Cum să comparați salariile dintre orașe

Dacă vă gândiți să vă mutați într-un oraș nou, probabil că doriți să știți cât de mulți bani trebuie să faceți pentru a vă menține nivelul actual de viață. La urma urmei, chiar dacă puteți avea aceleași acreditări și experiență, salariul dvs. ar putea fluctua dramatic în funcție de locul în care locuiți în țara. Un mare factor în diferențele salariale este costul de a trăi într-o anumită zonă. Cu toate acestea, cererea pentru ocupația dvs. specială poate juca, de asemenea, un rol. Dacă există câțiva profesioniști calificați pe piață pentru slujba dvs., angajatorii vor avea tendința de a plăti mai mult decât ar fi dacă ar exista sute de solicitanți calificați la fel de calificați în aceeași poziție.

Pași

Metoda 1 din 2:
Calculul diferenței dintre costurile de trai
  1. Imagine intitulată Comparați salariile dintre orașele Pasul 1
1. Uită-te la costul indicelui de viață pentru fiecare oraș. Puteți găsi costuri crude de numere de indexare online la multe site-uri diferite, căutând "Costul indicelui de viață." Este o idee bună să lucrați cu mai mulți indici diferiți, mai degrabă decât una, deoarece numerele de index sunt adesea calculate în moduri diferite.
  • Un indice fiabil vă va spune cum a fost calculat și ce fel de cheltuieli au intrat în ea. Alegeți indexurile pe care cele mai apropiate le-ați apropiat de bani. De exemplu, dacă un indice compară costul calității de gimnastică, dar nu sunteți membru al unei săli de sport, este posibil să nu doriți să utilizați acest index.

Bacsis: De asemenea, puteți să vă uitați la indexuri mai înguste care măsoară numai alimente, restaurante sau alte categorii care reprezintă o parte obișnuită a cheltuielilor dvs.

  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 2
    2. Ajustați indicele costului de viață pentru a compara cele două orașe. Când compari costul de a trăi între două orașe, ajustați valoarea orașului de bază la egal cu 100.00. Apoi ajustați valoarea orașului de bază cu aceeași sumă. Acest lucru vă permite să comparați cele două.
  • De exemplu, să presupunem că vă gândiți să vă deplasați de la San Francisco, CA, la Nashville, TN. San Francisco are un indice costului de viață de 91.51, în timp ce Nashville are un indice cost-de-vie de 73.19. În acest indice special, New York City este folosit ca oraș de bază cu un indice de cost de viață de 100.00.
  • Pentru a ajusta ratele orașelor, a scădea numărul indexului San Francisco de la 100.00 pentru a obține 8.49. Apoi adăugați 8.49 la numărul indexului Nashville (deoarece va trebui să adăugați 8.49 la 91.51 pentru a obține 100.00). Noul număr de index al lui Nashville este de 81.68 În comparație cu San Francisco. Acest lucru vă spune că costul de a trăi în Nashville este de 81.68% din San Francisco.
  • Dacă vă deplasați într-un oraș mai scump, pe de altă parte, procentul ar fi mai mare de 100%. De exemplu, dacă ați vrut să vă deplasați de la San Francisco în New York City, ați adăuga 8.49 la numărul indexului din New York. Deoarece New York City este orașul de bază din acest indice, cu o valoare de 100.00, noul număr de index al New York ar fi 108.49. Acest lucru vă spune că New York este 108.49% mai scump decât San Francisco, conform acestui indice special.
  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 3
    3. Înmulțiți salariul curent prin rata comparativă. Rata procentuală a costului de locuit în orașul de destinație în comparație cu orașul dvs. actual vă oferă o idee despre cât mai mult sau mai puțin costisitoare este să trăiți acolo. Dacă vă înmulțiți salariul prin această rată, puteți afla cât de mult ar trebui să faceți în orașul de destinație pentru a menține același nivel de viață pe care îl faceți în orașul dvs. actual.
  • De exemplu, dacă locuiți în prezent în San Francisco (100.00 Index ajustat) și fac 100.000 de dolari pe an, ați avea nevoie de un salariu de cel puțin 81.680 dolari pentru a menține același nivel de trai în Nashville (81.68 index ajustat).
  • Dacă v-ați mutat într-un oraș mai scump, pe de altă parte, ar trebui să faceți un salariu mai mare. De exemplu, dacă vă deplasați în New York City (108.49 Indicele ajustat) din San Francisco (100.00 Index ajustat), ați avea nevoie de un salariu de cel puțin 108.490 $ pentru a menține același nivel de trai.
  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 4
    4. Figurați costul închirierii sau cumpărarea unei case în comparație. În timp ce costul vieții vă oferă o idee decentă despre cum să comparați salariile dintre orașe, nu vă oferă imaginea completă. În multe locuri, prețul imobilului depășește alte categorii de costuri de viață. Acest lucru se întâmplă frecvent în orașele în creștere rapidă, în care disponibilitatea imobilului nu poate ține pasul cu cererea.
  • De exemplu, să presupunem că vă deplasați de la San Francisco în New York City. Ați stabilit deja că costul vieții este de 108.Cu 49% mai mare în New York City decât în ​​San Francisco. Cu toate acestea, când vă uitați la un indice de chirie, vedeți că New York City este listat ca 100.00 San Francisco este listat ca 115.58.
  • De când doriți ca orașul dvs. actual să fie 100.00, scade 15.58 de la numărul indexului de chirie din San Francisco. Apoi, scade aceeași sumă de la numărul indexului orașului din New York pentru a obține 84.42. Acest lucru vă spune că, dacă închiriați un apartament în San Francisco pentru 3000 de dolari pe lună, ar trebui să cheltuiți $ 2,532.60 pe lună în New York City pentru a închiria un apartament similar.
  • Bacsis: Păstrați-vă în minte numerele de indexare sunt abstracte și nu reprezintă lucruri cum ar fi dorința diferitelor cartiere.

    Metoda 2 din 2:
    Evaluarea cererii industriei
    1. Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 5
    1. Configurați interviuri informaționale în celălalt oraș. Vorbind cu oamenii din industria dvs. care locuiesc în orașul dvs. de destinație este probabil cel mai bun mod de a afla ce este piața muncii pentru oamenii din ocupația voastră. Contactați câțiva oameni din industria dvs. care se află în poziții de conducere și întrebați dacă ar fi dispuși să discute despre perspectivele din domeniu cu dvs. Subliniați că nu căutați un loc de muncă de la ei, ci mai degrabă informații despre industrie din acea zonă.
    • Dacă nu v-ați mutat încă la orașul dvs. de destinație, puteți efectua în mod obișnuit interviuri informaționale prin telefon. De asemenea, este posibil să puteți trimite prin e-mail întrebările personale.
    • Planificați-vă întrebările înainte și le scrieți în jos, astfel încât să vă simțiți pregătiți și profesioniști. Chiar dacă nu vă intervievați din punct de vedere tehnic pentru un loc de muncă, totuși doriți să faceți o impresie bună.

    Au sugerat întrebări de întrebat:

    Care sunt intervalele salariale în acest domeniu?

    Acest câmp crește în locația dvs?

    Cât de multă cerere este pentru persoanele din acest domeniu?

    Aveți o cifră de afaceri frecventă a angajaților?

  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 6
    2. Căutați salariul median pentru ocupația dvs. în fiecare regiune. Site-urile guvernamentale furnizează date privind salariile pentru diferite ocupații din diferite locații. Puteți găsi de obicei acest lucru la nivel național, dar puteți privi și statisticile guvernamentale de stat sau locale.
  • Căutați numele orașului și "muncă" sau "muncă" Pentru a obține site-ul web al Departamentului de Muncă în acea zonă. De acolo, puteți căuta statistici salariale.
  • De exemplu, dacă sunteți un practicant asistentă medicală, este posibil să rețineți că salariul median pentru practicieni în California este de 118.000 de dolari, dar doar 87.900 dolari în Oklahoma. Această diferență poate fi atribuită costului vieții, dar ar putea fi, de asemenea, atribuit cererii.
  • Bacsis: În SUA, puteți verifica site-ul web al Biroului SUA al Muncii. Studiul privind statisticile privind ocuparea forței de muncă ocupaționale, disponibil la https: // BLS.Gov / OES /, Are locuri de muncă și date salariale pentru mai mult de 800 de ocupații.

  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 7
    3. Verificați deschiderile de locuri de muncă și comparați numărul de înregistrări. Numărul de înregistrări pentru deschiderile de locuri de muncă din fiecare oraș vă oferă o idee despre modul în care este o anumită ocupație. Filtrați rezultatele căutării pentru lucruri precum educația și anii de experiență pentru a obține cele mai exacte rezultate.
  • De exemplu, să presupunem că o căutare pe un site de locuri de muncă pentru slujba dvs. în orașul dvs. curent și a returnat 25 de rezultate. Cu toate acestea, aceeași căutare în orașul dvs. de destinație a returnat 150 de rezultate. Acest lucru vă spune că angajații cu educația și experiența dvs. sunt mai solicitați în orașul dvs. de destinație decât în ​​orașul actual, care ar trebui să se traducă într-un salariu mai mare.
  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 8
    4. Utilizați statisticile regionale ale pieței muncii pentru a prezice creșterea industriei. Site-urile locale de muncă și de ocupare a forței de muncă vor avea statistici privind piața muncii. Dacă industria dvs. se extinde într-o anumită zonă, care de obicei se traduce la salarii mai mari. Pe de altă parte, dacă industria se micșorează, salariile vor fi mai mici.
  • De exemplu, să presupunem că sunteți angajat în industria tehnică. Dacă există o doisprezece companii tehnice care se mută în orașul dvs. de destinație, acest lucru indică probabil că industria tehnologică este în creștere în acel oraș și va exista o cerere sporită pentru angajați ca tine.
  • Bacsis: Aceste proiecții vă pot oferi o putere de negociere în negocierile salariale. Dacă știți că industria dvs. este prevăzută să boom în orașul dvs. de destinație în următorii 5 ani, de exemplu, ați putea convinge un potențial angajator să vă plătească acum un salariu mai mare, chiar dacă cererea este încă relativ scăzută.

  • Imagine intitulată Compara salarii între orașele Pasul 9
    5. Citiți rapoartele de știri locale relevante pentru industria dvs. Ori de câte ori căutați un nou loc de muncă, este important să fiți la curent cu evoluțiile din industrie. Cu toate acestea, aceste informații pot fi, de asemenea, utilizate pentru a înțelege piața muncii într-un oraș nou și cum ar putea afecta potențialul dvs. de salarizare.
  • De exemplu, ați putea citi despre companii din industria dvs. care se relocează într-un alt oraș. Cererea în acel oraș ar fi relativ ridicată pentru oamenii cu educația și expertiza dvs., astfel încât să vă așteptați să urmați salarii mai mari.
  • Bacsis: Poate fi dificil să se cuantifică modul în care o creștere crescută va afecta salariile, dar vă oferă o idee generală despre piață. Rețineți că încă mai trebuie să luați costul de a trăi în considerare în zona.

    sfaturi

    Nu uitați să luați în considerare costul oricăror avantaje sau beneficii oferite la fiecare locație. De exemplu, este posibil să fiți dispuși să luați un salariu mai mic dacă multe dintre cheltuielile pe care le aveți în prezent sunt acoperite de noul dvs. angajator.

    Avertizări

    Există multe calculatoare de comparare a salariilor online, care vă vor spune aproximativ ceea ce ar trebui să faceți într-un alt oraș pentru a face cât de mult faceți unde locuiți în prezent. Cu toate acestea, acești calculatori se bazează exclusiv pe costul vieții, astfel încât nu sunt întotdeauna reprezentări precise ale salariului pe care le puteți obține în celălalt oraș.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar