Cum să aplicați feng shui într-o cameră

Feng Shui este totul despre Chi, și energie, a unui spațiu. Prin poziționarea intenționată a mobilierului, decoratiunile și obiectele, puteți crea cea mai bună energie posibilă pentru dvs. În general, intrarea frontală, dormitorul și bucătăria sunt cele mai importante spații pentru a aplica Feng Shui la. Acest lucru se datorează faptului că dormitorul dvs. este locul în care vă odihniți și recuperați, bucătăria este locul în care vă hrănește, iar intrarea este locul în care energia curge în casa dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încorporând principiile de bază
  1. Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 1
1. Utilizați harta Bagua. Această hartă este împărțită în 9 pătrate, fiecare reprezentând un aspect important al vieții echilibrate. Puteți utiliza această hartă în fiecare cameră a casei dvs. pentru a vă ajuta să știți ce să plasați unde. Pete specifice din cameră și obiecte specifice au cele mai bune energii posibile, iar harta vă ajută să determinați acele pete. Există o versiune simplă a hărții cu doar numele secțiunilor și o versiune mai complicată care oferă exemple de ceea ce toate este reprezentată de acea secțiune.
  • Aliniați porțiunea de jos a hărții cu ușa / intrarea în cameră. Aranjați lucrurile care se aplică fiecărei secțiuni de pe hartă în locul potrivit din camera dvs. În stânga jos, plasați cărți care reprezintă înțelepciunea. În dreapta din dreapta, care este "copil" și reprezintă creativitate, puneți un instrument muzical pe care îl jucați sau un loc unde puteți picta.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 2
    2. Examinați îndeaproape fiecare secțiune a hărții. Va avea nevoie de timp și o considerație atentă, dar dacă doriți să aplicați Feng Shui în mod corespunzător, trebuie să oferiți procesului timpul potrivit. Înțelegerea hărții și învățarea a ceea ce reprezintă fiecare secțiune este singura modalitate prin care îl puteți aplica corect. Unele versiuni ale hărții Bagua vor avea titluri ușor diferite decât acestea enumerate, dar ideea de bază a fiecărei secțiuni este intactă.
  • Stânga jos: cunoașterea și creșterea, care se pot aplica învățării și studierii, investiții în înțelepciunea și credința spirituală și creșterea personală.
  • Low Middle: Cariera și succesul muncii, care se concentrează asupra succesului în locurile de muncă actuale, obținând promoții, deplasându-se la noi cariere și atingerea obiectivelor.
  • Dreapta-dreapta: călătorii și oameni de ajutor, care se aplică siguranței în călătorii, relocarea în locuri noi, căutând oameni care vă vor ajuta și vă îndrumați în viață.
  • Stânga-stânga: relații de familie și sănătate, ceea ce înseamnă a investi în puterea familiei tale, extinderea vieții tale sociale și de a fi angajat în sănătatea personală.
  • Centrul: Sinele sau bunăstarea, care încearcă să obțină armonie cu dvs. și de mediu, să promoveze sănătatea și să depășească boala, să sporească rezistența și vitalitatea.
  • Dreapta-dreapta: copil sau creativitate, care reprezintă de deblocarea creativității, îmbunătățirea comunicării și construirea viitorului.
  • Stânga-stânga: bogăție și putere, care caută prosperitate, generând fluxul de numerar și promovarea abundenței.
  • Centrul superior: reputația și faima, care caută atenția publicului, devenind bine cunoscut și creând o reputație puternică.
  • Superior-dreapta: iubire și căsătorie, care include îmbunătățirea relațiilor, atragerea iubirii și creșterea stimei de sine.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 3
    3. Aplicați întreaga hartă. Această hartă este un ghid pentru ce părți ale camerei sunt cele mai bune pentru anumite obiecte. Este foarte important să faceți tot posibilul pentru a include ceva pentru fiecare secțiune, deoarece Feng Shui este vorba despre crearea unui echilibru. Deci, dacă încărcați o secțiune a camerei, poate secția de avere cu registre și banca dvs. de porci, dar neglijați o altă secțiune, veți deranja echilibrul camerei.
  • Poate că nu aveți un obiect specific sau suficient spațiu, pentru a plasa ceva în fiecare secțiune. Ceva ce puteți face în schimb este să scrieți pe o bucată de hârtie pe care o aveți grijă de ceea ce reprezintă acest lucru sau ceva ce vă dorești că reprezintă acea secțiune. Acest lucru poate fi un stand-in pentru obiectul real.
  • De asemenea, este important să rețineți că, uneori, datorită layout-urilor de cameră sau de casă, părțile hărții pot fi lipsite sau parțiale. Puteți aplica simbolic Feng Shui la peretele unde ar fi secțiunea lipsă. Doar faceți intenția dvs. pentru secțiunea lipsă clară când plasați ceva acolo.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 4
    4. Fixați lucrurile rupte. Dacă ați rupt obiecte în jurul casei, în special lucrurile pe care le folosiți frecvent, sunt susceptibile de a vă provoca frustrare, ceea ce duce la energia negativă în casa dvs. Pentru a contracara acest lucru, este foarte recomandat să remediați lucrurile de îndată ce se vor rupe pentru a promova energia calmă și bună.
  • Imagine intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 5
    5. Utilizați cele cinci elemente pentru a aduce echilibrul. Cele cinci elemente ale vieții sunt focul, apa, pământul, lemnul și metalul. Bun feng shui în orice cameră sau acasă înseamnă a avea un amestec de aceste elemente. Cele mai multe camere vor avea deja câteva dintre acestea, în funcție de structura camerei și a mobilierului prezent. În căutarea camerei dvs. și vedeți ce elemente sunt deja prezente și luați în considerare modalitățile de adăugare a celorlalte. Lumanările sunt cele mai ușoare modalități de a adăuga foc în orice cameră.
  • Robinetele aduc deja apă curentă, dar în camere fără robinete, iau în considerare cumpărarea unei mici fântâni care pot fi în mod constant cu apă.
  • Plantele sunt o modalitate excelentă de a adăuga Pământul într-o cameră.
  • Dacă nu puteți încorpora cu ușurință ceva din element fizic, agățat o imagine care reprezintă elementul este o alternativă bună.
  • Imagine intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 6
    6. Utilizați ușa din față. Ușa la casă este în cazul în care energia curge, așa că asigurați-vă că utilizați ușa din față cât de mult puteți. Dacă introduceți de obicei printr-o ușă în afară de cea principală, luați în considerare în mod intenționat ușa din față de câteva ori pe săptămână pentru a menține o energie bună care curge în. Este greu să mențină o energie bună în întreaga casă dacă ușa este întotdeauna închisă.
  • 7. Închiriați un consultant Feng Shui. Dacă aveți probleme cu înțelegerea principiilor Feng Shui, sau casa dvs. specială nu cooperează cu eforturile dvs., luați în considerare angajarea unui profesionist care vă poate oferi sfaturi cu privire la modul de aplicare a Feng Shui la spațiul dvs. de locuit specific. Imagine: Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 7.JPG | Center]]
  • Metoda 2 din 3:
    Echilibrarea dormitorului
    1. Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 8
    1. Îndepărtați aglomerația. Feng Shui Values ​​Simplitate, astfel încât reducerea cantității globale de lucruri din camera dvs. este o necesitate de a spori energia și echilibrul camerei. Energia este capabilă să curgă mai liber în spațiul deschis fără aglomerație, astfel încât să maximizeze fluxul de energie în dormitorul dvs. trebuie să reduceți cantitatea de lucruri pe care le aveți acolo.
    • Treci cu grijă prin cameră și ia în considerare ce este acolo care nu trebuie să fie. Țineți grămezi de lucrări de lucru? Acestea vor crea energie negativă. Aveți echipamente de exerciții fizice sau mai multe containere de depozitare? Acestea reduc cantitatea de spațiu deschis din cameră.
    • Cel mai bun echilibru va fi realizat într-un dormitor, având mai mult spațiu deschis și chestii mai puțin anutoned, aglomerarea camerei.
    Sfat de experți
    Susan Levitt

    Susan Levitt

    Feng Shui Consultantsusan Levitt este un cititor profesionist de carduri Tarot, Astrolog, și consultant Feng Shui, cu sediul în San Francisco, California din 1986. Susan este autorul a cinci cărți care sunt publicate în mai multe limbi, inclusiv introducerea la Tarot și Astrologie taoistă. Ea postează actualizările de lectură Tarot pe Facebook, pe Twitter @tarot_tweet, și blogul ei lunar. Lucrarea ei a fost prezentată pe CNN și a fost votată "Cel mai bun astrolog" de către SF Weekly în San Francisco.
    Susan Levitt
    Susan Levitt
    Consultant Feng Shui

    Expertul nostru este de acord: Primul pas de a face Feng Shui într-o cameră este îndepărtarea aglomerației. Nu puneți nimic pe care nu aveți nevoie absolut. În Feng Shui, există un element de a fi curat și conștient și arătând respectul față de mediu.

  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 9
    2. Poziționați patul cu picioarele spre ușă. Poziția patului este importantă pentru a crea energia potrivită care promovează pacea și somnul odihnitor. Localizați patul în diagonală peste cameră de la ușă cu piciorul patului spre ușă. În acest caz, în diagonală trebuie să-și exprime că patul nu trebuie să fie direct în fața ușii, mai degrabă la un unghi din ușă ori de câte ori este posibil. Asigurați-vă că capul este împotriva unui perete pentru a ancora patul. De asemenea, doriți să aveți spațiu pentru a merge pe ambele părți ale patului, așa că nu-l împingeți aproape de un perete.
  • Această poziționare este una care promovează protecția deoarece puteți vedea cu ușurință ceea ce vine prin ușă. Veți fi mai bine să știți că nimic nu poate veni prin ușă fără să știi.
  • Dacă este posibil, plasați un covor mare sub pat pentru a ajuta la solarea energiei patului.
  • Este, de asemenea, bun să aveți o singură noapte pe fiecare parte a patului pentru a ajuta la echilibrarea acestuia.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 10
    3. Plasați un piept sau un birou alături de pat. Deoarece patul este un element atât de mare, trebuie să ajutați să echilibrați camera, plasând ceva de dimensiuni comparabile pe peretele opus al camerei.
  • Această piesă de mobilier de echilibrare nu trebuie să aibă aceeași dimensiune. Efectul va fi atins atâta timp cât este oarecum mare. Dacă aveți de gând să aveți un dresser în cameră, acest lucru este ideal pentru echilibrarea patului.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 11
    4. Utilizați ferestrele de dormit. Windows sunt o modalitate prin care energia poate curge în casa dvs. prin lumina soarelui, dar nu poate face acest lucru dacă ferestrele sunt întotdeauna acoperite. Deschideți perdele în timpul zilei și luați în considerare părăsirea ferestrelor deschise pentru a permite fluxul maxim de energie.
  • Utilizați perdele moi, rupte, mai degrabă decât din plastic, blind-uri din lemn sau metal. Dacă este posibil, utilizați inele de lemn pentru a atârna perdele cu.
  • Închideți perdelele noaptea pentru a ține întunericul care aduce energie negativă.
  • Curățați ferestrele destul de frecvent pentru a vă asigura că energia din exterior poate curge prin ușurință. Ferestrele murdare sau murdare împiedică fluxul de energie.
  • Metoda 3 din 3:
    Protejarea bucătăriei
    1. Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 12
    1. Umpleți spațiul negativ deasupra dulapurilor. Verificați dulapurile de bucătărie pentru a vedea dacă acestea merg până la plafon sau dacă există spațiu deasupra lor. Spațiul gol de deasupra dulapurilor provoacă energie să se blocheze acolo și să stagneze. Trebuie să contracareze această risipă de energie prin umplerea spațiului cu energie plină de viață.
    • Aduceți viața cu plante cu frunze și verde. Nu aglomerați spațiul, dar locul suficient pentru a vă asigura că spațiul este bine echilibrat.
    • Instalați iluminatul pentru a îndepărta energia întunecată.
    • Puneți obiecte iubite pe dulapurile care creează energie pozitivă.
  • Imagine intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 13
    2. Fixați robinetul de scurgere. Este o problemă comună de a avea o robinet de bucătărie care scurgeri, dar nu vă puteți da seama cum acest lucru afectează negativ casa Feng Shui. Apa este simbolul pentru bogăție, deci un robinet picurat literal înseamnă că bogăția ta se scurge încet. Dacă observați că robinetul dvs. se scurge, ia pașii imediat pentru ao fixa.
  • Verifica asta articol pentru fixarea robinetului DIY.
  • Cel puțin, dacă nu puteți obține scurgerea fixă, asigurați-vă că apa se scurge într-un pitcher sau bazin, astfel încât să poată fi folosit mai degrabă decât să coborâți scurgerea. Ați putea folosi acest lucru pentru a apărea plantele deasupra dulapurilor.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 14
    3. Curățați în mod regulat dulapurile. Deoarece valorile Feng Shui se deschide spațiul și minimalismul, este important să sortați prin dulapuri (și cămășile) ocazional pentru a scăpa de lucruri pe care nu le utilizați. Ustensilele, aparatele și alimentele care nu sunt utilizate sunt doar colectarea de energie și o risipie. Dacă știți că nu utilizați ceva foarte des, luați în considerare dacă este cu adevărat necesar sau nu.
  • A scăpa frecvent de mâncarea veche este importantă deoarece bucătăria dvs. este sursa de sănătate în casa dvs. și mâncarea veche nu promovează sănătatea bună.
  • Imaginea intitulată Aplicați Feng Shui într-o cameră Pasul 15
    4. Arată dragostea cu aragazul tău. Dacă bucătăria reprezintă sănătatea în casa dvs., aragazul este centrul acestei sănătăți, deoarece vă pregătește mâncarea. Păstrarea aragazului curat păstrează energia alimentelor pozitive, dar o sobă murdară și murdară reduce energia alimentelor care, în cele din urmă, vă reduce propria energie.
  • Utilizați în mod regulat toate arzătoarele aragazului pentru a menține puterea generală a energiei aragazului.
  • Mișcați coșul de gunoi departe de aragaz pentru a păstra energia negativă a gunoiului departe de energia pozitivă a alimentelor proaspete pe care o pregătiți pe aragaz.
  • Când vă confruntați cu aragaz, vă puteți îndrepta departe de intrarea în bucătărie. Din acest motiv, este posibil ca cineva să vină în spatele tău fără să știi asta. Aceasta este o energie proastă, deoarece vă face să vă odihniți și nu vă puteți concentra atenția asupra alimentelor. Pentru a contracara acest lucru, agățați o oglindă peste aragaz pentru a vă oferi o vedere în spatele dvs.
  • sfaturi

    În Feng Shui, casa este considerată echivalentă cu corpul. Dacă vă mențineți casa într-un mod ordonat, curat se spune că corpul dvs. va exprima același aspect ca și casa dvs.
  • Este foarte util să adăugați intenții pozitive pentru rezultatul scopului dvs. Scepticismul și îndoiala pot neglija Feng Shui curele.
  • Avertizări

    Dacă vorbești cu oamenii despre aplicarea Feng Shui în casa ta și se distrează de tine, lăsați-o să meargă pentru că deținerea pe ea va aduce doar energie proastă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar