Cum să vă aranjați mobilierul

Acest lucru vă va ajuta, sperăm să știți unde să vă puneți mobilierul. Cea mai importantă parte este să aruncați mai întâi junkul, să mutați patul și să vă asigurați că nu există nimic sub el și pregătiți-vă să aranjați.

Pași

Partea 1 din 6:
Planificați-vă spațiul
  1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 1
1. Măsurați totul. Dacă doriți să vă planificați aranjamentul de mobilier și nu trebuie să mutați în mod constant mobilier greu până când veți găsi ceva ce vă place, faceți mai întâi măsurători ale tuturor, astfel încât să vă puteți planifica spațiul teoretic.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 2
    2. Trageți camera și bucățile. Puteți desena camera pe hârtie pe baza măsurătorilor pe care le-ați luat (1 "la fiecare 3 pătrate, de exemplu). Trageți-l fără mobilier mai întâi. Apoi, trageți mobilierul pe o bucată separată de hârtie, la scară și tăiați piesele. Acum puteți face aranjamente de practică, oricum vă place.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 3
    3. Utilizați software-ul de planificare a camerelor. Nu mai este software de planificare limitat la designeri de interior: există o mulțime de opțiuni software pentru a vă planifica camera. De la extensiile cromate precum 5D, la jocuri precum Sims (2 și 3 lucrează excelent pentru acest lucru), există tone de opțiuni pentru a vă permite să experimentați aranjamente, scheme de culori, stil și dimensionare.
  • Partea 2 din 6:
    Setarea punctului dvs. focal
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 4
    1. Decideți punctul focal. Punctul focal al camerei va depinde de ce cameră sunteți. Într-o cameră de zi, ar putea fi o fereastră de imagine, șemineu sau televiziune. Într-un dormitor, ar trebui să fie patul. O sală de mese, masa. Aflați ce va fi punctul focal al camerei, deoarece majoritatea mobilierului vor fi în jurul ei.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 5
    2. Scară în mod corespunzător. Dacă aveți opțiunea de a obține un element de dimensiuni diferite, obțineți unul care se potrivește spațiului în care este în. De exemplu, nu obțineți un pat sau un masa de masă prea mare pentru cameră. Ar trebui să existe cel puțin trei picioare în jurul obiectelor mari dintr-o cameră, pentru a le face utilizabile.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 6
    3. Mutați punctul focal. Mutați punctul focal, dacă puteți, la cel mai bun loc din cameră. Acest lucru ar trebui să fie un loc în care, atunci când intrați în cameră, ar trebui să aveți punctul focal cu care vă îndreptați și foarte proeminent. Ochiul dvs. ar trebui să fie atras de obiect.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 7
    4. Atrage atenția asupra punctului. Atrage atenția ulterioară la punctul focal mai târziu prin plasarea accesoriilor în această zonă. Pentru un dormitor acest lucru va însemna tabele laterale cu lămpi sau alte elemente, în timp ce cu o canapea va însemna picturi sau o oglindă. Un televizor ar trebui, în general, să fie făcut mai proeminent cu rafturi sau rafturi, cu excepția cazului în care este o parte a unui centru de divertisment mare.
  • Partea 3 din 6:
    Scaune de poziționare
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 8
    1. Scară scaunele. Odată ce punctul focal este aranjat, veți dori să adăugați unele scaune în cameră (cu excepția cazului, poate, este un dormitor). Asigurați-vă că scaunele pe care alegeți este dimensiunea potrivită pentru cameră. Lăsând suficient spațiu, ca și în punctul focal, pentru a face utilizabil. De exemplu, cel puțin trei picioare ar trebui să fie disponibile în spatele fiecărui scaun de mese.
    • Încercați să vă limitați la o singură bucată de mobilier supradimensionat într-o singură cameră. Prea multe și va arăta aglomerat și ieftin.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 9
    2. Creați un aranjament deschis. Când aranjați scaunul în cameră, ar trebui să apară deschis și invitând atunci când stați la intrarea în cameră (sau cel puțin intrarea principală). Evitați să aveți scaune cu fața departe de ușă, de exemplu.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 10
    3. Utilizați unghiuri strategice. Puteți adăuga dramă într-o cameră, plasând mobilier la un unghi, dar aveți grijă. Acest lucru ia spațiu valoros într-o cameră mică. Utilizați mobilierul plasat în unghiuri numai dacă camera dvs. este foarte mare sau nu aveți destul de suficient de mobilier pentru a umple spațiul.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 11
    4. Distanța mobila corespunzător. Când plasați așezarea într-o zonă care va fi utilizată pentru conversație, cum ar fi mobilierul living, ar trebui să aveți grijă să nu puneți elementele prea departe sau prea aproape împreună. Aproximativ 6-8 picioare (1.8-2.4 m) pentru că piesele de ședere se confruntă reciproc este o regulă bună de degetul mare. Piesele locurilor într-o formă L ar trebui să aibă 6"-1 "între colțurile lor.
  • Partea 4 din 6:
    Suprafețe de poziționare
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 12
    1. Creați suprafețe din apropiere. Mai ales în camera de zi (dar, de asemenea, într-o măsură, în dormitor), ar trebui să aveți o suprafață la distanță de la fiecare loc de ședere majoră. Acest lucru este astfel încât oamenii să aibă un loc pentru a pune băuturi în timp ce vorbesc. Încercați să lăsați aceste suprafețe dacă puteți. Dacă ar fi în cea mai mare parte a timpului, ia în considerare suprafețele mobile care pot fi trase în poziție după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 13
    2. Acordați atenție nivelurilor. Nivelurile de suprafață ar trebui să fie adecvate zonei în care sunt în. Mese decorative la marginea unei camere ar trebui să fie mai înalte decât mesele de lângă o canapea sau scaun. Păstrați elementele de lângă scaune cât mai mult posibil cu brațul obiectului de ședere.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 14
    3. Obțineți dimensiunea potrivită. Evitați mesele de cafea prea mari sau alte tabele. Acestea pot face dificil să ajungă în jurul unei încăperi sau să ajungă la scaune (gândiți-vă la tipul sărac să ia locul de mijloc într-o altă canapea completă!). În schimb, asigurați-vă că există aproximativ 1-2 de spațiu între marginea mesei și următoarea bucată de mobilier.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 15
    4. Luați în considerare iluminatul. Probabil că va trebui să utilizați unele dintre mesele într-o cameră ca suprafețe pe care să plasați luminile de citire sau lămpile. Asigurați-vă că plasați masa strategic, astfel încât toate zonele să fie aprinse și, de asemenea, astfel încât ieșirile să fie la îndemână pentru lămpile.
  • Partea 5 din 6:
    Crearea locului de mișcare
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 16
    1. Lăsați o cale între intrări. Dacă există mai mult de o intrare într-o cameră, asigurați-vă că există o cale clară și destul de dreaptă între ele (poate "arc" în jurul unei zone de relaxare, dacă este necesar). Acest lucru poate contribui, de asemenea, la împărțirea unui spațiu și asigurați-vă că fiecare intrare are o zonă deschisă cu care se confruntă.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 17
    2. Evitați blocarea căilor. Gândiți-vă cum cineva ar trebui să se deplaseze printr-o cameră. Luați în considerare locul în care este mobila dvs. Este ceva de a ajunge în cale? Face dificilă obținerea de la o zonă la alta? Asigurați-vă că aceste bariere sunt mutate sau cel puțin sparte.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 18
    3. Asigurați-vă că toate mobilierul și punctele de vânzare sunt ușor accesibile. Nu numai că doriți să vă puteți așeza cu ușurință pe canapea, de asemenea, doriți să puteți ajunge la lucruri cum ar fi deschișiile cu ușurință. Au cel puțin unul ușor accesibil cu o masă din apropiere și joasă. Acest lucru vă va permite un spațiu pentru a încărca electronicii, cum ar fi telefoanele și dispozitivele media portabile.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 19
    4. Spații separate. De asemenea, puteți utiliza mobilierul pentru a sparge spații mari, deși acest lucru ar trebui luat în considerare mai devreme în acest proces. Dacă aveți o cameră foarte mare, deschisă, va fi mai bine să utilizați mobilierul pentru a sparge spațiul în secțiuni. De exemplu, utilizați spatele unor canapele în loc de pereți pentru a crea un living și pentru a face spațiul de pe cealaltă parte a zonei de luat masa.
  • Partea 6 din 6:
    Plasarea accesoriilor
    1. Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 20
    1. Utilizați picturi strategice. Picturile și alte decorațiuni de perete plasate ridicate pot face un spațiu mai mare, în timp ce plasarea unei picturi deasupra unei canale și plasarea meselor la fiecare capăt va face ca spațiul să pară mai mare. Picturile pot ajuta, de asemenea, să facă un perete mare să arate mai puțin gol.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 21
    2. Utilizați oglinzile strategice. Oglinzile plasate pe un perete pot face un spațiu mic să pară mai mare, reflectând lumina și creând aspectul mai multor încăperi în cameră. Puteți dubla eficient cantitatea de spațiu pe care o arată! Dar fii atent...Oglinzile pot face cu ușurință o cameră să arate ieftin.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 22
    3. Covoare de dimensiune cu atenție. Covoarele ar trebui dimensionate, astfel încât acestea să umple zona în care sunt plasate. Covoarele care sunt prea mici sau prea mari pot face o cameră să arate doar că: prea mici sau prea mari.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 23
    4. Utilizați perdele înalte. Perdelele înalte vor atrage ochiul, creând apariția unor plafoane mai mari. De asemenea, poate face o cameră să arate mai proporțional dacă ferestrele și plafoanele dvs. sunt deja ridicate.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 24
    5. Utilizați elementele dependente de dimensiune strategic. Dacă doriți să faceți o cameră mică, arata mai mare, utilizați mobilier care este dimensionat în jos și apoi evitați elementele care le dau departe, cum ar fi cupe, boluri sau alte elemente de dimensiune standard. Acesta este efectul de păpușă, unde camera dvs. va avea apariția de a fi mare și spațioasă, dar mai departe.
  • Imagine intitulată Aranjați mobilierul dvs. Pasul 25
    6. Utilizați simetria. La plasarea accesoriilor sau a oricăror articole de mobilier, încercați să utilizați simetria. Acesta este un cheat rapid pentru a face un aranjament de mobilier să arate mai bine. Plasați o masă pe fiecare parte a unei canapele, un raft de pe ambele părți ale unui televizor, o pictură pe ambele părți a unei mese etc.
  • sfaturi

    1. Luați în considerare următoarele orientări privind fluxul de trafic / spațiere:

    2. Spații care au nevoie 36"-6 `clearance-ul:

    3. Holuri
    4. În fața dulapurilor, a dulapurilor și a cuferelor de sertare
    5. Orice traseu în care 2 persoane s-ar putea trece reciproc
    6. În fața aragazului, frigiderului, chiuvetei, zonelor de spălare și uscatorului
    7. De la marginea unei mese de mese pe un perete sau un obiect staționar.
    8. Părțile laterale ale patului pe care le intrați
    9. 4 "sau mai mult pentru scări.
    10. Spații care au nevoie 18"-4`CLERANCE:

    11. Laturile paturilor folosite numai pentru a face patul
    12. Între canapele și mesele de cafea
    13. 30" în rutele în care numai o singură persoană va merge, cum ar fi în fața căștilor sau prin ușă.
    14. Ar trebui să existe cel puțin 30 de ani" de clearance-ul în fața cadă, duș, toaletă și / sau chiuvetă.
    Curățați mobilierul înainte de ao muta înapoi în poziție. Poate fi o lungă perioadă de timp înainte să vă deranjați să mutați din nou piesa pentru curățarea temeinică.
  • Curățați camera înainte de a muta mobilierul.
  • Dacă aveți podele din lemn, puneți o bucată de covor vechi sau o cârpă sub fiecare picior înainte de a muta un element de mobilier - acesta va aluneca mai ușor și nu va zgâria podeaua. Lăsați-o acolo după ce ați terminat să evitați deteriorarea podelei.
  • Decideți dacă mobilierul din cameră ar trebui să fie păstrate sau nu. Ar trebui să servească scopul camerei și să fie pe scara camerei - o cameră mică trebuie să aibă bucăți mici de mobilier și o cameră mare ar trebui să aibă bucăți mari. Dacă o cameră mare nu poate fi umplută cu bucăți mari de mobilier, împărțiți spațiul în sus utilizarea pieselor mai mici de mobilier disponibile aranjate în jurul valorii de / ancorate de un covor de zonă.
  • Covoarele de suprafață nu numai că lucrează pentru a aduce culori, textura și interesul pentru o cameră, dar lucrează ca ghiduri de flux de trafic și indicații de tranziție de la o zonă la alta. Aranja mobilier în jurul sau pe partea de sus a covoarelor de suprafață. (O masă de cafea ar fi plasată pe un covor de suprafață, de exemplu, și mobilierul dispus în jurul acestora.)
  • Feng Shui Sfaturi:
  • Puneți patul pe un perete într-o poziție comandantă în vederea ușii.
  • Au un cap pentru pat.
  • Nu poziționați un pat la capătul scăzut al unui tavan așezat sau sub un ventilator de tavan.
  • Dacă depuneți piese pe covor, luați în considerare mișcările în mișcare sau plasarea bucăți de carton sau lemn pe podea, astfel încât mobilierul să alunece mai ușor.
  • Vacuum podeaua după aceea.
  • Utilizați o aplicație de calculator, cum ar fi Visio pentru a vă ajuta să vă atrageți desenele de scară.
  • Avertizări

    Nu mișcați mobilierul într-o cameră dezordonată!
  • Fiți atenți și nu mișcați nimic prea greu pentru dvs!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar