Cum să decoreze un apartament mic pentru crăciun

Când vine vorba de sărbători, nu lăsați niciodată spațiul disponibil pentru un apartament să vă facă sceptic în legătură cu decorarea. Indiferent dacă locuiți într-un studio sau un apartament cu un dormitor, toată lumea se poate bucura de spiritul festivităților la fel ca și cum ar avea propria casă.

Pași

Imagine intitulată Arborele Charlie Brown
Imagine intitulată Arborele Charlie Brown
1. Decideți dacă apartamentul dvs. are loc pentru a Brad de Crăciun. Mulți oameni optează pentru un copac simplu de masă, în timp ce alții au spațiul pentru un copac de cinci picioare. Încercați să investiți într-un copac artificial, deoarece nu există prea multe întreținere și nu aveți nevoie să curățați ace de la mașina dvs. în apartamentul dvs. și apoi de la apartamentul dvs. la dispoziție în fiecare an.
  • Imagine intitulată Luminări vechi vechi în cutiile originale
    2
    Reciclați orice decorațiuni care s-ar putea să nu se potrivească. Adresați-vă prietenilor și familiei dacă ar fi dispuși să ia orice decorațiuni care ocupă prea mult spațiu, fie că este în apartamentul dvs. sau în orice spațiu suplimentar pe care îl aveți. S-ar putea să existe o șansă ca atunci când vizitați locul lor în timpul sărbătorilor, lucrurile voastre pot fi plasate acolo.
  • 3. Utilizați pereții cât mai mult posibil. Fiecare casă-proprietar cu lămpi de șir se îmbracă mereu perimetrul exterior al casei (în mod obișnuit, înalta acoperișului și laturilor), precum și orice copaci din curtea din față. Fiind un chiriaș de apartament, șir de lumină în jurul perimetrului de perete interior cu ei ușor draping. Puteți utiliza banda adezivă clară pe fire pentru a le menține pentru a evita găurile inutile.
  • Dacă aveți un balcon, utilizați-l în avantajul dvs. și împachetați luminile în jurul barelor. Amintiți-vă că cablurile de prelungire a puterii sunt o necesitate dacă nu există prize electrice în apropierea ușilor.
  • Încurajați-vă copiii să deseneze imagini de vacanță și să-i atârne în jurul pereților și la frigider.
    Imagine intitulată lumini, dreapta
    Imagine intitulată lumini, dreapta
  • Imagine intitulată Decorarea masa de Crăciun
    4. Decorați-vă principalul sau măsuță de cafea. Întotdeauna trageți o masă festivă și adăugați decorațiuni pe ea. Ele pot fi orice din globurile mici de zăpadă la lumanari parfumate cu mentă. Dacă există și alte persoane care trăiesc cu dvs., luați în considerare plasarea unui castron mic de bomboane legate de Crăciun în mijloc.
  • Imagine denumită coroană 333
    5
    Hang coroane de coroane pe ușile. Utilizați un cârlig adeziv care poate fi îndepărtat cu ușurință și atârnați coroane de la ele. Dacă sunteți preocupat de securitate sau de cineva care l-au furat, ia în considerare plasarea pe interiorul ușii sau în interiorul ferestrei.
  • 6. Înlocuiți un mantel de șemineu pentru alte stocuri "cârlige". Aceasta este o mare scuză pentru a vă face pe holul dvs. prin agățarea ciorapilor pe ușile oamenilor.
  • 7. Arătați-vă spiritul de vacanță pe Windows. Găsiți decalcomanii de vacanță sau lucruri care pot apărea cu ușurință din sticlă. Nu exagerați decorațiunile, ci organizați-o într-un mod atrăgător.
  • sfaturi

    Utilizați un spațiu de vârf și spațiu de masă cu ornamente de Crăciun cumpărate simple sau de casă.
  • Adăugați Tinsel la marginea balcoanelor, băncilor, unităților TV sau orice altceva unde poate fi drapat.
  • Utilizați spatele scaunelor ca suprafețe pentru a adăuga arcuri mari
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar