Cum de a compara costul de a trăi între orașe

Dacă doriți să vă mutați într-un oraș nou, costul vieții este, evident, un factor important de luat în considerare. Trebuie să vă puteți permite noul oraș odată ce vă mutați! Din fericire, multe costuri ale calculatoarelor de viață sunt disponibile pentru a face compararea mai ușoară. De asemenea, puteți compara prețurile de locuințe și bunuri / servicii pentru a vedea ce ar costa să trăiți în zonă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind instrumente pentru a vă ajuta
  1. Imagine intitulată Costul de viață între orașele Pasul 1
1. Încercați un cost de calculator de viață. Aceste calculatoare vă permit să puneți în 2 sau mai multe orașe / zone de metrou diferite. De obicei, ați pune în oraș în care locuiți și comparați cu orașul pe care doriți să îl trăiți. De asemenea, ați adăugat venitul dvs. Apoi calculatorul compară cele două orașe și aduce o comparație detaliată.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 2
    2. Verificați site-ul statului sau al țării pentru costul statisticilor de viață. Multe state au costuri de statistici vii pentru fiecare oraș din stat, precum și salariul mediu în fiecare oraș. Puteți căuta informațiile prin săparea în jur pentru statistici pe site-ul principal al statului.
  • De obicei, aceste informații vor fi în secțiunea de sprijin pentru ocuparea forței de muncă în întreaga țară. De exemplu, în Oklahoma, este în cadrul Comisiei privind securitatea ocupării forței de muncă din Oklahoma, în timp ce în Minnesota, este în minusota ocuparea forței de muncă și dezvoltarea economică.
  • Unele dintre aceste site-uri web vor lista costul de a trăi ca procent din venitul mediu, o altă modalitate bună de a compara orașele.
  • De asemenea, puteți utiliza termenii de căutare ca "Costul California locului de locuit:.Gov"
  • "Site:.Gov" Garantează toate rezultatele dvs. vor fi site-uri guvernamentale.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 3
    3. Utilizați Biroul de analiză economică. Această agenție colectează date privind paritățile de preț regionale, adică diferențele de costuri între state. Pentru a începe comparația, mergeți la https: // Bea.Gov / Inable / Inable.CFM?reqid = 70 & pas = 1 & izuri = 1 & acrdn = 8 # reqid = 70 & pas = 29 & izuri = 1 & 7023 = 8 & 7024 = non-industrie & 7001 = 8101 & 7090 = 70.
  • Click pe "Paritățile de preț regionale," și apoi "RPP2 - paritățile de preț regionale de către MSA și State Porțiune." Pe pagina următoare, alegeți "Zona statistică metropolitană."
  • Selectați mai multe orașe ținând apăsat butonul de comandă de pe tastatură și apoi făcând clic pe fiecare oraș. Alege intre "Toate statisticile din tabelul," "RPPS: Toate articolele," "RPPS: Închirieri," și "RPPS: mărfuri." Acestea vă permit să vă uitați la disparitățile de chirie, doar disparitățile de bunuri sau toate odată.
  • Selectați cel mai recent an de pe pagina următoare.
  • Pagina finală va aduce o diagramă a parităților de preț regionale în orașele pe care le alegeți. 100 este media națională, adică dacă numărul este sub 100, costul de a trăi pentru orașul respectiv este sub media națională. Dacă numărul este mai mare de 100, este peste media națională.
  • Metoda 2 din 3:
    Compararea dvs. a prețurilor locuințelor
    1. Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 4
    1. Verificați prețurile apartamentului cu un apartament Finder. Utilizați un apartament pentru a căuta apartamente în zonă. Puneți-vă cerințele tipice pentru un apartament, inclusiv numărul de dormitoare și imaginile aproximative pe care le-ați dori.
    • Încearcă site-uri ca ApartamentFinder.com sau chirie.COM.
    • Uită-te la prețurile din ambele orașe pentru a obține o idee despre diferențele de stabilire a prețurilor. Asigurați-vă că ați comparat apartamente similare.
    • Carcasa reprezintă cea mai mare diferență pentru costul vieții. De fapt, atunci când prețurile locuințelor sunt scoase din costul estimărilor vii, disparitățile din întreaga țară sunt mult mai puțin severe.
  • Imagine intitulată Costul de viață între orașele Pasul 5
    2. Uită-te la site-urile imobiliare. Căutați case folosind site-uri care listează case de vânzare. Puteți să vă restrângeți căutarea după numărul de dormitoare pe care doriți, imaginile pătrate și numărul de băi, doar pentru a numi câteva.
  • Încearcă site-uri ca trulia.com, realtor.com sau Zillow.COM.
  • Uită-te la prețurile generale pentru fiecare oraș și vezi dacă sunt similare cu celelalte orașe pe care le uitați la.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 6
    3. Verificați prețurile locuințelor utilizând o hartă comparativă. Găsiți o hartă comparare a locuințelor ca cea la https: // trulia.com / home_prices /. Alege "Prețul de afișare," "Preț de vânzare," sau "Vanzare Pret / sq.Ft." Puneți numele orașului în caseta de căutare unul câte unul pentru a verifica fiecare zonă.
  • Aceste hărți sunt codate color pentru a vă ajuta să determinați prețul mediu al locuințelor din zonă.
  • Metoda 3 din 3:
    Privind singur la bunuri și servicii
    1. Imagine intitulată Costul de viață între orașele Pasul 7
    1. Comparați prețurile la bacanie pe fereastră cumpărături online. Multe magazine alimentare vă permit să faceți cumpărături online acum, astfel încât să puteți ridica alimente la bordură. Puteți utiliza acest lucru în avantajul dvs. creând o călătorie de cumpărături falsă în fiecare zonă. Apoi, comparați prețurile dintre cele două.
    • Utilizați site-urile de magazine pentru locuri precum Kroger și Walmart, care sunt în majoritatea zonelor. Asigurați-vă că selectați un magazin local de fiecare dată pentru a vedea prețurile din acea zonă.
    • Stocați coșul cu articole pe care le cumpărați în mod normal și încercați să alegeți aceleași mărci și articole din ambele domenii pentru a compara prețurile.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 8
    2. Verificați impozitele locale cu un site de comparare fiscală. Oamenii uită adesea să includă impozitele în costul vieții, dar impozitele pot varia foarte mult de stat. Unele state nu au impozit pe venit, de exemplu, în timp ce altele nu percep taxe pe produsele alimentare. Taxele de proprietate pot varia, de asemenea, pe scară largă.
  • Mai multe site-uri compară datele fiscale pe stat. Încercați un site ca HTTPS: // Fișiere.taxa de taxă.ORG / 20180411102900 / FAPS-FIGURES-2018-HOW-HOPE-DVS.pdf.
  • Imagine intitulată Costul de viață între orașele Pasul 9
    3. Uită-te la prețurile la gazele locale cu un produs de verificare a prețurilor la gaz. În timp ce site-urile de prețuri de gaze vă oferă, de obicei, prețul curent al gazului, prețurile la gazele locale fluctuează adesea cu nivelurile naționale. Cu alte cuvinte, dacă un oraș are prețuri mult mai ieftine a gazelor în comparație, acest lucru va fi probabil adevărat pentru restul anului. Încercați un site ca https: // Gasbuddy.COM /.
  • Pentru o comparație mai directă, verificați harta căldurii la https: // Gasbuddy.com / gaspricemap?z = 4.
  • De asemenea, puteți compara prețurile de stat la HTTPS: // Gasprices.AAA.COM /.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 10
    4. Comparați costurile pentru îngrijirea copiilor. Dacă aveți copii mici, știți cât de scump poate fi. Din fericire, Institutul de politică economică are o comparație pentru prețurile de îngrijire a copiilor pe stat, astfel încât să puteți examina dacă statul este deasupra sau sub medii naționale.
  • Pentru a compara costurile pentru îngrijirea copiilor, mergeți la https: // Epi.Org / Costuri de îngrijire a copilului în Statele Unite /.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 11
    5. Verificați alte servicii pe care le utilizați adesea. Gândiți-vă la serviciile pe care le utilizați cel mai mult, cum ar fi serviciile salonului, serviciile veterinare, transportul public și / sau mecanicii. Căutați fiecare dintre acestea în mod specific pentru a compara prețurile din zonă. Dacă nu puteți găsi prețurile online, este posibil să fie necesar să sunați la utilizarea serviciilor de pagină galbenă online.
  • De asemenea, puteți verifica prețurile pentru lucruri precum Internet, telefon și cablu.
  • Imagine intitulată Comparați costul vieții între orașele Pasul 12
    6. Păstrați o diagramă de rulare a prețurilor medii în fiecare zonă. Odată ce determinați gama de prețuri pentru fiecare bun sau serviciu în zonă, adăugați-l într-o diagramă. Au o coloană pentru fiecare oraș și un rând pentru fiecare bun sau serviciu. Utilizați această diagramă pentru a compara costul general al vieții în acele orașe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar