Cum se adaugă rudele pe facebook

Facebook este un site web de socializare care permite utilizatorilor să se conecteze și să comunice cu prietenii și membrii familiei. Facebook permite utilizatorilor să adauge tipuri de membri desemnați în profilurile lor. Acest lucru permite altor utilizatori să vizualizeze un membru Facebook & o familie # 39, dintr-o privire. Puteți adăuga propria familie pe Facebook rapid și ușor. Mai multe informații sub salt.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 1
1
Conectați-vă la contul dvs. Facebook.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 2
    2
    Accesați pagina dvs. de profil făcând clic pe "Profil" Link în colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 3
    3
    Faceți clic pe gri "Editează profilul" Butonul din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 4
    4
    Faceți clic pe "Oameni recomandați" link în partea stângă a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 5
    5
    Adăugați un soț, partener sau altul semnificativ. Verifică "Statutul relatiei" În partea de sus a ecranului. În funcție de starea relației dvs. listate, puteți sau nu să puteți adăuga un soț, partener sau altul semnificativ. Selectarea 1 din următoarele opțiuni de stare a relației vă va permite să adăugați un nume al unei persoane cu care vă aflați într-o relație: într-o relație, sa căsătorit, este complicată, într-o relație deschisă, într-o relație deschisă, într-o relație deschisă Uniune sau într-un parteneriat intern. Alegerea 1 dintre aceste opțiuni de stare a relației va duce la faptul că nu este permisă adăugarea unui soț, partener sau altul semnificativ: single, văduv, separat sau divorțat.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 6
    6
    Adăugați alți membri ai familiei. Click pe "Adăugați un alt membru al familiei" Pentru a adăuga membrii familiei, altele decât un soț, partener sau altul semnificativ. Facebook vă permite să alegeți dintre următoarele tipuri de membri de familie: fiica, fiul, așteptat: băiat, așteptat: fată, așteptat: copil, mamă, tată, sora, frate, mătușa, unchi, nepotul, nepotul, vărul: femeie, vărul: Bărbat, nepoata, nepotul, bunica și bunicul.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 7
    7
    Selectați numele familiei & numele # 39. Introduceți primele câteva litere ale fiecărei persoane și numele # 39, până când numele complet apare - apoi selectați numele făcând clic pe el.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 8
    8
    Faceți clic pe albastru "Salvează modificările" butonul din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 9
    9
    Repetați acest proces pentru fiecare membru al familiei pe care doriți să-l adăugați.
  • Imagine intitulată Adăugați rude pe Facebook Pasul 10
    10
    Așteptați ca membrii familiei să fie adăugați pentru a confirma solicitările dvs. Când o fac, numele lor va apărea în profilul dvs. sub familie

sfaturi

Listarea legilor și alți membri ai familiei a căror relații nu sunt una dintre opțiunile Facebook este posibilă. De la același lucru "Oameni recomandați" Ecranul de intrare, faceți clic pe "Creați o listă nouă" legătură. Alegeți un nume descriptiv pentru lista dvs. (cum ar fi "In-legi,") Apoi introduceți numele persoanelor pe care doriți să le adăugați.
  • Setările dvs. de confidențialitate Facebook vor determina cine poate vedea de fapt membrii familiei pe care listați ".
  • Introducerea numelui unui adult care nu este pe Facebook va duce la un prompt pentru a intra în adresa de e-mail # 39; s. Facebook va trimite apoi persoana o invitație pentru a deveni prietenul dvs. pe Facebook și confirmați cererea de familie.Nu există nici o opțiune de a adăuga un membru al familiei adulți care nu este pe Facebook fără a intra într-o adresă de e-mail. Dacă introduceți numele unui fiu sau fiică, nu vi se va cere o adresă de e-mail, dar vi se va cere o dată de naștere.Introducerea acestor informații este opțională. Dacă adăugați un copil așteptat, vi se va cere o dată scadentă. Introducerea acestor informații este opțională.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar