Cum să simțiți norocos

Într-un studiu popular și influent care a schimbat modul în care mulți oameni se gândesc la noroc, Richard Wiseman a dat mai multe subiecte un ziar și le-a spus să numere toate fotografiile. Oamenii care s-au considerat nefericiți în interviurile de pre-studiu au fost medii de câteva minute pentru a pieptene prin hârtie, numărăm fiecare imagine. Oamenii care s-au considerat norocoși au luat doar câteva secunde. Cum? Pe cea de-a doua pagină a lucrării, Wiseman a scris, în font de două inci înălțime, "Opriți numărarea. Există 43 de imagini." Sentimentul norocos înseamnă învățarea de a fi deschis pentru a găsi oportunități de noroc.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea norocului
  1. Imaginea intitulată simt norocos pasul 1
1. Definiți norocul pentru dvs. Ce este noroc pentru tine? Visele și dorințele tale sunt rădăcinile conceptului de "noroc". O persoană ar putea să se simtă cel mai norocos în a acționa un examen, o altă persoană în obținerea cancerului în remisiune, în timp ce o altă persoană în notarea primei sale gaura într-una. Sentimentul norocos este de a identifica dorințele dvs. profunde, care este diferit de la persoană la persoană.Identificarea și amplificarea dorințelor dvs. vă va oferi o șansă mai bună de a vă atinge obiectivele și de a obține ceea ce doriți. Noroc reflectă credința în obținerea acestor obiective.
  • Dacă vă simțiți ghinion, poate fi pentru că nu ați identificat ceea ce doriți să faceți, ceea ce doriți din viață și ce puteți face pentru ao atinge. Primul pas în obținerea undeva este decideți unde doriți să mergeți.
  • Pentru unii oameni, ar putea fi mai inteligent să începem cu un plan de cinci ani, în timp ce alții ar putea avea nevoie să înceapă mai mici. Ce vrei astăzi? Ce vrei să ieși din miercuri? Face acest lucru un exercițiu zilnic.
  • Concentrați-vă asupra lucrurilor care vă vor îmbunătăți lotul în viață pe un nivel emoțional profund, nu doar unul superficial. Dar veți maximiza norocul dacă lucrați nu numai la șansa unu-în-un milion, ci și să profitați de mici oportunități de a vă îndeplini dorințele.De exemplu, dacă doriți să fiți sigure din punct de vedere financiar, puteți avea încredere în norocul dvs. în a face acest lucru. Dorind să câștige loteria este bine și bine - cineva trebuie să câștige, la urma urmei! Dar nu investiți foarte mult în biletele de loterie - găsiți oportunități pentru a economisi bani și a investi și!
  • Sentimentul că nefericit se poate întâmpla din cauza unui eșec sau a unei întârzieri sau chiar eșec în obiectivele dvs. Te pui, de exemplu. Sau intrați într-un accident de mașină. Cultură de căpșuni nu reușește. Recunoașteți că viața nu este un șir constant de succese. Dar concentrarea asupra pașilor pozitivi (oricât de mic) vă va asigura că vă veți vedea oportunitățile și lucrurile de a fi recunoscători mai degrabă decât să locuiți asupra lucrurilor care se întâmplă care se întâmplă împotriva noastră.
  • Imagine intitulată se simt norocos Pasul 2
    2. Fi îndrăzneț. Oamenii care se simt norocoși s-au pus în situații care se confruntă cu posibilitatea eșecului. Este nevoie de curaj și o atitudine pozitivă care acceptă eșecul ca un obstacol momentan. În loc de a pierde timpul să intre cu motive pentru a evita situații dificile sau scenarii provocatoare, oamenii care se simte noroc vin cu motive de a acționa, de a se confrunta și de a reuși.
  • Fiind îndrăzneț nu înseamnă rău. Pune-ți credința în noroc, dar există un motiv pentru centurile de siguranță în vehicule.
  • O veche zicală merge, "Intrarea într-o situație care se așteaptă să eșueze este cea mai bună modalitate de a asigura eșecul."
  • "Necucky" sunt adesea experți în a se face confortabil și sigure, dar se obțin puțin. Puneți-vă acolo și dați-vă șansa de a reuși. Dar este necesar ca să păstrați șansa de eșec. Îndepărtarea oricărei șanse de eșec elimină și posibilitatea de a reuși, de asemenea. Spune da în loc de nu.
  • Imagine intitulată simt norocos pasul 3
    3. A se vedea provocările ca oportunități de a reuși. Tocmai vi sa oferit o nouă responsabilitate interesantă, dar intimidantă la locul de muncă? Ia-o cu entuziasm. Vi sa cerut să vorbiți în fața unei mulțimi de oameni? Scrie un discurs mare. Ați fost însărcinat cu ridicarea unui artist faimos de la aeroport? Discutați-vă. Tratați momentele intimidante ca șanse să vă faceți propriul noroc, nu ca obstacole fără speranță.
  • Poate părea Corny, dar încercați să vă vorbiți. Faceți un playlist Psych-up să se joace înainte de a vă arăta pentru a lucra în fiecare zi sau trebuie să faceți ceva care vă sperie. "Sus deasupra capului meu" de sora rosetta nu a făcut niciodată pe nimeni să se simtă ghinion.
  • Imaginea intitulată simt norocos pasul 4
    4. Profitați de noroc. Oamenii nefericiți cresc o bună avere la accident, folosind noroc ca o șansă de a se auto-deprecia sau de a face scuze. Oamenii norocoși iau norocul și îl transformă într-o avere mai bună. În experimentul de ziar Wiseman a efectuat, singura diferență dintre norocoasă și nefericită a fost că oamenii norocoși au ținut un ochi pentru avantaj, avere și noroc, iar nefericitul - dat exact același avantaj - a ratat-o.
  • Imagine intitulată se simt norocos Pasul 5
    5. Preluați controlul situațiilor. Francis Ford Coppola, regizor premiat de Apocalipsa acum și Nasul este renumit pentru căile sale neobișnuite de a face filme, ceea ce nu este cu adevărat foarte ciudat deloc. Când vrea să facă un film, el începe să facă un film. Nici un script, actori sau suport de studio? Nu contează. Are o idee și nu la lăsat pe nimeni să intre în calea lui. Respectați-vă suficient pentru a vă da dorințele și dorințele voastre prioritate față de alte preocupări.
  • Nu spuneți "Mă întreb dacă i-am votat să fac asta," Dar spune "Cine mă va opri?" Oferindu-vă responsabilitatea de a reuși vă oferă abilitatea de a reuși. Dați-vă poziția de control, nu alți oameni care se presupune că vă păstrați să obțineți ceea ce doriți.
  • Nu așteptați pentru permisiunea de a face lucruri. Ia ceea ce vrei. La locul de muncă, nu scrieți o propunere de proiect pentru aprobare, faceți doar proiectul și afișați rezultatele. Nu așteptați să obțineți o schiță a cărții dvs., astfel încât să puteți obține un avans de la un editor și să-l scrieți, începeți să o scrieți.
  • Imagine intitulată simt Lucky Pasul 6
    6. Opriți gândirea și începeți să vă simțiți. Oamenii norocoși au învățat să-și respecte intuițiile, semnele și instinctele intestinale. Dacă aveți o tendință de a depăși situațiile și găsiți motive pentru a vă simți slăbită, ofensată sau ghinionă, învățați să vă ascultați intestinul în schimb.
  • Încercați acest experiment: data viitoare când trebuie să luați o decizie importantă, lăsați-vă să o faceți instantaneu. Du-te cu cea mai rapidă reacție intestinală și nu-ți dai șansa de ao regândi. Tocmai ți-a apărut că nu ești îndrăgostit de partenerul tău? Despartire. Acum. Tocmai ați obținut nevoia de a renunța la slujba și voluntarul pe o podgorie de struguri organice pentru câteva luni? Puneți-vă hârtiile. Rezolvă problema.
  • Imagine intitulată simt norocos pasul 7
    7. Muncește din greu. Coppola a trebuit să facă aceste filme pe care le-a inventat. Asta însemna sute de ore de slogging plictisitor prin junglă din Vietnam și dimineața devreme care se ocupă de ciudat lui Marlon Brando și sute de role de film pentru a edita. Dar el sa aruncat în ea. Semănați semințele de noroc cu munca. Muncește din greu.
  • Muncitorii greu deschide oportunități și avantaje, deoarece rezultatele lor sunt atât de bune decât oricine altcineva. Dacă lucrați de două ori mai tare la locul de muncă, munca dvs. va fi de două ori mai bună și veți simți de două ori mai norocoasă pentru că ați făcut-o.
  • Încercați să vă concentrați asupra facerii unui lucru la un moment dat și faceți-o extrem de bine. Luni, nu vă faceți griji cu privire la tot ce trebuie să faceți pentru restul săptămânii. Încercați să nu vă gândiți nici măcar la ceea ce trebuie să faceți în după-amiaza. Gândiți-vă doar la acest moment, chiar acum și terminați ceea ce ați început.
  • Metoda 2 din 3:
    Rămânând pozitiv
    1. Imagine intitulată simt norocos pasul 8
    1. Așteptați noroc. Motivul norocului se întâmplă cu norocul este că oamenii norocoși intră într-o situație care așteaptă succesul și așteaptă un rezultat norocos. Este la fel ca bunicul obișnuit să spună: Dacă credeți că va fi plictisitor, va fi. Dacă intri în muncă așteptați o zi grea, șansele vor fi o zi grea. Dacă vă aflați într-o experiență care așteaptă că veți avea ocazia de succes, veți face acest lucru.
    • Așteptarea unui rezultat norocos vă va face mai conștient de avantaje și oportunități. Ca și oamenii norocoși care privesc prin hârtie, veți fi mai conștienți și veți căuta acel lucru mic care vă va duce înaintea jocului, mai degrabă decât să renunțați prematur, pentru că vă simțiți ghinion.
  • Imagine intitulată se simt norocos Pasul 9
    2. Listează-ți realizările, zilnic. La sfârșitul fiecărei zile, reflectați înapoi asupra a ceea ce ați realizat. Fiecare lucru ți-a bifat lista de sarcini, fiecare gol terminat pentru ziua trebuie să fie sărbătorit cu o notă mentală și o recompensă. Nu vă gândiți la lucrurile pe care le doriți să le faceți sau lucrurile pe care le-ați plăcut să fi făcut timp. Gândiți-vă la ceea ce ați făcut. Concentrați-vă greu pe realizările dvs. și sărbătoriți-le.
  • Listează realizările mari și cele mici. Curățați bucătăria fără agitație? Aceasta este o realizare. Ieșirea din pat și călărind autobuzul pentru a lucra? Mare lucru. Simt norocos despre asta.
  • Imaginea intitulată se simt norocos Pasul 10
    3. Sărbătoriți câștigurile mici și victorii mari deopotrivă. Luați puțin timp din fiecare zi pentru a sărbători lucrurile pe care le-ați realizat. Nu trebuie să fie o petrecere de explozie cu șampanie și tort, dar o reflecție liniștită asupra noilor realizări și a unor succese vechi este foarte importantă pentru a vă ajuta să vă simțiți norocoși.
  • Învățarea de a privi înapoi în fiecare zi pentru a examina realizările dvs. vă va ajuta să vă deplasați și să vă stabiliți pentru mai multe realizări. Dependenți de acel sentiment plăcut de a face ceva productiv astăzi.
  • Asigurați-vă că sărbătorile dvs. nu sunt contraproductive. Sărbătorând o zi grea la birou cu o noapte lungă la bar nu va face mâine foarte ușor pe tine.
  • Imagine intitulată simt Lucky Pasul 11
    4. Opriți compararea cu ceilalți. Tindem să ne comparăm persoanelor în cercurile noastre sociale: frații, prietenii Facebook sau colegii de liceu. De prea multe ori, nu putem să ne simțim "măsura până". Dar singura persoană pe care trebuie să o faceți cu realizarea dvs. este singură. Sentimentul că nu vă comparați cu ceilalți vă face să simțiți că sunteți într-un fel nefericit, de asemenea.
  • Rețelele sociale poate fi un adevărat downer. Oamenii tind să posteze lucrurile bune și să nu menționeze obișnuitul sau cel rău la fel de mult. Ca rezultat, puteți vedea fotografiile extra-colegului de cameră ale călătoriei sale la Puerto Rico și vă simțiți gelos. Dar este posibil să nu auziți despre cum sa luptat cu soția sa întreaga călătorie!
  • Amintiți-vă calitățile dacă vă comparați cu alții. Poate că vă invidiați lucrarea de artă a prietenului tău. Cu toate acestea, tu ești persoana cu care ajunge când are nevoie de calculatorul ei fix - o abilitate practică pe care o lipsește. Care este la fel de admirabil ca abilitatea artistică!
  • Imagine intitulată simt norocos pasul 12
    5. Încercați să fiți mai ieși. Învățați să vă puneți afară, vă poate ajuta să faceți conexiuni și să vă simțiți fortuit și norocoși. Se așteaptă ca fiecare interacțiune pe care o ai cu un străin, chiar și cinci minute pe metrou, ar putea fi schimbarea vieții și critică. Poate că tipul plictisit care vorbește cu tine la post-office ar putea fi un muzician asemănător pe care l-ai putea începe cu o bandă. Poate Barista drăguță este "alesul." Nu lăsați să vă treacă oportunitățile.
  • Imagine intitulată se simt norocos Pasul 13
    6. Fi mai flexibil. Având planurile este o modalitate bună de a vă simți ghinioniu și dezamăgit. Nimeni nu se va simti norocos tot timpul sau sa experimenteaza o avere buna in fiecare zi, dar invatati sa se rostogolesc cu loviturile si a fi cel putin un pic flexibil va ajuta sa obtinzi cele mai bune din acele situatii care nu merg drumul.
  • Încercați să vă concentrați pe imaginea mai mare. În cazul în care duminica ta pașnică la domiciliu, o zi ați vrut să vă dedicați curățarea, sau cheltuiți cu partenerul dvs., a fost întreruptă de prietenul dvs. avea nevoie de o plimbare la aeroport, nu reacționează prea mult. Sărbătoriți șansa că veți ajunge să vă petreceți cu prietenul înainte de o călătorie. Intrați cu energie pozitivă.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind farmece de noroc
    1. Imagine intitulată se simt norocos Pasul 14
    1. Suplimentați-vă munca grea cu farmecul Lucky. În timp ce poate părea superstițios pentru unii, este adevărat că vă adorați cu totemuri norocoase sau păstrarea unui ochi pentru că semnele norocoase pot ajuta mulți oameni să se simtă mai norocosi. Nu trebuie să vă împărțiți toate sentimentele voastre bune pe simboluri și semne arbitrare, dar este perfect sănătos să vă simțiți norocoși în orice zi că sunteți aterizați de o ladybug sau în orice zi care începe cu un semn pozitiv.
  • Imaginea intitulată simt norocos pasul 15
    2. Căutați insecte și animale norocoase. Între culturi, insecte și alte animale sunt adesea considerate ca fiind nefericite, fie norocoase, în funcție de situație. Dacă sunteți în afara vieții sălbatice, păstrați un ochi pentru următoarele insecte sau animale norocoase:
  • Greieri. Cricherele sunt, deși să aducă noroc din partea Europei în Asia, precum și triburile native americane care se gândeau la greieri ca și aducerea de noroc. În unele culturi, imitând sunetul unui cricket este văzut ca nefericit.
  • Ladybugs. Unii oameni cred că o ladybug care terenuri pe o femeie recent, va dezvălui numărul de copii pe care o va avea în locurile sale sau numărul de dolari în curând. De asemenea, se crede că doamna vor aduce semne de vreme bună. Nu ucide niciodată o ladybug dacă te aterizează pe tine.
  • Dragonflies, scarabs, iepuri, vulturi, broaște țestoase, delfini, broaște, lilieci și multe alte animale sunt, de asemenea, gândite în mod obișnuit ca fiind norocos. Dacă aveți un animal preferat, purtați o imagine sau un totem al acelui animal cu dvs. pentru noroc.
  • Imagine intitulată simt norocos Pasul 16
    3. Păstrați plantele norocoase. Aromatic și minunat, menținând plantele din casa dvs. poate fi un mod minunat de a-ți trăi spațiul, precum și un simbol al bogăției și prosperității în multe culturi. Se crede că diferite plante au o varietate de proprietăți de aducere de noroc. Unele plante obișnuite ale casei Lucky includ:
  • Honeysuckle, lavandă și iasomie sunt unele dintre cele mai aromatice plante pe care le puteți crește, aducând instantaneu mirosuri liniștitoare în spațiul tău. Unii oameni cred că prezența acestor plante vă poate ajuta să vă influențeze visele, văzându-vă să dormiți și să vă ajutați să vă ușurați într-o nouă zi de noroc și avere.
  • Bamboo este una dintre cele mai norocoase plante, gândindu-se la bogăție, creativitate și sănătate la plantatori. Pădurile de bambus sunt considerate locuri mistice și sacre în multe culturi.
  • Vasile, Rosemary și Sage sunt toți considerați că sunt ierburi protectoare pentru a crește în casa dvs. sau în jurul casei voastre. Plantele tenace în multe climate, aceste ierburi aromatice sunt utile în gătit și au fost chiar frecvent utilizate în exorcisme.
  • Imagine intitulată se simt Lucky Pasul 17
    4. Purtați farmecul Lucky. Nu trebuie să ieșiți în căutarea unor farmece norocoase - aduceți-i cu dvs! Având un colier norocos, farmecul piciorului de iepure, o stâncă specială sau un alt trinket mic în buzunar vă poate oferi sentimente de avere care să ajute la traducerea în acțiuni pozitive și comportamente de noroc.
  • Alternativ, unii oameni găsesc de fapt o energie bună "Necucky" obiecte și lucruri. De exemplu, pisicile negre sau numărul 13. Dacă găsiți Keychain-ul dvs. Negru Cat vă oferă pacea minții, care îi pasă ce spune opinia populară.
  • Credințele superstițioase pot să nu se potrivească cu sensibilitățile dvs. personale. Dar ar putea fi util să aveți un obiect liniștitor pentru a vă aminti de o persoană, un loc, credință sau de un moment care vă centrează și vă reamintesc cât de norocos sunteți într-adevăr. Acest lucru vă va face, de asemenea, să vă simțiți norocoși fără superstiție.
  • Imaginea intitulată simt norocos pas 18
    5. Faceți-vă spațiul norocos cu Feng Shui. În timp ce s-ar putea suna prostie, organizarea casei dvs. în conformitate cu principiile designului va ajuta la canalizarea energiei dvs. pozitive și norocoase în bune comportamente. Dacă vă simțiți bine prin crearea unui spațiu norocos și sănătos pentru dvs., vă veți comporta în moduri care se potrivesc intereselor dvs. cele mai bune. Cel puțin, o casă ordonată va face mai ușor să facă planurile voastre să ajungă la fructificare.
  • De-aglomerația de intrare la casa ta. Potrivit lui Feng Shui, intrarea în casa dvs. pune accentul pe energia pozitivă curgătoare. Atât de curățați în jurul ușii din față. Poate că va crește norocul, dar cel puțin va face mai probabil că veți avea noroc găsirea cheilor.
  • Unii oameni cred că culoarea ușilor dvs. vă poate ajuta să faceți norocul dvs. norocos. Conform principiilor Feng Shui, ușile orientate spre sud ar trebui să fie roșii sau portocalii, în timp ce ușile de nord ar trebui să fie albastre sau negre.
  • Aranjați mobilierul pentru a crea spații circulare. Organizația Boxy poate întrerupe energia pozitivă și norocul în casa dvs. În schimb, căutați să creați aranjamente curbate pentru mobilierul dvs., pentru a crea un spațiu de locuit mai fluid.
  • sfaturi

    A fi norocos este vorba despre a avea o strălucire, o zing specială. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii răcoros sau individual sau foarte bun la ceva. Toată lumea are un cadou special sau un talent sau o calitate. Trebuie doar să-i căutați să le găsiți.
  • Un farmec norocos este mai special decât un miliard de miliarde de ani. Asigurați-vă că înseamnă ceva pentru tine - poate că este culoarea ta preferată sau bunica ta ți-a dat-o sau ai avut-o de mult timp. Are nevoie și de o valoare sentimentală. Banii nu înseamnă nimic când vine vorba de farmecul Lucky.
  • Avertizări

    Nu totul va merge calea ta, trebuie doar să o accepți. Nu vă plângeți la oameni dacă ceva este rău pentru că nu va ajuta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar