Cum să-ți îndeplinești visul

Indiferent dacă visul dvs. învață să zboare avioane sau să scrie următorul roman american mare, există modalități definitive de a îndeplini aceste obiective. Va trebui să vă concentrați atenția, combateți gândirea negativă și păstrați-vă motivația în sus și derulare. A se vedea pasul 1 pentru a începe să-ți îndeplinești visele!

Pași

Metoda 1 din 3:
Așezând baza de bază
  1. Imaginea intitulată Îți îndeplinește pasul de vis 1
1. Incearca lucruri noi. Este posibil să nu știți ce sunt visele voastre sau ar putea fi vagi și nefondate. Este în regulă! Încercarea de lucruri noi este o modalitate excelentă de a găsi lucruri pe care le iubiți. Vă poate ajuta să vă prezentați oamenilor și ideilor care vor fi importante în îndeplinirea viselor.
  • Faceți lucruri pe care nu le puteți face în mod normal. Dacă ideea dvs. de o după-amiază perfectă stă la domiciliu, citește o carte, încercați să mergeți într-o excursie într-o după-amiază în schimb sau să luați o clasă de gătit. Cu cât faceți mai multe lucruri pe care le încercați, cu atât mai multe șanse veți găsi lucrurile care vă trag cu adevărat interesul.
  • Puteți obține o idee bună despre anumite lucruri dacă luați o poziție de voluntariat într-o organizație care vă interesează. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a obține experiență fără prea multă așteptare.
  • Imaginea intitulată îndeplinirea visului dvs. Pasul 2
    2. Decideți ce este important. Este greu să știi cum să obțină un vis dacă nu ești în întregime sigur ce vrei să se întâmple. Gândiți-vă la ceea ce vă place să faceți, ceea ce vă face pasionați, ce vă invigorați. Acesta este momentul în care puteți fi vag și nespecific. Gândește-te la el ca Brainstorming.
  • Luați în considerare ceea ce vă face să vă simțiți împliniți. Cântând în fața unui public? Salvează balenele? Este împărtășind cunoștințe sau citind grămezi masive de cărți? Este cercetarea muzicii populare?
  • Luați în considerare unde ați fi mai degrabă atunci când sunteți la serviciu, sau la școală? Dacă nu au existat obstacole sau posibilitatea de eșec ceea ce doriți să faceți?
  • Creați spațiu pentru a lua în considerare aceste idei. În timp ce este minunat să încerci lucrurile cu alte persoane și să-i ceri pe alții pentru opiniile lor despre ceea ce vă place. Faceți lucrurile singur, astfel încât să puteți experimenta pe deplin lucrurile și să vă decideți dacă se potrivesc în ideile dvs. pentru visele voastre.
  • Imaginea intitulată Îți îndeplinește pasul 3
    3. Îngustați-vă focalizarea. Odată ce aveți idei mari și negre despre ceea ce doriți să faceți, este timpul să vă restrângeți atenția, astfel încât să puteți atinge aceste vise. Cu cât sunteți mai specific, cu atât este mai ușor să setați o cronologie și obiective pentru a vă atinge visul.
  • Amintiți-vă că îndeplinirea visului dvs. poate veni modalități în care nu vă puteți aștepta. De exemplu, dacă visul dvs. este de a face muzică, în loc să jucați la locurile mari, vă transformați muzica de a face abilitatea de a învăța copii defavorizați sau de ao folosi pentru a ușura persoanele care sunt bolnavi terminale.
  • Nu trebuie neapărat să vă transformați visul într-un loc de muncă. Poți să-ți faci visul pe partea de muncă (de exemplu, să faci lucrări de voluntariat pentru un grup de conservare a mediului).
  • Visul tău ar putea să urce pe cel mai înalt munte pe fiecare continent sau să conducă un maraton de 12k. Și, ca întotdeauna, puteți avea mai mult de unul. La urma urmei, majoritatea oamenilor nu se stabilesc doar pe un vis, ci lucrează spre îndeplinirea mai multor vise.
  • Imaginea intitulată Îți îndeplinește pasul de vis 4
    4. Faceți cercetarea. Odată ce aveți o idee sau mai multe idei, despre ce vise doriți să realizați, este timpul să începeți să vă uitați cum să le realizăm. Dacă vă plimbați să vă atingeți visul fără a cerceta cele mai bune modalități de ao realiza, atunci este mai probabil să pierdeți impulsul și să nu reușiți.
  • Discutați cu cineva care a obținut tipul de lucru pe care doriți să-l faceți. De exemplu, dacă urcați cel mai înalt munte de pe fiecare continent, ați putea citi autobiografiile sau jurnalele persoanelor care au urcat pe acei munți. S-ar putea chiar să încercați să intrați în contact cu unii dintre ei pentru a vedea dacă au vreun sfat despre cum să facă succesul dvs. mai probabil.
  • Uită-te la ceea ce va trebui să faci pentru a-ți atinge visele. Dacă visul dvs. este de a rula un maraton de 12k, va trebui să priviți în ce fel de antrenament aveți nevoie și ce fel de timp trebuie să obțineți. Dacă visul dvs. este de a deveni un arheolog, va trebui să priviți în ce fel de cerințe va necesita zona dvs. specifică, cât de multă școală și ce tipuri de școală.
  • Nu vă descurajați dacă se pare că obiectivul dvs. va implica o mulțime de muncă grea și / sau bani. Asta nu înseamnă că nu este posibil și dacă vă descurajați la început, nu veți reuși niciodată să o realizați. Majoritatea oamenilor nu își ating obiectivele, deoarece ei saboteze cu îngrijorare cu privire la bani sau timp.
  • Imaginea intitulată îndepliniți visul dvs. Pasul 5
    5
    Face goluri. Odată ce aveți o idee, ce vor avea nevoie de visele dvs., va trebui să faceți obiective specifice și cadre de timp care vă vor ajuta să păstrați pe drumul cel bun. Acest lucru nu înseamnă că lucrurile nu se vor schimba. Mai trebuie să fiți flexibili, dar vă va oferi o idee bună ce fel de muncă, bani și timp va fi nevoie.
  • Faceți o listă de goluri, atât mari, cât și mici: de exemplu, dacă scopul dvs. a fost să fie un arheolog, lista de goluri ar putea fi ceva de genul "Scrieți teza, învățați limba greacă și latină, o diplomă de licență completă în istorie și arheologie, intrați în un bun program de absolvent, primiți doctorand concentrat în viață în orașele mici, mergeți pe o sapă arheologică, dobândiți-vă propria sapă, obțineți un loc de muncă la un muzeu."
  • Setați o cronologie. Această cronologie va avea obiectivele mari și obiectivele mici. Pentru a utiliza exemplul de mai sus, obiectivele mici ar putea fi lucruri cum ar fi transformarea în eseuri importante sau scrierea CV-ului. Obiectivele mari ar fi lucruri cum ar fi absolvirea cu ajutorul burlacului dvs. sau mergând pe o sapă arheologică pentru a vedea dacă este cu adevărat ceea ce doriți să faceți sau dacă doriți să fiți istoric sau profesor.
  • Se repetă, lucrurile se vor schimba. Va trebui să fii flexibil. S-ar putea să terminați subestimarea timpului pe care o va lua pentru a obține anumite visuri sau vă puteți realiza la jumătatea drumului pe care doriți să faceți altceva. Este în regulă! Scopul este că ajungeți să vă simțiți împlinită.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea unei perspective pozitive
    1. Imaginea intitulată Îți îndeplinesc visul 6
    1. Eliminați negativitatea. Gândirea negativă este una dintre cele mai mari obstacole în calea atingerii obiectivelor. Dacă vă gândiți constant că nu aveți ceea ce este nevoie, că visele voastre sunt prea îndepărtate, atunci nu le veți atinge.
    • Când gândurile negative intră în mintea voastră, recunoașteți-i și trimiteți-i pe drum. De exemplu, dacă credeți "Nu voi atinge niciodată scopul meu de a fi publicat de treizeci de ani" Recunoașteți gândul și schimbați-l "Lucrez din greu pentru a fi publicat de treizeci, dar dacă asta nu se întâmplă, nu înseamnă că sunt un eșec."
    • Nu vă comparați cu ceilalți și dacă își ating visele. Vor fi întotdeauna oameni care sunt mai aproape de a-și îndeplini visele decât tine. Respectați-le pentru lucrarea pe care o pun și se concentrează pe punerea în considerare a propriilor vise.
    • Eliminați oamenii din viața voastră care încearcă să vă deranjeze visele. De la copiii din copilarie timpurie li se spune că nu pot face acest lucru sau asta sau celălalt. Ignorați aceste voci ale negativității. De exemplu: Dacă ați vrut să intrați în spațiu ca un copil, puteți. Este o muncă grea, dar este cu siguranță posibil dacă puneți în muncă grea.
  • Imaginea intitulată îndeplinirea visului dvs. Pasul 7
    2. Continua sa inveti. Cei mai clară vă păstrați mintea cu atât mai ușor veți găsi să depășiți obstacolele și să vă atingeți visele. Învățarea nu trebuie doar să fie învățarea cărții sau învățarea școlară. Poate fi gătit, fixarea mașinilor sau învățarea unei noi limbi.
  • Puteți găsi clase gratuite online pentru toate tipurile de subiecte, inclusiv limbi. Programe precum Open University oferă cursuri gratuite online pentru subiecții de la studii medievale la matematică și științe.
  • Bibliotecile, muzeele și universitățile au adesea taxe gratuite sau minime, prelegeri pe toate tipurile de subiecte. Chiar dacă nu știți prea multe despre subiect sau nu ați auzit despre asta, încercați o prelegere. Puteți descoperi o nouă pasiune sau un vis nou.
  • Cei mai clară și mai sănătoși vă păstrați creierul, cu atât mai mult trebuie să aveți unitatea și capacitatea mentală pentru a vă îndeplini visele. Oamenii care păstrează învață tind să găsească mai ușor să găsească soluții creative pentru obstacole care pot apărea în calea lor.
  • Imaginea intitulată Îți îndeplinește pasul de vis 8
    3. Invata din propriile greseli. În loc să vă simțiți ca și cum ați lovit un mort când faceți o greșeală, examinați ce a mers prost. Ori de câte ori un fel de "eșec" se întâmplă, este o șansă să vă dau seama ce ați putea face data viitoare. Greșelile sunt un profesor bun și nu veți putea să le evitați de-a lungul drumului.
  • Luați un spațiu din greșeală înainte de a începe să o examinați îndeaproape. Răspunsul genunchiului la o greșeală este să vă simțiți rușine și doriți să o acoperiți sau să o uitați că sa întâmplat. Când v-ați dat timp departe de el, face mai ușor să vă întoarceți peste greșeală și să vedeți clar ce a mers prost.
  • De exemplu: spuneți că ați lucrat foarte greu pentru a deveni un autor publicat. Ați scris o carte, la editat peste și peste, a avut câțiva oameni să o privească și să vă dea sugestii. Apoi, după toată munca grea, compania de publicare a respins-o. Uită-te la munca ta. A fost potrivit pentru acea companie? A fost scrisoarea de intenție sau sinopsis mai mică decât stelară? Există zonă pentru îmbunătățirea manuscrisului dvs? Răspunsul la aceste întrebări cu ochii clară va face manuscrisul și materialul însoțitor mai bine data viitoare.
  • Imaginea intitulată îndepliniți visul dvs. Pasul 9
    4. Pune în muncă grea. Visele nu se împlinesc, din păcate,. Va trebui să puneți la lucru pentru a realiza lucrurile care sunt importante pentru dvs. Aceasta înseamnă practicarea, înseamnă să vă puneți acolo, înseamnă să luați greșeli și să învățați de la ei.
  • Amintiți-vă că persoanele care par să fi obținut, de obicei, aveau o mulțime de noroc au fost plasate în spatele scenei. Ei au făcut o rețea cu oamenii care îi pot ajuta, au practicat meșteșugul lor și au făcut greșeli și au încercat lucrurile. Nu vedeți prea multe lucruri, pentru că succesul sfârșește fiind ceea ce observă oamenii.
  • Nu începeți orele pe care le petreceți lucrul la obiectivul dvs. Cu toate acestea, dacă constatați că nu vă mai bucurați de ceea ce faceți (există întotdeauna aspecte dificile pentru orice vis), atunci ar putea fi timpul să vă verificați cu dvs. Este posibil să aveți nevoie să găsiți un vis diferit.
  • Imaginea intitulată Îți îndeplinesc visul de vis 10
    5. Întreabă pentru ajutor. Nimeni care a obținut nimic nu a făcut-o pe cont propriu. Erau întotdeauna oameni care să-i ajute la facilitarea ideilor sau să le conducă la practica lor de fotbal sau să-și înveselească eforturile de la margine. Când încercați să obțineți ceva important pentru dvs., cereți ajutor.
  • De exemplu: când manuscrisul a fost respins, puteți merge la cineva a cărui opinie aveți încredere și despre cine știți că va fi sincer cu dvs. Nu vă fie frică să le cereți să meargă peste manuscrisul dvs. și să aleagă punctele slabe. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți în scris.
  • Cereți pe cineva pe care îl admirați (indiferent dacă îi cunoașteți sau nu) pentru sfaturi despre cum au ajuns la locul în care se află. Majoritatea oamenilor care sunt mai aproape de a-și atinge visele au sfaturi bune pentru cei încă în acest proces.
  • Metoda 3 din 3:
    Împreună visele tale
    1. Imaginea intitulată îndeplinirea visului dvs. Pasul 11
    1. Conectează-te cu alții. Oamenii care își îndeplinesc visele tind să aibă o fundație puternică. Aceasta înseamnă că oamenii care vă ajută când întrebați, oameni care vă încurajează, oameni care pot acționa ca mentor și așa mai departe. Fără conectarea cu persoanele cu mult mai puțin probabil să aveți oportunitățile care vin cu comunitate.
    • Networkingul este o modalitate mare de a face lucrurile să se întâmple. Poate duce la o slujbă, în cartea dvs. publicată, pentru a descoperi un nou vis. Profitați de oportunități de a întâlni oameni din zona dvs. aleasă. De exemplu, dacă există o convenție jurnalistă în oraș și visul tău este să fii jurnalist, asigurați-vă că mergeți la ea și discutați cu oamenii.
    • Uită-te la orice interacțiune ca o oportunitate. Nu aveți nicio idee unde poate veni următoarea conexiune. Ar putea fi fata pe care ai cunoscut-o în avion, ar putea fi șeful tău la locul de muncă. Discutați cu oamenii, spuneți-i să știe ce sunteți interesați și asigurați-vă că vă întoarceți acest interes prin acordarea atenției la cine sunt și ce fac ei.
    • Construiți comunitatea. Aceasta înseamnă că aveți un grup de sprijin puternic, ceea ce face mai ușor atunci când aveți obstacole în timp ce vă îndepliniți visele. Aceasta înseamnă că, în timp ce vă concentrați asupra viselor dvs., vă concentrați și pe beneficiind și conectați-vă cu alți oameni la nivel personal.
  • Imaginea intitulată îndepliniți visul dvs. Pasul 12
    2. Să se ocupe de obstacole. Nimeni care nu a încercat vreodată să-și atingă visele a ajuns la o călătorie liberă. Există o mulțime de obstacole care pot apărea. Fiind pregătit și a fi flexibil vă poate ajuta foarte mult atunci când se ocupă de ele.
  • Unul dintre obstacolele în calea îndeplinirii viselor dvs. este nevoia de a face totul perfect. Perfecționismul vă va face puțin probabil să începeți vreodată în visele voastre. De obicei este o scuză pentru amânare. "Voi aștepta până când primesc promovarea mea..." "Voi aștepta până când copiii sunt crescuți..." "Nu pot să încep până nu știu exact ce fac..."
  • Un alt obstacol este frică. Ți-e frică să eșuați, vă este frică că veți afla în jos linia că nu este ceea ce ați vrut la urma urmei, vă este frică alți oameni vor crede că visele voastre sunt proaste. Permiterea fricii este aceeași cu a lăsa controlul de control. Nu puteți controla modul în care oamenii gândesc despre dvs., nu puteți controla modul în care vă veți simți într-un an, nu aveți nicio idee despre ce deține viitorul. Când vă găsiți obseda asupra acestor temeri, aduceți-vă mintea înapoi la următoarea sarcină, fără să vă gândiți la întregul întreg.
  • Alte obstacole pot apărea că nu puteți prevedea. Întrebați-vă ce aveți nevoie pentru a depăși acest obstacol? Ce se întâmplă dacă nu? Cum a apărut acest obstacol? Dacă nu au existat restricții privind rezolvarea acestui obstacol, ce ați face? Aceste întrebări pot ajuta la deblocarea soluțiilor creative la obstacole.
  • Imaginea intitulată Îți îndeplinește pasul de vis 13
    3. Fi realist. Acest lucru nu înseamnă că aveți permisiunea de a fi negativ. Fiind negativ și realist înseamnă două lucruri foarte diferite. Fiind negativ înseamnă că nu credeți că vă puteți atinge visele. Fiind realist înseamnă că știi că ar putea dura o vreme și știi că vor exista obstacole de-a lungul drumului.
  • De exemplu: în loc să renunți la locul de muncă și să fugiți la L.A. a fi un actor chiar de pe lilieci, încercați cursuri de acțiune și poate acționând școala pentru a vedea dacă asta vrei cu adevărat să faci. Lucrați și salvați niște bani, astfel încât să aveți o plasă de siguranță pentru orice probleme potențiale înainte.
  • Fiind realist nu înseamnă că folosiți obstacole sau perfecționism ca o scuză pentru a procistra. Aici se stabilește obiectivele sunt atât de importante. În exemplul de mai sus, persoana ipotetică nu spune "Ei bine, când am mai mulți bani..." au stabilit o cronologie "Voi face suma x de bani și când am că mă mut la L.A. să analizeze oportunitățile de actorie. Până în acel moment, voi lua cursuri în a acționa și de a lucra în teatrele locale.
  • Imaginea intitulată Îți îndeplinește visul dvs. Pasul 14
    4. Rămâneți motivat. O altă problemă pe care oamenii o au atunci când încearcă să-și atingă visele, rămân motivate să facă acest lucru. Este ușor să fii copleșit sau distras. Uneori, starea motivată înseamnă împingerea timpului când lucrurile devin greu.
  • Concentrați-vă pe pașii mici. Evitați să vă uitați la imaginea de ansamblu, altfel veți fi copleșiți. Pentru persoana ipotetică care încearcă să devină arheolog, va fi o mulțime de muncă și timp pentru a finaliza. În loc să se concentreze pe obiectivul final (în zece ani sau așa), concentrați-vă pe următorul lucru (eseul pe care trebuie să-l terminați sau absolviți de la colegiu).
  • Au un plan de ședere motivat. Nu este neapărat o atitudine de înfrângere pentru a avea planuri atunci când steagurile tale de motivație. De-a lungul modului în care veți avea nevoie de un impuls din cauza unui eșec sau a epuizării pur și simplu. Au un plan pentru acele momente (luând o scurtă pauză, amintindu-vă ce încercați să realizați, privindu-se la ceea ce au realizat alți oameni!).
  • Decideți că acesta este ceea ce doriți cu adevărat. Uneori, când pierzi motivația pentru ceva, pentru că nu mai aveți aceleași vise pe care le-ați avut odată. Nu este nimic în neregulă cu asta! Pur și simplu ar putea fi timpul să se uite într-o nouă direcție pentru împlinire.
  • Imagine intitulată Îți îndeplinește visul de vis 15
    5. Asuma riscuri. Nu vă veți îndeplini visele, luând întotdeauna opțiunea de siguranță. Visele implică riscuri. Ei implică să te pui acolo în lume și sperând pentru cele mai bune. Munca grea, planificare și de a fi flexibili vă pot aduce un mod bun lung, dar pentru restul, trebuie să știți că nu veți reuși întotdeauna, dar fiind dispus să încercați oricum.
  • Nu așteptați să începeți să vă realizați visele, chiar dacă începeți mici. Nu există nici un moment oportun."Dacă doriți să faceți acest maraton, apoi începeți să vă antrenați imediat.
  • sfaturi

    Verificați întotdeauna cu visele dvs., pe măsură ce lucrați la îndeplinirea acestora. Lucrurile se schimbă, iar oamenii se schimbă și doriți să vă asigurați că lucrați încă la ceea ce doriți.
  • Amintiți-vă că visele voastre sunt visele voastre. Nu ascultați ce trebuie să spună alți oameni despre ei, mai ales dacă ceea ce au de spus este disprețuit. Știi ce te va face fericit.
  • Avertizări

    Încetini! Uneori, când vă înapeți calea spre un scop, ceea ce aveți cu adevărat nevoie de a face este să încetinească înainte de a vă arde. Ia fiecare pas ca vine și încercați să evitați să vă grăbiți înainte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar