Cum să devii un om de știință

Din moment ce științele au multe domenii, există multe căi de carieră pentru oamenii de știință înfloriți, în funcție de ceea ce vă place cel mai mult. De exemplu, dacă vă place zoologia, s-ar putea să deveniți un om de știință sălbatic care studiază comportamentul animalelor, în timp ce o chimie care ar putea decide să fie un chimist al cărui cercetare ar putea vindeca boala. Indiferent dacă sperați să lucrați într-o zi într-o zi, doriți să efectuați cercetări de teren sau să planificați să învățați științele, devenind un om de știință poate oferi experiențe de lucru pline de satisfacții, interesante. Puteți seta o cale pentru cariera dvs., concentrându-vă asupra educației dvs. și priviți la lumea ca un om de știință.

Pași

Partea 1 din 3:
Setarea temeiului
  1. Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 1
1. Luați cursurile pregătitoare necesare în liceu. Pornind în liceu și continuând în anii dvs. de licență la colegiu, ar trebui să luați cursuri care vă învață abilitățile de gândire analitice și critice pe care va trebui să fiți un om de știință. Aceasta este o necesitate pentru a obține un picior mai târziu în viață.
  • Va trebui să fiți bine specializată în matematică. Oamenii de știință din științele fizice folosesc o mare parte a matematicii, în special algebra, calculul și geometria analitică, în timp ce cei din științele biologice folosesc matematica mai rar. Toți oamenii de știință au nevoie de o cunoaștere de lucru a statisticilor.
  • Luați în considerare plecarea la tabăra de știință în timpul liceului. Veți face mai multe proiecte mai intense decât în ​​cursurile dvs. de știință obișnuite în școală.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 2
    2. Începeți cu elementele de bază din colegiu. În timp ce vă veți specializa într-o anumită disciplină mai târziu, va trebui să luați cursuri de bază în biologie, chimie și fizică să vă împiedice în elementele de bază ale fiecărei științe, precum și metoda științifică de observare, de a face ipoteze și experimentare. De asemenea, puteți selecta cursuri elective bazate pe domenii de interes sau pentru a descoperi noi domenii de interes pentru a vă ajuta să vă definiți specialitatea. Într-un an sau două, vă puteți angaja la o ramură mai specifică a științei.
  • Abilitățile în 1 sau 2 limbi străine pot fi de ajutor, de asemenea. Acest lucru vă permite să citiți lucrări științifice mai vechi care nu au fost traduse în limba engleză. În plus, fiind multilingv vă va permite să colaborați cu alți oameni de știință din întreaga lume, precum și să vă ajute să urmăriți oportunități de cercetare în alte țări. Cele mai utile limbi de învățat includ franceză, germană și rusă.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință pas 3
    3. Declarați un important într-un domeniu care vă intrigă. După ce ți-ai luat picioarele umede și ești familiarizat cu instrucțiunile Această carieră te-ar putea lua, declar un important într-o ramură mai specifică a științei. Planetar? Medical? Psihologic? Geneticistul? Agricol?
  • Dacă doriți sau dacă lipsa de opțiuni a colegiului dvs. necesită acest lucru, puteți aștepta să declarați ceva mai specific mai târziu (AKA Grad Scoala). O chimie generală majoră este bună, de asemenea.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 4
    4. Obțineți un stagiu la colegiu. Cel mai bine este să începeți să faceți conexiuni și să faceți muncă cât mai curând posibil. Contactați unul dintre profesorii dvs. despre un stagiu - este posibil să vă puteți obține numele asociat cu o hârtie pe care o publică echipa dvs., de asemenea.
  • Acest lucru vă va primi experiența aplicată laborator, care va fi utilă pentru a merge la școala de grad și căutând locuri de muncă odată ce absolvi. Arată că ai luat colegiu în serios și ai o aderență la ceea ce se așteaptă de la tine.
  • Dacă doriți să fiți cercetător de câmp, urmăriți un stagiu cu o organizație de mediu, cum ar fi U.S. Serviciul de pește și sălbatic.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 5
    5. Perfecționați abilitățile de scriere. De asemenea, va trebui să scrieți bine ca un om de știință, atât pentru a obține granturi pentru cercetarea dvs. și pentru a vă publica rezultatele în reviste științifice. Clasele în limba engleză în liceul și scrisul tehnic în colegiu vă vor ajuta să vă polonezi abilitățile.
  • Citiți revistele științifice și păstrați-vă cu câmpul. Vei fi în acele jurnale, în timp. Uită-te la munca lor pentru structură și elementele de bază ale unei lucrări științifice bune.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea unei învățământ superior
    1. Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 6
    1. Du-te la școala absolventă. În timp ce unele poziții comerciale și industriale sunt disponibile absolvenților colegiului cu o diplomă de licență, majoritatea oamenilor de știință au cel puțin un maestru și mai probabil un doctorat. Programele de absolvent sunt orientate mai mult spre cercetarea originală și dezvoltarea de noi teorii, care lucrează cu un profesor sau cu alți oameni de știință și, eventual, folosind tehnologia de vârf. Majoritatea programelor de absolvent durează cel puțin 4 ani și, eventual, în funcție de natura cercetării.
    • În acest moment, va trebui să declare o specialitate - ceva care îngustă foarte mult câmpul și vă permite să aveți o concentrare. Acest lucru vă va face munca mai unică și domeniul dvs. de concurență mai mic.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 7
    2. Aterizați un stagiu de cercetare aproape de oriunde. În școala de grad, va trebui să căutați un stagiu de cercetare pentru domeniul dvs. specific de interes. Cantitatea de profesori care lucrează la ceva care vă vorbește va fi destul de mică - ceea ce înseamnă probabil că va trebui să mergeți în altă parte pentru ao găsi.
  • Profesorii dvs. și școala dvs., în general, vor fi instrumente foarte utile în găsirea de stagii și unde. Apăsați în toate conexiunile pe care le-ați făcut pentru a găsi ceva care vă place ca o mănușă.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 8
    3. Participați la un program post-doctoral. Programele post-doctorale oferă formare suplimentară în orice specialitate pe care ați ales-o ca om de știință. Inițial, durează 2 ani, aceste programe acum durează de obicei cel puțin 4 ani și, eventual, în funcție de domeniul de studiu și alți factori.
  • În plus, veți face 3 ani de studii post-doctorale după aceasta. Este obișnuit ca oamenii de știință să treacă prin 4 ani de subvenții, în jur de 5 ani de învățământ superior și 3 ani de cercetare, ceea ce înseamnă că va fi un solid de 12 ani de formare. După ce ați finalizat educația dvs. de licență, probabil că veți primi o bursă sau salariu pe măsură ce lucrați prin restul formării dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 9
    4. Păstrați cunoștințele dvs. actualizate. În timpul decenii și mai mult de educație (și cariera dvs.), este înțelept să păstrați la curent în domeniul dvs. și alții, participând la conferințe și citiți jurnalele revizuite de colegi. Știința se schimbă în mod constant - în clipi de ochi ai putea fi lăsat în urmă.
  • În câmpurile mai mici (și unele mai mari), veți cunoaște toate numele din aceste jurnale. Citirea acestora vă vor informa cine ar trebui să cereți ajutor de cercetare sau favoruri atunci când vine timpul.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 10
    5. Continuați să cercetați și să căutați un loc de muncă cu normă întreagă. Oamenii de știință lucrează întotdeauna la un proiect sau o idee. Indiferent de cât de departe scara de carieră sunteți, acesta este un anumit. Dar, după cercetarea post-doctorală, probabil că aveți nevoie de un loc de muncă. Iată câteva dintre oportunitățile de bază pe care le veți găsi:
  • Un profesor de știință. Aceasta este destul de explicativă și nu necesită întotdeauna educație superioară (în funcție de nivelul pe care doriți să-l învățați). În unele zone și câmpuri, veți avea nevoie de credite de educație.
  • Un om de știință de cercetare clinică. Mulți oameni de știință lucrează cu o companie majoră sau cu guvernul. Pentru a începe, ai fi un asociat de cercetare clinică. Ați lucrat la studiile clinice, de exemplu, medicamente emergente. Ați aduna procedurile de întâlnire și monitorizare, asigurându-vă că totul este de până la protocol. Apoi, veți efectua analize pe orice proiect pe care îl lucrați în prezent, dezvoltați produse (cum ar fi vaccinurile) sau, uneori, chiar colaborați cu pacienții, medici sau tehnicieni cu privire la procedurile de laborator.
  • Un profesor. Mulți oameni de știință, cel puțin în cele din urmă, au scopul de a deveni profesor și de a obține mandatul. Este un concert bine plătit cu securitatea locului de muncă și veți afecta viața multora. Cu toate acestea, știu că poate dura decenii pentru a ajunge aici.
  • Partea 3 din 3:
    Având mentalitatea
    1. Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 11
    1. Fii curios. Oamenii de știință aleg să devină oameni de știință, deoarece sunt fundamental curioși de lumea din jurul lor și cum lucrurile din ea funcționează. Această curiozitate îi determină să investigheze cum și de ce în spatele a ceea ce văd, chiar dacă ancheta durează ani pentru a ajunge la fructificare.
    • Cuplate cu curiozitate este o abilitate de a respinge noțiunile preconcepute și de a fi deschis ideilor noi. Frecvent, o ipoteză timpurie nu este suportată de dovezile observațiilor și experimentelor ulterioare și trebuie să fie modificată sau aruncată.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 12
    2. Fiți răbdători în urcarea scării carierei. Așa cum a fost discutată pe scurt mai sus, ia un om de știință o perioadă lungă de timp. Există foarte puține cariere care durează mai mult decât acesta. Chiar și atunci când ați terminat cu educația dvs., trebuie să obțineți cercetări sub centura dvs. Dacă sunteți un tip de persoană de mulțumire instantanee, acest lucru nu poate fi concert pentru dvs.
  • Unele locuri de muncă necesită doar un burlac, în timp ce altele pot necesita un doctorat sau chiar un doctorat. Dacă nu sunteți într-un loc în care puteți petrece un deceniu, făcând un venit mai mic, aceasta ar putea fi o alternativă viabilă.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 13
    3. Să fie diligent și persevere, pentru că ați aterizat un concert dur. A fost spus că "luând în considerare IQ în considerare, abilitățile cantitative și orele de lucru, locurile de muncă în știință sunt cele mai mici plătite în SUA." Ceea ce se întâmplă acest lucru este că din cauza căii lungi spre succes, pentru o vreme nu veți trăi lavish. Lucrurile vor fi greu pentru o vreme.
  • De asemenea, veți întâlni termenele limită, adesea să nu vă determinați propriile ore și să lucrați ori de câte ori lucrarea dvs. spune că aveți nevoie. Toate acestea combinate fac o treabă dificilă, în special pentru a rămâne cu.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 14
    4. Au nevoie să continuați mereu învățarea. În esență, ceea ce face fiecare om de știință este căutarea cunoștințelor. Indiferent dacă citiți jurnalele revizuite de la egal la egal, participarea la seminarii sau lucrează spre obținerea publicării dvs., veți învăța întotdeauna. Are acest sunet ca o marți normală? Atunci probabil că sunteți făcut din lucrurile potrivite.
  • Imaginea intitulată deveni un om de știință Pasul 15
    5. Fiți răbdători, observați și gândiți-vă în afara casetei. Nici un om de știință nu se face într-o zi, o săptămână, o lună, și adesea chiar și într-un an. În multe cazuri, cum ar fi studiile clinice, de exemplu, nu veți obține rezultate pentru ani. Acest lucru poate fi foarte nemulțumit. Un om de știință bun trebuie să fie răbdător.
  • Abilitățile de observare sunt, de asemenea, necesare. În acei ani de așteptare pentru rezultate, trebuie să căutați în mod constant cele mai mici schimbări în ceea ce vă așteptați să vedeți. Ochiul dvs. trebuie să fie concentrat și gata în orice moment.
  • Și, ca și pentru gândirea în afara casetei, gândiți-vă la mărul lui Newton care se încadrează pe cap sau Arhimedes sărind în cada și să deplaseze apa. Majoritatea oamenilor nu cred că nimic despre aceste evenimente, dar acești oameni au văzut altceva, ceva ce nimeni altcineva nu va vedea la acea vreme. Pentru a face pași în cunoașterea umană, trebuie să gândiți altfel.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Acrp oferă trei certificate către profesioniștii din domeniul cercetării clinice: asociatul de cercetare clinic certificat, coordonatorul cercetării clinice certificate și investigatorul principal. Faceți un examen și sunteți bine să mergeți.

    Avertizări

    Datorită numărului de candidați mai mari pentru profesori și poziții comerciale, oamenii de știință potențiali se pot găsi pentru a lua o serie de funcții postdoctorale înainte de a ateriza o poziție permanentă.
  • Fiind un om de știință, de obicei, necesită o mulțime de răbdare. Există șanse egale de eșec ca cele ale succesului, de aceea ar trebui să fiți gata să acceptați rezultatele așa cum vin ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar