Cum să vă decorați dormitorul ca aria montgomery de la mincinoși destul de puțini

Dormitorul lui Aria este un amestec de piese de epocă, boemă, noi și elegante. Pentru a oferi dormitorului dvs. un makeover boemă inspirat de personajul destul de puțin mincinos Aria, citiți doar acest articol.

Pași

  1. Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
1. Adăugați o temă boem. Deși unii oameni greșesc patul lui Aria pentru o zi de zi, nu este, este pur și simplu un pat împotriva unui perete cu o mulțime de perne. Patul lui Aria este principala caracteristică a camerei ei. Patul lui Aria este acoperit cu perne. Fiecare are un model sau o imagine diferită. Unul are o imagine a statuii Libertății pe ea. Patul lui Aria este împins împotriva zidului ei, ceea ce dă-i un fel de spectacol, care este mai pus înapoi.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    2. Utilizați imagini pentru pereții dvs. Aria are o mulțime de lucrări de artă care acoperă pereții ei. Are un tabel de notificare care are un cadru de urmărire în jurul ei. Ea are, de asemenea, fluturii blocați pe pereți. Acestea pot fi găsite în Generalul Magazine de artizanat, sau dacă doriți să le faceți să se potrivească cu propriile gusturi, de ce nu obțineți un material și lipici și să faceți un lucru la propriul dvs. Nu contează dacă vă puneți lucrările de artă sau cumpărate de artă. Atâta timp cât îți place. Ați putea chiar să imprimați imagini de lucruri pe care le doriți de la Internet și să le lipiți pe consiliul dvs. de anunțuri. Aria are, de asemenea, poze cu prietenii ei blocați pe bordul ei de anunțuri, astfel încât săpat câteva fotografii ale dvs. și ale prietenilor dvs. și să-i atârnați.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    3. Obțineți paleta de culori potrivită. Dormitorul lui Aria este alcătuit dintr-o mulțime de culori întunecate. Browns, prune adânci și roșii. Există, de asemenea, o mulțime de texturi diferite în cameră - din scaune din piele, tapet metalic texturat la diferite perne de țesături. Amestecați și potriviți lucrurile care vă place, nu vă faceți griji dacă nu credeți că vor "merge" împreună, să fie îndrăzneți.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    4. Plasați cărți peste tot. Aria citește foarte mult. Ea are grămezi și grămezi de cărți lângă fereastra ei și un raft peste patul ei. Afișați cărțile care vă plac, nu le puneți în cutii sau sub patul dvs., puneți rafturi pentru a vă stoca cărțile preferate.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    5. Utilizați iluminatul moale. Camera lui Aria este aprinsă în principal de lămpi mici. Ea are unul pe biroul ei, pe setul de sertare, și pe raftul de deasupra patului ei. Lumina de lampă creează un efect romantic și confortabil. Încercați să găsiți lămpi mici pentru a se încadra în dormitorul dvs., ele sunt de obicei destul de ieftine și pot fi găsite uneori în magazinele de mâna a doua.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    6. Adăugați unele ornamente și lumânări. Aria are o mulțime de lumânări și ornamente afișate în camera ei. Majoritatea au fost cumpărate în timp ce călătorește cu familia ei. Afișați toate obiectele mici pe care le puteți aminti de lucruri bune și aduceți amintiri fericite. Puteți cumpăra diferite lumânări colorate cu mirosuri diferite pentru a vă oferi dormitorului un simț boem, ca și Aria.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    7. Alegeți perdele îndoite și mobilier din lemn închis. Perdelele lui Aria sunt subțiri și îndoite, care au lăsat o mulțime de lumină naturală în camera ei. Ei adaugă, de asemenea, la sentimentul "romantic" al camerei lui Aria. Acest tip de perdea poate fi găsit în cele mai multe magazine de perdele obișnuite. Dacă nu găsiți un design pe care îl doriți, puteți cumpăra țesături dorite și Asigurați-vă propriile perdele. Făcând acest lucru ar face ca camera dvs. să arate mai mult unul de natură, la fel ca Aria`s. Mobilierul lui Aria este în mare parte întunecat și din lemn. Dacă aveți mobilier din lemn de lumină, puteți cumpăra vopsea sau lac de lemn pentru a face lemnul mai întunecat. Acest lucru este mult mai ieftin decât să ieșiți și să cumpărați toate mobilierul nou.
  • Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. ca Aria Montgomery
    8. Adăugați un set de sertare și o oglindă de machiaj. Aria are un set de sertare înalte pentru depozitarea îmbrăcămintei. Are o oglindă pe partea de sus a acestor sertare, unde este văzută în episoade care fac machiajul ei înainte de a ieși.
  • sfaturi

    Urmăriți seria destul de mică de televiziune pentru a vă uita mai bine la modul în care camera lui Aria este decorată. De asemenea, căutați fotografii pe web pe web.
  • Afișați mici ornamente și suveniruri pe care le aveți de la vacanțe sau călătorii. Rafturile și biroul lui Aria sunt încărcate cu păsări de păstrare și obiecte mici din călătoriile sale.
  • Vizitați cât mai multe magazine second hand, după cum puteți. Ele au, de obicei, o mulțime de vintage și obiecte unice pentru prețuri ieftine.
  • Avertizări

    Amintiți-vă să vă decorați camera cu lucruri pe care le doriți.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Diferite perne și perne (Multi!)
    • Lămpi mici pentru iluminarea camerei
    • Lucrări de artă pentru pereți
    • Un raft
    • Lumânări
    • Ornamentes
    • Cărțile preferate pentru afișare
    • Un birou
    • Poze cu prietenii și familia
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar