Cum să fii un antrenor de viață

După petrecerea orelor cu prietenul dvs. la telefon, discutarea posibilelor căi la o nouă carieră, vă veți întreba, De ce nu sunt plătit pentru asta? Din moment ce sunteți pe această pagină, probabil că vă dați seama că ați putea fi. De fapt, acesta este un câmp foarte legitim, în creștere - u.S. Știrile și raportul mondial a citat coachingul de viață ca a doua cea mai mare afacere de consultanță în care există.Dacă doriți să îi ajutați pe alții devenind un antrenor de viață, aici sunt pașii pe care trebuie să o luați:

Pași

Partea 1 din 4:
Devenind calificat
  1. Imaginea intitulată Fii un antrenor de viață pas 1
1. Mergi la facultate. Cu cincizeci de ani în urmă, ai putea să scapi doar de a avea o diplomă de liceu sau GED, dar vremurile ei sunt un-changin. PAR pentru curs este cel puțin o diplomă de licență de la o universitate de patru ani. În timp ce nu aveți neapărat nevoie Unul pentru a deveni un antrenor de viață, veți fi în mișcare împotriva oamenilor care au o diplomă de masterat sau chiar un doctorat, deci este mai bine să mergeți la facultate.
  • In timp ce "Coaching de viață" nu este încă un important în sine, consiliere și psihologie foarte mult. Mai mult, doar pentru că nu este un important, nu înseamnă că nu există clase disponibile în IT - Harvard, Yale, Duke, Nyu, Georgetown, UC Berkeley, Penn State, Universitatea din Texas la Dallas și George Washington, pentru a numi câteva, au început toate programele de coaching.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 2
    2. Luați cursuri de coaching printr-un program acreditat. Dacă sunteți deja în afara colegiului și nu căutați să vă întoarceți, cealaltă traseu ia cursuri de schimb de autocare prin o școală sau un program acreditat. ICF și IAC (Federația Internațională de Coaching și Asociația Internațională a Coaching-ului, au participat la anumite școli și au considerat antrenorii pe care scuipări demn de certificarea lor.
  • Aceste două organizații sunt despre ca legit ca câmpul de coaching de viață devine. Asigurați-vă că orice școală mergeți să lucrați prin una dintre aceste organizații. Dacă nu, este fie o înșelătorie, o pierdere a banilor și a timpului sau amândouă.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 3
    3. Obțineți certificat. Odată ce ați finalizat programul de coaching al școlii, sunteți eligibil pentru certificare (fie prin ICF, fie prin IAC, în funcție de care este asociată școala dvs.). Cu această certificare, sunteți în principiu bine să mergeți. În loc să-i spună oamenilor că sunteți un antrenor de viață și sperând că nu întreabă despre detalii, aveți credința pentru a vă sprijini.
  • Aceasta va fi pâinea și untul tău. Nici un antrenor de viață poate reuși într-adevăr fără ea. Dacă aveți educație pe partea de sus, veți fi chiar mai bine. Nu uitați să o includeți pe cartea dvs. de vizită!
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 4
    4. Participați la seminarii. Deoarece nu există nici o coaching de viață echivalentă cu școala medicală, seminarii sunt un lucru foarte bun. Pentru a rămâne viabil în domeniu, cunoașteți toate numele mari, iar la rețea, antrenorii participă la seminarii rămași, dreapta și centru. Școala dvs. ar trebui să fie capabilă să vă începeți când și unde să le găsiți în zona dvs.
  • Utilizați aceste lucruri în avantajul dvs. Nu numai că ar trebui să vă întoarceți acasă și să încercați să luați cu adevărat ceea ce a fost abordat (fiecare seminar ar trebui să aibă un subiect diferit), dar ar trebui, de asemenea Vorbește cu oamenii de acolo. Având mentori (sau cel puțin prietenos în domeniu) va fi infinit de util pentru tine când loviturile vin în drum. Cineva trebuie să-ți arăt frânghiile!
  • Partea 2 din 4:
    Configurarea afacerii dvs
    1. Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 5
    1. Păstrați-vă slujba cu fracțiune de normă. Să luăm doar acest lucru acolo departe de poartă: în timp ce nu există o tona de taxe asociate cu a deveni un antrenor de viață (în comparație cu plata pentru un deceniu de școală medicală, spune), există o întârziere definită în venituri. Nu numai că aveți nevoie de ceva pentru a păstra luminile pe timp ce vă antrenați, dar veți avea nevoie de acele economii în timp ce vă începeți, de asemenea. După patru luni de cursuri, oamenii nu vor bate exact pe ușa dvs. pentru a vă plăti pentru sfaturi. Aceste lucruri au nevoie de timp.
    • Ar putea dura ani pentru a construi o bază de clientelă constantă și robustă. Aceasta nu este o schemă rapidă de îmbogățire. În timp ce unele antrenori de viață pot percepe cantități exorbitante de bani pentru doar un apel telefonic rapid, majoritatea nu sunt atât de norocoși. Cu mai puțină experiență, va trebui să percepeți mai puțini bani (în plus față de cei mai puțini clienți). Și probabil că va trebui să începeți să faceți muncă gratuită - așa că nu vă întoarceți șeful dvs. Bird încă.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 6
    2. Lucrați pentru tine...probabil. În timp ce câțiva antrenori de viață sunt angajați de corporații și acele întreprinderi care doresc să-și îmbunătățească ratele de reținere a angajaților, majoritatea antrenorilor de viață sunt independenți. Aceasta înseamnă că veți face față propriilor documente și trebuie să vă îmbogățiți de partea de afaceri a acestuia, dar înseamnă, de asemenea, că vă stabiliți propriul program.
  • Va trebui să plătiți impozitul pe cont propriu, împreună cu facturarea tuturor clienților dvs. și stabilirea metodelor și a programelor de plată (doar pentru a numi câteva). Dacă nu sunteți sigur de toate bazele de care aveți nevoie pentru a acoperi, discutați cu altcineva care este independentă - sau alți antrenori de viață! Ce setare plăcută pentru următorul pas.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 7
    3. Să fie mentorat de un antrenor de viață stabilit. Așa cum terapeuții primesc ore de consiliere în timpul formării lor, autocarele noi de viață trebuie să fie mentorate de antrenori experimentați pentru a-și completa formarea. Mentoringul poate apărea în sesiuni de grup sau cu antrenori individuali prin telefon dacă școala dvs. vă oferă una pentru dvs. sau este posibil să fiți să căutați unul singur. Ai fost creat de rețea, corect?
  • Cealaltă parte la această ecuație este că trebuie să vezi ce antrenor de viață de fapt. S-ar putea să crezi că este totul, "Vă distrugeți viața - faceți acest lucru în schimb," Când este altceva decât asta (dacă ești a bun antrenor de viață, cel puțin!). Pentru a obține o aderență mai bună pe ceea ce veți face de fapt, ar trebui să aveți un antrenor de viață.
  • Dacă școala dvs. nu vă oferă una pentru dvs. (sau cel puțin să vă oferiți câteva nume de a lovi), găsiți unul fie prin intermediul prietenilor / prietenilor școlari / profesori sau printr-un director - la fel ca clienții dvs. viitori vor găsi tu.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 8
    4. Listează-te în diverse directoare de coaching. Există mai multe directoare online în care vă puteți entita, astfel încât Internet Wanderers să vă găsească dacă decid că ar dori o mică asistență de viață. Există tone de oameni acolo, nu veți ajunge niciodată prin cuvânt de gură - punându-vă acolo pe web este singura modalitate de a le găsi.
  • Majoritatea site-urilor web vor percepe o taxă pentru a vă pune imaginea și informațiile. Asigurați-vă că nu este o farsă completă / pierderea timpului înainte de a vă îndemna pe oricine informațiile despre cardul dvs. de credit sau banii. Există o mulțime de înșelătorii acolo, deci pas ușor.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 9
    5. Găsiți nișă. Unele antrenori de viață se specializează în coaching-ul oamenilor pe definirea viziunilor pentru viața lor și căutând modalități de îmbunătățire generală. Unii antrenori se concentrează pe ajutorul clienților să aleagă și să se antreneze pentru carieră, în timp ce alții antrenor directorii în cum să-și conducă afacerile - și alții cu alții antrenor clienți în gestionarea relațiilor lor interpersonale. Decideți ce domeniu de coaching de viață doriți să vă specializați (Sugestie: Ar trebui să fie ceva ce știți personal). Iată o listă de posibilități de a vă începe:
  • Coaching de afaceri
  • Coachingul de carbon (ajutând alții să-și reducă amprenta de carbon)
  • Coaching carieră
  • Coaching Corporate
  • Coaching executiv
  • Coaching de relație
  • Coaching de pensionare
  • Coaching spiritual și creștin
  • Coaching de management al timpului
  • Greutate și coaching de imagine corporală
  • Coaching Coaching Work / Life
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 10
    6. Puneți-vă de tine. Acum că aveți titlul "Antrenor de viață certificat" În spatele numelui dvs., este timpul să începeți să trageți cărți de vizită, să primiți anunțuri online, în ziare, în paginile și jurnalele comunitare, configurarea unei pagini Facebook, Tweeting, Heck, chiar și tencuielarea numelui dvs. pe partea mașinii dvs. Cu cât aveți mai multă recunoaștere pe nume, cu atât mai bine. Oamenii nu pot veni la tine dacă nu știu că există!
  • Luați în considerare marketingul dvs. ca specialist. Ai o nișă, bine? Ce ar putea să citească, să vizualizeze clienții dvs. potențiali sau să asculte? Dacă doriți să ajungeți la directori, nu ați posta un anunț la timpul de zi locală - dar ați putea dori să faceți acest lucru dacă doriți să ajungeți la noi mame sau la femeile care echilibrează cariera și viața de familie.
  • Studiile au arătat că coaching-ul este la fel de mare pentru angajați, așa cum este destinat angajăriiERS. Companiile care cheltuiesc 1 $ pentru angajații lor (fie prin coaching, wellness personal etc.) Faceți 3 USD în economii pentru scăderea cifrei de afaceri și a proceselor care merg cu ea. Dacă intenționați să mergeți la o afacere și să sugerați că vă oferă un antrenor (și dacă nu ați fost, sunteți acum), vă faceți cu aceste fapte.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 11
    7. Obțineți unii clienți de porci Guineea. După ce sunteți proaspăt de pe barca de certificare, veți avea nevoie de unii clienți. Cu toate acestea, cu o experiență zero sub centură, vor fi destul de greu să vină. Într-un schimb de a putea spune că aveți experiență de lucru cu oamenii de viață, respirația, adresați-vă prietenilor și membrilor familiei dacă puteți lucra cu ei gratuit. Îți vei lua orele și vor avea nevoie de mult timp (și, sperăm, niște pointeri mari și o doză de realitate).
  • Câți și pentru cât timp faceți acest lucru depinde de dvs. Răspunsul corect este "până când vă simțiți plăcerea confortabilă pentru serviciile dvs. și încrezător că vă puteți ajuta cu adevărat pe alții să-și îmbogățească viața." Ar putea fi săptămâni, ar putea fi luni. Din fericire, nu există nici o modalitate greșită de a merge. Cu toate acestea, așteptând până când vă simțiți complet "gata" va întârzia lucrarea de a ajuta cu adevărat oamenii, mai ales dacă sunteți un perfecționist. La un moment dat, va trebui să săriți și să luați decizia că conduceți o afacere reală.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 12
    8. Ia cateva real Clienți. După câteva luni de lucru cu colegul dvs. de sora dvs. și tipul de livrare a prietenului prietenului tău, eventual cuvânt de gură își va face treaba. Veți obține primul apel telefonic care vă face să sari prin acoperiș. Felicitări! Este timpul de a face bani.* Cuvântul de gură nu este ceva de depinde de. Trebuie să învățați să vă comercializați afacerea și să creați un plan, să nu așteptați ca alții să vorbească despre dvs. Obțineți un antrenor de afaceri dacă doriți cu adevărat să conduceți o afacere și să nu aveți un hobby cu jumătate de normă care abia aduce bani.
  • ...Dar cât de mult? Destul de sincer, depinde de tine. Doriți să percepeți o rată zilnică? O rată lunară? Și care este acea rată? Luați în considerare cât de abrupte sunt provocările pentru acest individ - atât pentru dvs. cât și pentru ei. Ce își pot permite? Ce vă puteți permite? Ce demografică face majoritatea clienților potențiali în? Când aveți îndoieli - întrebați în jurul concurenței! * Trebuie să înveți să încarce pentru rezultate, nu de oră sau zi. Îngrijorează cu privire la acuzațiile de concurență și de a încerca să le sublinieze este motivul pentru care foarte puțini antrenori fac bani. Va trebui să angajați un antrenor de afaceri pentru a afla modalitatea corectă de a vă stabili serviciile și pentru a le prețui, astfel încât să puteți face o viață bună și în cele din urmă să renunțați la slujba de zi. De asemenea, este important să se stabilească programe pe termen mai lung și să nu se întâlnească cu un client o dată sau să-i lași să vă angajeze lunar.
  • Partea 3 din 4:
    Lucrul cu clienții
    1. Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 13
    1. Începeți cu un interviu în profunzime. Când vine vorba de coaching-ul de viață, nu există cărți de judecată prin coperțile lor. Când vine un client, aveți prima sesiune să fie o interviu în profunzime, de acoperire-all-dvs. Ce vor de la tine? Ce parte din viața lor caută să se schimbe? Care sunt obiectivele lor?
    • Majoritatea oamenilor vor veni cu o idee - o idee foarte specifică (prin urmare, motivul pentru care majoritatea antrenorilor de viață au specialități) de ceea ce doresc să realizeze. Fie că este vorba de pierderea în greutate, înfășurarea minții în jurul afacerii lor înflorite sau abordând problemele legate de relația lor, știu ei. Lăsați-i să vă ghideze inițial și să asculți.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 14
    2. Rămâneți organizat. Odată ce ați înființat o bază de clienți, va fi ușor să vă referiți la unul în capul dvs. ca și acei-unu-care-bea-dependența de cafea - cine-încă-a-narcolepsie. Nu face asta. Nu-i va plăcea. Păstrați portofoliile tuturor clienților dvs., obțineți detaliile în jos și păstrați-le Drept. Dacă nu stați organizat, veți termina lipsa unui apel cu numărul clientului # 14 care vă abandonează a doua zi.
  • Este, de asemenea, important să le facă să se simtă ca și cum ar fi cel mai important client. Fiecare mic detaliu pe care i-au spus că trebuie să fie ceva ce vă amintiți și luați în considerare când lucrați cu ei. Nu numai că vor fi impresionați și încredere mai mult, dar veți putea să luați decizii mai precise cu privire la ceea ce i-ar ajuta dacă vă păstrați faptele drepte.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 15
    3. Configurați un program posibil. În curând veți găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs., dar majoritatea antrenorilor spun că lucrează cu fiecare client de aproximativ 3 ori pe lună. Unii clienți vor necesita mai multă muncă și unii mai puțin, dar de trei ori pe lună este medie. Durata de timp pentru fiecare sesiune depinde de dvs. și de client.
  • Nu trebuie neapărat să faceți sesiunile în persoană, deși acestea sunt evident cele mai personale. Le-ai putea face, de asemenea, la telefon sau chiar prin programe precum Skype. Dacă sunteți corporativ sau executiv, puteți constata că clienții dvs. călătoresc foarte mult și sesiune la telefon sunt singura opțiune. Dacă doriți să aveți cu adevărat succes, veți dori să vă deschideți afacerea dvs. către clienți din întreaga lume. Skype este o opțiune slabă în multe țări și zone, deoarece scade frecvent. Aflați cum să utilizați alte sisteme, cum ar fi Hangouts Google, unde vă puteți întâlni față în față fără frustrarea tehnologiei slabe ca și cu Skype.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 16
    4. Nu dați doar instrucțiuni. Antrenorii de viață nu sunt doar donatori de sfaturi scumpe. Asta ar fi teribil. Este vorba despre a ajuta pe alții să-și exploreze alegerile și să-și imagineze ce este mai bine pentru ei. Sunt doar antrenorii de viață proastă care distribuie sfatul și închide. Într-adevăr lucrați la schimbarea comportamentului - care este de aproximativ un milion de mai multe ori valoros decât pur și simplu spune un client ce să facă.
  • Nimeni altcineva are nevoie de o altă persoană (mult mai puțin un străin virtual) spunându-le ce să facă cu viața noastră - cu toții obținem asta de la in-legile noastre, frații noștri și prietenul ocazional de liceu care crede că știu totul. Răspundeți la "Cum," Nu ce. Le puteți da procesul.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 17
    5. Dați teme. Într-o anumită măsură, sunteți un profesor sau un ghid. Când închideți telefonul cu un client, slujba dvs. nu se termină acolo. Trebuie să vă asigurați că pun în acțiune ceea ce ați discutat. Trebuie să le dați temele. Fie că explorează planuri de afaceri diferite sau vorbind cu fostul lor soț, trebuie să le dați acțiuni care să conducă la schimbare. Care ar fi mai bine pentru ei? Și cum vă asigurați că o fac?
  • Veți avea clienți care nu cooperează. Veți avea clienți care nu sunt de acord cu dvs. Veți avea clienți care cred că vă pierdeți timpul prețios. Acestea se vor întâmpla. Trebuie să luați binele cu cei răi și să știți când să vă tăiați pierderile. Dacă un client nu-ți place stilul tău, atunci ar putea fi rezistența și teama că vine. Nu luați un client cu care nu vă întâlniți și nu veți avea aceste probleme. Pe măsură ce lucrați cu mai mulți clienți, veți putea să descoperiți în sesiunea de descoperire dacă veți fi sau nu o potrivire bună. Dacă nu știți cum să faceți o sesiune de descoperire (nu este o sesiune de coaching), atunci trebuie să învățați cum să faceți unul imediat. Consultați antrenorul dvs. de afaceri sau grupul pentru ajutor.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 18
    6. Ajutați-i să-și atingă obiectivele. În cele din urmă, în cele din urmă este vorba despre. Noi toți ne luptăm cu acest lucru numit viața și un antrenor de viață este acolo pentru a străluci lumina pentru noi în întuneric, tunel înfricoșător, suntem toți rătăciți. Dacă ați făcut tot posibilul pentru a-și atinge toate obiectivele și le-ați arătat opțiunile, ați făcut partea dvs. Ei vor fi mai bine pentru că ați lucrat cu dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Dezvoltarea abilităților eficiente de coaching
    1. Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 19
    1. Fii un individ îngrijit, empatic. O mare parte din munca pe care un antrenor de viață îi ajută pe oameni să stabilească obiective și să-i încurajeze să le atingă. Acest lucru necesită faptul că este cineva care îi place să fie în legătură cu oamenii într-o manieră prietenoasă. Dacă sunteți un Nancy negativ sau un Downer Debbie sau un trist, Sally Sally, clienții dvs. vor fi difuzați pentru dealuri în cel mai scurt timp.
    • Contactul față în față nu este întotdeauna necesar pentru a fi un antrenor de viață, deoarece mulți antrenori lucrează cu clienții prin telefon.Cu toate acestea, are multe avantaje: este mai puțin inhibat și, prin urmare, mai ușor de construit încredere.Este convenabil ca fiind global și flexibil.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 20
    2. Sincer doresc cele mai bune pentru toată lumea. Unii dintre noi (citiți: 99% dintre noi) nu sunt întotdeauna plăcute și înțelegătoare. Chiar dacă ne gândim la noi înșine ca având aceste calități, avem în continuare alunecarea ocazională. Și uneori se întâmplă cu un anumit tip mai mult decât altul. Că cu adevărat drăguț coworker ne poate face să ne simțim invidioși sau că prietenul cu adevărat prost al lui Joe ne irită atât de mult încât devenim răceli și aloof. Fie că este vorba de intelectul, aspectul, sau doar râde necorespunzătoare care ajung la tine, trebuie să-i puneți pe toată lumea și să fiți dispuși și dornici să vă ajutați toata lumea.
  • Probabil că veți avea clienți că nu veți merge peste stradă pentru a avea o ceașcă de cafea de 5 minute în viața viitoare. Asta e bine. Nu putem plasa cu toată lumea. Dar asta e bine - nu trebuie să ai cafea cu acești oameni. Tot ce trebuie să faceți este să le ajutați. Ajutați-i și doriți să reușească. Chiar dacă găsiți personalitățile lor asemănătoare cu unghiile de pe o tablă, încă mai aveți interesele cele mai bune la inimă.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață pas 21
    3. Știți că nu sunteți prietenul clienților dvs. La fel ca pasul anterior a ajuns, nu ai cafea cu acești oameni. Nu apucați băuturi în timpul fericirii înainte de începerea jocului. Sunteți acolo pentru a le împinge, nu pentru a le permite ca prietenii să facă adesea. Este important să păstrați această linie clară pentru a menține o relație profesională. Când vei deveni prietenul lor, nu te mai plătesc.
  • Când traversați linia de la antrenor la prieten, clienții dvs. vor simți mai puțin de un impuls pentru a face ceea ce sugerează că o fac. Veți fi, de asemenea, mai puțin înclinați să fiți reali cu ei - într-o zi va trebui să fiți dur cu ei și să vă ofere personal dacă sunteți prieteni. Este doar o practică bună, logică bună pentru a păstra limitele clare.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 22
    4. Fii flexibil. Viețile noastre adesea iau întoarceri neașteptate. Este posibil să obțineți un apel la 9 într-o noapte de vineri de la un client care ar dori să programeze o sesiune în ziua următoare. Dacă puteți lucra cu ei! Ei nu sunt lipsiți de respect - sunt practic la fel de surprinși ca tine. Nu veți avea cel mai constant program de lucru, dar cu siguranță nu va fi standardul dvs. în spatele unui birou 9 până la 5 concerte. * Trebuie să configurați întâlniri cu clienții dvs. în avans, să nu le lăsați să aștepte până la ultimul minut ca acesta. Numai prin a le ajuta să planifice pe termen lung, vor începe să-și organizeze viața mai bună și să înceapă să facă schimbări de durată. Permițându-le să facă modificări sau întâlniri de ultimă oră, permițându-le doar comportamentelor rele și nu conduce la obținerea unor rezultate pozitive. Urgențele sunt un lucru, dar altfel un antrenor bun va avea 2-4 săptămâni de apeluri programate în avans pentru fiecare client.
  • În plus față de a fi flexibilă cu ore, fii flexibil în ceea ce privește o minte deschisă. Ceea ce vedeți că lucrați pentru această persoană nu poate fi ceva ce face de fapt. În cele din urmă, totul este relativ. Dacă nu sunt dornici de ceva, este posibil să trebuiască să-i respectați dorințele. Lucrați întotdeauna cu un individ unic. Să-i satisfaceți programul la fel ca și cum puteți, dar lăsați o mică cameră de îmbrăcăminte pentru îmbunătățire.
  • Imagine intitulată Fii un antrenor de viață Pasul 23
    5. Fii creativ. Pentru a ajuta oamenii să ajungă la potențialul lor, trebuie să vă gândiți în afara casetei. Cotele sunt considerate căi A și B și nu au fost destul de bune (pentru un motiv sau altul) - trebuie să le prezentați cu rutele C, D și E. Ei nu vor fi întotdeauna atât de evidente (sau clientul dvs. s-ar fi gândit la ei!) - Pentru a fi un antrenor de viață de succes, trebuie să fii inventiv, creativ și imaginativ.
  • Asta nu înseamnă că nu ar trebui să fii logic. Nope - Trebuie să fii amândoi. În general, trebuie să fii zero pe calea spre succes. Un echilibru sănătos de realitate amestecat cu o atitudine de a-ți gândire-despre-why-way vă va duce departe în ochii clienților tăi. Și când sunt fericiți, sunteți fericiți - și ei ar putea spune și prietenilor lor!
  • sfaturi

    Păstrați o listă de clienți mulțumiți să utilizați ca referințe pentru potențialii clienți virați.
  • Este posibil să doriți să oferiți clienților potențiali o sesiune de coaching eșantion pentru a vedea dacă stilul tău de coaching păstrează cu obiectivele și alte nevoi. Și să-i mâncați apetitul!
  • Avertizări

    Un antrenor de viață ar trebui să funcționeze ca partener pentru client, iar clientul ar trebui să fie cel care determină direcția pe care ar trebui să o facă parteneriatul.
  • În prezent nu există agenții de reglementare externe pentru antrenorii de viață, deoarece există pentru psihiatri și psihologi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar