteți înscris în prezent la o școală de echitatie, adresați-vă instructorului sau managerului stabil dacă există ceva ce puteți face pentru a avea un rol mai activ în lecțiile dvs. De exemplu, vă puteți oferi voluntar să demonstreze abilitățile, să verificați echipamentul noilor studenți, să configurați cursuri sau să rămâneți târziu pentru a vă ajuta să vă alimentați și să curățați după cai.
  • Implicarea la școala dvs. de echitatie vă va oferi o privire mai atentă la îndatoririle de zi cu zi a unui instructor, de asemenea, construirea de încredere între dvs. și profesorii dvs.
  • Dacă instructorul dvs. este impresionat de etica dvs. de lucru, acestea ar putea chiar să vă ofere o poziție după ce ați terminat certificarea.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau antrenor pasul 3
    3. Familiarizați-vă cu legile legate de cai din țara dvs. Toate țările au legi privind bunăstarea animalelor care reglementează proprietatea, îngrijirea, transportul și tratamentul uman al caii și a altor animale. Nu este nevoie să deveniți un expert în legea calului, dar probabil că veți întâlni o mână de întrebări legale cu privire la examenul dvs. de certificare.
  • Asigurați-vă că efectuați cercetarea dvs. pentru a vedea dacă există alte legi mari de animale sau animale specifice statului sau teritoriului dvs. Aceste legi ar putea afecta modul în care sunt efectuate lucruri precum educația, formarea și afacerile în care locuiți.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau antrenor pasul 4
    4. Deveniți ucenicul unui instructor ca o alternativă la certificare. La unele școli de echitatie, elevii care speră să devină instructori pot participa la programe de ucenicie sau de stagiu pentru a le pune pe calea de a se preda singuri. Ca parte a programului dvs., vă așteptați să serviți timp de cel puțin 6 luni și / sau să înregistrați un minim de 60 de ore de instruire directă sub mentorul dvs., care trebuie, de asemenea, să fie un instructor sau un antrenor licențiat.
  • Unele școli de echitatie oferă programe de instructor asistent pentru plata studenților. Aceste programe îndeplinesc, în general, aceleași cerințe și promovează aceleași beneficii ca o ucenicie formală sau un stagiu.
  • Rețineți că nu sunteți garantat de același fel de oportunități cu o ucenicie pe care ați avea o certificare națională, deoarece mulți angajatori vor căuta acea ștampilă din Cha sau Aria.
  • O excepție de la avertismentul anterior este dacă ați terminat ucenicia cu o prestigioasă Academie de Călărie, cum ar fi Școala Portugheză de Artă Ecvestară sau Școala Regală Andaluziană.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigarea certificării instructorului
    1. Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau antrenor pasul 5
    1. Căutați organizații care oferă instruire de certificare sau testarea în zona dvs. Rulați o căutare pentru "certificarea instructorului de echitatie", urmată de numele orașului, oraș, stat sau teritoriu. În prezent, există doar 2 organizații în u.S. Cu certificări recunoscute la nivel național: Asociația Certified Halanship (ChA) și Asociația Instructorilor American de Călărie (Aria). Cu toate acestea, puteți descoperi, de asemenea, organizații locale mai mici care oferă certificări generalizate.
    • O certificare CHA, Aria, BHS sau ABRS va fi considerată acreditările de top la orice școală de echitatie sau la grajduri pe care le-ați putea ajunge la aplicarea la.
    • Nu puteți avea de ales decât să călătoriți dacă nu există o locație fizică pentru corpul dvs. de certificare ales în apropierea dvs. Învățarea la distanță sau formarea și testarea corespondenței pot fi o altă opțiune. Aceste oportunități variază de către organizație.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau un antrenor pasul 6
    2. Alegeți o disciplină pentru a primi certificarea dvs. în. Artele ecvestre sunt extrem de complexe și specializate. Din acest motiv, certificările sunt adesea acordate pentru o singură zonă sau stil de călărie. Pentru a preda abilitățile de echitatie de bază, tot ce aveți nevoie este o certificare de călărie recreațională. Alte discipline pe care le-ați putea lua în considerare includ călărie la distanță, dresaj, reining și management stabil. Există chiar certificări pentru lucruri cum ar fi călăria laterală, să arate sărituri și să vâneze cu câini!
  • Organizațiile majore de certificare oferă 3 niveluri separate de certificare bazate pe vârsta și expertiza: nivelul 1 este destinat instructorilor cu vârste cuprinse între 18 ani și în formarea de bază II permit instructorilor de 21 de ani sau mai mult pentru a prelua studenții începători-intermediari - nivelul III califică instructori cu vârsta peste 25 de ani pentru a preda abilități avansate.
  • Cele mai multe certificări pe care le aveți sub centura dvs., cu atât mai largă bogăția dvs. de cunoștințe și cu atât mai atractiv veți fi ca instructor.
  • Definirea obiectivelor dvs. ca instructor vă poate ajuta să restrângeți ce disciplină să urmeze. O certificare de bază a instructorului este tot ce este necesar pentru a preda piloții de agrement, de exemplu, în timp ce va trebui în cele din urmă să solicitați certificarea în abilități mai avansate, dacă sperați să lucrați într-o zi cu sportivi competitivi.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau un pas cu pasul 7
    3. Să ia și să treacă un examen de certificare. Examenele sunt de obicei afaceri de o zi care pot fi finalizate în câteva ore. Cele mai multe urmează un format scris conceput pentru a vă testa înțelegerea abilităților de echitație, eticheta, terminologia și procedurile de siguranță. Testarea va avea loc la fața locului la sediul central al organismului de certificare, fie la o locație terță parte, ca un centru de testare sau o sală de conferințe private. Citiți prin politicile de testare ale organismului de certificare pe care l-ați ales să aflați mai multe și să aflați cum să programați un examen.
  • Examenul dvs. de certificare a instructorului de echitatie poate fi alcătuit din adevărate / false, multiple alegere, completare sau întrebări scurte de eseu, în funcție de organizație, oferindu-o.
  • Anumite examene pot include și alte componente, cum ar fi un test verbal sau o porțiune hands-on, efectuată într-un cadru de tip de clasă.
  • Bacsis: A se vedea dacă organizația cauți certificarea prin intermediul testelor de practică sau materiale de studiu similare pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru examen. Dacă nu, luați timp suplimentar pentru a peria pe fundamentele călătoriei, îngrijirea și utilizarea echipamentului ecvestru.

  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau antrenor pasul 8
    4. Participați la un program de formare sau un seminar dacă certificarea dvs. o cere. În unele cazuri, potențialii instructori își pot câștiga certificarea de predare prin intermediul educației intensive, mai degrabă decât de testare tradițională. Cursurile de formare pot dura oriunde de la un weekend până la câteva săptămâni și sunt structurate pentru a ajuta elevii să învețe abilități și principii de echitație vitale. Când totul este spus și făcut, ar trebui să aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă transmite examenul de certificare cu culori zburătoare.
  • Apelați sau vizitați site-ul web al organizației de certificare pentru mai multe informații despre cerințele, disponibilitatea, orele și locațiile și alte detalii.
  • Aceste tipuri de programe au o capacitate limitată și au tendința de a se umple rapid, deci asigurați-vă că vă rezervăm locul cât mai departe posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau un antrenor pasul 9
    5. Fiți pregătiți să plătiți până la 600 USD în taxele de certificare. Aceasta este de obicei o cheltuială unică pe care toți instructorii potențiali trebuie să plătească pentru prima lor certificare. Dacă stați doar pentru un examen, veți plăti, în esență, pentru costul testului și certificarea rezultată. Dacă ați ales să participați la un curs sau un seminar, comisioanele dvs. vor acoperi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă completa formarea, inclusiv depunerea, mesele, echipamentele și întreținerea animalelor.
  • Taxa de intrare pentru programul dvs. de formare, curs sau seminar poate sau nu să includă costul de testare după aceea.
  • Dacă decideți să solicitați mai târziu certificări prin intermediul aceleiași organizații, veți plăti o taxă redusă (de obicei, în jur de 300 de dolari) pentru fiecare dintre voi câștigați.
  • Metoda 3 din 3:
    Achiziționarea altor calificări utile
    1. Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau antrenor pasul 10
    1. Rackați alte certificări pentru a adăuga la CV-ul dvs. Odată ce ați obținut certificarea dvs. de instructor de bază, luați în considerare revenirea la test pentru un alt nivel de calificare sau disciplină. În timp ce având mai multe certificări nu este o necesitate, aceasta vă va acorda o distincție în câmpul dvs., ceea ce vă poate oferi un picior în timp ce vine vorba de găsirea unui loc de muncă și luarea unor studenți noi.
    • S-ar putea să ieșiți la o certificare de echitatie, să conduceți sau să introduceți certificarea pentru a vă construi cunoștințele fundamentale de echitație.
    • Pentru a lua cea mai rapidă și mai ușoară cale la certificare, lipiți cu același organism de certificare care a emis certificarea dvs. inițială. Veți fi deja familiarizați cu cerințele și procedurile lor.
    • Certificările de urmărire pot fi bune oportunități de a deveni oficial credentiale în discipline mai specializate pe măsură ce vă extindeți setul de competențe și evoluați ca instructor.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau antrenorul 11
    2. Căutați oportunități pentru continuarea educației. Păstrați o ureche la pământ pentru a afla despre cursurile de echitație, ateliere și seminarii care au loc în zona dvs. și acționează rapid pentru a vă asigura locul atunci când găsiți un program care vă interesează. Educația continuă vă va oferi posibilitatea de a vă îmbunătăți abilitățile existente, deveniți mai încrezători în abilitățile dvs. de predare și să luați noi trucuri ale comerțului.
  • Fiți dispuși să călătoriți pentru a participa la oportunități de educație exclusivă continuă. Cursurile conduse de cifrele remarcabile în industria ecvestră pot face adăugiri impresionante pe lista dvs. de acreditări.
  • De asemenea, Cha necesită instructorii lor să prezinte dovada de cel puțin 25 de ore de educație continuă până la sfârșitul fiecărei perioade de reînnoire de 3 ani.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau un pas cu pasul 12
    3. Reînnoiți certificările la fiecare 1-3 ani după cum este necesar. Certificările emise de principalele organisme de certificare sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp. La sfârșitul fiecărei perioade, organizația vă va trimite o formă de reînnoire, pe care va trebui să o completați și să trimiteți înapoi, împreună cu orice taxe asociate. Odată ce ați făcut asta, veți fi bine să mergeți încă 1-3 ani.
  • Taxele anuale de reînnoire a certificatelor tind să fie doar de aproximativ 25-30 USD, în medie. Costul total poate fi mai mult pentru perioade mai lungi.
  • Nu este nevoie să se efectueze testarea suplimentară sau să furnizeze dovada oricăror calificări suplimentare (în afară de creditele dvs. de educație continuă) odată ce ați câștigat certificarea.
  • Imaginea intitulată deveni un instructor de echitatie sau un pas cu pas 13
    4. Aplicați pentru asigurarea de răspundere profesională. Cel puțin, veți avea nevoie de o politică de răspundere civilă de bază comercială. De asemenea, va fi util să aveți o îngrijire, custodie și un pachet de control dacă credeți că ați putea dori să ajutați caii altora alți oameni. Un bun plan de asigurare vă va proteja în evenimentul nefericit pe care unul dintre studenții sau animalele dvs. este rănit.
  • Puteți găsi mai multe informații despre asigurarea de răspundere ecvină online sau în paginile din spate ale publicațiilor tale de echitație preferate.
  • Avertizare: Predarea fără asigurarea de răspundere profesională ar putea lăsa vulnerabilă la procese costisitoare, daune, taxe de judecată și alte cheltuieli.

    sfaturi

    Înainte de a vă înscrie un anumit program sau un curs, asigurați-vă că înțelegeți scopul acestuia și unde vă poate duce în industrie. Nu toate disciplinele vor deschide ușa pentru aceleași oportunități.
  • Odată ce ați câștigat certificarea instructorului de echitatie, puteți începe să aplicați pentru poziții la școli de echitatie, moștenirea și grajdurile. Veți avea, de asemenea, libertatea de a lua studenți individuali ca instructor independent.
  • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui concert, încercați să faceți publicitate serviciilor dvs. în zonele rurale și în orașe cu meserii turistice de cai înfloritoare. De asemenea, nu va face rău pentru a pune cuvântul pe social media, site-uri populare și forumuri de echitație și pagini clasificate cum ar fi Craigslist.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar