Cum să fii norocos

Norocul ia mult mai mult decât trifoi, dar nu pot răni nici. Învățarea de a îmbrățișa oportunități și de a crea propriul dvs. noroc poate fi diferența dintre o viață reușită, fructuoasă și fericită și așteptarea pasivă pentru ceva bun să se întâmple. Opriți-vă de așteptare. Faceți propriul dvs. succes. Apucați norocul de guler prin învățarea de a stabili obiective ferme pentru tine și pentru a le întâlni prin lucrul mai inteligent, nu prin lucrul mai greu. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând-ți propriul noroc
  1. Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 1
1. Definiți norocul pentru dvs. De obicei, ne gândim la noroc ca ceva care iese din controlul nostru, așteptând ceva sau pe cineva să coboare de la nori și să îmbunătățească viața pentru noi. Dar averea și faima nu vin la pasiv. Așteptând în jurul valorii de noroc în loc să-l creeze pentru tine poate crea negativitate și resentimente, forțându-vă să vedeți norocul altor oameni ca rezultat al norocului, mai degrabă decât alegeri bune.
  • Gândiți-vă la noroc ca o emoție, mai mult decât un certificat sau un bilet care vă câștigă accesul la un club exclusivist. Așa cum vă decideți să fiți fericiți, puteți decide să fiți norocoși și să vă dați dispuși să vă schimbați comportamentele și să creați oportunități pentru succesul dvs., mai degrabă decât să așteptați ca schimbările să se întâmple.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 2
    2. Profita de oportunități. Dacă sunteți ocupat așteptând ca lucrurile să fie perfecte, veți aștepta o lungă perioadă de timp. Învață să recunoști oportunitățile când apar și îți îmbunătățește șansele prin îmbrățișarea oportunităților pe care le aveți.
  • Dacă primiți un proiect mare la locul de muncă, vă simțiți nepregătit, puteți considera că un accident vascular cerebral de ghinion, gripe la colegii dvs. și faceți scuze pentru dvs. sau ați putea considera că este o oportunitate de a străluci într-un mod mare. Gândiți-vă mai puțin ca având de a face cu noroc și mai mult ca o oportunitate de a reuși.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 3
    3. Fi deschis pentru a schimba. Pe măsură ce îmbătrâniți, devine mai ușor să deveniți blocați în căile voastre. Repetarea și obiceiul este confortabil, dar învățarea de a accepta posibilitatea de a face schimbări, chiar și mici schimbări, vă va ține receptiv la oportunități și noroc care se prezintă.
  • Învață să ia critici și să o folosești ca o oportunitate de îmbunătățire. Dacă șeful tău critică ceva ce ai muncit din greu, te consideri norocos. Știi cum să faci mai bine data viitoare.
  • Dacă bombă la o dată care merge oribil, utilizați experiența ca o repetiție de îmbrăcăminte pentru data următoare. Ceea ce părea să meargă prost? Ce puteți face diferit data viitoare?
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 4
    4. Îmbrăţişare "Câștiguri mici." Când ceva merge bine pentru tine, îmbrățișați-l. Păstrați-vă umiliți, dar învățați să vă bucurați de victorii mici și succese mici pentru a vă menține pozitiv, motivat și fericit.
  • "Victorii" nici măcar nu trebuie să fie o afacere mare. Poate ați făcut cel mai bun bolognese de spaghete pe care le-ați făcut vreodată aseară pentru cină, sau poate că vă simțiți mândri că ieșiți și mergeți la o alergare când nu v-ați simțit cu adevărat. Sărbători!
  • Nu comparați succesul dvs. pentru succesul altora. Este ușor să te duci în jos prin minimizarea succeselor, spunând, "Da, așa că am primit un bonus la locul de muncă. Prietenul meu Bill a inventat cea mai populară aplicație iPhone a tuturor timpurilor." Deci, ce a făcut asta cu tine?
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 5
    5. Evitați buclele de comportament. De-a lungul timpului, am învățat să luăm decizii și reacții automate care ne țin blocate în bucle de feedback de comportament. Deseori nu suntem conștienți de deciziile pe care le facem și anumite elemente de statut-quo ale vieții noastre care pot părea neschimbabile sunt remedierile cu adevărat ușoare, odată ce recunoașteți modelele de comportament.
  • Poate întotdeauna să te întorci după băuturile de lucru. Dați-i o lovitură săptămâna viitoare. Dacă întotdeauna simțiți nevoia de a merge cu colegii dvs. de îndată ce ora 5 se rostogolește în jur, luați în considerare poziția la sală de gimnastică și ridicarea greutăților timp de o oră sau două. Identificați-vă modelele și agitați-le.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 6
    6. Fii pozitiv și generos cu timpul tău. Oamenii norocoși sunt oameni pe care îi place toți să fim în jur, pentru că bogăția pare să beneficieze de toată lumea. Deveniți tipul de persoană care doresc să obțină o bucată de a fi mai pozitivă și generoasă cu succesul pe care îl aveți.
  • Face un punct de felicitare alții atunci când fac un loc de muncă bine sau când se întâmplă ceva bun. O mică notă de felicitări poate merge mult.
  • Voluntar abilitățile tale, chiar și cu lucruri mici. Dacă vă întrebați de ce nimeni nu se înclină la ușă pentru a vă ajuta să vă mișcați, încercați să vă amintiți toate mișcările pe care le-ați fladit de-a lungul anilor. Data viitoare, voluntar după-amiaza și camionul tău și vezi dacă norocul tău nu se schimbă.
  • Partea 2 din 3:
    Stabiliți obiective și muncesc din greu
    1. Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 7
    1. Faceți-vă propriile termene. Fie că este vorba de muncă sau obiective sociale, învățarea de a stabili termene grele pentru tine poate face toată diferența în lume. Chiar dacă nimeni nu se uită peste umăr, învățarea de a vă face să urmați și să terminați un proiect vă va păstra productiv și norocos. Veți simți că sunteți în partea de sus a lucrurilor în loc să vă luptați să prindeți tot timpul.
    • Dați-vă o listă de mici pași spre finalizarea unui obiectiv. Dacă doriți să vă curățați casa sau să pierdeți în greutate înainte de reuniunea liceului, decideți ce proces doriți să faceți până la sfârșitul săptămânii. Nu se va întâmpla la o dată, așa că lăsați-vă să creați oportunități pentru victorii mici și să continuați să căutați acea victorie până la finalizarea obiectivului mai mare.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 8
    2. Cred în obiectivele dvs. Pentru a finaliza lucrurile, trebuie să învățați să apreciați importanța obiectivului, să credeți că este cel mai important lucru pe placa dvs. la un moment dat. Tratați proiectul de curte în care ați vrut să faceți ca propriul dvs. Super Super Bowl. Porniți canalul de revizuire YouTube pe care ați dorit-o întotdeauna să începeți această după-amiază, nu "cândva."
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 9
    3. A termina ce ai inceput. A face a "suficient de bun" Locul de muncă nu va asigura niciodată un succes și noroc durabil. Mergând peste și dincolo, urmând prin eforturile dvs. de lucru și a vedea lucrurile până la finalizare.
  • Petreceți mai puțin din timpul dvs. de îngrijorare dacă ați făcut sau nu o impresie bună la prima dată sau dacă șeful dvs. este supărat la dvs. din cauza unui e-mail dificil de interpretat. Vorbește cu ei. Deschideți canale de comunicare și să fie deschise despre confuzia dvs. și emoțiile dvs. Apoi lăsați-o să plece.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 10
    4. Ridicați așteptările dvs. Pompați-vă în sus. Fi cel mai bun pe care îl poți fi. Ce este destul de bun pentru tine? Ar putea răspunsul dvs. să fie mai mult? Făcându-vă să vă străduiți spre lucrurile pe care le doriți cu adevărat, veți crea avere în locul scuze.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 11
    5
    Lucrați mai inteligent, Nu lucra mai mult. Învățarea de a fi eficientă în eforturile dvs. vă va ajuta să rămâneți entuziast și energic cu privire la obiectivele dvs. Veți fi în starea de spirit pentru a face mai mult dacă munca pe care o faceți este la fel de ușoară cum ar putea fi.
  • Obțineți parteneri. Învățați să delega sarcini și să cereți ajutor atunci când aveți nevoie de locuri de muncă ușoare.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 12
    6
    Fi proactiv. Faceți primele eforturi de a face lucrurile să se întâmple. Dacă toată lumea stă în jurul plâns de lipsa de căruțe de câine fierbinți în orașul dvs., ați putea aștepta ca cineva să aibă ideea că ați avut deja sau ați putea obține gătit.
  • Fa-o acum. Nu stabiliți planuri pentru o dată umbră, poate-ish la un moment dat în viitor. Fa-o acum. Acum cinci minute. Azi.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 13
    7
    Fi asertiv. Dacă vrei ceva, nu-ți fie frică de asta. Te lăsați de pe cârligul propriului dvs. succes dacă vă reduceți așteptările și evitați posibilitatea înfricoșătoare a oportunităților. Du-te.
  • Cereți o majorare, despartire, și să facă schimbările pe care trebuie să le faceți mai degrabă decât să așteptați pe altcineva să le facă pentru dvs. Nu așteptați ca superiorii dvs. să observe munca bună pe care o faceți, vă cereți-o pentru dvs. Dacă slujba dvs. nu vă face fericită, învățați să vă recunoașteți nemulțumirea și să căutați Vista Sunnier.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 14
    8
    Fi entuziast. Ești în viață pe planeta Pământ. Ai putea fi un ciug ciudat care plutește pe o bucată de resturi spațiale. Gândiți-vă cât de plictisitor ar fi. Învață să fii entuziasmat de ceea ce se întâmplă în viața ta și oportunitățile pe care le ai. Dacă sunteți nemulțumit de modul în care lucrurile merg, folosiți această nemulțumire ca o oportunitate de a face ceea ce doriți. Începeți o bandă. Aflați cum să jucați piscină. Urcă munți. Nu mai faceți scuze și începeți să faceți noroc.
  • Imaginea intitulată Fiți norocos Pasul 15
    9. Înconjurați-vă cu oameni de susținere. Oamenii nevoiași care au nevoie de sprijin emoțional de la dvs. sau care domină timpul cu propriile lor probleme vă vor ajuta energia și puterea emoțională. Învățați să vă dați și să vă susțineți prietenii apropiați și să vă țineți reciproc. Implicați-vă în relații benefice și rămâneți fericiți, sănătoși și norocoși.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind simboluri și talismani
    1. Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 16
    1. Căutați bug-uri norocoase. În multe culturi, insectele și alte bug-uri sunt considerate ca fiind semne norocoase care aduc avere. Uneori uciderea acestor insecte poate fi considerată ghinion, deci este o idee bună să fiți conștienți de ei și să le lăsați să fie.
    • Având un teren de ladybug pe tine este adesea considerat un semn de bună avere, uneori crezut că are proprietăți de vindecare pentru bolnavi. Încercați să purtați un amulet sau farmecul de ladybug pentru a canaliza norocul ladybug.
    • Dragonflies sunt adesea legate de apă și de subconștient. Unii oameni cred că sunt aterizați de un dragonfly înseamnă că ceva important este pe cale să se schimbe în viața voastră.
    • Când greutății se opresc la chirpură, se va întâmpla ceva. Poate ceva rău. Unii americani nativi odată ce au crezut că grectorii au adus noroc, iar greierii apar adesea pe bijuterii și alte amulete din Orientul Mijlociu și Europa. Sunetul de greutăți este considerat pe larg norocos.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 17
    2. Căutați plante și semne norocoase în natură. În multe culturi, găsirea unor plante a fost considerată un semn Lucky. Păstrați un ochi pentru plantele norocoase.
  • Crunderile cu patru frunze sunt colectate frecvent de elevi ca semne de noroc și avere.
  • Găsirea ghindării a fost o tradiție veche norne, deoarece stejarii au atras fulgerul, semnul lui Thor. Holding ghinde, atunci, a fost o modalitate de a vă menține în siguranță de furia lui Thor.
  • Unele culturi valoarea bambusului ca ajutor pentru creșterea spirituală.
  • Creșterea și cultivarea busuiocului pentru consum se crede uneori la pasiunile trezite. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și alte beneficii nutriționale.
  • Honeysuckle, iasomie, salvie, rozmarin și lavandă sunt în mod obișnuit plante și ierburi care au o varietate de afecțiuni nutritive și terapeutice. Toți miroșesc minunat și pot fi folosiți într-o varietate de feluri de mâncare, săpunuri și ceaiuri, deci sunt utile și norocoase.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 18
    3. Purtați un totem al unui animal norocos. Dacă aveți un animal spirit sau un animal pe care îl simțiți o anumită rudenie, purtați o jucărie mică sau alt element care își canalizează energia și norocul. Un picior de iepure norocos este un farmec comun de noroc, legat de fertilitate.
  • Creștinii timpurii se gândeau la delfinul ca animal de protecție, iar marinarii au folosit adesea prezența delfinilor pentru a porni o veste bună sau o călătorie rapidă și sigură.
  • Frogii au fost considerați animale norocoase în multe culturi, inclusiv Roma antică și Egipt. Mojave a crezut că Frogul a dus la focul omului. Frogii simbolizează inspirația, bogăția, prietenia și prosperitatea.
  • Tigrii și liliecii roșii se gândesc în mod obișnuit ca animalele norocoase în China.
  • Țestoasele și țestoasele sunt părți comune ale miturilor de origine în multe culturi diferite și fac pentru animalele populare norocoase.
  • Imaginea intitulată Fii norocos Pasul 19
    4. Decorează-ți casa cu jetoane norocoase. Înconjurându-vă cu Totems Lucky din casa dvs., este o modalitate comună de a vă menține senzație de prosperă și confortabilă în locul dvs. de locuit.
  • DreamCatchers, Kachinas și pene sunt adesea considerate ca fiind simboluri și obiecte norocoase în diferite culturi native americane. În America, acestea sunt articole obișnuite de uz casnic folosite pentru a aduce noroc.
  • Statuiile Buddha, o capsuri de multe restaurante chinezești, sunt considerate în mod obișnuit caracteristici norocoase ale unei case.
  • Practică Feng Shui pentru a aduce noroc și armonie spațiului dvs. de locuit.
  • Sf. Totems Christopher și Fecioara Marias sunt comune în casele creștinilor. Alte lumânări de rugăciune, în mod obișnuit disponibile, pot fi considerate noroc și surse de confort spiritual.
  • Caii sunt creaturi și potcoave de încredere sunt adesea considerate ca fiind norocoase. Potcoavele sunt adesea atârnate deasupra ușilor, păstrând noroc și noroc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți capabil să faceți ceva, faceți-o.
  • O treime din viața ta va fi noroc. O treime din viața ta va fi ghinion. O treime din viața ta va depinde de atitudinea ta față de ceea ce se întâmplă. Alegeți să aveți o viață norocoasă de două treimi.
  • Munca grea va duce la succes. Munca grea este proporțională cu norocul.
  • Purtați o brățară de farmec norocos sau colier.
  • Uneori farmecele nu funcționează. Uneori fac. Depinde de norocul pe care l-ai avut deja.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar