Cum de a alege o companie de inspecție la domiciliu

Atunci când o casă este cumpărată sau vândută, o inspecție la domiciliu este o procedură necesară care avertizează atât proprietarii de case, cât și cumpărătorii la starea proprietății în cauză. Dacă vindeți o casă, este important să aveți o inspecție efectuată astfel încât să fiți conștienți de orice probleme potențiale cu casa pe care o vindeți. Dacă cumpărați o locuință, ar trebui să aveți o inspecție separată efectuată pentru a vă asigura că nu există probleme ascunse și să negociem contractul cu potențiale reparații sau probleme în minte.

Pași

Partea 1 din 4:
Înțelegerea procesului
  1. Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 1
1. Fi pregătit pentru cost. Taxa medie pentru o inspecție la domiciliu este între $ 350- $ 500, dar informațiile primite de la un inspector sunt neprețuite. Ar putea fi punctul de cotitură între o vânzare și un cumpărător care se întoarce la căutarea casei perfecte.
  • Există inspectori de acasă care oferă un preț mai mic, dar trebuie să vă iertați de acreditările lor și de etica lor în afaceri.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 2
    2. Să înțeleagă inspecția reală. Inspectorii de acasă Introduceți o casă și analizați toate componentele majore care alcătuiesc o achiziție a casei. Companiile de inspecție la domiciliu documentează siguranța și condiția globală a unei locuințe în momentul inspecției. Inspecțiile la domiciliu durează de obicei aproximativ 3 ore pentru inspecția aminimală și 5 sau 6 ore pentru a ajunge la o evaluare aprofundată și adecvată. În funcție de cât de veche sau mare este o casă, poate dura sau mai puțin timp pentru a finaliza.
  • Cumpărătorii de acasă beneficiază să participe la inspecție. Deși un raport scris este furnizat la finalizare, nu se compară cu experiența hands-on, în sus de la fața locului cu reprezentantul de inspecție la domiciliu.
  • Acest proces este important pentru a proteja atât cumpărătorul, cât și vânzătorul. Proprietarii de case vor cunoaște tipurile de reparații sau îmbunătățiri că nevoile lor la domiciliu pentru a asigura o vânzare și a evita răspunderea juridică pentru vânzarea unei proprietăți deteriorate sau periculoase. Cunoștințele despre problemele cu o casă îi permite cumpărătorului să facă informatice despre a face o ofertă pe o piesă de proprietate. Adesea, cumpărătorii Makan oferă să ceară vânzătorului să remedieze anumite lucruri sau să scadă procuratura de la evaluarea inspectorului de acasă.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 3
    3. Știți ce va fi inspectat. Un inspector de domiciliu trebuie să efectueze cu atenție o revizuire a zonelor interioare și exterioare ale unei case, inclusiv:
  • Instalatii sanitare: in timp ce conduce o inspecție la domiciliu, materiale vechi de conducte, corpuri defecte, pompe de apă și încălzitoare de apă sunt unele dintre preocupările pe care un inspector se va concentra pe. Defectele sanitare sunt una dintre aspectele principale pe care o vor face un proprietar de case și / sau cumpărători în termeni de reparații.
  • Acoperiș: O companie de inspecție la domiciliu va verifica un acoperiș pentru a vedea dacă există șindrile vechi sau deteriorate - precum și orice scurgeri. Proprietarii de case pot măsura dacă un acoperiș trebuie sau nu înlocuit. De obicei, acoperișurile de gudron și pietriș durează aproximativ 15 ani, unde shake-urile de lemn au o durată de viață medie de 20-25 ani.
  • Probleme structurale: Starea generală a structurilor principale din casă este, de asemenea, analizată în timpul unei inspecții la domiciliu. Starea fundației și pereților casei sunt privite. Grinzile și grinzile de podea sunt importante, la fel ca și antetele ferestrelor și ușilor. Casele mai vechi sunt verificate pentru problemele de sărăcire și de decontare. Aceste probleme pot fi mairate pentru proprietarul casei să fixeze și sunt foarte frecvente în casele mai vechi.
  • Sisteme de încălzire și aer condiționat: Țevile de distribuție a căldurii și conductele de aer sunt verificate în timpul unei inspecții la domiciliu. Un cumpărător va dori, de asemenea, dacă controalele de funcționare sunt în stare bună, precum și starea coșului de fum.
  • Cabluri electrice: În timpul unei inspecții la domiciliu, starea cablajului electric în întreaga casă este o preocupare. Conexiunile de sârmă și prevenirea suprasarcinii de putere sunt unele dintre aspectele pe care un inspector le va lua.
  • Apă în subsol: Când apa a intrat în subsol sau crawl spațiu dintr-o casă, o serie de probleme de proprietate sunt în curând urmate. Aceasta include mucegaiul și / sau raul de cadru. Inspectorii de la domiciliu sunt deosebit de dornici de detectarea acestor probleme, care sunt destul de vizibile prin decolorare, mirosuri murdare, mucegai și pete de scurgere a apei.
  • Preocupări chimice: Inspectorii caută dovezi de radon, azbest, mucegai și plumb, care pot fi periculoase pentru ocupanți. Dacă proprietatea folosește apă, ele evaluează, de asemenea, calitatea apei pentru a fi siguri în siguranță.
  • Dăunători: Inspectorii de acasă caută dovezi de dăunători ca termite care pot deteriora integritatea casei, precum și alte dăunători, cum ar fi rănirea și șoarecii.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 4
    4. Fi pregătit pentru știri proaste. Este un loc de muncă al inspectorului de acasă pentru a găsi orice probleme existente sau potențiale cu o casă. Ei își pot pierde licența dacă nu reușesc să raporteze problemele, deci, deși s-ar putea simți ca și cum ar oferi intenționat știri proaste, să fie recunoscător pentru informații.
  • Dacă sunteți vânzătorul, este important să remediați sau să dezvăluiți orice problemă cu casa când îl puneți pe piață. În caz contrar, sunteți potențial răspunzător legal pentru problemele întâlnirii casei noi.
  • Partea 2 din 4:
    Localizarea companiilor potențiale
    1. Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 5
    1. Aflați ce companie utilizează cealaltă parte. Dacă cumpărați o casă, întrebați vânzătorul ce companie au folosit pentru a inspecta casa, pentru a vă asigura că alegeți unul diferit.
    • Acest lucru este important în cazurile de fraudă sau de înșelăciune, care sunt rare, dar încă posibile. De exemplu, vânzătorul ar putea avea o relație personală cu inspectorul și să le solicite să se abțină de la dezvăluirea informațiilor importante.
    • Este, de asemenea, important deoarece întotdeauna o idee bună de a avea două inspecții separate, imparțiale și imparțiale efectuate din două perspective diferite pentru a se asigura că nimic mai important nu este trecut cu vederea.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 6
    2. Google orașul tău și fraza "Compania de inspecție la domiciliu." Aceasta este o modalitate simplă de a găsi companii cu site-uri web sau companii listate în pagini galbene online.
  • Țineți cont de faptul că primele rezultate ale unei interogări de motoare de căutare Google sau similare vor fi plătiți anunțuri și nu neapărat cele mai bune companii. Defilați rezultatele pentru a vedea opțiunile dvs.
  • Puteți încerca, de asemenea, o carte de telefon veche, dacă aveți unul la îndemână!
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 7
    3. Adresați-vă prietenilor din zonă. Oricine a cumpărat o casă în ultimii ani în orașul dvs. va face, dar mai ales întrebați prietenii care au cumpărat case similare (vârsta, starea, locația).
  • Postați-vă la conturile media sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter. Adesea, este posibil să nu știți despre cineva care a folosit un serviciu, dar prietenii dvs. de încredere pot posta interogarea dvs. prietenilor lor și găsiți pe cineva care poate da o recomandare.
  • Țineți minte că dacă cumpărați o casă, comună pentru compania imobiliară pe care o utilizați pentru a recomanda o companie de inspecție. Nu presupuneți automat că această companie va fi una bună.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 8
    4. Google-le și citiți recenzii. După ce ați găsit câteva opțiuni locale, căutați recenzii despre alte site-uri decât cele ale lor, cât mai multe companii editează recenziile pe site-urile proprii sau numai post-pozitiv.
  • Puteți găsi, de asemenea, recenzii despre paginile sociale de afaceri, dacă știți numele unei anumite companii. Rețineți că întreprinderile foarte mici au adesea recenzii scrise de prietenii sau familia proprietarilor, care nu și-au folosit niciodată serviciile. Acest lucru nu este neapărat un motiv să le respingă din mână, dar este posibil să aveți nevoie să faceți ceva mai scăzut pentru a găsi clienți reali.
  • Partea 3 din 4:
    Alegerea unei companii
    1. Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 9
    1. Asigurați-vă că compania este certificată. Asigurați-vă că compania dvs. potențială este membră a unei organizații mari și reputate pentru inspectorii de acasă vă oferă protecție și asigură că societatea utilizează standarde înalte în inspecțiile lor.
    • Când aveți nevoie de o inspecție la domiciliu în Canada sau în Statele Unite, trebuie să alegeți numai cei care sunt membri ai unor asociații Asinternaihi (Asociația Internațională a Inspectorilor de acasă certificați) sau Ashi (Societatea Americană de Inspectori de acasă), Nahi (Asociația Națională de inspectori de origine), Nibi (Inspectorii Naționali de Inspectori de Construcții) sau CAHPI (Asociația Canada a Inspectorilor de acasă și de proprietate).
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 10
    2. Solicitați referințe. Uneori, contactarea clienților din trecut vă va oferi o perspectivă cu privire la cât de capabil este un potențial inspector de domiciliu.
  • Întrebați mai ales clienților acum câțiva ani. Clienții recenți nu vă vor putea spune dacă inspecția la domiciliu a ratat problemele semnificative cu casa.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 11
    3. Interviu inspectorii potențiali la telefon sau în persoană.Asigurați-vă că inspectorul dvs. lucrează pentru dvs., fără agendă ascunsă atunci când sunteți gata să începeți căutarea, păstrați următoarele întrebări la îndemână:
  • De cât timp ați fost în afacerea de inspecție la domiciliu?
  • Câte inspecții de acasă ați terminat?
  • Ce calificări posedă?
  • Cât durează să inspectați o casă?
  • Pot veni împreună cu dvs. la inspecție?
  • Sunt sobe de lemn și seminee inspectate?
  • Care sunt orele și zilele disponibilității dvs?
  • Puteți oferi referințe de inspecții pe care le-ați făcut în trecut?
  • Ce servicii auxiliare oferiți (cum ar fi testarea radonului, lemn care distrug inspecțiile insectelor, sisteme de funcționare și testarea calității apei, inspecții de vopsea pe bază de plumb, testarea mucegaiului)?
  • Rețineți inspecția dvs. cu o garanție scrisă?
  • Cât costă serviciile dvs?
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de probleme
    1. Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 12
    1. Nu vă fie frică să faceți cumpărături. Dacă primiți un sentiment rău de la un anumit inspector sau companie, nu vă fie frică să alegeți altul. Există o mulțime de companii de ales și ar trebui să vă simțiți confortabil cu alegerea dvs.
    • Ca și în cazul tuturor deciziilor când vine vorba de cumpărarea unei case, alegerea dvs. de inspector de acasă într-adevăr. Este scump, dar este o investiție în casa ta și în viitorul tău. Merită să vă ia timpul și să găsiți compania potrivită.
    • Dacă știți că veți căuta o casă, este o idee bună să faceți cumpărăturile dvs. pentru o companie de inspecție la domiciliu înainte de a dori face o ofertă pe o casă. În acest fel, nu trebuie să-ți petreci timpul să cumpere în timp ce altcineva vine de-a lungul și mânca casa pe care ai avut ochiul tău.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 13
    2. Luați în considerare opțiunile dvs. dacă inspecția ratează ceva major. În cazuri rare, un inspector nu observă sau nu raportează o problemă semnificativă cu casa, ceea ce poate duce la probleme pentru cumpărătorul de acasă.
  • Este posibil să aveți un caz juridic împotriva inspectorului dvs. dacă acesta a ratat o problemă semnificativă. De exemplu, dacă ați achiziționat în mod necunoscut o casă cu termite, iar inspectorul nu a inclus termite în raport, este posibil să puteți depune un proces împotriva companiei de inspecție la domiciliu pentru costul de exterminare și reparare a daunelor. Asigurați-vă că verificați raportul pentru a fi sigur că nu au menționat problema.
  • Asigurați-vă că verificați contractul cu compania de inspecție la domiciliu, care ar putea include o clauză care își limitează răspunderea pentru greșeli și supravegheri. Dacă ați citit cu atenție acest contract în față, sperăm că ați evitat să se ocupe de companiile care nu își asumă răspunderea pentru că nu-și îndeplinește locul de muncă.
  • Imagine intitulată Alegeți o companie de inspecție la domiciliu Pasul 14
    3. Știți cum să depuneți o plângere. În multe cazuri, este posibil să nu puteți dovedi că compania este responsabilă pentru lipsa unei probleme semnificative cu casa dvs. sau este posibil să nu doriți să urmăriți problema în instanță, deoarece costul și timpul nu vă merită. Totuși, ar trebui să depuneți o plângere împotriva unei companii care nu reușește să-și facă treaba.
  • Procesul de depunere a unei plângeri împotriva unei societăți de inspecție la domiciliu poate varia în funcție de stat. Verificați-vă online pentru site-ul Comisiei Imobiliare din statul dvs., care oferă, de obicei, informații despre depunerea unei plângeri la Comisia de Stat (de exemplu, în Texas puteți vizita trec.stat.TX.ne/). De asemenea, puteți verifica site-ul web al oricărei asociații naționale din care compania dvs. este membru, care are adesea un proces de depunere a unei plângeri împotriva companiilor membre.
  • Asigurați-vă că vă documentați și experiența dvs. în recenzii online. Amintiți-vă cum vă invocați pe cei atunci când căutați o companie de inspecție la domiciliu? Ajutați alți clienți să evite problemele pe care le-ați întâlnit, lăsând o revizuire imparțială și imparțială a performanței companiei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar