Cum să fii în siguranță într-un apartament

Securitate și Siguranță sunt cele două preocupări cele mai frecvente pentru oricine din jurul celorlalți. Indiferent dacă luați transport public, luați o plimbare pe o cale, sau chiar atunci când nu sunteți acasă, întotdeauna trebuie să vă păstrați pe voi înșivă, pe cei dragi și pe bunurile dvs. Reședința într-un complex de apartamente la unii, în special studenții care nu decid să trăiască într-o cămin, ar putea fi un timp de emoție în viața lor pentru a avea propriul lor loc. Cu toate acestea, siguranța și securitatea trebuie încă aplicate în orice moment, mai ales când locuiți cu cineva nou.

  1. Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 1
1. Încercați să proiectați întrebări de securitate la managerul dvs. de apartament / proprietate când vă deplasați mai întâi. Pot exista informații de securitate despre lucrările dvs. de închiriere, dar întrebarea acestora ar oferi întotdeauna răspunsuri la întrebările dvs. specifice.
  • Cunoașteți securitatea principalei apartamente de intrare (e). Aveți nevoie de taste specifice, ca un chiriaș, pentru a intra? Câte intrări sunt acolo? Care sunt orele pe timp de noapte când luminile holului continuă și se opresc? Există vreo oră a facilităților (spălătorie, piscină, sală de greutate etc.)?
  • Notați care este responsabil de lumina stradală în și în jurul proprietății sau a parcării. De obicei, este fie managerul de proprietate, fie compania dvs. electrică locală. Păstrați o listă de numere disponibile dacă o lumină este întreruptă sau necesită reparații.
  • Întrebați-i pe cine intră în clădire care nu are nevoie de o cheie sau o insignă. Oamenii obișnuiți pot include Transportator de poștă electronică și întreținerea apartamentelor.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 2
    2. Investigați securitatea apartamentului dvs. Dacă nu există perioade de goluri sau pe uși, solicitați-i de la managerul dvs. de proprietate. Decideți despre obținerea de nuanțe sau blind-uri pentru toate ferestrele care nu reflectă activitatea în interiorul care poate fi văzută din exterior. De asemenea, puteți lua în considerare mutarea dvs televiziune departe de fereastră - acest lucru ar descuraja la dimensiunea reflecției / mișcării televizorului, deoarece o persoană poate calcula cu ușurință cât de mare este ecranul. Asigurați-vă că toate ferestrele dvs. se blochează în mod corespunzător, chiar dacă nu locuiți la nivelul solului.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 3
    3. Păstrați a Program scris sau memento-uri de evenimente. Dacă vă așteptați un pachet printr-o companie deoparte de la biroul poștal, JOT în jos data estimată a sosirii. Programați toate întâlnirile, cum ar fi firma de cablu / Internet, electric, sau alte nevoi necesare la o anumită dată și timp. Asigurați-vă că obțineți identificarea înainte de a le permite, chiar dacă le are glisați o insignă sub ușă dacă nu există o peefol disponibilă.
  • Times pe tot parcursul anului, managerul de proprietate este necesar pentru a verifica întreținerea clădirii generale și a apartamentului propriu, cum ar fi iluminarea adecvată, detectoarele de fum și inspecțiile apartamentelor. De obicei, o notă pentru toți chiriașii vor fi postate undeva în apropierea intrării principale sau a cutiilor poștale înainte de data prevăzută. Ei pot avea nevoie, de asemenea, de o persoană secundară pentru a ajuta la misiuni, astfel încât să citească atât de bine toate notificările care să fie conștiente de situație.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 4
    4. Fi secret în ceea ce privește cutie poștală. Când se mișcă un chiriaș, trebuie să-și eticheteze slotul de corespondență individual. Utilizați numai numele dvs. de familie în orice moment, deoarece aceasta este suficientă identificare a transportatorului dvs. de poștă electronică.
  • Dacă întâmpinați să primiți poștă care apare ca și cum aparține unui chiriaș anterior (nume diferit, același număr de apartament), nu manipulați niciodată și nu distrugeți articolul. Întotdeauna scrieți "Nu la această adresă" Pe plic și cădere / returnează-l la orice recipient de poștă electronică.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 5
    5. Raportați orice problemă în interiorul clădirii managerului dvs. de proprietate. Ele sunt responsabile pentru păstrarea clădirilor (clădirilor) securizate și menținute, dacă vedeți orice manipulare sau lumini de blocare care iese pentru o perioadă de timp, dați-le un capete cât mai curând posibil. Vremea și sezoanele afectează, de asemenea, întreținerea, de exemplu, orice acumulare de gheață / murdărie sau orice impact de vânt extrem de ridicat asupra ușilor nu le poate împiedica complet închis și blocat.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 6
    6. Fiți atenți la modul în care vă anunțați când părăsiți apartamentul. Niciodată, în niciun caz, lasă note scurte pe ușile tale pentru orice coleg de cameră sau alții care locuiesc cu tine. Nu veți ști niciodată cine este în jur în timp ce ați plecat. Dați întotdeauna partidului un apel scurt sau un mesaj text, lăsându-i să-și cunoască locul unde se află, chiar dacă este o scurtă călătorie în magazin. Întotdeauna contactați familia și prietenii din apropiere atunci când planificați să plecați pentru o durată mai lungă de timp, inclusiv la plecări de stat. Nu le permiteți să aibă chei pentru clădire, ci le permite să verifice orice comportament suspect din zonă.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 7
    7
    Protejați-vă mașina la fel de mult cum te protejezi. Nu lăsați niciodată obiectele de valoare în interiorul mașinii dvs., mai ales în locurile în care oamenii pot lua o privire rapidă de pe fereastră pentru a vedea ce este înăuntru. Întotdeauna blocați toate ușile, chiar dacă ați uitat ceva în apartamentul dvs. Daca esti dezghețându-ți mașina În timpul iernii, rămâneți cu el în orice moment în timp ce alerga. Cea mai bună oportunitate pentru un hoț este atunci când văd o mașină nesupravegheată cu motorul.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță într-un apartament Pasul 8
    8
    Să-ți cunoști vecinii. Chiar dacă sunt primele lor nume, vă va da un sentiment de securitate de cunoaștere a celor care trăiesc în jurul vostru. Oferiți o mână vecinilor voștri în vârstă, cum ar fi transportul alimentelor din mașină. A trăi într-un complex foarte mic poate permite chiriașilor să interacționeze între ei într-un mod mai secundar decât oamenii care locuiesc într-o clădire cu mulți chiriași. Tratați pachetele rămase afară ca ale dvs. și lăsați-o prin ușă în loc să o ignorați în timp ce treceți.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar