Cum să feng shui dormitorul tău

Metoda antică chineză de Feng Shui ne ajută să ne echilibrăm casele și să creăm vieți mai fericite și mai de succes, cameră după cameră. De multe ori ne întoarcem atenția asupra dormitorului, sanctuarului unde putem să ne odihnim și să reîncărcați. Având Feng Shui Potrivit în dormitor, vă poate ajuta viața romantică, precum și capacitatea dvs. de a vă odihni și de a simți în control. Trebuie să știți cum să păstrați Chi curge și cum să deflectați orice energie negativă care poate intra în camera dvs. - și viața voastră.

Pași

Partea 1 din 4:
Aplicarea Feng Shui în patul tău
  1. Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 1.Jpeg
1. Au un picior solid. Cele mai bune tablouri Feng Shui sunt cele care sunt solide și făcute din lemn sau cele tapițate, deoarece au o combinație foarte bună de solid, dar, de asemenea, blând și de sprijin Feng Shui pentru dvs. și dormitorul tău. În timp ce vă îndepărtați să dormiți, corpul dvs. se desfășoară într-o lucrare suplimentară de reparații energetice la multe nivele. Subconștient, capul dvs. are nevoie de bunuri bune, protecție și suport, la fel ca și spatele dvs. are nevoie de ea atunci când stați într-un scaun pentru perioade lungi de timp.
  • Dacă nu aveți un cap, fals unul prin atașarea câtorva panouri de lemn la peretele din spatele patului.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 2.Jpeg
    2. Obțineți o saltea de susținere. Există o varietate de saltele pe piață, alegeți cu înțelepciune și să investiți în cel care va promova cel mai bun somn și relaxare. Cu cât dormi mai bine noaptea, cu atât mai bine sănătatea ta în timpul zilei este foarte simplă. Fiți atenți la bun feng shui și nu cumpărați saltele folosite - niciodată nu știți ce energie au acumulat de la proprietarii anteriori.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 3.Jpeg
    3. Asigurați-vă că patul este o înălțime bună. Pentru a permite un flux echilibrat de energie Feng Shui sub pat, trebuie să aveți patul la o înălțime rezonabilă deasupra nivelului podelei. În general, paturile care au încorporat sertare de stocare dedesubt pentru a vă ajuta cu soluții de stocare sunt considerate paturi rele Feng Shui. De ce? Deoarece energia trebuie să circule în jurul corpului tău când dormi, care nu este posibil dacă spațiul de dedesubt este blocat.
  • Pentru un pat care este scăzut la sol, obțineți-le să-l ridice. Acesta este un mod ieftin de a adăuga înălțime în pat.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 4.Jpeg
    4. Asigurați-vă că patul este poziționat cât mai departe de ușă. Așezați patul în zonă mai departe de ușă sau în diagonală din ușă, dar nu în linie cu ușa. Cu alte cuvinte, vrei să poți vedea ușa în pat, dar nu fii aliniat la ușă. Fiți ușa dormitorului, ușa spre balcon / patio, ușa băii sau ușile dulapului, nu doriți ca patul dvs., în linie cu nici o ușă din dormitorul dvs. sau prea mult Chi va curge spre pat. În mod ideal, patul poate fi poziționat în diagonală de la ușă, care iese din colțul opus.
  • Având patul dvs. poziționat prea aproape de ușă, vă poate duce să vă surprindeți de surprize care vă pot veni. Mai departe ești de la ușă, cu atât mai pregătit vei fi pentru ceea ce poate veni. Acesta este același motiv pentru care dormitorul ar trebui să fie cât mai departe de ușă.
  • Cu toate acestea, în mod ideal, când vă treziți, ușa ar trebui să fie în linia dvs. directă de viziune sau aproape de ea, astfel încât să simțiți că aveți control asupra vieții voastre.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 5
    5. Au un zid bun de sprijin în spatele patului tău. În plus față de un bagaj bun, întotdeauna doriți să aveți un perete solid în spatele patului dvs. Când dormi sub fereastră, energia ta personală tinde să devină mai slabă în timp, deoarece nu are nici un sprijin adecvat, nici protecție.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 6
    6. Așezați fundamentarea și energia echilibrată pe ambele părți ale patului. Puneți două nopți de pe ambele părți ale patului pentru a crea echilibru în timp ce dormi. În mod ideal, puteți plasa aceeași lampă pe ambele nopți, pentru a adăuga o iluminare ușoară în dormitorul dvs. Acest echilibru este important pentru păstrarea centrului și în special pentru menținerea egalității într-o relație dacă împărțiți dormitorul cu partenerul dvs.
  • În mod ideal, nopțile ar trebui să fie rotunde în loc de pătrat pentru a reduce energia CHI care poate fi îndreptată spre dvs., ceea ce poate fi, de asemenea, considerat ca fiind "Săgețile otrăvitoare."
  • O mică noptieră de pe ambele părți a patului este o altă modalitate excelentă de a echilibra energia din camera dvs.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 7
    7. Păstrați patul departe de orice televizoare, birouri sau alte distracții. În mod ideal, ar trebui să vă mutați biroul și televizorul din dormitorul dvs., astfel încât dormitorul devine cu adevărat un loc în care vă puteți odihni și vă puteți relaxa. Cu toate acestea, toți avem spațiu limitat, deci dacă aveți un televizor sau un birou în camera dvs., poziționați-l cât mai departe de patul dvs. posibil pentru a nu fi în calea energiei pozitive a patului. Dacă puteți, draperii unei eșarfă sau o pătură ușoară asupra televizorului sau a biroului sau chiar acoperiți-o cu un dulap japonez de pliere pentru a crea și mai mult spațiu.
  • Plasați televizorul într-un dulap sau plasați o acoperire de artă peste el pentru a ajuta la amestecarea în spațiul dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Evitând energia negativă
    1. Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 8.Jpeg
    1. Evitați o oglindă care se confruntă cu patul dvs. sau un set oglindit de ușile dulapului. Dacă aceste oglinzi sunt corpuri de corp pe care nu le puteți scăpa, apoi trageți niște țesături peste ele. Stânga expuse, se crede că vă deranjează somnul. În general, ar trebui să evitați să aveți oglinzi în dormitorul dvs., mai ales dacă îl împărtășiți cu un partener romantic, deoarece acestea pot deschide un spațiu pentru infidelitate. Oglinzile sunt, de asemenea, prea energice pentru un astfel de spațiu odihnitor.
    • Dacă vă place să aveți o oglindă în camera dvs., puneți-o pe interiorul unei uși de dulap și accesați-o numai când aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 9.Jpeg
    2. Abțineți de la poziționarea patului direct sub un fascicul. Un fascicul poate crea sentimente de presiune care poate întrerupe somnul. Dacă nu aveți alte opțiuni, acoperiți fasciculul cu țesătură sau atârnă 2 flaute de bambus din fascicul cu piesele muștiale îndreptate în jos. Acest lucru va ajuta la blocarea o parte din energia nedorită care vine deasupra patului. Ideea este că nu vrei să te simți amenințată în somnul tău.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 10.Jpeg
    3. Sari peste fântâni și caracteristici de apă. De asemenea, nu închideți imagini cu apă sau plasați un acvariu în camera dvs. Acestea ar putea invita o posibilă pierdere financiară sau jaf. Păstrați rezervorul de pește sau picturile de apă sau râuri din dormitor dacă doriți să aveți cel mai bun posibil Feng Shui.
  • Dacă sunteți un fan al fântânilor și artei de apă, plasați-le într-o baie în schimb.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 11.Jpeg
    4. Păstrați plantele și florile în afara camerei dvs. Plantele sunt considerate a poseda prea mult yang, ceea ce creează prea multă energie și activitate pentru a obține restul de care aveți nevoie. Dacă nu aveți alt loc pentru a vă pune plantele, încercați să le țineți din linia de viziune când sunteți pe pat.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 12.jpeg
    5. Evitați acumularea aglomerației în jurul patului sau împingând o parte a patului pe perete. Chi nu poate circula, ceea ce înseamnă posibile tulburări în viața voastră intimă. Dacă patul tău se află pe perete, atunci un partener va trebui să doarmă în interior, devenind literalmente "prins" în relația.
  • Păstrați patul dvs. relativ aglomerat, precum și prin limitarea pernelor de aruncare și pături.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 13.Jpeg
    6. Scapa de televizor. Televizorul creează un câmp magnetic nesănătoase, care vă poate întrerupe somnul, se întinde relația cu partenerul dvs. sau aduceți o terță parte în dormitor. Dacă trebuie să o păstrați în dormitor, încercați să o acoperiți cu o eșarfă atunci când nu o utilizați. Dacă sunteți foarte serios în legătură cu aceasta, ascundeți televizorul în dulap atunci când nu îl utilizați sau plasați-l pe un raft care se poate bloca, ascunzând televizorul atunci când nu este utilizat.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 14.jpeg
    7. Puneți cărțile în altă parte. Puteți păstra câteva cărți în camera dvs., dacă citiți să vă așezați să dormiți, dar prea multe cărți vă pot face să vă simțiți copleșiți în spațiu. Dormitorul tău este un loc pentru odihnă și relaxare, și dacă aveți prea multe cărți acolo, va fi prea mult ca un loc pentru muncă. Prea multe cărți din spațiul tău de odihnă pot fi, de asemenea, copleșitoare.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea soldului prin culori
    1. Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 15
    1. Include culori elemente de incendiu pentru pasiune și energie. Un element echilibrat Feng Shui Fire din spațiul dvs. va aduce o energie susținută în toate eforturile dvs. de carieră și vă va ajuta să obțineți recunoașterea. De asemenea, vă va ajuta să invitați pasiunea și romantismul în viața voastră și în dormitorul vostru. Culorile elementelor de foc Feng Shui sunt:
    • roșu
    • portocale
    • Violet
    • Roz
    • Galben puternic
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 16
    2. Includeți culorile pământești pentru hrană și stabilitate. Un element puternic și armonios Feng Shui Pământ din casa dvs. va contribui la crearea stabilității, hrană și protecție pentru toate relațiile dvs. Feng Shui Element Element Culorile sunt:
  • Lumină galbenă
  • Bej
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 17.Jpeg
    3. Include "metal" Culorile pentru claritate și precizie. Elementul de metal Feng Shui aduce calitățile de claritate, precizie, claritate și eficiență - prezența echilibrată vă va ajuta să trăiți cu claritate și ușurință. Feng Shui Element Metal Culorile sunt:
  • gri
  • alb
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 18.Jpeg
    4. Includeți culori pastelate pentru a adăuga pacea și odihna la dormitorul dvs. La sfârșitul zilei, cel mai important lucru este că vă puteți simți calm în dormitorul vostru și pentru a obține un somn bun. Având culori ușoare, moi și pastelate în dormitorul dvs. pot adăuga la liniștea și liniștea ta. Iată câteva culori pe care le puteți utiliza:
  • Albastru deschis
  • Roz deschis
  • Verde deschis
  • Lumina violet
  • Partea 4 din 4:
    Făcând alte considerații
    1. Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 19
    1. Gândiți-vă la dormitorul dvs. ca o oază. Dormitorul tău ar trebui să fie sanctuarul tău. Ar trebui să fie o scăpare din stresul vieții tale de zi cu zi, indiferent dacă acestea includ munca, copiii tăi, sănătatea ta sau prieteniile tale. Nu ar trebui să fie un loc în care arunci toate lucrurile suplimentare pe care nu le aveți. Dimpotrivă, ar trebui să fie oaza voastră în mijlocul unui deșert, un loc pe care îl puteți veni atunci când doriți să vă odihniți - sau doar când aveți nevoie de o pauză.
    • Nu aduceți niciodată elemente suplimentare în dormitorul dvs. sau în energia negativă și în timp veți începe să respectați spațiul mai mult.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 20.jpeg
    2. Au iluminat moale. Pentru cele mai bune Feng Shui, ar trebui să evitați luminile luminoase, lipite sau luminile de tavan peste pat. În schimb, aveți lămpi de birou cu lumină moale și încercați să obțineți cât mai multă lumină naturală pe care o puteți de la fereastră. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai senin și la ușurință decât luminile dure care sunt prea luminoase.
  • Încercați să adăugați lămpi mici, lumini de șnur și alte iluminări moi pentru a evita necesitatea iluminării deasupra capului.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 21
    3. Fiți conștienți de poziția ferestrelor. Dacă puteți, încercați să evitați plasarea patului între fereastră și o ușă sau veți fi în mijlocul "proiect" de Chi care rulează între aceste două locuri. Dacă nu puteți să o evitați, asigurați-vă că aveți perdele frumoase și plăcute pentru a bloca o parte din energia rea. De asemenea, trebuie să evitați să dormiți cu fața spre fereastră, dacă puteți sau somnul dvs. nu va fi la fel de odihnitor.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul tău Pasul 22
    4. Au o artă inspirată în dormitorul tău. Închideți imaginile de scene calmante din natură sau alte locuri care vă inspiră. Alegeți niște peisaje neutre, o imagine care vă motivează să vă atingeți visele sau altceva care vă pune într-un cadru calm și liniștit al minții. Ceva prea grafic, gory sau doar deranjant nu aparține în dormitorul tău. Plasați imaginea cea mai inspirată de pe linia de vedere în pat, astfel încât este primul lucru pe care îl vedeți când vă treziți.
  • Așezați fotografiile locurilor preferate sau afișați o citație inspirată pe perete.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 23.jpeg
    5. Scopul pentru egalitate. Încercați să aveți spațiu egal pe ambele părți ale patului dvs. și alte mobilier. O persoană ar trebui să fie capabilă să se plimbe la fel de ușor în jurul unei părți a camerei ca și cealaltă, în rațiune. Desigur, o bucată de mobilier poate adăuga o anumită inegalitate, dar, în general, ar trebui să evitați să lăsați majoritatea lucrurilor din dezordinea dormitorului peste o parte sau veți crea discordie în camera cea mai importantă.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 24.jpeg
    6. Scapa de haine pe care nu le mai poarte. Treceți prin dulapul și sertarul dvs. și îndepărtați toate hainele pe care nu le-ați purtat în ultimul an. Donați aceste haine sau transmiteți-le unui prieten sau unei rude dacă pot fi încă purtate. Chiar dacă este posibil să nu vedeți hainele vechi, păstrați-le în dormitorul dvs. vă poate împiedica să îmbrățișați noi oportunități.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 25.Jpeg
    7. Evitați fotografiile rudelor sau prietenilor "ma uit la tine." Puteți avea câteva fotografii cheie cheie în dormitorul dvs., dar evitați o dezordine de fotografii ale oamenilor de pretutindeni sau vă veți simți ca și cum ați fi urmărit și veți fi copleșiți. Același lucru este valabil și pentru cifrele religioase.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 26
    8. Asigurați-vă că dormitorul dvs. nu este prea aglomerat. Păstrați dormitorul ca fiind liber și simplu posibil. Nu adăugați scaune suplimentare, lămpi sau imagini în dormitor dacă nu sunteți sigur dacă sunt sau nu cu adevărat necesare. Cu cât mai multe lucruri pe care le aveți acolo, cu atât este mai dificil să se găsească echilibru.
  • Imagine intitulată Feng Shui Dormitorul dvs. Pasul 27.jpeg
    9. Scapa de orice dezordine. Pentru a avea optimă feng shui în dormitorul tău, trebuie să scapi de orice ziare suplimentare, gunoi, trinket-uri vechi, fotografii stupide, cadouri inutile sau într-adevăr doar orice nu aveți nevoie de acolo. Dacă aveți un atașament prea sentimental la unele dintre ele, le puteți pune în depozit sau altă cameră, dar lucrați la minimizarea lucrurilor cu care aveți nevoie într-adevăr în dormitorul dvs. Având un dormitor de rezervă și neclintit va duce la o viață neclintată și împlinită.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați-vă dress-ul închis noaptea pentru un flux de energie mai bun.
  • Încercați să aveți întotdeauna o cameră curată.
  • Utilizați o busolă pentru a obține instrucțiuni N, E, S, W.
  • Utilizați mese rotunde, folosind colțurile ascuțite nu este favorabil cu Feng Shui.
  • Atârnă un mobil în mișcare pentru a avea Chi pozitiv care curge.
  • Dacă aveți o mulțime de culori strălucitoare, încercați să le echilibrați cu culori mai moi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar