Cum să devii faimos ca un copil

A deveni faimos este un vis pentru mulți copii în zilele noastre. Vizionarea oamenilor devin renumiți pe social media și prin emisiuni TV și filme este inspirată și vă poate face să doriți să vă arătați talentul propriu. Dacă doriți să obțineți celebru, dar nu sunteți sigur cum să începeți, încercați să utilizați Hashtags pentru a vă dezvolta adepții dvs. social media, interacționați cu oamenii online și explorați industria de talente pentru a deveni serios pentru a deveni o stea. Fiind faimos este o bătălie în sus, dar dacă încercați din greu, vă puteți apropia de a vă atinge visele.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind social media
  1. Imaginea intitulată deveni faimoasă ca un copil Pasul 1
1. Arătați-vă talentele pe social media. Oamenii iubesc să-l urmeze pe alții care pot face lucruri pe care nu le pot face. Dacă sunteți un cântăreț foarte bun, încercați să postați videoclipuri despre tine cântând cântece populare. Dacă vopsește bine, încărcați-vă noul artă pentru a vă arăta pe urmașii dvs. Dacă sunteți minunat la matematică, puteți posta chiar videoclipuri despre rezolvarea problemelor de matematică foarte repede.
  • Încercați să urmați alți oameni care au același talent ca și dvs. pentru a obține idei pentru postări noi.
  • Imaginea intitulată devenind faimos ca un copil Pasul 2
    2. Introduceți concursuri pe social media pentru a ajunge la mai mulți oameni. Ocazional, Hashtags cum ar fi #Singingchallenge sau #danceChallenge vor merge în jur. Aceste hashtags sunt modalități ușoare pentru ca oamenii să găsească pagina dvs. și talentul tău. Arătați-vă abilitățile prin găsirea Hashtags care reprezintă abilitățile dvs.
  • Concursurile de artă sunt, de asemenea, populare pentru social media.
  • Imaginea intitulată devine renumită ca un copil Pasul 3
    3. Postați fotografii pe Instagram care vă transmite personalitatea. Instagram este o platformă excelentă pentru partajarea imaginilor din viața de zi cu zi. Utilizați Instagram pentru a posta fotografii de calitate care exprimă cine sunteți și de ce oamenii ar dori să vă urmeze, chiar dacă nu vă cunosc. Lipiți de teme comune pentru a permite oamenilor să știe ce pot aștepta cu nerăbdare în viitor.
  • Dacă sunteți sub 13 ani, veți avea nevoie de permisiunea părinților dvs. de a vă înscrie pentru Instagram.
  • De exemplu, dacă vă place să mergeți afară, postați imagini ale naturii. Sau, dacă sunteți super în jocuri video, postați imagini ale noii dvs. console sau joc.
  • Încercați să evitați fotografiile de calitate inferioară sau neclară.
  • Bacsis: Editați fotografiile înainte de a le posta pentru a-și îmbunătăți calitatea. VSCO, lumină de funcționare și snapseed sunt câteva aplicații populare de editare foto pe care le puteți descărca pe telefon.

  • Imaginea intitulată deveni faimoasă ca un copil de 4 ani
    4. Utilizați hashtags pentru a ajunge la o audiență mai largă. Pe social media, oamenii caută prin Hashtags Pentru a găsi postări similare cu care sunt interesați. Utilizați Hashtags pe Instagram și Twitter care sunt relevante pentru postarea dvs. pentru a ajunge la oameni care nu vă pot urma. Asigurați-vă că profilurile dvs. sunt publice, astfel încât oamenii să poată verifica pagina dvs. dacă ar dori să fie.
  • Nu utilizați hashtags care nu au nimic de-a face cu postarea dvs. De exemplu, dacă postați o imagine a unei broaște, ați putea folosi #animal, #frog și #natura. Nu utilizați #sunset doar pentru că este popular.
  • Evenimentele speciale ar putea avea hashtag-uri specifice. Dacă sunteți la un eveniment mare, asigurați-vă că vă etichetați postările cu hashtag relevante pentru a ajunge la alții care sunt acolo.
  • Căutați pagina dvs. Instagram "Explorați" pentru a găsi hashtag-uri populare. Încercați să utilizați cele pe care mulți le folosesc și căută.
  • Imaginea intitulată deveni faimoasă ca un copil Pasul 5
    5. Încărcați o varietate de videoclipuri pe YouTube. Toată lumea a văzut un videoclip merge viral YouTube, dar poate fi greu de făcut acest lucru cu doar un singur videoclip. Încercați să faceți o varietate de videoclipuri atunci când începeți să explorați ce vă va primi abonați. Faceți videoclipuri cu tutoriale de joc, cântec de cântece, meșteșuguri DIY sau pranks amuzant pe care le trageți pe prietenii dvs. Odată ce ați aflat ce vă place abonații dvs., puteți rămâne la 1 tip de video.
  • Promovați noile dvs. videoclipuri pe mass-media dvs. socială pentru a vă asigura că adepții dvs. le văd.
  • Utilizați hashtags în descrierile videoclipurilor dvs. pentru a ajunge la o audiență mai largă.
  • Imaginea intitulată devine renumită ca un copil Pasul 6
    6. Postați în mod consecvent fotografii și videoclipuri pentru a obține mai mulți adepți și abonați. Conturile pe care postul o dată pe zi au mai mulți adepți decât cei care postează numai în fiecare lună. Postați fotografii în mod regulat pe Instagram pentru a obține mai mulți oameni te urmaresc și adăugați videoclipuri la dvs. YouTube Canal frecvent, de asemenea.
  • Încercați să luați mai multe fotografii ale unui anumit eveniment sau obiect și postarea lor la momente diferite.
  • Asigurați-vă că postați fotografiile și videoclipurile dvs. într-un moment bun. Veți obține mai multe plăci și adepți dacă postați o fotografie la ora 12:00, mai degrabă decât 2AM.
  • Imaginea intitulată deveni faimoasă ca un pas copil 7
    7. Angajați-vă cu urmașii voștri. Odată ce aveți o mulțime de adepți, se poate simți copleșitor să încerce să vorbească cu fiecare dintre ei. Utilizați subtitrări pe fotografiile dvs. pentru a pune întrebări sau pentru a posta un Tweet că adepții dvs. pot răspunde la. Oamenii apreciază pe alții pe social media atunci când se pot angaja cu conținutul lor.
  • Dacă postați o fotografie a micului dejun, adresați-vă adepților dvs. ceea ce sunt alimentele preferate de mic dejun. Sau, utilizați Twitter pentru a vă întreba pe urmașii dvs. ceea ce se îmbracă ca și pentru Halloween.
  • Puteți, de asemenea, să comentați postările oamenilor pentru a le informa că le sprijiniți.
  • Metoda 2 din 2:
    Lucrul în industria talentului
    1. Imaginea intitulată deveni faimoasă ca un copil Pasul 8
    1. Luați cursuri și practicați-vă de multe ori talentul. Fiind faimos este o luptă și poate însemna adesea să vă compari cu alte persoane vârsta dvs. Dacă aveți un talent special sau un interes, luați cursuri pentru a vă îmbunătăți talentul și pentru a vă practica adesea astfel încât să ieșiți în evidență. Veți avea o șansă mult mai bună de a obține celebru dacă sunteți unul dintre cele mai bune din câmpul dvs. Fiind bun la un sport, excelent în artă, acționând, cântând și dans sunt toate exemple de talente pe care le puteți lucra la dezvoltare.
    • Având mai multe talente vă poate ajuta să ieșiți în evidență. Actorii care pot cânta și dansa sunt mai bine rotunjiți și ar putea obține mai multe locuri de muncă decât oamenii care pot acționa.
    • Clase de acțiune, clase de cântări și lecții de muzică Toate ajută să deveniți un interpret mai bun. Clasele de artă și practica sportivă vă vor ajuta să vă faceți mai bine la abilitățile dvs. specifice.
    • Căutați cursuri de fabricare a filmelor sau tutoriale de design video pentru a vă ajuta să creați proiecte pe care le puteți afișa.
  • Imaginea intitulată devine renumită ca un copil Pasul 9
    2. Obțineți headshot-uri profesionale luate. Pentru a lucra în industria talentelor, oamenii vor dori să știe cum arăți. Având un headshot bun poate duce la un loc de muncă pur și simplu bazat pe modul în care arăți. Mergeți la un profesionist pentru a obține heleele dvs. luate și păstrați-le actualizate pe măsură ce creșteți.
  • Dacă părinții dvs. sunt ezită să cheltuiască bani pe headshots, să le reamintească că sunt o investiție în viitorul tău.
  • Unele studiouri de fotografie au oferte pe headshot-uri.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă ca un copil Pasul 10
    3. Obtine o Agent de talent Pentru a vă ajuta să rezervați audiții. Uită-te la jurnalele și revistele profesionale, cum ar fi cel al culiseului. Aceasta enumeră toate agențiile talentelor din Los Angeles și New York. Căutați pe cei care reprezintă copii celebri și contactați-le pentru reprezentare. Acestea vă pot ajuta să găsiți audiții și piese turnate dacă sunteți actor, cântăreață sau model.
  • Amintiți-vă, nici un agent de calitate nu vă va semna fără consimțământul părinților dvs. dacă sunteți mai mic de 18 ani. Nu urmați niciodată direcția agentului fără a vă consulta cu un adult responsabil.
  • Fiți mereu cinstiți în a vă reprezenta potențialii agenți. Dacă nu arăți nimic ca fotografia ta, niciun agent nu te va semna.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă ca un copil Pasul 11
    4. Mutați mai aproape de agențiile și industria talentului dacă părinții dvs. îl vor permite. Discutați cu părinții dvs. despre trecerea într-o zonă în care industria talentelor este mai accesibilă. Este mai ușor să deveniți un cântăreț faimos dacă locuiți deja în Nashville. Dacă vă aflați în Los Angeles, va fi mai ușor să vă întrerupeți afacerea spectacolului. Dacă vă aflați într-o zonă în care sunt deja alte persoane celebre, va fi mai ușor să deveniți celebru.
  • Participați la evenimente ori de câte ori puteți face parte din talentul sau zona de pricepere, chiar dacă nu sunteți pe scenă.
  • Bacsis: Părinții tăi pot fi ezitanți să facă o schimbare doar pentru tine să fii faimos. Încercați să le dovediți că sunteți serios prin practicarea abilităților și talentelor dvs. zilnic.

  • Imaginea intitulată devine faimoasă ca un copil Pasul 12
    5. Înscrieți-vă pentru un spectacol de talent de realitate pentru a fi descoperit. Arată că idolul american, vocea sau alte concursuri bine-cunoscute sunt modalități minunate de a deveni celebru. Audițiile pentru aceste spectacole sunt ținute în locații din întreaga țară. Verificați site-ul web pentru spectacolul de talent pe care doriți să-l înscrieți. Unii vă cer să le trimiteți un videoclip despre talentul dvs. online, în timp ce alții vă permit să vă prezentați în persoană la audiție. Încercați să vă practicați talentul zilnic pentru a avea o lovitură la TV.
  • Amintiți-vă că competiția pentru aceste spectacole este foarte dură! Te vei afla în linie cu literalmente mii de copii, toate visarea de a deveni faimos.
  • Chiar dacă nu câștigi un spectacol de talent, obținerea la televizor ca un concurent este o mare expunere.
  • Imaginea intitulată deveni faimoasă ca un copil Pasul 13
    6. Fi persistentă, chiar dacă vă descurajați. Toată lumea poate fi faimoasă, dar majoritatea oamenilor nu sunt. Acest lucru nu este întotdeauna pentru că nu sunt talentați, ci pentru că decid că alte lucruri din viața lor sunt mai importante decât să fie celebre. Dacă vrei cu adevărat să fii faimos, va trebui să fii persistent.
  • Dacă o agenție te transformă în jos, treceți la următoarea.
  • Setați obiective pentru dvs. în zona dvs. de talent. Încercați să vă îmbunătățiți talentul sau abilitatea de a face acest lucru chiar mai bine.
  • sfaturi

    Avertizări

    Întrebați întotdeauna permisiunea părintelui dvs. înainte de a vă înscrie un loc social media sau un concurs de realitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar